icon

Partner chodí na zoznamku

ulalaa
13. okt 2016

Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem

simca06022011
17. okt 2016

Inak pikoska k vypisovaniu, mna si raz nasiel manzel zenskej s ktorou sa moj partner kedysi stretaval... lebo ona mi po tom ako sme zacali spolu chodit a toto sa prevalilo z cista jasna napisala, ako si moezm dovoli nepustit ho niekam.. S NOU.... podotykam, zena od Brezna, zenata s dvomi detmi... no som sa zasmiala. Ale ked mi potom napisal jej mangel, tak som sa nezdrzala a poslala som ich niekde, nech si svoje problemi riesia doma a mna neobtazuju. Hadam im nemam ja manzelsku krizu riesit, chlap sa mal spamata, ked mu zenuska na cele viekendy cestovala 150km aby sa pozabavala s mladsimi ;)

trubi
17. okt 2016

@mawka tak to je sila 😔 to nie je chlap, ale chodiaci penis.. Kde sú tí naozajstní muži?

obsadenemeno
17. okt 2016

@salfusco pre mna to bol riadny sok, ked mi zrazu neznama zenska zacala pisat na fb...... teda fakt neviem, co tym chcela dosiahnut, snad ze budem ziarlit? Haha, to sa riadne sekla, na obstarozneho prdolu co ho nevie udrzat v nohaviciach a obhana kazdu suknu realnu ci virtualnu, chlapa co v 40tke nema nic, este aj ten dom, co v nom ziju patri rodine a je na spadnutie a ona si mysli, ze aku cenu vyhrala...... ako ved nech si ho ma, ale pisat prvej zene o radu, ked ju zbil a vyhadzoval z domu, to je snad trosku moc, nie?
Oooops, dufam, ze to neprecita, lebo tato tema je prave taka, kde by ona aj mohla zavitat, lebo ten trubiroh furt na zoznamkach........

trubi
17. okt 2016

@stevvvka som na tom podobne. Stále si odpisuje, aj keď si mu na to prišla?

maria1989
17. okt 2016

@trubi kamarátku potrebuje? Nech si nájde kamaráta, o čom sa tak chlap môže baviť s cudzou ženou... ja tiež potrebujem kamarátku a si vypisujem hore dole všade so ženami, nie s chlapmi. ☹

bratislavcankanm
17. okt 2016

@mawka aj moj ex podvadzal nielen mna, ale aj svoju sucasnu na pokeci 🙂 , teda na 99%....mal tam totiz minimalne 4 rozne nicky a pocas ich "randenia" bol aktivny na vsetkych tych nickoch, kazdy den sa prihlasoval aj chatoval na vsetkych, niekolko hodin... skoro dnes lutujem, ze som mu po definitivnom krachu nasho manzelstva vsetky tie nicky (o ktorych som vedela) prezradila -teda to, ze o nich viem...lebo ich zrusil, ale urcite si zalozil nove ...aj predtym to tak urobil, ze stare zrusil a nove zalozil, prakticky hned, za par dni - ale vtedy som na to neprisla, ani ma nenapadlo, ze take nieco urobi, nahodou som na to prisla az po cca 3 rokoch)... by bola cica asi neprijemne prekvapena, podla mna si mysli, ze ona je jeho vyvolena princeznicka a on jej princ, ktory nevahal opustit kvoli nej manzelku, urcite jej tvrdil, ze ona je jedina, s ktorou si pocas nasho manzelstva nieco zacal

larissa113
17. okt 2016

@trubi preklepni ako sa hovori doveruj ale preveruj...takyto bol moj ex uz je to pomaly storokov dozadu...ale tez som si ho preklepla ze akoze som ina zena na pokeci ..pocase vysvitlo ze by siel s hocijakou na kavu a bohvie co dokonca sa priznal ze ano ma priatelku ale ju nelubi ..cize mna ...pritom skutocnost bola taka ze ma narukach nosil a pomaly pozoadal o ruku ...ale jemu slo len o pohodlie ..cisty egoista...cize soporucujem..
Aby ti raz nespadla sanka ..ale zas ty to tak nemusis mat tak nestresuj dopredu ;)

trubi
17. okt 2016

@maria1989 to som mu tiež vravela.. Ale tak, čo si pomyslí chlap keď mu napíše cudzí chlap.. A viem, že má si čo povedať so ženami. Vždy sa nájde spoločná téma. Hlavne ak ide o študentky.. Aj som mu navrhla, nech si teda píše s mojimi kamarátkami..

maria1989
17. okt 2016

@trubi no je fakt... u nás žien je to normálne, že si napíšeme, ale muži. Tak už neviem. Napr. môj muž má plno živých kamarátov, a aj keď sú v zahraničí, vkuse si s nimi vypisuje, aj vyvoláva. Tvoj priateľov nemá?

trubi
17. okt 2016

@larissa113 veď toto, ja verím, že ho poznám a môže to byť inak..

larissa113
17. okt 2016

@trubi ved to preto doveruj ale preveruj...tez treba nekedy spravit kontrolu a je a nie sa zozierat ma inu nema inu a ptmvsa zisti ze napr polroka s nekym vlaci...no keby si ja spomenem kde som napr za polroka mohla byt a nestracat cas tak by ma roztrhlo s takym clovekom..

kasssiopea
17. okt 2016

Dievčatá, ak mate o svojich chlapoch pochybovať len preto, lebo sú aj klamári a zmrdi, pričom váš vzťah funguje, tak je naozaj hlúposť "dôverovať ale preverovať". Radšej užívajte čas s ním.
Ale možem zodpovedne povedať, že ak je chlap klamár a má sklon podvádzať, nikdy sa nezmení. Nikdy. Je jedno, aká je žena, koľko krát mu na klamstvo príde a odpustí, môže byť dokonale krásna a múdra, aj sex môže byť na sto pro, ak to je v ňom, bude to robiť vždy, len to skúsi viacej kryť.
Takže za mňa, dávať ďalšiu šancu je iba oberanie sa o čas a koledovanie si o celoživotné trápenie.

kasssiopea
17. okt 2016

@kasssiopea
Myslela som tým, nesúďte svojho chlapa podľa iných, ak je vo vzťahu všetko dobré, netreba hľadať čo neexistuje a nahovárať si, že aj ten môj má určite "kostlivca v skrini" lebo veď "chlapi sú takí". Nie, všetci nie sú.

puklica13
17. okt 2016

@obsadenemeno no len cumim...ze to co za zena? Nema vsetkych 5pokope?alebo uz je na tom fakt tak zle(psychicky) ze nevie kam z konopi...

obsadenemeno
17. okt 2016

@puklica13 ja ti nevim, vobec ju nepoznam....ale asi nema kamosky abo co....alebo potrebuje drzat fasadu pred svetom, aki su oni stastni.... a este sa chcela stretnut, ze kedy pridem dom na SK......
a potom sa dopocujem, ako si o mna hubu otiera......
ale najvacsia sranda je, ze my mame vela spolocnych znamych na fb....takze ked oni nieco daju na os a niektory zo spolocnych znamych to okomentuje alebo lajkne, tak mne to vyhodi tiez. A raz si tak kukam fb a tu zrazu fotka zenskej vaginy na cele sklo....wtf????
Teliatko naslo v jeho fone nejaku komunikaciu s inou zenou a zverejnila to vsetko na ich fb....(tiez jedna z tych, co maju spolocny fb, lebo su "par", hoci on ma aj svoj sukromny 😉 ) no si vies predstavit, ako vsetci ich znami zacali reagovat....ja som len citala a nechapala....... na druhy den to vymazali a zalozili si novy ucet, kde znova prezentuju, aki su spolu stastni........
Ja uz len cakam kedy ich stretnem pocas navstevy rodneho mesta...... to bude sranda.....

lubkavargova1
17. okt 2016

@salfusco a vies preco chlapy nevypisuju??? Lebo chlap radsej sa vezme a upravy cifernik dotycnemu a je napokoju. To len my zeny sa musime zozierat a vsetko rozpytvat a bla-bla-bla....ale to je take nasa zenska crta

zavana
17. okt 2016

je to celé zláštne. Mnohé ako čítam hľadáme problémy aj tam kde nie sú. Je to smutné. Mali by sme sa tešiť, kým je dobre, keď to klape, keď si prejavujeme lásku a nie hľadať prečo je milý a podobne 😖

puklica13
17. okt 2016

@obsadenemeno jezkove huslicky...nemam slov

obsadenemeno
17. okt 2016

@puklica13 😀 🙂 😉 😵 😝 😉 😀 😅 🙂 😵 😀 😉 😠 😵

lubkavargova1
17. okt 2016

@obsadenemeno to akoze fakt existuju take zeny???

obsadenemeno
17. okt 2016

@lubkavargova1 vyzera to tak... esteze som tak daleko a vsetok ten "bullshit" ide mimo mna..... ako som pisala, sem tam sa dozviem nejake pikosky...... predsa len, mame vela spolocnych znamych...... a potom mam take prekvapko na fb....este mi ich fb ponuka ako "ludi, ktorych mozno poznam"...... to jsou soky na hlavu......ja sa uz dopredu smejem, az sa stretneme na nejakych trhoch alebo tak

0silvia0
17. okt 2016

ako to tu čítam, tak som rada, že nemám fb. A natruc si ho ani nezaložím, aby mi raz nezačalo hrabať. Ja som fakt stará, ale toto zdieľanie s celým svetom a lajkovanie hlava-nehlava, ďakujem, zostanem ešte v ére dinosaurov a dobrovoľne 😎

salfusco
17. okt 2016

@trubi Na mna zle adresujes otazku.Ja zadany nie som a tí ,čo su ,nech sa spovedaju sami,či potrebuju alebo nie a ci ich potrebuju vyhladavat na nete...

mawka
17. okt 2016

@obsadenemeno masaker 😀 😀 😀

obsadenemeno
17. okt 2016

@mawka no vidis, raz sa zle vydas a taha sa to s tebou cely zivot...... 😠

mawka
17. okt 2016

@obsadenemeno no vidim. ja mozem byt za tu exovu pizdu aj rada tusim, ze neni az taky level jak ta frajda tvojho ex 😀

obsadenemeno
17. okt 2016

@mawka eh, uz mi nepise, naposledy asi pred dvoma rokmi...... chvalabohu. Asi pochopila, ze nemam zaujem s nou komunikovat, ze ma oni dvaja nezaujimaju a ze mne nemusi dokazovat, ze budu spolu stastni za kazdu cenu.
Ale myslim, ze uz sa tu do nej raz niekto navazal....... zachytila som to pred par mesiacmi...... tak asi ma vela "priatelov" 😉

lubkavargova1
17. okt 2016

@mawka zeeeeeeeeny to je teda slovnik...ze pizda a frajda...umrem....

obsadenemeno
17. okt 2016

@lubkavargova1 pizdu som uz teda dlho nepocula...... 😀

lubkavargova1
17. okt 2016

@obsadenemeno to akoze tu poznas jej nick?