icon

Partner nás opustil pre milenku

ejmi25
14. apr 2014

Som strašne sklamaná partner nad opustil pre milenku rozhodol sa pre ňu a nechal 10 m dcérku..pracuje s ňou a hneď po našom rozhode spolu bývať,úplne zahodil všetko pre nejakú chuderu.Ona je slobodná spolu chodia von zabávajú sa pijú a ja doma neviem čo skôr..výživné som si podala no sme od seba dva mesiace pre malú mi nič nedoniedol.zrazu mi volá že chce malú vziať von nedala som mu ju neviem sa zmieriť že nás opustil a bude s tou. Chudinou a mojou dcérou mám chuť ich vyfackat oboch.

guinevre
15. apr 2014

@lili_mia Co doslova, tak je to jedno, ty si napisala zoo, tak zoo, mohlo to byt hocico ine, ano to je iba priklad. Nemusis kukat do gule, len poradila si jedno, a neberies do uvahy, ze ona mu dieta neche dat...

guinevre
15. apr 2014

@lenbea Mno o je to bezna vec ze sa ludia rozchadzaju a rzovadzaju, lebo prestanu mat o seba zaujem, a vacsinou pred tym su aj nejake problemy. On o nu nemusi mat zaujem do konca zivota, len preto, ze maju dieta, ale by to bola idealna situacia. Ja len hovorim, ze by zena nemala branit otcovi aby si to dieta obcas aj zobral.

mima4
15. apr 2014

@adri266

musim suhlasit s @maminuska v tom ze muzi velmi dorazen chapu pojem "praitelka" a "manzelka". Pre vacsinu muzov je podstatne jednoduchsie sa nastahovat do bytu s frajerkou, hrat sa na "rodinku", ako vztah potvrdit manzelstvom - beru to uz ako dost silne rozhodnutie pre chlapa..a dnes vela muzov k tomu nepristupuje len tak lahkovazne... kolki chodia/ziju cele roky s priatelkami a ked sa rozidu, spoznaju dievca svojich snov a do roka-dvoch su svoji 😀

adri266
15. apr 2014

@mima4 nehadam sa, asi som uz staromodna 😀 ci len stara? 😎 😎 😎 😝

moonlight1210
15. apr 2014

@mima4 toto konanie: s dlhorocnou to zabalim, ale s novou sa hned ozenim - tam si myslim, ze chlap si uvedomi samotu (dlhe roky s niekym je. zrazu styri steny - ano chodi von a tak, uziva si slobody, ale je ine, ked vies, ze sa vratis k neikomu domov a ine, ked vies, ze ides do prazneho bytu), v podstate uz je nakrapnuty zit s niekym trvalo a teda v case, ked je s tou novou v rezime "som zalubeny", je uz ovela ochotnejsi kyvnut na pravne posvateny zvazok. 🙂
v podstate je uz taky predvareny. 🙂

lenbea
15. apr 2014

@guinevre ja som tiež nepovedala, že mu ma braniť, ale kym je take male tak zatial by som mu ho určite nedala. nie každy muž sa vie o take male dieťa postarať. a ked chce, nech pride k nej, a aky je to zaujem, ked ani pomôcť, ani zaplatiť čo treba, iba dieťa zobrať. ja by som mu už asi nedôverovala. neviem

ejmi25
autor
15. apr 2014

Pre malý neprinesie nič neplatí len zavolá ako aj dnes že si ju chce zobrať ba oslavu popýšiť a ostatné má na salame

ejmi25
autor
15. apr 2014

No ale pokiaľ tam bude tá jeho čo spolu všetko rozbili akú nedostane nech si nemyslí že je to také jednoduché nájsť inú užívať si a potom ako bábiku vziať a odhodit..

ejmi25
autor
15. apr 2014

Malú som myslela..kolízna povedala že mala je malá a stretavaniw v mojej prítomnosti s malou mi isto prejde

vinifred
15. apr 2014

@stanulienkat ,,keby si prečítala všetky moje príspevky tak nemôžeš napísať takú sprostosť pani hilda múdra

stanulienkat
15. apr 2014

@vinifred nasla som od teba len dva prispevky a myslim, ze som ich pochopila spravne. Podla teba, ak sa dvaja zosobasia, tak to znamena lasku a vernost na cely zivot a hlavne zodpovednost. No ten papier to naozaj nezaruci. Ani to nepriviaze k tebe partnera, ani mu to nestazi odchod zo vztahu.

vinifred
15. apr 2014

..to nehovorím ale aspoň to skomplikuje rozchod toho,kto druhému strpčuje život..aspoň ja by som mu to dala vyžrať dobre.. 😀

cecil36
15. apr 2014

@vinifred nefunkcne manzelstvo nezachrani ani 100 papierov o manzelstve. Moj ex sa okrem uneho ku...l a papier mu v tom nezabranil a ja som to chcela mat co najrychlejsie za sebou a nie nieco "zachranovat" a o pät rokov so syfilisom ci kvapavkou bez strechy nad hlavou zistit, ze to manzelstvo sa zachranit nedalo. Ak obaja nemaju brzdu co sa tyka svedomia, moralky a etiky, ziadny papier o manzelstve im ju nenahradi.

vinifred
15. apr 2014

@cecil36 ..nechce sa mi tu už nič vysvetlovať a moralizovať,tiež som ako dieťa prešla nefunkčným manželstvom,ale moje slová sú mierené na niečo úplne iné,ako manželstvo plné pohlavných chorôb,odcudzenia,nevery,bitiek a podobne..každý si niečím prechádza,ale dnešné vnímanie mladých ľudí,rodičov a partnerov na normálne hodnoty života sú úplne obrátené..to je moje posledné slovo,hawk

keziah
15. apr 2014

@cecil36 to nie je len o papieri na zachranu vztahu, ale, ako som spominala vyssie, manzelstvo je vymyslene aj za ucelom financnej ochrany zeny prave preto, ze ak dvojica spolu zije (rozumej: ak maju muz a zena spolu sex), treba pocitat s tym, ze zena moze s tymto muzom otehotniet, co ma pre nu za nasledok urcitu financnu ujmu (ide na matersku, rodicovsku, nasledne si hlada pracu s handicapom "mam doma male dieta/deti", atd.... rozumieme si, ano?).
Proste kazdy chlap, ktory to so zenou berie vazne, by ju mal poziadat o ruku prave preto, ze zena, ako spolusuleziaca potencialna matka jeho deti, si ochranu manzelstva zasluzi. Na druhej strane je jasne, ze na hajzlikov ani "papiere" a zakony nemusia stacit, zahybat mu nezabrania a peniaze sa tiez daju "odlafarit".

cecil36
15. apr 2014

@keziah tak uprimne, v ani jednom z mojich manzelstiev som nemala pocit, zeby som nieco extra navyse svadbou ziskala, teda ziadnu financu ochranu, chapeme sa? Preto sa uz viac krat nevydam a ani neplanujem byt potencionalna matka niekoho deti 😀 😀 😀

maminuska
15. apr 2014

@adri266 nekomplikujem 🙂 . Jasne som vysvetlila. Dva rôzne príkaldy s tými istými podmienkami. V prvom prípade nevieš ktorá je priatelka a ktorá milenka, alebo su obidve priatelky alebo obidve milenky. V druhom prípade je to uplne že jasné , manželka je len jedna a druhá je zákonite milenka

To čo ty uvádzaš že mal frajerku a potom sa oženil a že tá prvá sa stáva milenkou , nuž ak s nou spáva dalej a má aj manželku tak ano , ak už nie, tak je to bývalá frajerka lebo bola pred manželstvom .
No ak má frajerku a potom stretne druhu a spí s nou , tak predpokladám že nespí s obidvoma naraz , tak jedna je bývalá priatelka a druhá je súčasná , ak spí s obidvoma tak má dve priatelky , žiadne milenky.
Inak musela som si to asi 10 krát prečítat aj tak mi tie tvoje príklad nedali zmysel, 🙂

maminuska
15. apr 2014

@cecil36 no ja na rozdiel od teba ano , aj ked sa mi prvé manželstvo rozsypalo ako domček z karát. Ale to nebola chyba manželstva ako inštitutu ale chyba nás dvoch , mna a exmanžela. Jednoducho sme to nezvládli.
Teraz som v druhom manželstve a mám dve maličké deti s druhým manželom a som rada že som manželka, pretože som ako manželka chránená po majetkovej stránke , pretože som čiastočne a krátkodobo utlmila svoju činnsot, takže teraz zarába manžel trocha viac ako ja .

adri266
16. apr 2014

@maminuska ale pochopila si, to je hlavne 😀 😎
Tvoj nazor Ti neberiem, ale aj tak si stale stojim za sebou Ak niekto zije ako druh a druzka so vsetkym co s tym suvisi, ak dvaja randia, ak su zasnubeni, a jeden z nich sa skryte zacne s niekym inym, je to podvod a ten druhy je milenec.

ejmi25
autor
16. apr 2014

Povedala by som skôr nie milenka ale k...😉

mimi2316
20. apr 2014

@tilda presne tak ja som bola s priatelom 10 rokov mame skoro 6 rocneho syna a podvadzal ma ale teraz som mu na to prisla...po 10 tich rokoch sme sa rozisli odisiel od nas bez slova...priznal sa mi plakal a povedal mi ze ma lubi a robil to dalej tak nechapem na co plakal

tilda
20. apr 2014

@mimi2316 plakal,lebo si mu na to prisla... aj moj ex furt reval a ja som si myslela,ze lutuje co urobil,ale on nariekal sam nad sebou. Drz sa!

mimi2316
20. apr 2014

plakal povedal ze ma lubi a ze chce ostat s nami...bola som ochotna nie mu to zabudnut ale koli malemu aby sme boli rodina...suhlasil aj s tym ze zo vsetkym prestane...ale bolo to zbytocne...on ma 33 rokov a nasiel si 23 rocnu soplanu a viem ze ona nespava len s nim.ale povedala som mu ze raz to bude lutovat sancu som mu dala ae potom uz bude neskoro

mimi2316
20. apr 2014

@tilda neviem co si mam o vsetkom mysliet...

tilda
20. apr 2014

@mimi2316 a vedela by si si s takymto clovekom tu rodinu predstavit?

mimi2316
20. apr 2014

@tilda tak na zaciatku to bolo hrozne tazke ...su to len 4 mesiace co som sama ale uz by som ho spat nezobrala ani koli malemu....myslela som si ze 33 rocny ma ine predstavy o zivote ..ale ako vidim sprava sa ako dieta pretoze si aj dieta nasiel

tilda
20. apr 2014

@mimi2316 u nas to bolo 29 rocny so 17 rocnou 😝 ... uz su odvtedy 4 roky a je nam mozem povedat ozaj super, ja viem ze je to strasne tazke, ale predsalen uz mas v synovi urcite dobreho partaka, zvladnete to, neboj 🙂

mimi2316
20. apr 2014

@tilda mozem sa opytat ci im to vydrzalo???? a ak ano tak kolko

tilda
20. apr 2014

@mimi2316 😀 prosiim ta 😀 jasne ze nie, ono to bola mlada, ale dost chytra baba, vykaslala sa nanho 😝 boli spolu tipujem pol roka

mimi2316
20. apr 2014

@tilda myslela som si aj ja som povedala ze davam tomu pol roka a vykasle sa na neho pretoze 10 rocny rozdiel je dost ked je taka mlada.....