icon

Partner chodí na zoznamku

ulalaa
13. okt 2016

Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem

vorkola
14. okt 2016

@ulalaa No takemu clovekovi uz nemozes verit, zbytocne s nim stracas cas

patkaamirko
14. okt 2016

@sardinka336 pravda .. cO dodať. .

obsadenemeno
14. okt 2016

@mawka mne tiez chodili po rozume vselijake veci, ze co FO moze znamenat..... este by ma zaujimal ten "dephoard"??????

lubkavargova1
14. okt 2016

Salfusco.....dakujem, prave si ma rozosmial 🙂 🙂
Fond oprav.....ty kokos.....umrem

mawka
14. okt 2016

@obsadenemeno sak deepthroat to malo asi byt 😀 😀 😀

obsadenemeno
14. okt 2016

@mawka ta asi malo, ale co vies, mozno je nieco, co ani my nepozname..... 😀

larissa113
14. okt 2016

Toto som zazila aj ja a urcite aj milion inych 😃 ...treba urobit kratky proces inak si budes neskor hlavu trieskat ze si s nim zabijala cas....to su take typy co skusa kde mu bude najlepsie pri ktorej a nanic sa nepride ...a na zoznamke ako pokec si radsej nikoho nehladaj ..podla mna sa tam uz nachadzaju len vyhorene pripady ...áebo len ludia co uz rodinu maju a ozaj si tm chodia len kecat s ludmi

lubkavargova1
14. okt 2016

@mawka aj ja som na to cumela prvykrat....ze "co tym basnik chcel povedat" ....ale ujo google mi to hned vysvetlil....hold, starnem no, nejdem uz s dobou 🙂

mawka
14. okt 2016

@obsadenemeno
@lubkavargova1
hlboke hrdlo, dievcence. to vy neviete? tssss 😀 😀 😀 normalne otvorite usta uplne do siroka, zavediete oného upplne hlboko do hrdla. bude sa vam chciet grcat, samozrejme, ale vy to predychate! dolezite je predychavat nosom, aby ste uvolnili hrdlo este viac! 😀 😀 😀 😀 treba ratat do desat v duchu a vydrzite!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sak za ten fond oprav to stoji, ne? 😀 😀 😀

maria1989
14. okt 2016

@mawka to musí byť profesionálka, lebo keď sa v takejto pozícii vy**rieka, tak sa môže aj zadusiť.

mawka
14. okt 2016

@maria1989 nezadusi, stecie do hrdla, normalne. sak jej tam nestrieka liter toho. 😉 dolezite je dychat nosom

obsadenemeno
14. okt 2016

@mawka toto poznam, len "dephoard" mi teraz hlavu prebija.... co ked to je daco speci spesl a my to nevyskusame? ☹

mawka
14. okt 2016

@obsadenemeno no co by to tak mohlo byt? podme analyzovat 😀

maria1989
14. okt 2016

@mawka no dobre no 😀

obsadenemeno
14. okt 2016

@mawka dep ako skratka pre depresiu a hoard je zhrnat po anglicky. Depresivne zhrnanie? 😵

mawka
14. okt 2016

@obsadenemeno zhrnut depresiu cez sex. moze byt 😀

lubkavargova1
14. okt 2016

@mawka akoze...ja som vizualny typ cloveka...a hoc ako si toto predstavujem, tak nijako mi to nedava logiku....dakujem, neprosim ostavam radsej pri sado-maso 😀 😀 😀

mawka
14. okt 2016

@lubkavargova1 sak aj to je dobre 😀 😀 ceresnicka na torte mat chlapa na retazi pri nohach na kolenach 😀 😀

obsadenemeno
14. okt 2016

@mawka alebo depresia zo zhrnania?

zooeynka
14. okt 2016

Jezis baby...tu sa to riadne zvrhlo :D

mawka
14. okt 2016

@zooeynka sa tu schadza stara partia, neni sa co cudovat 😀

zooeynka
14. okt 2016

@mawka Som sem nakukla po par hodinach a len cumim 🙂 Autorka si tuto temu uz urcite blokla :D

lubkavargova1
14. okt 2016

@obsadenemeno mne sa lepsie paci depresivne zhrnanie 😀 😀 😀

obsadenemeno
14. okt 2016

@lubkavargova1 sak hey, nazhrnas si a mas....ked si nenazhrnas, tak tiez mas....depresiu...... 😉

mawka
14. okt 2016

@obsadenemeno 😀 😀

potvora1
14. okt 2016

@ulalaa jeej, toto mi je povedomé😉 ale ja som podobnú situáciu riešila tak,že som si vytvorila nový tajný nick na pokeci, keďže som vedela, že môj vtedajší priateľ tam zamotával ženy🙂) a normálne som ho na tajňáka zbalila, poslala pikantnú fotku a keď bol pekne zamotaný a nadržaný😀 poslala som mu moju vymyslenú adresu v 40km vzdialenom meste, s tým, že si urobíme pekný večer....no aké boli jeho prekvapenie, keď vystúpil z taxíka a o polnoci zvonil na cudzí zvonček na dohodnutej adrese😉 aj chuť ho prešla🙂)

mawka
14. okt 2016

@potvora1 palec hore 😀

comatsu
14. okt 2016

Asi nikdy ma neprestane fascinovat zenska naivita...
Tym samozrejme neschvalujem konanie dotycneho.

puklica13
14. okt 2016

@mawka
@obsadenemeno
@lubkavargova1 to ja som prisla o takuto plodnu debat 😀

obsadenemeno
14. okt 2016

@puklica13 no tak povedz, co tebe navodzuje to "dephoard"?