icon

Partner mi nepomáha, keď som v práci

17. feb 2021

Mam ročný vzťah. Z prvého vzťahu mam 18 dcéru a 9 rocneho syna. Aby som nás uzivila, pracujem ako opatrovateľka v Rakúsku. Syn ostáva s dcérou. Ta mu je mamou, aj opatrovateľkou. Robím na 2 týždňové turnusy. Môj partner je rozvedený a ma z predošlého vzťahu dcéru. Zo začiatku som tolerovala, že mi nepomaha s malým, kým som preč. Nezaujíma sa oňho, neberie si ho k sebe cez víkendy, kedy má voľno ( môj ex sa vôbec nestará a nezaujíma). Ale po roku vzťahu mi to už začalo vadiť. Svoju dcéru ma každý víkend. Je rovnako stará, ako môj syn a sú kamaráti. No on si ho nechce k sebe vziat a pomôcť mi tak. Veľmi ma to mrzí, keďže moja dcéra nevie dobre variť a rodičov nemám. Pomohlo by mi, keby sa mi oňho, aspoň počas víkendov postaral. Bývame každý sám. Aký nato mate názor?

Strana
z2
kittykat22
18. feb 2021

Lenze to, ze tebe to nevyslo s tvojim ex, za to tvoj sucasny partner nemoze. To je tvoj problem. Ty si zodpovedna za to, ze s nim mas 2 deti, ze si sa rozviedla a situacia aka je. Samozrejme ma mrzi tvoja situacia, ale cakat, ze ludia budu okolo teba skakat ako opice na spagate - pretoze ty mas problem, tak to nenastane. Bolo by mozno dobre zaplatit nejaku starsiu pani na dochodku ktora bude s detmi ked si prec. Viem ze takto sa staraju ceske zeny o vietnamske deti a beru 200-300e na cely mesiac za jedno dieta. Aj mu varia. Neviem preco cakas od rozvedeneho muza s dietatom nejaku spolupatricnost. Myslim si ze ten ma toho sam dost. To, ze s tebou ma sex (ako si to sama napisala) par krat do mesiaca, si tazko prelozi ze to je dovod aby sa ti staral o deti.

autor
18. feb 2021

@uglybetty1234 ďakujem za milé slová

autor
18. feb 2021

@amelie2017 samozrejme, že to ukončím. Hľadám si partnera nie milenca.

autor
18. feb 2021

@kittykat22 môjmu partnerovi som vždy oporou. Strikujem mu oblečenie pre dcérku, pomáham v domácnosti, podporujem ho v jeho problémoch, hľadám riešenia na jeho problémy, požičiava mu auto atď. Jedine, co od neho chcem je, aby aspoň raz za dva týždne vzal môjho syna k sebe na víkend. Ma voľno, nič nerobí jeho dcérka a môj syn spolu dfovre vychádzajú. Áno. Nevyšiel mi vzťah. On zato nemôže tak, ako ja nemôžem zato, že jemu nevyšiel vzťah, ale som mu vždy oporou. Nato si ma našiel snáď, aby mal niekoho pri sebe, aj ha chcem mať niekoho pri sebe.

danieladeley
18. feb 2021

Ta si sa sekla "moja" :D a riadne. nech sa ti dari

heleninamama
18. feb 2021

@anonym Neber to v zlom. Si už zrejme v strednom veku a po rozvode, tak zreálni svoj pohľad na život a vzťahy. Je naivné myslieť si, že nejaký cudzí chlap bude mať záujem starať sa o cudzie deti, kým ty budeš v zahraničí. Chlapi sú prvoplánovo leniví a ak chcú v tomto veku vzťah, tak preto, aby sa im žilo ľahšie a pohodlnejšie. Nie kvôli tomu, aby ťahali cudziu ženu z problémov.
Proste, svoje deti si rieš sama, a ak chceš normálny vztah, porieš si prácu doma. A potom hľadaj chlapa, rieš stretávanie sa, spoločné bývanie, partnerstvo.... Aj keď osobne si myslím, že takto Ti je oveľa lepšie. Zbav sa romantických očakávaní, nechaj si milenca a ži svoj život.

makova333
18. feb 2021

A ked si ho poprosila, co ti povedal?

autor
18. feb 2021

@makova333 Že nebude robiť čo mu poviem 😁😁😁

makova333
18. feb 2021

tak potom dovi dopo 🙂

21oktober
18. feb 2021

no vzhľadom k tomu že máš zrejme po 40 tke, sa ti čudujem že si takéhoto chlapa vešiaš na krk. Muž s takýmto prístupom nehľadá ženu na to aby jej pomáhal ale na to aby ona jemu pomáhala , snaží sa uľahčiť sebe život a nie tebe. Treba ukončiť z tvojej strany všetku pomoc a sústrediť sa na deti , nech je len tvojim milencom ak ale ty budeš chcieť a mať chuť.

podmostom
18. feb 2021

Ahoj po roku by som asi aj čakala, či neplánuje s tebou bývať. Rozprávali ste sa o tom niekedy? Ja byt v jeho situácii by som tvoje deti minimálne napr v nedeľu volala na obed + na nejaký výlet,aj cez týždeň na návštevu, aspoň raz. Mali by ste sa úprimne porozprávať. Máš to ťažké, tie 2tyzdnovky pre dcéru teda nie sú vhodné v jej veku. Dúfam že sa ti podarí nájsť niečo na SK a partnera ktorý ťa podporí.

78787878
19. feb 2021

Klobuk dole pred Tebou... Podla stylu, akym pises, si rozumna, prakticka a silna zena. Nevsimaj si, prosim, tie kriticke komenty. Zene s rodicmi, rodinou alebo muzom s penazenkou za zadkom sa lahko mudruje... Ty riesis a nefnukas.
K Tvojej otazke... rozmyslas spravne. Ano, su chlapi, ktori by sa v konkretnej situacii postavili k Tvojmu problemu tym, ze Ti so synom pomozu. Aj ked iba rok, aj ked nie je spolocne byvanie... ale zrovna ten Tvoj to nie je.

Strana
z2