icon

Partner ma podvádzal

vahava
6. okt 2015

Dnes som prišla na to, ze moj partner ma v 2012 podvadzal..kym pri mne sa tvaril ze je len so mnou, vlácil sa aj s nejakou inou.. dokonca s nou musel mat vazny vztah, kedze vedela aj o jeho exke a jej novom byte a chodili spolu aj do obchodov.. a to vsetko kym som ja pracovala..nakoniec to skoncilo tak, ze mu dala kopacky ona preto ze je casto na socialnych sietach a ze ma ist skolaudovat byt jeho exky.. to by bolo prve co ma zere.. druhe co ma prekvapilo bola konverzácia s dotycnou exkou.. kde sa vyjadroval zrejme o mne ze ma frajerku ale len na 33% a ze by potreboval niekoho ineho.. lebo ja som zla...na tom by nebolo nic hrozne keby som sa to dozvedela vtedy.. lenze fakt je ten ze o tyzden dva sa nam maju narodit babatka a ja neviem co teraz... ako sa mam tvarit ked toto vsetko viem.. proste moja dovera voci nemu spadla.. co mam robit?

Strana
z2
maciatkolulu
6. okt 2015

@sissmiss a co ako ziska teraz pred pôrodom ked ju bude riesit???? Akurát tak velku moznost, ze sa ocitne sama s detmi a muz zdrhne, alebo ako ju ma teda riesit. Ma mu povedat, zlatko rypala som sa ti z nudy v tvojej konverzacii a nasla som to a to a podme to riesit. A co ako ziska? Ma sa vyhrazat, ze este raz a opustim ta? Ved jej mzno povie ok, chod si, hysterku s jaciacimi detmi nepotrebujem. Takze nezmoze nic momentalne

natalym
6. okt 2015

Nie je to ok, ale na čo riešiť niečo čo bolo, už sa predsa neodstane. Ak ho má rada, rozumejú si, budú mať spolu deti, tak na čo sa trápiť a rýpať do toho. Hľadela by som do budúcnosti.

charity
6. okt 2015

@sissmiss Lebo si to ten nevernik za tie roky u nas odpracoval? Ma tak napadlo... 🙂

sissmiss
6. okt 2015

@maciatkolulu a pre teba konkretne je nevera ktora prave prebieha a dozvies sa o nej dovodom na ukoncenie vztahu?

K zakladatelke- neradim jej ani odist, ani ho konfrontovat, ani nechat tak. Necitim sa na to byt jej radcom. Odporucila by som jej rozhodne psychologicku aby to spracovala. Riesit to moze aj neskor. A ja osobne by som si poriesila financie. Napr.ak sa chystame vziat a potom zdedim byt, alebo idem kupit z svojho nieco co bude spolocne ci prepisem nieco na draheho, ci berieme spolu hypo. Proste by som si toto dobre rozmyslela, ak je niekto somnou na 30% tak mozno tych 70% je nieco ine, tak aby som nakoniec nebola oklamana, opustena a este aj okradnuta. Ale teda bez psych.pomoci by som toto ja neustala.

sissmiss
6. okt 2015

@charity 🙂 asi tam zohrava rolu nieco take...kvalita rokov ktore nasledovali. A urcite sa kasa uz neje taka horuca. Nie su tam tie emocie ako v afekte. Ale ked si predstavim laskyplny vztah a taketo zistenie...asi by to riadne zamavalo mojim zivotom. Doverou v muza a tiez v to co bolo a bude. Co ak ma dalej klame? Ak vtedy dokazal hrat divadlo co ak ho hra teraz? Ak som ja davala vsetko a bola verna a cestna, citim to ako zradu. Okamzitemu rozchodu brani aj jedna vec- je velmi tazko ak to bolo viac rokov- popriet ten cas ktory bol medzi tym. Cim viac rokov tym horsie, tym menej je to mozne, popriet 2-3-5-8 rokov...?

charity
6. okt 2015

@sissmiss Podla mna je velmi dolezite to, ze je tehotna. Mam znamu, ktoru opustil partner 17 dni pred porodom. Co spravila? Nic. Zapla si komedie a neriesila, aby nepotratila. Po porode neriesila, lebo sa plno venovala dietatu. Dobehlo ju to az o rok... Hormonalna ochrana tehotnej a dojciacej zeny je ohromne silna.

maciatkolulu
6. okt 2015

@charity 17 dni pred pôrodom by urcite uz nepotratila 😉

libka1
6. okt 2015

mysicka36 ti dobre radi, chod na to s rozumom, nie cez emocie. momentalne si velmi zranitelna a caka ta sice pekne, ale tazke obdobie, uvidis ako sa pocas tohto obdobia tvoj partner zachova. porozpravaj sa s nim o tom a viac to neries. a hoci sheldonc ma vacsinou len nastve, teraz s nou suhlasim, ak by si mala akekolvek pochybnosti tak ho ber ako bankomat a priprav sa vopred na situaciu ked to budes musiet riesit v buducnosti.

emilia25
6. okt 2015

No a to sa dá vláčiť s dvoma zenami na na raz bez toho aby si niektorá nieco nevsimls.si chodila na tyzdnovky lebo ja ked som s muzom zacala boli sme z 24hodin 16hodin a tych ostatnych som bola v praci ked muz isiel do prace robil mimo takze na cele 3 tyzdne.tak aj preto si neviem vysvetliť ako mozu mat cas na dve.no škoda ze si si to vtedy nevsimla.veľká nedovera by bola u mna o to horsie ked mas par tyzdnov pred termínom.co by mal byt teraz najvecsiou oporou.ťažká situácia sama sebe musis co je lepsie pre teba ale aj pre bábätká.

melany_s
6. okt 2015

takže on ju veselo podvádzal, ale zlá je ona, lebo sa mu hrabala v správach na FB??? zaujímavý názor...

natalym
6. okt 2015

Preto sa nikdy netreba hrabať v partnerových veciach, lebo sa môžeme dozvedieť niečo na čo sme vôbec neboli zvedavé. 😉

melany_s
6. okt 2015

@natalym na tom niečo je, lenže potom sa ti môže stať, že sa ako posledná dozvieš, že tvoj drahý už dva roky práši susedu Naďovú 😀

natalym
6. okt 2015

@melany_s Takže je v pohode hrabať sa vo veciach?

melany_s
6. okt 2015

@natalym kto nemá čo skrývať, tomu to nevadí

natalym
6. okt 2015

@melany_s Ja muža nepodvádzam a vadilo by mi to.

maciatkolulu
6. okt 2015

@melany_s to uz ale musi byt veeelmi nevsimava zena, ze si nevsimne, ze dva rokz to taha jej muz so susedou nadovou 😀

eeffka
6. okt 2015

@natalym no ja myslim ze ked sa mozem hrabat v jeho trenkach tak sa mozem aj v inych oblastiach.
som zastanca toho ze ak sa dozviem , mam moznost sa rozhodnut ako s danou informaciou nalozim a sa rozhodnem podla vlastneho uvazenia

priklad ka by soms a dozvedela ze pre XY rokmi mal bokovku a ja v tom case A, so bola hnusna svina, sme sa hadali a teraz si hrkutame, asi by som to rozchodila
ale ze B, som bola dakde na umretie, skakala som kolo panka ako jojo a bola som dobra len na 33%
toz..... z cesty, bo idem ako kombajn 😀

natalym
6. okt 2015

@eeffka Tak to začni riešiť po troch rokoch.

eeffka
6. okt 2015

@natalym na taketo veci u mna neexistuje premlcacia lehota... no a ked take 3r to som bolacca tehotna, porodena a rozbita.... hmm tak to by si manzel za klobuk nedal

natalym
6. okt 2015

@eeffka 😉

tajka1986
6. okt 2015

@vahava jaaaj ale tak toto...dvere by som s nim vyrazila,ci tehotna ci porodena to je jedno...1.otrepala by som mu PC o hlavu
2.odstahovala sa k rodicom
3.poziadala o vyzivne na seba a deti
4.vobec by som nebrala ohlad na to kedy sa to stalo,aj teraz sa tvari ze je medzi vami ok,ako vies ze je to naozaj tak a nema inu bokovecku?
Niektori chlapi su fakt k.rvy 😠 ...nezmeni sa,toto ta s nim podla mna caka cely zivot ak s tym ty nieco neurobis 😖

jeannna
6. okt 2015

@vahava Fuha ... riadna podpasovka .... ale aj tak by som to neriesila nejak radikalne. Chlapec sa v tom obdobi, pred tymi 3 rokmi este asi hladal ... a nemyslim si, ze s tou frajerkou islo o nejaky vazny vztah, ked mu vytykala, ze chodi na socialne siete, keby s nou planoval nejaku spolocnu buducnost, tak by to nerobil. Takze sa na to da pozerat aj tak, ze sa nakoniec rozhodol pre teba a to nie len z dovodu, ze nikoho lepsieho nestretol, aj ked to tak z prispevku vyznieva. Ja by som to (ne)riesila podla toho, ako sa ku mne momentalne sprava. To musis vycitit, ci ta ma rad, kolko casu ti venuje, ako s tebou komunikuje. Pises, ze sa vam cochvila maju narodit babatka, k comu gratulujem 🙂 , tak uvidis, aky bude z neho otec. A predsa by som ho len cekla, ci este chodi na socialne siete, lebo ak by som teraz nieco objavila, bola by riadna bombovacka a chlapec by mal zbalene kufre, bez kompromisu.

maria1989
6. okt 2015

@natalym vidím, že život ťa naučil 😅 ako mňa 😒 skúsenosti sú na nezaplatenie

mircalla
6. okt 2015

@mysicka36 @eefka suhlasim,....zaujimala by ma reakcia

@vahava asi by som mu v klude povedala, ze po tejto informacii tak na 33% percent spadla tvoja dovera k nemu, ale ze si to musis nechat v klude prejst hlavou

predpokladam, ze bude zapierat a nazve ta paranoidnou, pripadne, ze sa len bavil....ale reakcia by ma zaujimala...ja by som to nevedela drzat v sebe

hlavne v klude

adri266
6. okt 2015

@vahava ja Ti neviem, momentalne, ak mas pred porodom, by som to asi predychala, ale poriadne by som si premyslala, co dalej.

Ci ho chcem na rodnom liste deti, ci je moznost, ze okrem toho casu pred rokmi nemal aj niekoho ineho a ci nema niekoho aj teraz.

Na druhej strane, po tom, co sa sa stalo, mozno pochopil, ze nie si jeho 33%, ale 100% a mozno Ta naozaj lubi a co sa stalo, ho zmenilo v lepsieho.

V kazdom pripade, pockaj, kym vychladnes, kym sa na to mozes pozriet s chladnou hlavou.

magmolatus
7. okt 2015

@vahava Ako napísať čosi že moja partnerka je len taká 33% je podľa mňa trochu detinské, ale podľa mňa by si mu to mala povedať, že o tom vieš. Bez kriku v úplnom kľude. A uvidíš aká bude jeho reakcia. Vedieť by to zrejme mal.

ada715
13. júl 2020

@eeffka "ale zeby ja som sa umarala a on si vedla spokojny sunku valal? ta by dostal taku po papuli ze by mal 33% opuchnuteho ksichtu" 😅 zomrela som z tejto vety

Strana
z2