icon

Partner ma obmedzuje, niekedy aj udrie, no mám ho stále rada.

neviempreco
30. aug 2019

Dobrý deň.. Nerada píšem svoje osobné problémy ale už neviem ako ďalej a potrebujem radu.. Na začiatku bol ku mne milý dobrý aj ku mojej rodine.. začali spolu bývať.. Ako sme spolu začali bývať.. Začal ma veľmi obmedzovať nič a nikam sama ísť nemôžem.. VŠETKO musí byť po jeho.. Pri hádke netrvá dlho a vytoci sa do nepríčetnosti kde ma aj udrie a nadáva mi hresi mňa aj moju rodinu.. Zakazuje mi vztyk s nimi že sa mám na nich vykašľať a vidieť len jeho a jeho rodinu.. Cez to ho mam rada a neviem co mam ďalej urobiť.. Zle sa mi počúva keď mi nadáva na rodinu lebo ja mam dobru rodinu a jemu nikdy nepovedali ani zle slovo

katarinka89
30. aug 2019

@neviempreco a výzbroj sa hlavne rozumom a trpezlivosťou ak sa s ním rozides,lebo on ti to ešte bude pekne sa pestovať ....

katarinka89
30. aug 2019

@katarinka89 spestrovat

neviempreco
autor
30. aug 2019

Viem ze ho musím nechať.. Len keď sa nehadame tak je ku mne dobrý dá mi všetko aj ide hore ku nám aj co. Len ma nechce pustiť samu a proste keď sa hádame nemá problém má udret niekedy ma pusti aj samu len max na hodinu alebo keď sa to jemu hodi.. A potom ma uprosi aby som s nim ostala.. Ze on sa zmení atď.. Ale už mám všetkého dosť.. Musím sa raz a navždy rozhodnúť lebo sa zo mňa stane jedno veľké nič

majcika
30. aug 2019

Kto to tých chlapov učí, udrieť ženu? Kde to vidia? Žeby doma?

zooeynka
30. aug 2019

@neviempreco ono ti to docvakne v plnej miere az spatne. Teda ak sa hentoho zbavis. Budes mat normalny zdravy vztah s muzom co ta bude milovat a pekne sa k tebe chovat a az potom uvidis celu katastrofu ktoru prezivas dnes. A nebudes zo seba chapat ze preco preboha si nejakemu trtkovi dovolila aby sa k tebe hentak spraval

barbellka
30. aug 2019

@neviempreco no tak sa rozhodni ci chces viest normalny zivot alebo byt cely zivot prenho menej ako handra, nafukovacia anca a boxerske vreco v jednom....narob si s nim na uzmierenie 5 deti, vsak sa mozno zmeni a pozeraj ako ti mlati decka cely zivot a stanu sa z nich trosky, ktore nevedia normalne fungovat lebo videli ako ich mamku niekto ponizoval, tyral ...

karolinakr
30. aug 2019

@zooeynka😁😁vsak totok. Zobrat si takeho andilka je pre kazdu zenu cest

miskoskulko
30. aug 2019

@barbellka presne. Počkať, nahrať si ho, vydržať kým odíde, zbaliť sa a odísť. Človek nikdy nevie ako zareaguje takýto jedinec, keď mu prepne a preto treba byť o krok vpred. Nenechať sa ukecať, inak by toto celé nemalo význam... Byť pevne rozhodnutá vydržať,ustáť to...

vendulka80
30. aug 2019

@karolinakr ale ved mu staci povedat, ze sa zmení.... a ona šťastná, ze ju aspon pusti na hodinu k rodičom ak ju predtým nezmláti. Alebo skor potom.
Len by ma zaujimalo, ze co na to rodicia. Mne kebyze decko chodi s takýmto dementom tak by sa dlho dlho sam nenajedol. Posledný chuj, ktorý udrie zenu a este povie, ze provokuje.

kakawah
30. aug 2019

Autorka stale vyzdvihuje to ze ked sa momentalne nehadaju tak je dobry. Proste beznádejny pripad. Ona s nim nakoniec ostane pre tu jeho dobrotu. Obaja potrebju doktora👏👏

barbellka
30. aug 2019

@miskoskulko a ono hlavne kazdym dnom, hadkou to bude horsie a horsie a bude sa odchadzat sa od neho bude tazsie...
@kakawah len najsmutnejsie je, ze autorka si neuvedomuje, ze tie jeho dobre chvilky su len pretvarka, potom ukaze jeho pravu tvar....a casom budu tie dobre chvilky coraz menej a menej frekventovane az nebudu vobec

miskoskulko
30. aug 2019

@barbellka áno a bude o sebe tak brutálne pochybovať, že bude mať pocit, že je na hlavu a pod.

nikus88
30. aug 2019

@
@neviempreco ja som tiez tak odisla, ked nebol doma..co som vedela, zobrala som...nema ti ako dokazat, ze nieco nikede stalo..nelutuj ho...ber co potrebujes....neviem, kde mas trvaly pobyt ale neodhlasuj sa...dolezite veci si vutelefonuj faktury atd a zvysok az ked sa dojednate co koho je...ale ak si to nezoberies ak nebude doma.mas smolu

marca12
30. aug 2019

@neviempreco pre pana najskor zacni mat rada sama seba a potom uvazovat koho mas rada. Prosim ta, ked si nevazis seba,vaz si aspon svojich rosicov. Pre takehoto chuja ta vychovali???? Utekaj od neho a kym sa nedas dokopy, na chlapa ani nepomysli!!!

pertu
30. aug 2019

Sice,ved mozno caka,kym domov donesie zbrojak a glock, lebo aj taki su

mirkava
30. aug 2019

@neviempreco juuuuj ale utekaj, rychlo prec!!! Ale naozaj rychlo!!!!!

dadka36
30. aug 2019

@neviempreco mala som kolegyňu, ktorú manžel tiez strašne miloval. Síce par krát rocne skončila v nemocnici, ale vedela, že ju naozajmiluje. Tak si s nim spravila aj dieťa. Nie raz ju udrel aj s dieťaťom na rukách, lebo vedel, ze sa nemôže brániť. Docvaklo jej, ked mala malá 5 rokov. Teraz ma normálne chlapa a nechápe, preco v tskom vztahu zotrvala 10!!!! rokov. Skus si samu seba predstaviť o par rokov. Toto je to, čo chceš?

kitycat
30. aug 2019

@neviempreco A ked ta ten tvoj milacik udrie tak ze skoncis na pohotovosti s vybitymi zubami a ked ti tam donesie kyticu ruzi a prosik na perach...tiez mu odpustis? SA PREBER! Normalne mam z toho traumu ked si citam tie tvoje naivne odpovede...😢

dilino
30. aug 2019

@neviempreco ty vole šak to je čo že ti zabije otca ved to je psychopat tvoj otec by mal ho chytiť dať mu poriadne na papuľu a bol by pokoj načo čakáš kým ťa zabije ked ma vyhražky, je to psychopat, a psychicky tyran si tyrana odijd kým je čas udrel ťa keby to urobil môj priateľ v tu chviľu sa z rukami nenažere mám dve pripady mala som spolužiačku na strednej škole super baba chalanov si mohla vyberať a zaľubila sa a stálo sa toto presne čo opisuješ ty najprv tutuli-mutuli a ked išli spolu žiť ako keby šiblo čarovnym prútom začal ju podozrievať nemohla nikam chodiť, čakal ju pred robotou narodil sa im syn potom dcéra chorobne na nu žiarlil vždy jej vravel raz vykonam pomstu a prisaham raz prišla domov z roboty a on zabil dcérku mala vtedy 4 a syna 7 rokov zastrelil ich a potom čakal kedy pride a pred nou si strelil do hlavy skončila na psychiatri bolo to pred 15 rokmi a tera napišem pribeh mojej švagrinej po rozvode z manželom si našla asi po dvoch rokoch chlapa najprv všetko bolo dobré a potom ju začal kontrolovať, kam ide s kým chodil ju čakavať pred robotu pride k mame pozrieť za 5 minút už vola kde je kontroluje jej telefon a ked nieje po jeho vyvadza on ako šialeny kriči nádva jej vulgárne, úplne ako keby to nebola ani ona ako som ju pred rokmi spoznala pokiaľ nemáte deti odijd mňe keby povedal že mi zabije otca ide ho náhlasiť na policiu to sú vyhrážky čisty psychopat odijd kým je čas.

nini1010
30. aug 2019

Samozrejme ze nevie but bez teba,tomu verim,lebo zijes s manipulativnym psychopatom.Rozid sa s nim,toto bude uz len zle a horsie.

juranka
30. aug 2019

@neviempreco raz by ma muz udrel a koniec vztahu. To nie je dobre zlato...

1gabriela13
30. aug 2019

@neviempreco to vážne sa pýtaš? Odísť od neho keď nie je doma, zablokovať všade a podať trestné oznámenie že sa ti vyhráža. Na čo čakáš? Aby sme tu potom na topkach čítali ďalší prípad psychopata co zabil ženu?

nenne9
30. aug 2019

@neviempreco utec preč....máš ho rada?to predýchaj a bež preč...keď ťa bude jedného dňa bit a nadávať ti pred deťmi už sa ti bude utekať ťažšie.

majka99999
31. aug 2019

@neviempreco ved preco nevezmes otca/bratov a nepomozu ti odstahovat sa? Neviem, ako to mas s pracou, vezmi si den volna, nech ti pomozu odviezt veci a odid k rodicom. Nechod nikam sama, ak byvate v rovnakom meste. Cakaj, ze najskor budu medove reci, ako ta miluje, potom budes krava sprasta, co si lepsieho nenajde, potom on nemoze bez teba zit a zabije sa, potom zase vyzabija celu rodinu. Nedvihaj telefon, SMS su dokazy pre policiu.
Dufam, ze aspon ucet mas svoj, ak nie, zaloz si a nech ti tam pride dalsia vyplata. Ci si nechas urobit dieta a to ti bude do pic a kuriev nadavat o 10 rokov aj s tatkom psychopatickym?
Mimochodom existuje aj linka pre tyrane zeny, mozes tam zavolat.

xxxkatka
31. aug 2019

@neviempreco "Len keď sa nehadame tak je ku mne dobrý dá mi všetko aj ide hore ku nám aj co." toto je klasicka faza "medovych tyzdnov" ked je dobre, ked je mily. Najskor su tieto fazy dlhsie a castejsie, ale za nimi zas nasleduje utok (ten pride vzdy bez ohladu na to co spravis a nespravis). Postupne sa "faza utoku" predlzuje, bavy castejsie a naopak "faza medovych tyzdnov" uplne vymizne. Ale to uz mozes byt ty na tom psychicky a fyzicky zle. Teraz vies, co mas spravit a este si schopna to spravit, neskor mozes byt tak zdeptana, ze nielenze neodides, ale budes presvedcena, ze takto je to ok, ze on nie je zly, on ta lubi a ty si ta co sa ma zmenit, zlepsit, neprovokovat...Teraz sa mozes zbalit a odist, nedvihat telefon, neodpovedat na sms a ak by sa vyhrazal podat trestne oznamenie. Naber odvahu dievca, takto naozaj vztah nema vyzerat. Tvoj frajer ma psychicky problem.

77daniela77
31. aug 2019

To s ním chceš celý život ako s malovaným vajcom, len aby sa nenahneval?!Je to pako,manipuluje, ved ti to už mnohí napísali predomnou.Never mu,lebo si stratená,žiť s ním je hrozne len pomyslieť.Premysli si všetko dobre ako od neho odídes a aj potom čo ďalej, aby nemal šancu ublížiť tebe a tvojej rodine.Preber to celé aj s nimi,aby ste spolu naplánovali celú tú vec.Nevahaj na neho volať políciu,neľutuj ho,nezaslúži si to.

vendulka80
31. aug 2019

No autorka sa viac neozvala... takze predpokladam, ze momentálne je obdobie medovych týždňov. Ako sa hovori... kto chce kam...

dilino
31. aug 2019

@neviempreco odijd kým je čas je podľa teba normálne že ti povie že ti zabije otca alebo niekoho z rodiny ved to je psychopat rozijd s akým je čas alebo chceš aby tebe ubližil ked ma vyhrážky rozmyšľaj tu čo ti davajú rady sú rady zo života každa z nás veľa v živote prežila máš obrovsku vyhodu nemáte deti manipuloval by ťa cez deti a vydieral.

cukroska
31. aug 2019

@neviempreco moja rada znie "len utekať"

janickacrazy
31. aug 2019

@vendulka80 alebo jej na to prišiel a zabavil jej komp alebo mobil