Partner ide na svadbu bezomňa
Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.
@bublinkai 😂😂😂a čím??? mňa môj muž nepodvazdza 😂😂😂
Segra je s chlapom 9 rokov a jejo brat pozval na svadbu jeho ( svojho brata a bol aj svedok) a segru...ale jej deti z byvaleho manzelstva (11 a 13r) nie.... Ale to ze tam bola kopa deti cudzich ludi.
...
Ako citam tak citam, nestacim sa cudovat. Akoze tvrdit, ze hrdost a ucta zeny znamena muza nepustit na ziadnu akciu sameho bez nej lebo co ak... a zaroven tvrdit ze dovera vo vztahu musi byt... 😃 niektore zeny su fakt mimo. Sa necudujem, ze ti chlapi su taki aki su, sak toto nikto normalny nevydrzi, taketo skvosty mat doma. Ale hlavne ze vzdy je na vine chlap...
@mrkvicka060 akože ty nemáš hrdosť ani účtu? 😂😂😂
@luckajamborova ale tým pádom si troška protirecis 😉
Ľudia akože vážne?! Veď z jej partnera sa tu stáva suknickar ktory si tam ide zaj*bat a z nej žiarlivka. Ťažko súdiť keď o ich vzťahu nič nevieme, autorka sa tu vyjadrila pár vetami a to stále dookola to isté, zakázať mu to nechce, ale ani nechce aby on išiel bez nej... Keď tam chceš ísť povedz partnerovi ako sa cítiš, keď mu neveríš tak mu povedz o svojom strachu... Načo sú vzťahy kde sa dvaja nevedia porozprávať?!
@mrkvicka060 je to moj nazor. Moj byvaly by sa presne takto zachoval, ze by ma nezobral, a moj manzel, s tym sme mali , ale obaja, vsade dvere dokoran otvorene. Ja to tak vidim, pisem len uprimne, nic viac.
@kassandra25 kristova noho 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@luckajamborova zena s hrdostou a sebauctou nebude povolovat alebo skor nepovolovat pohyb svojho chlapa kamkolvek. nebude ho kontrolovat, podozrievat a fnukat ked pojde sam za svojim programom.
@modrava s tým súhlasím ale len v tom prípade že som si 💯 istá...
@luckajamborova v tvojom vztahu je tej dovery na rozdavanie... 🤦♀️
@mrkvicka060 anooooo je preto mám takú istotu 😉
@luckajamborova takze tym teda tvrdis, ze autorka nema, resp. nema mat istotu. Preco to tvrdis? Ty poznas jej muza ked jej toto podsuvas? V com je iny jej vztah od toho tvojho? Ze ty "veris" svojmu muzovi ale ona verit nema, lebo vsetci okrem tvojho su zaprdeni suknickari a nevernici? Ja si skor myslim, ze podla seba sudim teba.... ci? Asi sa z toho uz nevyhrabes..
@luckajamborova ... tvoje slova o par stran skor: “… a ak sa niekomu niečo nepáči nech si zariadi život tak aby bol slobodný ako vtáčik a nie sa zaviazať a potom behať sám kade tade pre takéto už odzvonilo nech sedí pri druhej polovice a utužuje vzťah…”
takze asi si skor zastancom, ze zadany clovek sa stava väznom svojho partnera..
@v_alika12 nie, svadbu/hostinu som robila pre seba s manzelom a urcite nie pre hosti. Kto prisiel lebo chcel s nami oslavit NAS den, ten prisiel, kto by prist nechcel z akehokolvek dôvodu, tak by neprisiel. Pozyvali sme len tych clenov rodiny a kamaratov s ktorymi aktivne udržujeme kontakt. Ak ty si robila svadbu pre hosti a nie pre seba, to je tvoja vec 🤷🏼♀️
@mrkvicka060 to si nedovolím povedať... treba sa zamyslieť Nad tým prečo je to tak...
@modrava stojím si za svojím keď Chce kráčať bezomna nech sa páči...
@luckajamborova ved ty trepes dve na tri. Ani nevies k veci odpovedat na otazku/komentar.
@mrkvicka060 😂😂😂tu vie každý odpovedať za mňa 😂😂😂
@kassandra25 ty si toho rozumu asi tiež moc nepobrala 🤦
@mrkvicka060 keď už sme pri tom keď nemáš účtu k samej sebe na čo komentujes?
@marlowe2 ahoj viem ze sa mozno citis divne, ale poviem ti priklad. Brali sme sa s muzom a muz si volal kamosov asi 5ks z detstva, mali sme svadbu do 70ludi. Cize isiel kazdy sam, nakolko som ich ja poriadne ani nepoznala, neviem si predstavit ze by kazdy z nich doniesol na svadbu nejaku dalsiu pre mna uuuuplne neznamu babu, ktoru nie ze po mesiaci ale este na svadbe vymenia za dalsiu. Cize skus sa na to kuknut z tejto strany 🙂
15 strana a uz tu zacinaju lietat konspiracne teorie 😂
Co sa ale mne velmi paci je tento efekt opakovanej vety. Prvej a poslednej osobe v retazi boli povedane diametralne odlisne veci 😂
Autorka chcela vediet ci je normalne, ze priatel bez nej ide na svadbu a z chalana tu uz zacinaju robit kurevnika ktory sa ide vysantit na svadbu.
Potiahnite to este nejake dve strany. Mozno sa dopracujeme k s sukromnemu apartmanu s nadrzanymi druzickami.
Co sa tyka autorky, normalne ho nechaj ist nech sa zabavi a nenechaj si tu nahovarat, ze ta ide podviest. Chlap ktory ta chce podviest si prilezitost najde. Vobec kvoli tomu nemusi ist explicitne na svadbu.
@hopsadobrandejsa zjavne si tu nasiel dost studijneho materialu 😂
@hopsadobrandejsa konečne niekto kto to vidí rovnako ako ja, že z chlapa sa tu stáva kurevnik 🤣a pritom téma bola o inom
@luckajamborova Dovolim si tvrdit, ze mam hrdosti a ucty k samej sebe neporovnatelne viac ako ty. Lebo samu seba nezhadzujem takymto panovacnym spravanim, partner je mi rovnocenny a nerobim si z neho nesvojpravneho panaka, ktoremu zakazujem a prikazujem. Je to pod uroven a prave to svedci o tom, ze zena sa snazi ziskat kontrolu aby zo seba mala lepsi pocit, aby mala pocit ze za nieco stoji, pretoze niekoho moze kontrolovat a dirigovat. Ja toto k zivotu nepotrebujem, netrpim ani nedostatkom sebavedomia ani sebalasky. Poznam svoju cenu a nepotrebujem si ju dokazovat na muzovi tym, ze mu obmedzujem slobodu stretavania s kamaratmi na akciach. Muza som si vyberala tak, aby nemal v hlave nasrate, plne mu teda doverujem, aj jeho zdravemu usudku a nemam dovod na jeho obmedzovanie, ak chce ist na nejaku akciu. A poradim ti (aj ked si radu nepytala), ak svojmu muzovi neveris, kedze mas take zmyslanie ake mas, ze treba zakazovat lebo sak "zeny tam budu", najdi si ineho. Mozno zistis, ze zivot nemusi byt plny pochybnosti.
@hopsadobrandejsa si to tu uzivas, coooo??? 👍👍👍👍🤣🤣
Ja by som uplne v pohode poslala partnera na svadbu treba sa nad tym povzniesť. Nie je to tvoja svadba a kym by bol na svadbe isla by som s kamoskami na kavu.
Pre pána 🙈 prestaňme už klamať a dávať falošné nádeje je to jednoduché mňe je to úplne šuma fuk ako si to zobrie pre mňa neexistuje že muž s ktorým chodím 10m išiel niekam bez mňa som len úprimná niekomu ublížiť nechcem...

@zuzka1117 dnešná doba je zvrátená podvádzať sa da kdekoľvek a akýmkoľvek v každom veku 😉 pokiaľ nájdem lásku a to je dôvera ale niektoré bohužiaľ nechápu čo to znamená...