icon

Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou

katarina1645
26. jan 2023

Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪

bajka16
26. jan 2023

@katkazocele ak áno, tak určite nie v rovnakej domácnosti a v rovnakom vzťahu. Skôr sa stretávam s a tým, že partneri robia to isté. Podvádza jeden, podvádza druhý, pije jeden, pije druhý, flaka sa jeden, flaka sa druhý.
Vo vzťahoch kde to jeden partner netoleruje, to buď stroskotá, alebo sa jeden druhému prispôsobí. Tam kde si jeden robí čo chce a ide proti svojmu partnerovi, to nemá budúcnosť. Ten partner to raz vzdá úplne.
Si naozaj myslíš, že tie ženy čo opisuješ, majú doma muža, ktorý poslušne čaká doma a ostane s nimi do smrti? Vôbec nie.

katkazocele
26. jan 2023

@breznica ženatí/vydáte okolo 35-45 rokov to sú tí najdivokejši ľudia čo poznám, nemajú skoro žiadne zábrany, hlavne keď si vypijú 🤢😑

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
alzbeta1301
26. jan 2023

@liv1 ja cakam kedy autorka napise presne to čo opisuješ. Inak to mevidim. A kiezby to bolo inak.

melanta
26. jan 2023

@elizabet173 aha, čiže toto nie je prvá diskusia autorky. Potom ozaj škoda energie každej jednej, ktorá tu chcela pomôcť radou.

casillas28
26. jan 2023

@katkazocele si obklopena naozaj zvlastnymi ludmi 🤔 v mojom okolo ludia okolo 35-40 su zodpovedni a pracujuci ktori riesia byvanie a rodinu a na nejake taketo doslova chujoviny nemaju cas 🙂 a to sa pohybujem v MT a v BA cize nie niekde na dedine 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
casillas28
26. jan 2023

@elizabet173 vsak prave...preto sa cudujem kde sa pani pohybuje ked taketo nazory 🤔 nuz kazdy podla svojho gusta 🙂

liv1
26. jan 2023

@elizabet173 ale menilo podla mna, ciastocne (nie u vsetkych), kto sa chce ozenit, tam je vacsia pravdepodobnost ze je naozaj pripraveny na rodinu. A kto chce co chce povie, lahsie sa odchadza od priatelky/priatela ako od manzelky/manzela. V manzelstve byva vacsia snaha riesit problemy, lebo to uz su rodina. Inak si nie su nic. A ked niekto povie ze blby papier, ja s tym nesuhlasim. A ano, vela manzestiev sa tiez podvadza a rozvadza atd., ale stale za mna plati vyssie napisane. Ale nemusis s tym suhlasit, to je iba moj nazor 😊

wazowski
26. jan 2023

Autorka, pozri sa. Bud mu to odpustis, budes nestastna a budes cakat co zasa kedy vyvedie, s tym ze dovera pojde asi do kybla... Alebo sa zatnes pre seba a dieta a das mu dorazne najavo ze takto to dalej nepojde a ma sa zbalit. Tam nieje ina moznost... Ocividne je naozaj nevyspely a ak niesi na neho financne odkazana, ostan radsej sama. Mozno sa spamata a zacne chovat ako chlap (co teda by sa musel hadam zmenit na nepoznanie) a mozno si uvedomi ze mu vyhovuje byt sam a chodit von kedy chce, ked tolko pozaduje tu volnost a ty budes mat tym padom situaciu vyriesenu = o vas nema zaujem. Mne je skutocne luto tvoja situacia, zaujimalo ma ako to od rana riesite, ale mam dojem ze ziadno. Drzim ti palce, ak chces, kludne mi napis. 🙏🏻

katkazocele
26. jan 2023

@bajka16 môžem odpovedať otázkou? tie ženy ktoré si ty spomínala,ktoré chodia von sa zabávať a užívať si, podľa teba aké majú vzťahy? ako vidíš ich muži s nimi ešte stále sú 😕

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
26. jan 2023

@elizabet173 tak mám viacej známych starších, to je pravda, a vyhodiť si z kopýtka nerobí problém ani mamine troch detí s otcom 2 dcér ktoré sú obe choré( nič smrtelne) proste toto vidím, ja za to nemôžem, ja by som toto v ich veku nikdy neurobila partnerovi za chrbtom, lebo by som ho len týmto mojím konaním ponížila...

katkazocele
26. jan 2023

@elizabet173 ako vieš že už autorka mala podobnú diskusiu? 😕

katkazocele
26. jan 2023

@casillas28 tak každý raz mesačne, povedzme ide sa uvolniť do baru, podniku, alebo na byte s kamarátmi, lebo vieš, stres v práci doma,deti, hypotéka, treba vypnúť. Tieto staršie ročníky 40r tak tam už je aj stereotyp často, takže radi skĺznu, ešte keď je tam alkohol. Ja ich neospravedlňujem, len týchto situácií som videla 10stky a počula snáď 100 krát...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mk22
26. jan 2023

@katkazocele aké staršie ročníky 40r🤨😃 ja mam 43 a nie som starší rocnik😃
A sklzne aj 20r aj 30r nie že staršie ročníky.
A je jedno ci je tam alkohol.. Môžu byť hektolitre alkoholu.. Ide o človeka ako sa "chce" zabaviť..

momoftwo
26. jan 2023

Fagan sprosty tupy ktoreho od vyzretia na rodinu deli este paar peknych rockov, ak vobec.
Z tej konverzacie s dotycnou chapem ze nieco medzi sebou mali, ci ju pobozkal, obchytkaval to uz vedia len oni ale ja by ho slahla panvicou po kotrbe tak ze by sa zajakaval este tyzden!! Len 3x od zaciatku roka bol vonku? No podla mna to je dost vysoka frekvencia. Mal narodeniny, preco ich neoslavil s tebou, malou pripadne aj s rodicmi? Miesto toho sa ide von ozierat skoro dorana a namotavat nejaku babu..fu, neviem ci by som toto predychala uprimne mi ta je luto lebo si v dost blbej situacii. Ale chlapec by sa mal velmi rychlo spamatat ak nechce prist o rodinu..toto je tak cez ze by som na tvojom mieste zaujala velmi rezolutny postoj a pan by si este od strachu nakadil do nohavic ze o vas pride..(ak neni ten typ ze mu to je jedno, snad nie).

katkazocele
26. jan 2023

@elizabet173 ja som myslela také vyhodenie z kopýtka aké spomína autorka, veľa alkoholu, návrat ráno domov k deťom...a povedzme to slušne... s novými spomienkami na neznámych(respektívne známych) ľudí z baru/podniku, večierku...😒 tu nastávajú tie činy, ktorí ponižujú partnerov, tak ako autorku ponížil jej priateľ, lebo bol v ,, blízkom ,, kontakte, to je aj tebe snáď jasné, že nehrali do rána karty 🤐 a to či opisuješ to je ok správanie, veď isť na kávu alebo pohárik to je ok, to nijako neohrozuje vzťah, vlastne je to prospešné...

katkazocele
26. jan 2023

@mk22 ak do teba huckajú kamarátky aby si si dala, tak zvyčajne ťa zlomia, keď už ideš raz za čas von s nimi, teraz narážaš prečo bol autorkyn priateľ tak opitý, lebo asi mal veľkú podporu.

mimka2019
26. jan 2023

Ako to dopadlo?

ropucha6
26. jan 2023

@katkazocele tak, ale tu je viac problemov v jednom, nie len vyhodenie si z kopytka. Tento bol uz takto 4x, este nie je ani koniec januara, slubil, ze sa nezdrzi, dosiel napity a vyspava tak, ze bude nepouzitelny. Tym tvojim kamoskam sa rano o deti tiez stara muz? Spia do 12? Pridu o 4 namol s tym, ze pobudia celu domacnost? Ak ano, to je tiez problem.

betulinka1
26. jan 2023

@katarina1645 ja neviem co by som robila 🙈🙈🙈 asi by som slnecne napisala, ze teda uz je doma opitý, ze si ho dala spat aby nezobudil Vase 5 mesacne dieta a ze teda dufas, ze nebol otravný a uz sa to nebude opakovat taketo vypisovacky a stretávanie sa. A rano by mal mlady muz iny cirkus. Ked uz pises, ze bol 3x od noveho roku vonku. Kolkokrat si bola ty vonku s kamoskou pokecat, na masazi alebo len tak na nechty a u kadernicky?

bajka16
26. jan 2023

@katkazocele sú ale nie kvôli ním väčšinou sú v tom majetky alebo deti. Je to maska. Už nežijú spolu žijú vedľa seba a to je podľa teba vzťah?

maryetta
26. jan 2023

@mk22 asi to myslela starsie rocniky-ze teda nie 18-20rocne “deti”.
Proste ako pises ty mas 43 a to je uz da sa povedat aj dalsia generacia tym “mladsim”rocnikom.

Ako fakt ked sa vratim k tem tak… ist von. Oslavit okej.
Vratit sa v normalnom stave idealne aj v normalnom case. Ak uz nie z tej ucty voci partnerovi/muzovi. Tak voci detom -tam je azda este vacsia zodpovednost kym su male.
A tak aby som nemala vycitky ze som na niekoho “pozrela” resp s niekym nieco mala/mal.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mirco50
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
26. jan 2023

@bajka16 dobre, toto si predtým nenapísala o nich, úplne táto informácie mení situáciu😵 Toto je skôr smutné, že takto žijú, kedže keby sú od seba tak by mohli mať lepších partnerov.... tie čo ja poznám zbežne, tak tie majú normálnych mužov, poctivých, robia okolo domu, makajú v práci atď