icon

Partner ide na svadbu bezomňa

marlowe2
3. júl 2020

Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.

bublinkai
3. júl 2020

@luckajamborova ... akože čo ? " nežiarli nemiluje" / a čo dôvera/no zas hop hop od tál po tál! .... veľa žien a alkoholu a čo oči nevidia srdce čo? ...ešte pár takých komentárov a už bude na okne kulturáku či reštiky, kaštieľa alebo hotela nalepená o deň skôr ako bide deň D

luckajamborova
3. júl 2020

@zuzka1117 treba čítať píšem vyššie že mám to šťastie mať takéto muža ako mám....

modrava
3. júl 2020

@0silvia0 tak niektori chlapi potrebuju priepustku, alebo potvrdenie o svojpravnosti 😀

zuzzqa
3. júl 2020

@luckajamborova fiha, toto sme si pisali na pokeci do profilu ako 15rocne neskusene pubisky aby sme boli strasne cool 🤦‍♀️😳 ja teda neziarlim a ani moj manzel... Hold ale mame manzelstvo bez lasky... Dokoca si ani nepytame povolenie jeden od druheho ked niekam chceme ist, iba si to oznamime... Asi by sme sa mali rozviest podla týchto tvojich teorii 🤷🏼‍♀️

bublinkai
3. júl 2020

@luckajamborova ...áno poznáš ho no ona ho len spoznáva. Chápeš 🙂 Také to neznáme kočka s malým srdiečkom a veľkými plánmi

dada0902
3. júl 2020

Asik je hlupost sa na to hnevat kazdy chce. Mat na svadbe tych ktorych tam chce mat oni sa beru tak svadobcania si rozhoduju koho chcu a nie teraz rychlo pozvat niekoho dodatocne ked uz to maju rozplanovane my sme mali rodinnu malicku a bolo mi ukradnute ze tam ta henta henten teraz nasraty ze nesli bolo to na nas tak im to prosim ta nezazlievaj

luckajamborova
3. júl 2020

@bublinkai to netuším nemám taký problém....😂😂😂

unicornlady
3. júl 2020

Teda, ja som bola na mnohých svadbách a ešte som nezažila, že by si to tam niekto šiel na záchody rozdať :D akože to by na tej svadbe muselo byť hádam 500 ľudí, aby sa to "stratilo".

Môj priateľ bol tiež na kamarátovej svadbe bezo mňa. Tiež ma to najprv zamrzelo (svadobčanov som poznala), ale to nie že by ma nepozvali, ono to bolo narýchlo, zrazu sa cez týždeň uvoľnil termín a môj priateľ sa tam len cestou z roboty zastavil (navyše bez neho by som sa tam tak narýchlo nemala ako dostať).
Ale bolo to tiež asi tak prvý rok vzťahu a tiež som mala asi pocit, že máme byť spolu tam, sme pár a tiež to skôr vyjadrovalo môj pocit neistoty, že či so mnou neráta. Takže naozaj tam išlo skôr o moje vnímanie mňa, vzťahu, jeho. Lebo on bol dosť naučený robiť si vždy po svojom atď... tak som sa necítila ako súčasť jeho života, lebo on sa moc neprejavoval. A možno aj ty máš podobné pocity. A keby sa priateľa spýtaš, tiež by to tam zrejme "nevidel", to, ako to ty vnímaš. A takto vznikajú nedorozumenia. Ako tu už baby spomínali, chlapi neriešia 🙂

bublinkai
3. júl 2020

@luckajamborova ... veď píšem vyššie nie každý má také šťastie mať takého muža ako máš Ty tak ju nestraš 🙂

luckajamborova
3. júl 2020

@zuzzqa no comment 😂😂😂

zuzka1117
3. júl 2020

@luckajamborova tak keď máš také šťastie tak nechápem tvoje zmýšľanie

hopsadobrandejsa
3. júl 2020

@luckajamborova S tymto ja nesuhlasim....

Ake behanie kade tade????😂 Ved cela diskusia je o tom, ze chalan sa chysta bez priatelky na svadbu. Nic sa tu nepise, ze chalanisko kazdy vikend vymeta kluby ci chodi regulerne do krcmy na pivo s kamaratmi.

Mat svojho partnera rad je jedna vec, ale vsade tahat svoju polovicku, tak to veru nie. To je uz skutocne definicia zeleznej gule. Ja sa osobne cudujem, ze niektori ludia takto dokazu fungovat. Vkuse spolu.....sak to musi byt ponorka jak delo.

Je dobre ked maju partneri cas sami pre seba. Aspon si jeden druheho viac vazi a tesia sa na jeden druheho. Poznam pripady kde priatelka chcela cely cas travit len s priatelom pretoze nemala ziadne hobby ci kamaratov tak priatel bol jedina alternativa ako s niekym travit cas.

Vsade tahat zenu so sebou, to nie je nic pre mna a nic to nema spolocne s tym, ze by som nevedel fungovat vo vztahu. Proste byt prisaty na partnerovi jak male dieta na prsniku by ma dohnalo k rozchodu.

lucia147852
3. júl 2020

@marlowe2 no čo ti poviem. Môj teraz už muž bol sám kamosovi na svadbe a to sme chodili spolu už 1,5 roka. Zbežne som ho poznala tiež s vyslovene mu povedal že má prísť sám. Keby poviem že má to nesralo klamala by som. Ale aj keby ho nejak dokope k tomu aby má dodatočne pozval nešla by som ani náhodou. Z princípu nepôjdem niekam kde má nechcú alebo zavolajú z ľútosti. Chlapi to tak neberú že idu sami. Ani môj to neriešil. Išiel,vypil, krcal s kamošmi. Akokeby boli dakde v krčme. Kašli na to. Správ si svoj program a nerieš. Zbytočne zozrate nervy

hopsadobrandejsa
3. júl 2020

@modrava Preto musia vsade chodit so zenuskami pretoze im gule nosia v kabelkach tak aspon to im dodava pocit muznosti.

luckajamborova
3. júl 2020

@bublinkai ja to chápem preto aj reagujem žena by mala mať hrdosť a úctu....

0silvia0
3. júl 2020

@modrava no ale ti chlapi su fakt asi nesvojpravni, ked toto svojim zenam/frajerkam toleruju. Pytat si laskave dovolenie ist niekam bez nej....

bublinkai
3. júl 2020

@zuzka1117 si jej naložila. @luckajamborova 🙂

luckajamborova
3. júl 2020

@hopsadobrandejsa tak tomu už vôbec nechápem buď si stojím za svojím kuk vyššie,😂😂😂 alebo spravím zo seba totálnu katastrofu 😂😂😂

modrava
3. júl 2020

@0silvia0 preto to tak casto tocia...

hopsadobrandejsa
3. júl 2020

@luckajamborova v tvojom vztahu tato dynamika funguje a pokial to vyhovuje obom, je to ok. Ja osobne nie som nazoru, ze partneri maju travit 24/7/365 spolu.

Este mi povedz, ze spolu pracujete a to uz bude fakt klinec vecera 😂

luckajamborova
3. júl 2020

@zuzka1117 snažím sa len pomôcť nič viac

lucitta9
3. júl 2020

Zalezi podla mna aka bude svadba...my sme mali velku svadbu, okrem rodiny aj kopec kamaratov s partnerkami, napriklad moj muz ani nepoznal noveho partnera mojej kamosky, ale jasne sme ho pozvali. Boli tam vsetko pary, tancovalo sa. Co by tam sama robila? Ale bola som aj na svadbe, kde bola hlavne rodina a naj kamarati bez partnerov. Bolo to skor komornejsie.
Takze velmi zalezi aku svadbu planuju, mozno tam budu mat partiu kamaratov, kde budu niektori aj bez partneriek.
Pokial ide o mna, ja by som chcela aby sa na mojej svadbe kazdy citil dobre, tak by som urcite pozvala kamarata s novou partnerkou.

zuzka1117
3. júl 2020

@luckajamborova pomôct? Tým že jej napíšeš že tam bude veľa pekných náhodných žien a čo oko nevidí to srdce nebolí? Wau to je teda pomoc.
Myslím že autorke to skôr ublíži ako pomôže

luckajamborova
3. júl 2020

@hopsadobrandejsa nie nie dôvera musí byť bez toho to nefunguje ale to už by sme mali vedieť dávno ako dospelí ľudia 😉 keďže môj muž nechodí bez mňa na špeciálne akcie môžem povedať že mi je verný...😂😂😂

modrava
3. júl 2020

@lucitta9 aby sa kazdy citil dobre... ako vies kedy bude autorkinmu priatelovi lepsie? s partiou kamosov na bare alebo s priatelkou okolo krku..?…hm…

luckajamborova
3. júl 2020

@zuzka1117 skôr jej to otvorí oči 😉

kassandra25
3. júl 2020

@marlowe2 ty si nepochopila, ze nie kamarat je na vine, tomu je u riti, ci prihodia jedno miesto a navyse, by o jeho kamarata bolo postarane-lebo by tam mal partnerku-teba,do paru, ale tvoj priatel nie je ok, to on ta tam nechce a takto sa dohodli medzi sebou, co ti diplomaticky povedat. Bud tam ani tvoj priatel sam nebude, bude tam uz mat do paru babu, napr.zo zenichovej strany, alebo niekoho, alebo tam vyslovne teba len nechce, tak sa ta zbavil nejak. To by si tam musela mat skrytu kamerku alebo detektiva, aby si to mala cierne na bielom, ale je to tak. Inak, mozno to s tebou ani vobec nemysli vazne a to len ty zijes v nejakych snoch. A navyse, keby to aj tak bolo a miloval by ta, tak by tam bez teba nesiel vobec. Prave naopak, vybral by sa tam s tebou zagratulovat do kostola a padla by, sli by ste domov, ako kto ma vidiet??? Kamarat, ci ty? No z jeho strany, bohuzial ty, nie kamarat. Prajem ti vela rozumu, kedze ziaden nemas. Pa

bublinkai
3. júl 2020

@marlowe2 ... no nič choď Ty zatiaľ na Tú kávu kým sa Ti " oči otvoria" ❤

zuzka1117
3. júl 2020

@luckajamborova si dosť naivná ak si myslíš že ľudia podvádzaju len na špeciálnych akciách,skôr to bude v tých každodenných robotach alebo v dnešnej dobe v online svete

mrkvicka060
3. júl 2020

@kassandra25 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️