Partner ide na svadbu bezomňa
Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.
@marlowe2 je to uplne v poriadku. Ked sme planovali svadbu my, tak jednak sme tam chceli mat ludi, ktorych ozaj pozname alebo ked uz aj mali partnerov, tak dlhodobych, snubenice, byvali spolu a pod. Skus sa na to pozriet zo strany svadobcanov - svadba je draha zalesitost, kazdy jeden clovek stoji nemale peniaze (cca 50eur) a vy ste spolu relativne kratko, poset miest uz maju asi zajednany, kvoli tebe by mozno museli zmenit aj cely zasadaci poriadok. My sme to mali napriklad tak, ze keby mi prislo o 2 ludi naviac, uz ich nemam kam posadit. Je to rozhodnutie svadobcanov a nie tvojho priatela, ze ta tam neberie. A nech ti ani nenapadne davat priatelovi ultimatum, ze bud ta zoberie, alebo nech tam ani nejde.
@veronikaszabova nepacili sa jej odpovede? :D
@lylyjana urcite 🙂
@magdusaaa panebože niektoré ženy ste strašné naivné🙉 neviem či by si sa tešila z toho zistenia že ťa tvoj partner podviedol... Očividne v tvojom prípade je to úplne normálne...😂😂😂😂😂😂
@luckajamborova ty mas z toho podvadzania realnu paranoju....
@luckajamborova Preco by ju mal podviest? Ty ked ides niekde bez partnera, tak ides s umyslom podvadzat?
@0silvia0 paranoju majú len naivné pipky ktoré ani netušia aká je realita 😂😂😂
@veronikaszabova a co mala si tu nechat nakladat za to, ze sa opytala ako to vnimaju ostatne? Ved sa dozvedela, ze je stihacka, ze sa silou mocou tisne na svadbu kde ju nechcu (co mimochodom ona vobec nechcela sa niekde tlacit nasilu, len ju trapilo, ako sa k tomu postavil jej priatel) atd. Namiesto slusnych odpovedi dostala utok na svoju osobu. Ja sa jej ani necudujem...
@dskjhfdlkdjhl mňa niečo také ani nenapadne pretože za 1r vzťahu s mojím partnerom sme poznali všetkých svojím známych a priateľov takže žiadne nezhody nemuseli byť...😉
@luckajamborova sice si odpovedala na nieco uplne ine, ale neprekvapuje ma to😉
@dskjhfdlkdjhl keby si zapojila trošku rozumu možno by si pochopila 😂😂😂
@luckajamborova uz to chapem, ked niekto funguje len s troskou rozumu, tak to mnohe vysvetluje😉
@luckajamborova jasne, vsetci su naivni... Lebo kazdy z paru, ktory ide bez svojej polovicky hned ma v hlave kucerave myslienky a hned rozhadzuje siete a lovi a podvadza. Tak treba chodit vsade spolu, lebo tebe sa to sice nemoze stat, ty mas muza svatca, ale pre istotu chodite spolu, ak by sa mu nalomila svatoziara🤦♀️
@dskjhfdlkdjhl konečne si aspoň niekto vstúpil do svedomia 😂😂😂😂
Je tu síce už dosť komentárov ale nedá mi nenapísat 😂.. Ja som s mužom zobrata 8 rokov.. Manžel hrava futbal ale ja tých jeho spoluhráčov nepoznám.. A ked niekto z nich plánoval svadbu a pozval iba muža nikdy ma ani nenapadlo že by som mala ísť s ním ked som ich nikdy v živote nevidela 😂 ani neviem čo by som tam asi tak robila a ešte keď si predstavím že by takto pozvali všetky partnerky všetkých futbalistov..to by sa inak napočitalo...ja som iba zakaždým prízvukovala mužovi aby prišiel v takom stave aby mi niekde po ceste nerozflakal zákusky 😂😂
@0silvia0 fuha toto ma veru nenapadlo.. Asi som ozaj naivná 😂.. Ale viem že aj také stíhačky existujú.. Keď sme boli na svadbe mojej sesternici..ona si vybavila kamaráta ako šoféra pre ľudí.. A jeho priateľka sa tam nanominovala že bez nej teda nepôjde a veru aj vždy išla s ním v aute keď išiel niekoho zaviesť 😂 a ani jej neprekážalo že musel chodiť na viac krát keďže zaberala zbytočne miesto v aute 😂
Ejha,niečo nové som sa dozvedela😆😆😆keď ide niekto z paru niekde sám ide s úmyslom podvádzať 😆No ľutujem niektorých mužov a nečudujem sa im keď sa raz za čas niekde sami dostanú ,horkotažkl lebo ich ženy sami nepustia,tak idu s úmyslom podviesť 🤦♀️
@retatka ja som tiež, len oči otvárala keď som to čítala 🤦🏼♀️
@marlowe2 podla mna z toho robis tragédiu.
Ja som mala tiez vyse roka frajera, ked som.isla na svadbu kamosky-kolegyne bez neho. Vedela, ze mam.priatela, ale.pozvala len mna, lebo jeho nepoznala. On to zobral.uplne normalne.
Ja som sa s nim sice potom asi o pol roka rozisla,ale nic to nemeni na fakte, ze v tom case sme.boli spolu a o rozchode som neuvazovala este..
@retatka och ako môže niekto hádzať vsetky ženy do jedného vreca nepochopiteľné... nuž aj také sú prípady 😂😂😂 žienky dôvera!!!! Tam netreba chodiť mužovi za zadkom tu sa bavíme výlučne o jednom vzťahu a nie xxx ďalších vy sa musíte dobré nudiť...😂😂😂
@luckajamborova evidentne tebe chyba tá dôvera
,,,, neviem či by si sa tešila z toho zistenia že ťa tvoj partner podviedol..,,
Lebo keď niekto ide sám niekde ,ide podvádzať podľa Teba,,,popracuj na svojom sebavedomí ,,,veď to už by som musela byt x-krát podvedená za 23 rokov 😆😆
Och Bože niektoré ženské 🤦♀️a to sú tie stíhačky a hysterky čo chlapovi stoja v pätách lebo im nedôverujú
@terezia323 Poľutovaniahodné niektorí chlapi keď takéto čudá majú doma.
@retatka nechapavost nemá hranice...ale sranda musí byť 😂😂😂😂
@retatka to isté si myslím od kedy sa poniektoré zapojili do diskusie 😂😂😂😂
@luckajamborova
Už sa tu prosím Ťa nestrapňuj....

@marlowe2 pre teba je to jedno miesto, lenze nevies kolko takychto “kamaratov” co sa medzitym dalo s niekym dokopy tam moze byt... keby mal upravovat a prisposobovat sa vsetkym zmenam pocas roku kto sa s kym da dokopy alebo rozide tak svadbu nebudu mat nikdy....ja som nebola dokonca na svadbe manzelovho brata lebo sme boli “cerstvo” spolu ( tiez takmer rok), a bol proste od zaciatku planovany do “paru” s nevestinou druzickou...akoze vobec som to neriesila, kazdy si svadbu podla seba ako ju chce...aj tak su niektorw svadby tak nafulovane ze by tam ani mucha nevosla....za mna je toto uplne nepodstatne vec s ktorou by si sa mala trapit...radsej bych sa tesila ze mam volny vecer a mozem su konecne vyrazit s nejakou kamoskou bo dakym koho uz dlho odkladam...😉