icon

Partner ide na svadbu bezomňa

marlowe2
3. júl 2020

Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.

evita2222
3. júl 2020

@sasenah1 už párkrát sa autorky pýtali či pozná kamaráta, ale nenašla som nikde od nej odpoveď

petulda333
3. júl 2020

@evita2222 nepozna ich. Pisala to viackrat. Zeby sa mohli prave na svadbe zoznamit 🙈

sasenah1
3. júl 2020

@evita2222 co som ja postrehla podľa odpovedí, nepoznajú sa.

katka1981
3. júl 2020

@marlowe2, a dokedy tam planuje svadbovat tvoj priatel? Pozri, ja ta chapem, tiez som bola mlada, bezdetna, ziarliva. Teraz na to pozeram inak. Je pravda, ze moj muz nikdy bezo mna nikam nesiel, svadby nema rad, na stretavky zo skolky sme mohli ist aj my... pokial mu veris a lubite sa, tak kasli na to, urob si ty pekny vecer s kamoskou alebo nieco a netrap sa ty. Ja keby na oslavu narodenin pozvem moju spriaznenu dusu kamosku, tak nechcem aby prisla so svojim muzom, lebo vacsie hnupa nepoznam pod slnkom.

katka1981
3. júl 2020

Oprava zo skoly 🙂

ukulela
3. júl 2020

A už len jedna poznamka, tá svadba tuším nie je tento ani budúci víkend. takže ešte stále sa môže stať že im niekto z blízkej rodiny účasť odriekne a oni zakladateľku pozvú. Len aby už ona nebola natoľko zdutá, že tam nebude chcieť ísť .....

makova333
3. júl 2020

@marlowe2 pozri, je uplne irelevantne, ako to tu riesia/neriesia ine zeny, ako ich to netrapi a bolo by radi za volny den. Proste teba to trapi a hotovo. Mas pravo na taketo pocity. Nie sme ludia cez kopirak, kazdy inak prezivame rozne situacie. Ak priatel pojde bez teba na svadbu, pravdepodobne nepojdes niekam zurovat s rukou hore a tlupou kamosiek, lebo na to nebudes mat naladu a bola by to len pretvarka a hra na to "ako ti je super bez neho". S priatelom ste uz predpokladam debatu na tuto temu mali, vie ako sa citis, asi nie je dovod rozoberat to znovu. Prijmi to tak ako to je, velakrat sa nam deju veci, ktore az spätne zistime, ze "dobre, ze sa stali prave takto a nie inak". Sprav si den ako ty budes chciet a do buducnosti zvazuj, ci tento je ten pravy...

luckajamborova
3. júl 2020

@petulda333 tak si povedzme narovinu prečo už ju nezoznamyl skôr s priateľmi keď už sme pri tom 10m je dosť na to.... možno by ju pripísali na zoznam

petulda333
3. júl 2020

@luckajamborova to by som riesila skor nez svadbu. Ale zas ja som muzovych kamosov spoznala neskor, mozno po roku, roku aj nieco

nikyball
3. júl 2020

Mojej kamoške sa stalo niečo podobné, samozrejme frajera pustila ale hneď ho oboznámila, že na ich svadbu pôjde kamarát bez ženy... Nejaká kamoška sa už nájde čo ho vytancuje 😉

sense
3. júl 2020

@marlowe2 ja by som z toho halo netobila, ste spolu necely rok, on bol pozvany este predtym ako ste boli spolu.... ty sa s dotycnym parom poznas? Streravate sa spolu?
Popraj mu zabavu a ty si vyraz s kamaratkami...

petulda333
3. júl 2020

@nikyball uzasna kamoska fakt. 🤦‍♀️

makova333
3. júl 2020

@marlowe2 a este jedna vec, ak naozaj nepoznas jeho dobrych kamaratov (ked ide na svadbu, asi dobri kamarati su), je na povazenie ako to on vsetko berie a ci kamaratovo "mrzi ma to" nie je skor odpovedou priatela. Ale mozno sa mylim...

basullinka
3. júl 2020

Tak podla mňa je chyba skôr v tom, že tvoj frajer ťa s nimi nezoznámil skôr. Keď je to taký dobrý kamarat, tak ťa mohol zoznámiť a verim tomu, že ak by ste si sadli aj na svadbu by ta pozvali. Mne sa nezdá netaktné, ak novomanželia nepozvú niekoho, koho v živote nevideli Svadba je predsa pre blízkych, nie cudzích. Ale príde mi hlúpe, že tvoj frajer ťa s nimi ani nezoznámil

nikyball
3. júl 2020

@petulda333 nezdá sa ti niečo? Na ich svadbu bol pozvaný sám, tak aj oni pozvú jedného.co je na tom? Veď to je to iste

marlowe2
autor
3. júl 2020

@luckajamborova predomnou mal len jednu priateľku takže asi ťažko by ma pripísali na zoznam....

evita2222
3. júl 2020

@marlowe2 za 10 mesiacov nebola ani jedna príležitosť na zoznámenie?

olivka84
3. júl 2020

@marlowe2 tak mne by ani tak nemrzelo ze ten kamarát má nepozval ale skôr reakcia tvojho priateľa. Ze je s tým v pohode. Už predsa není single. Sú miesta kde sa chlap môže ísť zabaviť bez frajerky s kamošmi ale svatba to isto není. Tam skôr je blbé prísť sám.

petulda333
3. júl 2020

@nikyball tak je rozdiel nepozvat priatelku a nepozvat manzelku

petulda333
3. júl 2020

@nikyball a takto sa spravaju deti v skolke a nie dospeli ludia. Aj ked co tu citam... Och boze

luckajamborova
3. júl 2020

@marlowe2 ono je to ťažko posúdiť keďže si nepoznala a nevedela ako by sa to vyvíjalo keby....

mirage
3. júl 2020

@cinda555 u vas hostia zrali? U nas jedli.

nikyball
3. júl 2020

@petulda333 nie je to rozdiel, keď ten druhý pár o svadbe otvorene hovorí. Ja som ju v tom podporila. Aj ty si asi jedna z tých neviest čo tam chce mať čo najmenej ľudí ale sama sa nasackuje všade 😉

petulda333
3. júl 2020

@nikyball presne ako pises 😁😁 preto sme mali 130 ludi na svadbe. A min. na dvoch svadbach som nebola, bol len manzel. Jezisi zeny. Sa preberte uz

ksulka
3. júl 2020

@petulda333 😀👍

nikyball
3. júl 2020

@petulda333 keby ste pozvali aj partnerov svojich známych máte viac 🙂

petulda333
3. júl 2020

@nikyball az jeden manzelov bratranec tam partnerku nemal, lebo boli spolu asi 2m a ona bola z druheho konca sr

petulda333
3. júl 2020

@nikyball o a este sesternicin muz nebol. Bol v iraku

fadama
3. júl 2020

@marlowe2 my sme pozvali muzovho bratranca už aj s jeho ženou aj keď boli spolu velmi krátko. Teraz sa vydáva svagrova dcéra a muž by bezomna ani nešiel.

nikyball
3. júl 2020

@petulda333 na našej boli všetci s partnermi. Prepadla by som sa od hanby ,ak by mal niekto prísť bez partnera. U nás je dokonca zvykom, ak je niekto slobodny, pozvať jeho +1 .