Partner ma klame
prosim poradte nevladzem dalej vztah mame s partnerom pekny ale chodi s kamaratmi von a klame ma ked ide von zostava 5-8 hodin ked mu volam neberie mi telefon, ked dojde domov a pytam sa kde bol tak dlho odpoved je ze niesom jeho policajt nepotrebujem to vediet a ze bol len s kamaratmi a on bez kamaratov zit nebude. dnes som si mu sadla na kolena a pytala kde opat bol bola som nervozna odpoved bola aby som zliezla lebo ma zrani,a v tom som ho ja chytila pod krk ze ked ma zrani ja ho zadrhnem do toho chytil amok ze ako take mozem robit ked som sa ho snazila ukludnit tak stupnoval amok. ja ho velmi lubim nechcem ho stratit a on nedokaze pochopit ze ked ma ist s kamosmi von ze staci mu aj 2-3 hodiny nepotrebuje byt 5-8hodin....teraz koli tomu ukoncil somnou vztah a vraj sa mam odstahovat, neviem co urobit lebo uz raz mal taky amok ze aj zamky povymienal pobalil mi veci a na dalsi den ked som mala ist ma nepustil lebo ze ma lubi a ze bol nahnevany .ak odidem dnes bude koniec uplne co mam ropbit
vasa teoria o piatku je zda sa spravna....zakladatelka ma naozaj pestre problemy 😅 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/tuzim-po-milovani-a-nemam-partnera/
@bajana Teda, ale si ju nacapala 😀 ... som rada, ze som ju odhadla uz na prvej strane 😉 ... a davno sa neozvala, bud isla na diskoteku, alebo jej rodicia stopli net 😉
😀 uplne nahodou som klikla na PODOBNE DISKUSIE v pravo...mozno ich bude viac 😅
@zuzkaanicka
Suhlasim so sissy......
@dragooonka partner ma klame - vitaj v klube 😀
Mne to pripada ako pribeh z romskej osady. 😀
33 a 37 neviem ktory vek je ten tvoj ale v oboch pripadoch by si uz mala mat rozum a ak ho nemas tak ti diskusia tu na Mk nepomoze. Sorry ale asi ma ten tvoj chlap pravdu, lebo ziadna normalna by s nim neostala.....
@dragooonka cele chore....ak by na mna niekto naplul a rozpraval take hnusne veci,v tej sekunde odchadzam a moze ma prosit kolko chce..ty nemaš sudnost? Ty si nevažiš sama seba? Preco sa nechaš tak ponižovat? Ani sa mu nečudujem že sa k tebe tak sprava,pretože ked si schopna po tom všetkom si lahnut k nemu do postele tak ako si ta ma važit on? Si pre neho len služka a matrac,preto sa k tebe tak chova!!!
@dragooonka
Utekáááááááj čo najďalej pokiaľ je čas. Fakt. Smrteľne vážne.
dobrý deň, prepáčte, že tu spamujem, ale chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie anonymného dotazníka, ktorý sa týka problematiky týrania, a bude použitý výhradne na účely diplomovej práce https://docs.google.com/forms/d/1p_9aBLpIqXK89o...

@dragooonka napľul do tváre? nazval kurvou? vyhodil z bytu? neváha ženu zbiť do krvi??? a čo ti s prepáčením vytrtkal mozog z hlavy, keď ho tak strašne miluješ?? sebaúcta ti nič nehovorí?? takto chceš raz vychovávať svoju dcéru, aby si myslela že je to normálne a raz si nechala od nejakého chuja rozmlátiť ksicht, lebo aj doma to bolo normálne??
žena buď sa spamätaj a vypadni od neho, alebo teda zostaň, miluj, trp a odpúšťaj ale nesťažuj sa...