icon

Partner je odo mňa o 10 rokov starší a nevenuje sa mi

natalia1997
11. apr 2021

Potrebujem poradiť .. môj chlap je o 10 rokov starší odo mňa.. čo mám robiť keď si ma nevšíma naveneuje sa mi dáva prednosť iným vôbec si ma nevie zastať ale keď chcem od neho odist tak robí hlúposti ako ma on ľúbi a nedovolí mi odísť.. ako ho mám potrestať alebo niečo urobiť aby so uvedomil čo robí

pribinak
11. apr 2021

@natalia1997 nedovolí ti odísť? To ako?

monro
11. apr 2021

Rozhovor

taskataska
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
11. apr 2021

Je pohodlny a zvykol si. Nemyl si to s laskou. Nepises ako dlho ste spolu. Podla nevsimania si,tak hadam,ze aspon 20 rokov.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lindous
11. apr 2021

Ak ho ľúbiš a chceš mu dať ešte šancu, tak mu povedz ako to cítiš, čo by si si predstavovala inak a že ak ťa vážne ľúbi aj on a nechce aby si odišla, nech ti to dokáže aj svojím správaním a obaja na tom vzťahu pracujte. Ak to nedokáže/te, tak odíď, nenechaj sa presvedčiť iba rečami..

taga
11. apr 2021

Ty ho nemas co trestat, ani nutit, aby sa on uvedomil. Ty si mas sadnut sama so sebou, uvedomit si svoju hodnotu a povedat si, ze s chrapunom uz nestratis ani den a zatvoriť za touto nestastnou kapitolou dvere. Easy

0silvia0
11. apr 2021

@natalia1997 nevieme, ci je tvoj o 10 rokov starsi chlap frajer, milenec ci manzel, takze to dost zavazi... ak frajer a milenec, tak odchod je najlepsie riesenie. Ak manzel a mate deti, tak tam by som popracovala na vztahu. Ani nevieme ako dlho ste spolu a ty od nas chces radu? 🤷‍♀️

zanetakovacsova
11. apr 2021

Odísť.