Partner nemá rád moje prvé dieťa
Čoby ste robili? Dve deti každé s iným. Prvé dieťa bolo v mladom veku,po čase som sa zalubila a máte po 8 rokoch dieťa...ale partner nemá rád moje prvé dieťa a mňa berie ako slúžku ako pokladničku,psychicky má ničí slovami....nemôžem nikam ísť stále mi vyvoláva kedy prídem domov kedy toto kedy hento....už som úplne nešťastná z toho...moje prvé dieťa ho nemôže ani citit,naša komunikácia je 5 slov za deň....
@mariaveronikag mám ísť kam dočasne,ale s deťmi chcem byť sama takže hľadať byť...
Poradim ti ako niekto, kto si toto prezil. Odid co najrychlejsie, evidentne nie si stastna ani ty ani tvoje dieta(minimalne to prve) a k tomu svojmu sa postupom casu bude spravat rovnako. U nas bola situacia rovnaka, odkedy zacali s mamou spolu byvat, neznasal ma, vsetko vzdy bola moja vina, robil zo mna sluzku, bol na mna neprijemny pri kazdej prilezitosti a ja som neznasala jeho. Dlho som to trpela len kvoli svojej mame a sestre ( aspon k nej sa spraval normalne), ale akonahle som mala 18 som sa pratala z domu. Nie je nic horsie ako chdoit “domov” s obavami a odporom co zas bude. Neznasam ho do dnesneho dna a ani s nim nijak nekomunikujem
@sofiia87 mám ten pocit...za všetko môže moja malá ,nič iné jej nevie povedať iba zhasni vypni to čo robíš a pod ..nič normálne ale ja nerobím rozdiely medzi deťmi ale on po narodení nášho spoločného zjavne ano a prichádzam nato až teraz,dúfam že nieje neskoro a dcérke to chcem vynahradiť...najhoršie je to že som bola s dcérou od 2 rokov sama a všetko sme robili spolu mala všetko a mamu iba pre seba no keď sa narodil syn všetko sa zmenilo a už není iba ona ...a myslím že to veľmi chápe a vníma
A akú teda chceš radu? Odísť nechces, lebo nechces byt sama. Ale ona rada (normálna) tam neexistuje. Ci chves Arabelin prsteň, aby sa ten tvoj pako zmenil a bol úžasný a milujúci partner a otec?
Bohužiaľ, to je len v rozprávke. Pre teba inej cesty, ako odchod, niet. Ale toto nechceš. Takže v podstate si dala zbytočnú otázku...
Ďakujem všetkým....potrebovala som sa poradiť,no už viem že cesta vedie k odchodu,pre moje šťastie a šťastie mojich detí aj keď cesta nebude ľahká....ďakujem ❤️
Pre mna toto nie je matka, ked kvoli chlapovi necha ublizovat svojmu decku. Pre mna su tito ludia odpad.
Ešte aj ožran !?
Toto dávaš ako vzor svojim deťom ,? Nazbieraj dôkazy ako a koľko pije, prelustruj všetky doklady, a poziadaj o zverenie dieťaťa do tvojej výlučnej starostlivosti. A konečne ho pošli do riti, tam takýto odpad patrí. Aj finančne sa ti uľaví, keď nebudeš pre neho robiť pokladničku.
@acrobaleno vážte slová..
@tinap11 psychické týrané je niekedy horšie ako fyzické a je ťažké odísť ale ty musíš keď nie kvôli sebe tak kvôli dcérke nerozhodujes len o sebe máš v rukách jej život a jej šťastie ty nikto iný, ten psychopat a manipulátor ti zato nestojí vôbec na neho nepozeraj to on je ten nenormalny nie ty a neboj sa ho, takých už bolo.
@elizabet173 To sú tie novodobé super rodinky....Ona má deti z predošlého vzťahu....on má deti....a ešte majú aj spoločné deti....Hotová katastrofa a chúďatá deti, že nevedia, kde je sever👎
@mandarinka555 to je teraz jedno autorka potrebuje radu, podporu a nie takéto múdre reči
@nika523 Fakt ? Písala som to snáď tebe ?
@tinap11 Radsej keby si takto upozornila svojhi amanta, ktory ti tyra decko.
stačil mi názov,si dobrá p.
heh nechapem ako pred tym mozes takto zatvarat oci a byt este vobec s tym hnupom
@mandarinka555 a čo keď si to nepísala mne?
@tinap11 Včera o 21:51 no konečne rozumné slová, drž sa!
Necitala som vsetky tvoje komentare, no uz len podla toho uvodneho prispevku, by som sa ta chcela opytat, co ta vlastne pri takom chlapovi vlastne este drzi? Nenapislaa si o nom prakticky nic pekneho
Pri uvode mi ta bolo luto, ale ked som citala viac, ze tam trpi este aj tvoja dcera, tak by si si zasluzila veru riadnu na prebratie. Prepac za uprimnost. Ty nechces byt sama s 2 detmi, ale nechas sa likvidovat, aj dceru.... uz len to by bol pre mna hnaci motor dat mu pocitit co za hajzla je, v prvom rade je dieta ktore je zavisle na tvojej pomoci!
Sú to moje deti a keby niekto jedno z nich nemal rád, tak by som s tým človekom proste nebola, nemohla by som s ním žiť, pretože pre mňa sú deti alfou a omegou.
Neviem si predstaviť žeby som v takom vzťahu bola.
@tinap11 odid ked nebude on doma a nebude mat sancu ta prehovorit
@tinap11 radu ti uz napisali aby si odisla. Na to si napisala, ze nechces byt s dvoma detmi sama. Tak neviem aku radu este chces? Aj tak platis vsetko sama, tak na co ti je chlap? Na sex? Sexuálne pomocky kupis za menej penazi ako živit chlapa, tie ta aspon a tvoju dceru nebudu psychicky týrať.

@danica2711 ani sex nespavame spolu,ja viem som čudná veľa ľudí má odcudzi no ja som chcela rodinu a nie zas behať kade tade s dvoma deťmi....zas aby ľudia na mňa ukazovali a on ešte vyjde že je najlepší na svete ..