icon

Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou

katarina1645
26. jan 2023

Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪

katkazocele
26. jan 2023

@54tinka54 keby to bolo naopak? Ona by mala narodeniny a jej kamarátky by ju zdržali do rána napríklad na diskotéke? Všetky mamičky by jej to priali, že vypadla od kolotoča starostlivosti o dieťa a tlieskalo by jej že nech si to užila voľný večer do rána.👏💅😉 Muž raz ročne má narodeniny a má byť opäť doma s partnerkov? Nemôže jeden večer byt s kamarátmi? Výčist hlavu? Zabaviť sa? Veď toto potrebuje každý, raz za čas byť aj bez partnera, inak hrozí ponorková choroba, samozrejme dá sa to zakázať partnerovi 😑

azurova99
26. jan 2023

@mysicka36 ak by nemali dieťa, je to niečo úplne iné

trolos
26. jan 2023

@katarina1645.. Na nervy som bol aj ja, ale typu ze neviem malemu pomoct ked isli zubky. Zhanal som vsemozne len nech zmierni nutne. Asi som staromodny ale moja krv je nadvsetko

novakkata
26. jan 2023

@ropucha6 😂

azurova99
26. jan 2023

@katkazocele môžu oslavovať jasne, ale ja mám tez doma dve deti a nejako ma nezaujíma sa ísť ozierat von s kamoškami, po ďalšie aj oni majú svoje rodiny, nie je čas naposledy som bola s kamoškami za slobodna a ani pritom som sa neozrala pod obraz boží, a ak sa stretneme po rokoch tak Max káva na dve hodinky tri pokecať a domov

katkazocele
26. jan 2023

@mysicka36 áno od flirtovania k činom je kúsok, preto nemám rada Keď toto robia zadaní 🤢 len treba si uvedomiť keby bol triezvy tak by toto nepísal a nemuckal by sa s ňou.

katkazocele
26. jan 2023

@azurova99 to máš super, len veľa vzťahov funguje tak že chodia sa zabávať aj keď majú deti, že sa im neskončil spoločenský život narodením dieťaťa. Istotne aj ty poznáš také páry kde obaja partneri idú cez víkend sa zabaviť. Ja som v tomto konzervatívna a mám to podobne ako ty 🙏😇 ja len ponúkam pohľad z inej strany

ropucha6
26. jan 2023

@katkazocele ty co vsetko hrotis stale do extremov? Opat zbytocny spam temy. Samozrejme, ze sa moze ist chlap odreagovat, ale nie dojst napity nadranom, ze si ani nevie dvere sam otvorit a zobudi partnerku. Tie vypisovacky, to je len bonus. By som bola inak zvedava, ci teda sa staral o malu, ked mal tie tri dni predtym volno.

azurova99
26. jan 2023

@katkazocele ne nepoznám také nič, sme z dediny okolo sú tiež dediny, nič také tu nie je,a mňa ani muža to nezaujíma, buď si niekam vyrazíme že dáme deti k babke a ideme na večeru alebo do kina, ale bary, to sme boli naposledy keď sme spolu chodili, radšej si pustíme dobrý film otvoríme fľašu vína a oddýchneme si takto

bajka16
26. jan 2023

@katkazocele o to nejde, mať ho na reťazi. Ale aby som chlapa nechala doma s 5mes. Babom a ja sa idem ožrať von, tak to nie. Je očividne, že nemá záujem byť doma s rodinou, keď je schopný riešiť niečo s inou ženou. Neviem ako ty, ale ja som vonku píla naposledy, keď som mala 17 rokov, odvtedy sme organizovali s kamošmi oslavy niekde dnu alebo v bare. 😀 Ak má 17 rokov, tak je to ok. 🙈 Po ďalšie, u nás doma narodeniny znamenajú veľa a chceme ich tráviť v tými najbližšími celý deň, večer. Aj môj muž chodí za kamarátmi, ale vráti sa domov v slušnom čase, v slušnom stave. Čo je asi normálne, keď má malé deti. Alebo som ja divná?

azurova99
26. jan 2023

@katkazocele sestra síce z mesta býva 150 km od nás a ona tak chodí kade tade, ale tam je skôr problém že dieťa je im na príťaž obom radšej ho hodia starým rodičom

oranzovyvevericnik
26. jan 2023

@ropucha6 este si pockajte, po tychto extremoch zacne fnukanie ako ju tu mamicky sikanuju a prenasleduju.

sticker
azurova99
26. jan 2023

@bajka16 ne si divná, podľa mňa ten partner ešte nie je nedospely preto sa tak správa, príde mi z jej podania ako ešte pubertiak v 19 ktorý sa potrebuje na svoje narodeniny ožrat

katarina1645
autor
26. jan 2023

@katkazocele tu ani nejde o to že bol dlho...ale o to že mi ani nebol schopný napísať že príde neskôr, ešte mi hovoril že mu mám písať že bude mať zapnuté zvonenie.

bajka16
26. jan 2023

@azurova99 presne aj mne príde že 20 ešte ani neprekročil. Ja mám síce 25, môj muž 24 ale toto máme vyjasnené a správanie skrotene. Neexistuje, aby som mala okrem svojho dieťaťa doma ešte pubertiaka, ktorého treba uviesť na pravú mieru. Zbytočne nervy s takým truľom.

katarina1645
autor
26. jan 2023

@katkazocele okrem narodenín tak bol od začiatku roka 3x a vôbec som mu nič nevyčítala....mne nevadí nech ide šak len do roboty chodí...ide o to že keď pije tak je to úplne iný človek...ide o tie správy .. to ma zabolelo 😪

kvetka121
26. jan 2023

@katarina1645 Po skúsenostiach odporúčam prefotit konverzáciu, stopy bude rýchlo mazať

katkazocele
26. jan 2023

@bajka16 nie si divná, ja to mám podobne, len som spomínala že aj veľa žien sa ide zabaviť do rána a nik im nenadáva 😎 lebo by daný muž bol hneď za žiarlivca, ktory ju chce kontrolovať, veď poznáme také reči 😎

katarina1645
autor
26. jan 2023

@azurova99 už stihol správy s ňou vymazať a teraz sa asi tvári že ešte spí...ja mám taký pocit že on mi ani nechcel volať...že chcel volať jej len sa pomýlil, lebo volal aj jeho mame o štvrť na 5 ráno lebo sa pomýlil, a keď som mu to už zdvihla tak nevedel čo povedať. Pýtala som sa do stratil kľúče najskôr povedal že áno, potom že má ich ale v podstate ich nemá... nepochopila som vôbec..potom som sa bola pozrieť a mal ich ...takže mi z toho vyplýva len že sa pomýlil a chcel jej volať

katarina1645
autor
26. jan 2023

@kvetka121 už vymazal ešte že som odfotila

katkazocele
26. jan 2023

@katarina1645 okej, teraz chápem lepšie čo ti vadilo ☝️ vďaka za objasnenie

bajka16
26. jan 2023

@katkazocele tak to vôbec nie. Tam platí rovnaký meter. Ak ide slušne, je to normálne aj ženy potrebujú vypnúť. Ale zas keď vidím, že zadaná mamička flirtuje s polovicou baru, tak mi je tiež blivno.

azurova99
26. jan 2023

@katarina1645 nenechavaj to tak určite, keď sa to stalo raz môže sa to opakovať treba si to vyjasniť

ropucha6
26. jan 2023

@katarina1645 tak ked je zjavne pri zmysloch, tak ho mozes zobudit, ze aky mal vecer a ako si predstavuje vase dalsie fungovanie. Predpokladam, ze takto nechces prezit zivot.

bajka16
26. jan 2023

@katarina1645 no len nech mu to neprejde len tak. Urob mu kávu, choď ho zobudiť a pri káve mu ukáž screenshot. Že kto to je a prečo sa jej ospravedlňuje.

katkazocele
26. jan 2023

@bajka16 môj kamarát je uber, cez víkendy si tak priviraba, napísala by som tu jeho posledný príbeh ohľadom skupinky mamiček vek okolo 40rokov bral ich z podniku. 😎 Všetky 4 ženy by boli do rána výhodene z domu, tak sa správali voči nemu 🤢

bibg
26. jan 2023

@katarina1645 sama musíš vedieť či sa medzi vami niečo stalo. Zmenila si sa ty? Po pôrode? Ja si myslím že má proste ponorku. Vyventilovať sa a trosku opit nieje nič hrozné. Každý občas potrebujeme vypnúť. A niekto vypne keď sa pripije. Všetky tu píšu ako by to nedovolili a bohvie kde je skutočnosť. Ja ti poradím keď bude mat naozaj čistú hlavu sadnúť si a porozprávať sa o tom. Najlepšie ak by vám niekto malú postrážil aby ste mali úplný kľud. Ja ta úplne chápem stala sa mi podobná situácia. Až nato že ja som nenašla žiadne správy. Viem aj ako to bolo a preco ale tiež som pátrala a váhala. Momentálne je dôležité aby si zistila preco má takú potrebu si hľadať inú. A buď ti dá relevantný dôvod. Alebo ak sa bude vyhovárať tak je to bohužiaľ mysľou ešte chlapec ktorý bevie čo chce. A veľmi nerada ti to hovorím qle rýchlo preč. Budeš sa trápiť ty a hlavne malá. Držím ti palce

bajka16
26. jan 2023

@katkazocele 😀😀😀 v 40 majú niektorí druhú pubertu. Poznám veľa 40tničiek, ktoré iba lietajú po baroch a chlapov menia ako ponožky popri svojom manželovi, ktorý čaká doma. 😆 Je to asi dosť kritický vek česť výnimkám.

kristinapetronela
26. jan 2023

On už iný nebude .stále ti to bude robiť a nakoniec budeš ty ťa sekera a on chudáčik ... Tebe to nevadí ,že ťa takto ponižuje ?

stanulienkat
26. jan 2023

Dufam, ze mu spravy das precitat.