Partner chodí na zoznamku
Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem
@mawka @marusia12 pocitam keby bolo viac odvaznych zien a zbalilo fusekle plejbojovi hned keby pisal inej ze aku hnusobu ma doma, tak by si chlapi viac rozmysleli, ci to za to "vzruso" a "pozdvihnutie ega" stoji......... a aspon by zeny videli, ci tomu chlapovi na nich zalezi....ale viem, ze to nie je take jednoduche......
lahko sa radi, tazsie uz kona.....
sa to tu zvrháva...
@marusia12 nezovšeobecňuj, nie všetky sa trasú o chlapa, nie všetky žijú s debilom, nie všetci muži sú debilmi. A zbaliť mu dve igelitky a nech ťahá čiaru to je veľmi jednoduché napísať, no ak s ním vlastníš rodinný dom, na ktorý máte hypo, tak to zase až také hŕŕ nie je. A na Slovensku kde je priemerná mzda taká, aká je a percento ľudí,ktorí ju vôbec majú také, aké je, je väčšinou žena na MD vždy ekonomicky závislá na mužovi. A postaviť sa po skončení MD na vlastné nohy s dvomi, tromi deťmi je sakra ťažké. Vôbec tu nenabádam ženy na to, aby privierali oči, naopak, v každej takejto téme píšem, aby si vážili samé seba, aby mali oči otvorené dokorán a nehádzali rukou ani nad zdanlivou maličkosťou, ktorá sa môže časom vyvinúť v neprekonateľný problém. No povýšiť tu singl život na jedinú cestu, ako prežiť šťastný život, je choré, nemyslíš? Tiež som bola zopár rokov po rozvode sama, zo začiatku som si to neuveriteľne užívala, časom mi bolo smutno, veľmi smutno, túžila som po blízkom človeku, ktorý ma chápe aj bez slov, ktorému sa môžem schúliť do náručia, s ktorým sa budem smiať, skrátka môj život dostane iný rozmer. Našťastie som takého človeka našla, nie na prvý pokus a už v dosť zrelom veku, ale na tom nezáleží, som s ním roky šťastná. Ešte ti napíšem, že mám vo svojom okolí ženy, ktoré sú singl a vyžaruje z nich spokojnosť, vyrovnanosť. No z teba a tvojich slov to necítim. Vieš prečo? Lebo žena, ktorá je so svojím spôsobom života stotožnená, je šťastná a spokojná, nepotrebuje to vykrikovať do sveta a prezentovať svoj spôsob života ako jediný správny. Ešte sú tu ženy, ktoré nezanevreli na mužov ani po nejakom potknutí, našli si partnera podľa svojich predstáv a potrieb a sú s ním šťastné.

na vysvetlenie.... tiež som bola roky chudera, čo sa triasla, že ju chlap opustí... to skončilo... začnite si ženy vážiť v prvom rade seba.... v prvom rade ste vy, vaše deti a až potom je ten chlap.... žite pre seba, život máte len jeden, máte právo byť šťastné... a ak si to ten chlap pri vás neváži, tak mu zbalte dve ponožky a nech ťahá čiaru....