icon

Partner ma klame

dragooonka
8. nov 2013

prosim poradte nevladzem dalej vztah mame s partnerom pekny ale chodi s kamaratmi von a klame ma ked ide von zostava 5-8 hodin ked mu volam neberie mi telefon, ked dojde domov a pytam sa kde bol tak dlho odpoved je ze niesom jeho policajt nepotrebujem to vediet a ze bol len s kamaratmi a on bez kamaratov zit nebude. dnes som si mu sadla na kolena a pytala kde opat bol bola som nervozna odpoved bola aby som zliezla lebo ma zrani,a v tom som ho ja chytila pod krk ze ked ma zrani ja ho zadrhnem do toho chytil amok ze ako take mozem robit ked som sa ho snazila ukludnit tak stupnoval amok. ja ho velmi lubim nechcem ho stratit a on nedokaze pochopit ze ked ma ist s kamosmi von ze staci mu aj 2-3 hodiny nepotrebuje byt 5-8hodin....teraz koli tomu ukoncil somnou vztah a vraj sa mam odstahovat, neviem co urobit lebo uz raz mal taky amok ze aj zamky povymienal pobalil mi veci a na dalsi den ked som mala ist ma nepustil lebo ze ma lubi a ze bol nahnevany .ak odidem dnes bude koniec uplne co mam ropbit

hradnapani
8. nov 2013

@kattrin5 hah, sekundu po odoslani prispevku mi padol zrak na kalendar...

limoncino
8. nov 2013

@kattrin5 no vieš čo, napadlo mi to isté, pretože neverím, že 33 ročná žena môže byť taká, ako to slušne napísať, menej inteligentná, pretože ani tá štylizácia viet, ani to vyjadrovanie nesvedčí o životom skúsenej žene, akou sa tu prezentuje, týmto som tu skončila, pretože komu niet rady, tomu niet pomoci....

egyy
8. nov 2013

@dragooonka posledny prispevok to vyriesil. Zlatko..vrat sa na teletex alebo pokec... Toto to tu uz nikto nezozerie. Milionarka 😀 😀 😀

dragooonka
autor
8. nov 2013

@kattrin5
@zuzkaanicka moje zlate keby som sa nudila a pisala to zo srandy tak som stastna zena, zial je to realita 😔

zuzkaanicka
8. nov 2013

@dragooonka sa mi nechce verit, ze zarobis viac ako 1000e ... mozno som slaboverna 😉

cecil36
8. nov 2013

@dragooonka zenska spamätaj sa, musi ta naozaj zabit, aby si pochopila, ze je to agresivny debil ktoremu nestojis ani za to, aby s tebou travil cas a radsej ho travi s kamaratmi. Si masochistka? Lebo iny dovod na zotrvavanie vo vztahu (ani nie manzelstve), kde na mna niekto pluje, zahana sa, nadava mi do ku.... a nechce so mnou travit cas nevidim....

kattrin5
8. nov 2013

@dragooonka ak to je naozaj realita tak ty musis byt inak sprosta z prepacenim...

dragooonka
autor
8. nov 2013

@egyy niesom milionarka. pracujem v zahranici nie na sk !!!!! som obycajny clovek z masa a kosti

zuzkaanicka
8. nov 2013

@dragooonka v 33 rokoch by si uz mohla mat rozum, ja to vsak tipujem o 20 menej a velku nudu ... mozem sa mylit, ale nejako Ti neverim ... fakt, ze nie 😉

lenka2902
8. nov 2013

@dragooonka já měla podobnýho debila. Já jsem nesměla nic a on mohl všechno. Dokonce slovně napadal a urážel moje kamarády, kamarádky, jen aby se ode mě odvrátili a abych já neměla žádné. Svoji bývalou párkrát uhodil, dokonce týral její děcko /to jsem se dozvěděla později/... nesměla jsem nikam chodit, a když jsem šla, hned mi vypisoval smsky že ať okamžitě táhnu domů, a když jsem třeba do 15 minut nepřišla, zamknul a nechtěl mě pustit do bytu. Taky začal dost pít. Lhal mi, a moc bych nedala za to, že mě podváděl. Okradl mě o peníze a vyvrcholilo to tím, že mi zabil v amoku psa. Povím ti, byly to hnusný dva roky, já jsem se s ním vždy rozešla, ale on za mnou vždy dolezl, nasliboval hory doly...potom třeba půl roku se choval normálně, byl v pohodě, milý, že mi s ním bylo fakt dobře... ale vždy se to znova a znova zvrtlo. Když jsem od něho definitivně odešla, před cca 3 lety, dal mi špehovat počítač, vyhrožoval kámošům, dolejzal za mojí rodinou...ten tvůj bude něco podobného. Já tě chápu, od tyrana je vždy těžké odejít, už jen proto, že srazí tvoje sebevědomí na bod mrazu. Ale nezůstávej s ním, odejdi, dřív, než bude pozdě. Tenhle chlap se nikdy nezmění......

nasta55
8. nov 2013

@dragooonka Nebud vadna a chod od neho. Asi laska je fakt slepa. Este nech Ti dieta spravi a uz budes mat vyhrate. sediet sama doma. Ale asi treba sa poucit na vlastnych chybach. 🙂

dragooonka
autor
8. nov 2013

fungujem tu na MK uz pomaly 6rokov zeny nebudem sa tu prezentovat pod mojim menom. mam problem. zijem v dolnom rakusku pochadzam z vychodu slovenska. pracujem tu v materskej skolke mesacne sa tu zaraba do 1500eur ked urobim 3-5 sluzieb do mesiaca tak co je na tom take nepochopitelne? mam vystudovanu vysku na sk. a stylizacia viet ? pozrela by som sa na to ako viete vy stylizovat vety ked ste v strese. tolko z mojej strany. uz pisat nebudem. dakujem ze ste mi opat raz otvorili oci ze tu sa neoplati nic pisat. dnesnym dnom koncim s konikom DOVIDENIA!!!!!!!!!!

nasta55
8. nov 2013

@lenka2902 uznavam nikdy sa nezmeni. Len niektore si myslia, ze on sa prave koli nim zmeni, ale on bude stale taky isty.

kattrin5
8. nov 2013

@dragooonka pekny vecer🙂

lenka2902
8. nov 2013

@nasta55 přesně tak...já jsem taky čekala na zázrak, ale potom jsem pochopila, že ten se nestane a že musím pryč od něho. A dobře jsem udělala. Původně jsem si po rozchodu odjela na pár týdnů na SVK ke kámošce vyčistit hlavu a trochu se vzpamatovat...a co se nestalo- už jsem na SVK zůstala, po čase jsem si našla fajn přítele, práci na onkologii, kterou miluju... už bych neměnila, ono všechno zlé je pro něco dobré 🙂 Jen to člověk musí chtít pochopit a nezůstávat tam, kde to už nemá smysl- v nezdravém a nebezpečném vztahu.

maminuska
8. nov 2013

Kristepane čo všetko ste si ochotné pustiť k telu ženské
@dragooonka .
@jabadaba poď sa pozrieť prosím ťa.

zuzkaanicka
8. nov 2013

@dragooonka ak mas 33 a taketo zmyslanie a pisomny prejav, tak potom si neviem predstavit, ze mas maturitu, nie este VS ... tak preto velmi tych 1000 e neverim, ale to je jedno, isto Ti ich nezavidim 🙂 ... proste ten prejav mi sadne k pubertacke, nechcem ta urazit, ale fakt je piatok a k nemu taketo temy z nudy sedia ... ak je vsetko pravda, co si popisala, tak si proste hlupa, ze si s takym clovekom, mala si vyuzit, ze Ta pobalil a ist ... ale ja neverim, takze Ti zelam pekny piatok 😝

zuzkaanicka
8. nov 2013

@maminuska 😀

dragooonka
autor
8. nov 2013

@lenka2902 presne toto mi vykrikuje, ze on narozprava mojej rodine aka som, ze lutuje mojich rodicov a surodencov ze som taka krava.... on je juzan .... zbavil ma vsetkych kamaratov kamaratiek ja tu uz nemam nikoho jedine dve kamaratky na sk, nemam sa s kym porozpravat som uplne sama, docielil to co chcel, ze ja sedim doma, varim, peciem, periem, upratujem...raz za mesiac ma braval von teraz sme spolu neboli nikde od jula ...akurat tak ma obcas vezme na kavu s kamaratmi kde nerozumiem z jeho reci nic takze 2hodiny tam sedim ako odlud a mam sa tesit ze som vonku , vzdy chce aby som bola sexi oblecena ze velky vytrih alebo minisukna a teraz mi to dochadza ze som vlastne len jeho prezent a nie partnerka aj ked mi vravel ze ma skutocne lubi teraz vidim aka naozaj ta skutocna laska bola resp je

sisaha
8. nov 2013

@dragooonka neurazaj sa hned... mna zaujimalo o akych majetkoch pises.. to co si objasnila nie su majetky..kedze ste v prenajme.. Ma ta za sluzku, bohuzial.. To, ze zarobis 1000 a mesacne by si si vedela 300 odlozit, tak fakt nerozumiem tomu,preco nejdes do vlastneho (prenajmu). Naco si s nim v jednom byte? Ak chce full service, nech si ho zaobstarava inde.. Rozumiem laske, ale niekedy treba aj rozum zapojit.. Daj si na papier + a - s nim a zistis ci odist, alebo nie.. Ale po tom vsetkom co si napisala, ja osobne by som sa zbalila a odisla

lenka2902
8. nov 2013

@dragooonka no, úplně jak kdybych četla o mém ex. Tady vážně nepomůže nic, než jen odchod od něho. Zezačátku to bude těžké, ale věřím, že to zvládneš. Máš přece nějakou svoji hodnotu, nejsi jeho majetek ani módní doplněk, se kterým bude zametat a sem tam ho opráší a ukáže ho ve společnosti.

egyy
8. nov 2013

Byvame v prenajatom byte..je somnou kvoli sexu a mojim majetkom..haha 😀 😀 boze dobry.. tak ty si potom dokonala zena. Nechapem aku radu si tu cakala. Ani jedna normalna zena ti tu neporadi nic ine iba rozchod. Mas majetky, tak chod. Ale dik..aspon sa nenudim v autobuse. A neurazaj sa hned. Pekne sa bezkaj hrat von. Opit sa alebo co robia tvoji kamarati v piatok vecer 😀

nivi
8. nov 2013

jejda zena, mi povedz jedine pozitium tohto ehm akoze vztahu (a to, ze je kanec v posteli neberiem). len ty pekne pobal kufre kym je cas.

midori123
8. nov 2013

@dragooonka ja neverím, že si skutočná...🙂
A ak áno, tak sorry, ale si skutočne hrozne sprostá!!!!
A asi by Ťa mal poriadne vyplieskať, aby si to pochopila aj Ty. No dúfam, že už nebude neskoro!!!

adri266
8. nov 2013

@dragooonka Citujem: koli mojej chybe? ze mi vadi ze sa flakava tak dlho?
To nie je Tvoja chyba, ze Ti to vadi, v normalnom vztahu sa robia kompromisy a partneri su navzajom tolerantni. Podla vsetkeho ten Tvoj Ti daco bud taji, alebo Ta ma -ved vies kde. Utekaj prec, a ked Ta bude prosit hoc na kolenach, uz sa k nemu nevracaj. A o rok mu este budes dakovat, ze on konecne spravil ten krok. Zasluzis si niekoho lepsieho.

mariankamk
8. nov 2013

@dragooonka
reagujem na (koli mojej chybe? ze mi vadi ze sa flakava tak dlho? Dnes o 17:28)
to nie kvoli tomu, ze tebe nieco na nom vadi... ale preto, ze pokial mu zaharasi a vie vymenit zamky alebo chyti amok, ze sa chce na tebe nejak fyzicky vyvrsit, len preto, ze si vytiahla jemu neprijemnu temu, tak asi nie je nieco z kostolnym poriadkom... zbalil ta? beriem tasky a dovidenia...

moonlight1210
8. nov 2013

@dragooonka ako ti pisu - prec od neho. Co urobis ked budete mat dieta a jeho chyti amok a zacne ta vyhadzovat? Chyti ta a vyrazi pred dvere s krikom ze decko si uz nikdy neuvidis a mas tahat kade lahsie a zamkne? Aj osedivies pred tymi dverami od zufalstva a bezmocnosti.

Co ako ho milujes - co dostavas naspat? Naladovost. Sebeckost. Egoizmus. Privatne pravo snazit sa mu vyhoviet vo vsetkom. Citis sa tym poctena, ze len ty smies posluchat co sa jemu zaziada? Nie.

Laska bude este nejaky cas doharat, ale chod prec. Necakaj az kym definitivne ju v tebe uhasi, lebo budes odchadzat o par rokov starsia, strhana, zatrpknuta a dusevne rozhadzana ako by si zjedla odisteny granat. Resp. Nebudes odchadzat, odkopne ta pouzitu ako handru ked ta nahradi nova reprezentativna polovicka.

marca1331
8. nov 2013

@dragooonka 5-8 hod..? Nedokaze zit bez kamaratov?? a bez teba zit dokaze..?? Ty co tam este robis???????????????

marca1331
8. nov 2013

prepac ty mas 33?? Tak ja uz naozaj nicomu nerozumiem..a to ze musis byt sexi ked ides s nim von... A naozaj co ma dostalo ze tvoja chyba ze ti na nom nieco vadi...ani nwm co napisat len som dost mimo s toho.. :D

darzneba
8. nov 2013

prec, bude to aj horsie

mima4
8. nov 2013

@dragooonka

a čo riešiš?
proste vam to s priatelom nefunguje..nechapem, naco zabijat cas... vsak vyskusali ste si spoluzitie, nejde to, pekne sa rozidte... to je uplne v poriadku. Hadam by si sa nechcela za takeho chlapa vydat a mat s nim deti?

Bud rada, ze ako priatelia sa pekne rozlucite...a budete mat obaja volnu cestu 🙂