icon

Partner ma podviedol a čakajú dieťa

adka123123
11. jan 2014

Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine

hoblinka13
12. jan 2014

@adka123123 presne tak vecery su najhorsie.cez sa prebavis,ale vecer pridu depky a chut mu napisat,ale aj to prejde.ked sme sa my rozisli,pamatam,ze som vtedy nabrala druhy dych.chodila som s kamosmi von aj cez tyzden po veceroch.ziadne ozieracky,len sme sa striedali raz u jedneho raz u druhej kamosky a tak sme kecali,popijali vinko alebo hrali spolocenske hry.bolo to uzasne obdobie,ked si odmyslim smutok,ktory som prezivala.u mna to bolo rovnako.koli nemu som zanedbala kamaratov,ale obnovili sme kontakty a nasla som aj kopu novych

hoblinka13
12. jan 2014

@adka123123 a strasne sa mi na tebe paci,ze sa nelutujes,neoponujes nam,ale fakt si beries nieco z tych slov.lebo je mnoho zien,ktore sa sem pridu lutovat a nie a nie sa odtrhnut od minulosti,nakoniec sa aj tak vratia k svojim nevernym muzom.ty mas sancu odputat sa od neho,si na dobrej ceste len vydrz.skutocne si nezasluzis byt s niekym,kto ti takymto sposobom prejavuje "uctu"

dilino
12. jan 2014

žiaľ Adka niekedy to tak nieje v živote určite niekoho fajn ešte stretneš a bude ta mať rad a lepšie že nemate deti ak by boli bolo by to omnoho ťažšie a tak si mlada perspektivna ja verim že na milion si niekoho najdeš mojej sestre sa stalo teraz po 13 rokoch sa rozišli stalo sa to podobne ako u teba vieš nech ide on tam odkiaľ prišiel a ako vydim radia ti tu mamičky aj nemamičky že vydiš nič z toho a všetky mame asi pravdu držim ti veľmi palce niekto ťa určite bude ľubiť nieje on prvy ani posedny hlavu hore život ide dalej 😀

mia142
12. jan 2014

ahojte baby.čítala som vaše príspevky a napadla mi jedna vec.ked mi manžel vynadal pre blbosti a malichernosti tak na druhy den išiel do práce akoby sa nič nestalo .vtedy bol den detí tak som deti zobrala na výlet lebo on bol v práci.nechala som mu odkaz že som išla s detmi na výlet s rodičmi a dnes neprídem že nech si maso hodí na panvicu aby ho mal teple.ked som večer prišla domov zistila som som že manžel nieje doma.ked som mu volala nezdvíhal .o 5min.mi zavolal naspat a opýtala som sa ho kde je že ja som doma.pov.že išiel na nakupy lebo sme doma nič nemali ale den predtym sme boli na nakupoch takže sme mali všetko dobrá vyhovorka.ked prišiel domov pov.že bol pri pokladni že nemohol zdvuhnut a o 5min.zas že bol na hamburger lebo doma nemal čo jest (čo nieje pravda)a potom išiel domov.ked prišiel vyzer dost v šokou.akoby to nestačilo v aute kt.som den predtym upratovala som našla blond vlas !!!!!a čerešnička na torte bola ked som zistila že muž sa oholil tam dole!!!a to sme spolu 9r a nikdy si to nechcel dat dole.zistila som to ked po sebe neumyl sprchun a potom som mu pov nech mu to ukaže bol zaskončen\!!!!neskor som zitila že sa zlepšil v sexe o dost!!!!!raz som mu našla cigarety schovate a bol prekvapeny akoby t je hrieš fajčit!mal aspon 5vyhovoriek. neviem čo si mám mysliet nechce sa priznat aj ked sa po 5mesiacoch priznal že ma chcel poviest lebo som ho nasrla!!!!!🙂))))čo nieje pravda lebo den predtym mi strašne vynadal a ponížil .mys.si že to ja spravil.dost sa uźmenil v správani neviem ako ho donutit pov.pravdu lebo žijem v neistote máme 2 deti mám ho stále rada ale stále sa stažuje ako sa má zle a mu vlastny dom,zdrave deti,ženu kt.sa doma o všetko postara a on sa stará o peniaze.viem že ho niečo štve ale neviem kao to z neho dostat !!!!!!!!bojím sa že sa raz dozviem niečo čo ma psychicky dost poznači.on má dost blbu pomahu.mení nálady kričí po mne pre hluposti,ponižuje ma,vyhráža sa,a je dost žiarlivy.čo mám spravit?

mia142
12. jan 2014

@mia142 niekolko krát som odišla ale rodičia mi neveria že je taký.on je dobry herec.to len ku mne sa tak chová.niem čo mám spravit aj keby som odišla rodičia hlavne mama mi to dá dost najavo tá si mys.že len frfle!:(a nemám kam ist z dvoma detmi to neutiahnem.a do krizoveho centra?šak to by syn zdrhol za otcom

hoblinka13
12. jan 2014

@mia142 niekedy je lepsie o nevere nevediet.napr. ak by ma partner podviedol raz,tak o tom nechcem vediet a radsej chcem zit v nevedomosti.vtedy nevera pomaha vztahom.samozrejme ine je,ked prechovava dlhsi romanik,to uz by som nepredychala.neries,nenut ho.chlap sa nikdy neprizna sam od seba,oni vacsinou,ked ich aj odhalis,budu nadalej zatlkat.mozno ta ani nepodviedol a mozno ano a uvedomil si,co spravil a trapi ho to,chce zrejme zachovat rodinu a zit spokojne.pokuste sa vytvorit prijemnu domacnost bez vycitiek.mas pocit,ze za niekym chodi?ma cas niekam chodit?

lauritka
12. jan 2014

drzim palce, aby si vydrzala.. lebo natlak pride podla mna.. z jeho strany, ked si poriadne uvedomi, co stratil -teba.. nedaj sa ukecat.. ako si uz pisala, ak to dokazal urobit raz- urobi to znova, uz by som mu nikdy neverila..
a hanbu ma skor on, ze este v 34 rokoch sa nevie poriadne chranit, aby neurobil zene dieta. ako nejaky 15 rocny pubertak... 😀 ale asi to tak malo byt, to je osud, keby si len "vrzol" a nic by sa nestalo, mozno by si sa o tom ani nedozvedela a zila by si s podvodnikom.. takze vdaka bohu, ze sa to ukazalo v takomto svetle.

pekny den a prajem vela sil.♥

hoblinka13
12. jan 2014

@mia142 vzdy bol naladovy,ci len teraz v poslednej dobe?

mia142
12. jan 2014

vždy bol náladový mení ich rychlo a často

mia142
12. jan 2014

@mia142 chcel by len rozkazovat ja som tiež názor že až to bol raz to nechce vediet ale on ked deti ho neposluchaju tak mi povie aj tak sa s tebou rozvediem ja taketo deti nechcem:(

kucerkaa
12. jan 2014

ak nieste manželia tak jednoznačne rozchod nenávidím takých ľudí,prečo to nepovie na rovinu že mu niečo vadí alebo chýba ale hneď to rieši inde,držím palce

mia142
12. jan 2014

@mia142 nátlak z jeho stran yje dost velký!!!!predtym si vedelmsparvit srandu aj sám zo seba a dnes ked mu niečo poviem tak ma začne uražat''včera napr.do mna hodil palicu ked sme boli v záhrade chválabohu iba do nohy

mia142
12. jan 2014

@mia142 ja som mu v pokoji povedala že ak ma podviedol nech mi to povie teraz lebo ked budem pod vačším tlakom tak neviem ako zareagujem!!!pov.som mu že ked is to sparvil taks i sparvil nezahluším ta ale mi povedz pravdu lebo šlaktrafí mna ale s ním to nepohne!!

mia142
12. jan 2014

@mia142 ja tiež si mys.že ked niekto nepovie pravdu nemá gule.nieje to chlap.ked osm raz odišla tak ma prosila aby som sa vrátila a ked som prišla tak mi pov.ako ma miluje a po mesiace že nnačo som sa vracala ked je taky

hoblinka13
12. jan 2014

@mia142 och to mi je luto.myslela som,ze prezivate len beznu krizu,ale mas to tazke a tazke je takto radit.vzdy musi nastat nejaky zlom,ktory zenu presvedci,ze je koniec.s naladovym clovekom je komplikovane vychadzat,moji rodicia su obaja taki.

mia142
12. jan 2014

mám kamaráta kt. chce aby sme boli aj niečo viac ja som mu pov.že som vydatá a on ale ja viem že ty nežiješ ale prežívaš!!!a to mal pravdu ale ja tak ke dma muž nasral hocijako neutekala som za nim do postele nikdy!!!mám svoje zásady sme len kamaráti a aj budeme aj ked mi ublížil neviem ako

mia142
12. jan 2014

ano mi nehovor.moja mama ma nevie pochopit lebo je otec pomáha zo všetkym ked mse boli male bol s nami týžden sám a o všetko sa postaral na 100%.moj muž?🙂)))))ten si v nedelu lahne a príde sa naobedovat nahotovo a potom odíde od stola ani si tanier neuprace ani nezadakuje nič!!a zas si lahne.ked ma potr.sa mi vtiera ale ked ja niečo potr.tak som pre neho vzduch

mia142
12. jan 2014

@mia142 kríza?a to čo je?lebo moj muž sa takto chová už dobrych 5r odkedy byvami sami.ked mu zomrel otec dával mi to za vinu aj dne sale on bol chorý!!keby som napísala čo všetko mi psravil mys.by ste že som na hlavu ked som ešte s ním ale nieje to take jednoduche.zo vzduchu sa žit nedá hlavne ked mám dve deti on sa vyhráža lebo vie že moja mama ma vždy pošle domov lebo si mys.že prehánam!!!!!!tak to využíva a nadáva mi.....

kveta
12. jan 2014

@mia142 Ale ved Ty vies, ci Ti bol neverny.. Vybrala si si tuto temu na pisanie..
Manzelika si tajne natoc na sukromne ucely ako sa k Tebe sprava a ako s Tebou jedna a potom to mamke premietni.. Nezabudni sa ho na videu spytat na tu palicu co po Tebe hodil..

mia142
12. jan 2014

ja si všetko nahávam !!!on o tom nevie lebo by si daval pozor.klame aj svoje mame že to nieje pravda ona mu nič nepovie len že ked sa mi nepáči mám odíst akoby sa riešili všetky problémy ale aj ked odidem mám právo vediet čo spravil ja som mu varila,upratovala,.....mám právo to viediet ja si mys.že on niečo kije lebo furt všetko prekruca namna a som si všimla že sa dlho nemože na man pozerat a furt mna obvinuje že ja mám niekeoho ja nemám ani čas ist na wc pri dvoch chlapcoch.preskákali sme si toho vela,ja nato že som mala iba 17r kes sme sa barli si mys.že som to dobre s nim vydržala ani neviem ako!!on mne povie že aby som si zmenila ale ja som sa zmenila dost.nebudem sa koly chlapovi menit

hoblinka13
12. jan 2014

@kveta ak je jej matka taka,ako moja,tak natocenemu videu by povedala,ze ona ho vyprovokovala a za vsetko ona moze.moja matka vzdy bola proti mne.ked sa so mnou ex rozisiel koli milenke este mi vynadala,ze je to moja chyba.vlastna mater,aby si bola v obraze.

kveta
12. jan 2014

@hoblinka13 Som v obraze. U nas to bolo velmi podobne.. Vztah k mame mi to velmi narusilo.

janus32
12. jan 2014

@adka123123 napíšem to celkom v skratke..si šťastná žena,striasla si sa chuja s ktorým by si mala život o ničom..podviedol raz..alebo možno nie..podakuj sa mu,teba čaká lepší život..

adka123123
autor
12. jan 2014

@kiki68
@janus32
@kveta
@hoblinka13
@kucerkaa
@lauritka
@dilino

poslal mi spravu aby som mu odpustila, na to som mu napisala ze nech mi da pokoj. Ze je pre mna obycajny uboziak a nemam s nim o com diskutovat. A on mi napisal, ze som pako 😢 , 34rocny muz, ze je rad ze so mnou uz nic nema a aj tak by bol s nou aj keby nebola tehotna.... 😢 zeny, flasa vina pri mne.... Je mi hrozne, ked mi to napisal, rana do srdca, predstavujem si v mysli tu noc, ked sa rozpravali a zacali sa bozkavat atd......

lauritka
12. jan 2014

@adka123123 k...t - uz nevie ako by ti viac ublizil.. asi necakal tak reakciu, ozvalo sa jeho ohrdnute ego.. kasli na to, daj si vinko.. na jednom fasovi svet nestoji 😉 najdes si neho muza, ktory ta bude hoden.

kucerkaa
12. jan 2014

@adka123123 lauritka má pravdu

dilino
12. jan 2014

bože nech je tam kde je a nech ti nevypisuje ignoruj ho popripade si zmen čislo ako som ti napisala to by už neviedlo k ničomu a že 34 ročny ved sa chova ako dieťa no tak to už nozaj nepochopim

adka123123
autor
12. jan 2014

@lauritka
@kucerkaa Ja viem, neviete si predstavit aky otrasny pocit to je. Nech uz je aspon o pol roka...ved sa zblaznim
@dilino mám viazanost ☹

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Nekomunikuj s nim. Teraz sa uz len zbytocne pozranujes a budes sa dlhsie dostavat z tohto nez zo samotneho rozchodu..

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Nemenis operatora. Len zmen cislo a daj si ho utajit.