Partner klame
Baby som uplne smutna z toho co som sa dnes dozvedela. Moj partner na na pokeci nick uz dost dlho a tvrdil mi ze to je nick jeho kamarata a ze ten si robi srandu. Chvilu som si s nim pisal a vravel ze zije na morave. Ale nedalo mi to lebo vzdy tam bol prihlaseny iba ked sme neboli doma. Tak som tam dnes napisala a skoro ma porazilo hovoril ze je v praci do 22:40 ze sa mame stretnut ze on tam bude. Ze kludn by chcel aj sex. Vsetko sedi. Zaprel mna aj deti. Chcem ist na tu schodzku nech ho odhalim ale bojim sa tej pravdy. Nakoniec nezaujem o vnucku nebol najvacsi problem. Je mi hrooozne :(
@katkasofi preboha s chlapmi???? toto je uz ake psycho
@dada12345678 a este mi napadlo, ty si myslis ze on by isiel k rodicom? a co by im tak asi povedal? preco tam prisiel? 😀 podla mna by sa zasil u nejakého kamosa, alebo by si mala grotesku do rana pred dverami - na kolenach by ti vysvetloval ze si to zle pochopila, a ze to vôbec na tej zastavke o 22,40 nebol on..
@svetluska82 hej hej.., mal asi 6 nickov... Všetko typu hravý, hrubý a tak... 😁😁😁
99% mužov je na pokeci a kazdy chce sex. Realita, nič prekvapive.
Dadka je mi to luto musis sa citit strasne zle,,,,idiot ten tvoj muz a poriadna svina ked si ta neceni,,,,,,,daj mu to poriadne vyzrat,,,,, drzim ti palce a daj vediet ako dopadlo vsetko,,,,,
@enia74 neviem v prvom momente ma to napadlo ale jak moze byt niekto taky bezcitny vecer mi hladka brucho a na druhy den veselo hlada milenky akoby sa nic nestalo sak ja mu dam. :D
@dada12345678 no je mi vazne luto ze si v takej neprijemnej situacii, preto som na toho tvojho taka nabrusena !!!! ak mu to nechas len tak prejst, zopakuje to! preto sokova terapia a uz v zivote nikdy nebude vediet komu na pokeci napise, ci si zas za tym neni ty! pekne sa dnes vecer "naser" a chod si so svojim muzom narobit poriadky! drzim palce a bud silna!!!!!!
@enia74 dakujem urcite sa ozvem
@dada12345678 nakop ho do rozkroku, ked tam pride...aby si to zapamatal. Aj ja som z toho cisto na nervy !!
chlapi akoby boli bez chrbtovej kosti..
Baby dakujem za podporu moc to pre mna znamena...
ja som tak sla na stretko a vypalila rybnik exnapadnikovy.....to boli oci kulove jak ziiiiral 😀 😀
@dada12345678 ....silno ti držím palce..kiežby to nebol on...
drz sa!!!
A to kto bude o takom čase s vašim starším dieťaťom???
@sue mamina byva 5 min od nas bude rada ak bude s malu
Kks napinave ale urcite tam chod aspon budes vediet ci to je ten tvoj..som zvedava ako to dopadne..drzim palce
tak tiež som zvedavá ako toto dopadne
Tak teraz mi pisal na pokeci ze co budem mat oblecene
@dada12345678 Urcite by som sla, aspon to potom nemoze zapriet, ze "sak som si len srandu robil", ako to mnohi potom robia.
@dada12345678 mna by zaujimalo ze ako Ti zdovodni ze vecer niekam ide resp. Ze pride neskor... Inak si tiez myslim ze ak robi toto tak je to tĺk... Drz sa
@nikuliak no presne tak to aj on robi ze vzdy vsetko zapre
@katkarina tak pojde z prace tak urcite povie ze mu meska autobus alebo nieco take
Chod, aspon mu vypalis rybnik...ale dobre si potom premysli ako ho posles do telykrajin a ci posles...ja som takych hned poslala dovi-dopo-dopi
@dada12345678 a este ma napadlo daj si potom pozor aby Ta tam nezbadal skor ako Ty jeho lebo zdrhne a bude sa tvarit ze nic...
@katkarina no ved toho sa bojim
Jej bude stacit uz len to,ze ho tam zbada..uz bude vediet,preco tam je😞
Dievca zlate...nezavidim ti to...ale fakt si daj pozor aby ta neuvidel skor...da sa tam niekde zasit alebo pozorovat z dialky?
@lubkavargova1 keby som vedela z ktorej strany bude stat bolo by to lahsie :/ ale skusim sa niekde zasit a pozorovat z dialky

@enia74 no je mi luto hlavne seba ako som dopadla :/ ale co uz zivot je aj kruty niekedy a snad sa mu to raz vrati