Partner klame
Baby som uplne smutna z toho co som sa dnes dozvedela. Moj partner na na pokeci nick uz dost dlho a tvrdil mi ze to je nick jeho kamarata a ze ten si robi srandu. Chvilu som si s nim pisal a vravel ze zije na morave. Ale nedalo mi to lebo vzdy tam bol prihlaseny iba ked sme neboli doma. Tak som tam dnes napisala a skoro ma porazilo hovoril ze je v praci do 22:40 ze sa mame stretnut ze on tam bude. Ze kludn by chcel aj sex. Vsetko sedi. Zaprel mna aj deti. Chcem ist na tu schodzku nech ho odhalim ale bojim sa tej pravdy. Nakoniec nezaujem o vnucku nebol najvacsi problem. Je mi hrooozne :(
@dada12345678 ale je dosť nepravdepodobné že v takej istej bunde a v takých istých nohaviciach bude stáť v ten istý čas na tom istom mieste ako on! Veď sa nenechaj keď to je jasné ako facka!
@dada12345678 topiaci sa slamky chyta... Hlavne sa skus nedostat do polohy, ze este budes musiet ty branit svoje konanie. Lebo uz ta dostane tam, kam chcel. Proste nech nepodcenuje tvoju inteligenciu, to si naozaj mysli, ze takymto skolackym vyhovorkam uveris??? A dokola by som sa ho pytala, ci si uvedomuje, co sposobil. Dokazy - nick, ktory udajne patri kamaratovi, ale ten tam nakoniec nebol, iba tvoj priatel, oblecenie, ktore ti popisal a mozno nieco z vasej komunikacie na pokeci. Myslim, ze je toho dost.
@dada12345678 úplne ti rozumiem, že sa cítiš bezradná
ale to je prvotná fáza
nenechaj sa vtlačiť do kúta a nepočúvaj ho. nesmieš začať pochybovať o sebe,dať sa do pozície, že ty si vinná, nenechaj si šliapať po zdravom sebavedomí
nie, ty nie si vinná, nič zlé si nespravila. to on.
máš svoju hodnotu, nik nemá právo ťa ponižovať a budovať si svoje ego na tebe.
opakuj si - na toto ťa tvoji rodičia nevychovali, aby nejaká nevyzretá osobnosť si na tebe hladkala svoje ego a ubližovala ti.
opakuj si - nikdy by si nesúhlasila, aby sa takto k tvojej dcére raz choval jej partner, predsa ju nevychovávaš pre nejakého burana.
neustupuj. buď zásadová. chybu spravil on. buď je chlap a ak mal gule robiť špinavosti, nech si ich v pokojnej debate prizná a vyjadrí sa, čo ďalej, alebo ak nie je ochotný a schopný konštruktívnej debaty, nechaj to tak a zariaďuj sa po svojom - to vieš ty, čo chceš. tu už bude dôležité, čo chceš ty, čo očakávaš od života. ak si vieš predstaviť svoj život v nedôvere, robiť stopovacieho psa mužovi a míňať svoj drahocenný čas a energiu na niekoho takéhoto, je to tvoje rozhodnutie a musíš si niesť ale aj dôsledky svojich rozhodnutí a neplakať potom.
ak chceš zmenu a on zostane rovnaký, tak začni pracovať na svojom lepšom zajtrajšku.
a nezabúdaj - si zodpovedná aj za pokojný život svojich detí a vychovať ich v správnych vzorcoch fungovania rodiny a spoločnosti.
jednoducho musíš byť správny sebec a začať žiť a konať tak, nech ty si v pohode a šťastná. tvoje šťastie nezáleží na nikom druhom, len na tebe. a už vôbec nie na tvojom chlapovi.
@dada12345678 Ale vy nie ste pred porotou na súde kde 99% nestačí musí byť 100% a dôležité je len to či tomu veríš ty. V tomto prípade ti hovorím že nie si hysterka, je prakticky nulová šanca že by tam bol náhodou, podľa mňa si presvedčivo dokázala že ťa chce podvádzať. Myslím že prakticky každý komu to porozprávaš ti povie to isté. Takže teraz už žiaľ musíš konať podľa toho čomu veríš.
@dada12345678 ja uz by som akoze uz normalne zacala byt svinkou... Zaplat si plus na pokeci a urcite si externe stiahni celu komunikaciu nech mas dokaz ..a este poznas jeho email- myslim adresu... Nevies nahodou aj jeho heslo nan? Ak by tak z haluze skus ist na pokec a zadaj ze si na svoj nick ten jeho zabudla heslo a nech Ti poslu by som sa mu tam vlupala a to by si potom za klobuk uz nedal..
@macamac to si krasne napisala
@dada12345678 😉
@katkarina bohuzial email neviem ale uz vidim ako bude pred celou jeho rodinou vyplakavat ake je on chudatko a ja ta najhorsie a ze mu chcem deti zobrat a neviem co a jeho mama je taka.ze mu vsetko uveri
@katkarina poznáme? neviem 😀 😉
ale stretla som takýto typ človeka a som vďačná, že v období, keď som bola už dosť vyzretá a životom oplieskaná
stretnúť ho v mladosti, tak fakt asi sa zbláznim a normálne uverím, že ja som vadná
a chvalabohu - bolo to všetko mimo rodinu a môj osobný život, takže vlastne mala som šťastie 😀 😉
@dada12345678 Ja by som jeho rodine pokojne povedal ako to bolo, spýtal sa jeho matky čo by robila a ako cítila ona ak by sa jej muž snažil pretiahnuť iné kým by bola tehotná. A potom to nechal tak, možno ho pozná a tuší, ak je zaslepená prečo ti na nej vlastne záleží, aj tak s tým nič nespravíš. Máš dosť iných problémov..
@oldman50plus ale ked sa neprizna stalle to bude len tvrdenie proti tvrdeniu a bojim sa ze povie aj to co vcera ze som sa s niekym inym isla stretnut ale ten pohllad ze co tu robis hovoril za vsetko uplne vyplaseny zostal
@dada12345678 no koniec toto
takýchto vyplakávačov doma a ich mamičky, ktoré im samozrejme všetko veria, poznám a toto je konečná. tu si nepomôžeš teraz a ani nikdy do budúcna. nekritické matky - svokry, sú fakt des.
nemíňaj svoju energiu zbytočne. sústreď sa na seba a deti. nerieš, čo kto povie. ty žiješ svoj život, ty poznáš pravdu a to sa musí stať pre teba prvoradé. nie názory a reči okolia a ľudí, ktorí sú pre teba cudzí.
@oldman50plus myslis ze to moze mat aj suvis s tym ze jeho matka podvadzala jeho otca a on bol ako maly pri tom? Ze to videl v rodine a vyrastal v tom ?
@dada12345678 on sa neprizná. s tým sa zmier. to sú takí chorí jedinci, čo nebudú hovoriť pravdu, ktorá by ich postavila do svetla, ktoré by odhalilo ich zlé činy. bude hádzať špinu na teba, aby odvádzal pozornosť od seba. toto musíš pochopiť. raz a navždy, nikdy s ním neprídeš do konca a nikdy sa nedočkáš spravodlivosti.
opakujem - jediné, čo môžeš spraviť, je vecne a v kľude povedať okoliu svoju pravdu a viac sa k tomu nevracať. neobhajovať sa donemoty, nevyčerpávať sa v boji so zlom. kto ti uverí tak uverí, kto nie, tak nie. je to každého vec a každý má právo na svoj názor. to ale teba nesmie trápiť. sústreď sa na svoj život. a zváž, či chceš žiť s klamárom a slabochom. a ako hovorí
@oldman50plus
on sa nezmení. je to typ osobnosti a takto bude žiť, lebo chce.
Napisal mi " tebe uz z niecoho fakt hrabe ? Ake stretko som si dohadoval a aku stetku v silonkach? Si uplne mimo a kam si to isla tak neskoro s kym sa stretnut ??"
@dada12345678 už sa nesmeješ, však? počas prvých strán, len samé usmiate smailíky si dávala, teraz kašli chvíľu na neho a zamysli sa, čo chceš robiť? tehotná, malé dieťa, chlap debil (predpokladám, že ani manželia nie ste), k svojim rodičom nechceš ísť, vyhodiť ho nechceš. Tak vlastne chceš robiť čo? máš čo si chcela a to dôkaz, otázka je, čo s ním urobíš.
Lebo ja ani za ten svet nepochopím, načo si ženy robia deti takto rýchlo po sebe, keď nemajú zázemie a ignorujú všetky príznaky zlého výberu partnera.
@dada12345678 "s tebou som sa isla stretnut, lebo som vedela, ze tam budes, preto som ani nebola prekvapena, ze tam si, lebo som to vedela, narozdiel od teba a tvojej prekvapenej reakcie"
@macamac
@oldman50plus no teraz som isla upratovat a v jeho veciach som nasla 2 kondomy tak je to jasne
@dada12345678 sak ale mu to ukaz v historii pre pana alebo si si to mala skopirovat
@moni244 ja ho chcem vyhodit len hovorim ze on nepojde a predtym taky nebol ako som to mala vediet
@dada12345678 tak z toho sa už nevyvlečie keď že k tebe mu kondóm netreba...
@dada12345678 ignorovala si príznaky, veď sama si písala, že sa prvému dieťaťu nevenoval, že len mobil a hry
tak ak je pravda to co pises to je iny chrapun toto. s tymto by som uz neriesila nic ine len ako sa ho zbavit. ved co s takym chlapom do buducna? este aby on bol nahnevany na teba? to si uz vyzaduje charakter ako zumpa
@dada12345678
@dada12345678 Ty nikomu nič nemusíš dokazovať ani sa obhajovať. Ty sa musíš rozhodnúť čo urobíš, poriadne si to naplánovať a začať to robiť, lebo to bude ťažké. Len ty vieš čo chceš. Ale nepotrebuješ nikomu dokázať nič. S tým bytom - ste spoluvlastníci? Ak áno, jediná možnosť je že mu budeš robiť dostatočné peklo aby odišiel, toto zase ženy vedia, len budú trpieť deti.
A áno, vzory berieme v rodine, čiže väčšia šanca je že bude podvádzať niekto kto to videl od malička.
@oldman50plus sme preto ho nemozem vyhodit to ma najviac stve
Tak vratil sa domov a tvari sa ze sa nic nestalo je na mna urazeny
@dada12345678 Čo má iné robiť? Vždy si predstav že by si bola v jeho koži. Jeho jediná šanca je si ťa proste nevšímať, čokoľvek mu budeš hovoriť reagovať že si bláznivá a jednoducho tam byť a čakať kým to prehrmí. Samozrejme zmlátiť ho nemôžeš, takže jedine môžeš kričať a to môže ignorovať. Neviem ako to máte s peniazmi, či ste manželia, ale prvé čo musíš urobiť je sa rozhodnúť čo chceš s touto situáciou robiť . Sú dve možnosti. Skúsiť to prekonať alebo sa rozísť. Podľa mňa to prvé ide len ak je záujem aj na jeho strane a ten začína priznaním chyby. Ja by som sa ho hodne pýtal ako vysvetlí čo urobil. Teraz musíš viesť výsluch ako vyšetrovateľ pretože on očividne chce zatlkať ako radil doktor Plzák. Lenže to funguje len v prípade ak je priestor na pochybnosti čo tu podľa mňa nie je. Škoda že ti neviem dať na chvíľu do hlavy schopnosti svojej partnerky, tá by ho doviedla do vývrtky za 15 minút. Musíš tie schopnosti v sebe nájsť. Len neklam samu seba že ak to necháš tak že to viackrát neurobí. Urobí, práve preto lebo môže, lebo vlastne sa mu nič nestane.
A pár viet ako si myslím že by povedala tá moja: "Tak čo, kurevník sa vrátil z neúspešnej výpravy? To si tak duševne menejcenný že si sa nechal mnou dobehnúť bez námahy, napriek tomu že vieš o tom že poznám tvoj pokecový nick? To čo si za chlapa ak si pristihnutý že sa ani priznať nevieš, to robia len úplné nuly. Možno že si kurevník by som mohla odpustiť, takých je viac, ale to aký si slaboch a polointeligent určite nie".
@oldman50plus tak to mi zlepsilo naladu tie vyroky ale ja nech poviem cokolvek on sa ani neozve ani nic len lezi na posteli a hra sa na mobile
@oldman50plus 😀 😀 😀
výborne by to tá tvoja povedala 😀
tak nejak by som reagovala ja 😉 áno, keď on mňa chce dostávať do vývrtky tým, že zo mňa bude robiť debila a tvrdiť mi, že to, čo som videla na vlastné oči a prežila, že to vlastne bol len sen a výmysel mojej chorej hlavy, tak by som ja šla presne týmto štýlom, ako si napísal za tú tvoju. hovoriť pravdu a pritom mu jasne povedať, kto je 😉

@dada12345678 ojoj...hm... A Vy ste aj manzelia ci iba partnery..a byt je v prenajme alebo napisany na jedneho? Vies ak by si vazne uvazovala ze ho opustis mozno by stalo za to si ist pokecat s pravnickou ze ake su pre Teba moznosti..myslim ze sud v pripade rozvodu by bol velmi na Tvojej strane.. Lebo hento je fakt svinstvo...a to sa zene nerobi, zvlast nie tehotnej