Partner o mňa nejaví záujem ako o ženu

claudikane
25. okt 2013

Prosím poraďte - už som zúfalá a zdravotne na dne. V krátkosti poviem náš príbeh. Sme spolu s priateľom 6rokov, máme spolu krásne 9 mesačné bábo, som šťastná, že ho mám a nadovšetko ho ľúbim. Problém je však v sexe - o mňa ako o ženu nejaví žiadny záujem, keď sa s ním chcem o tom rozprávať, hovorí, že preháňam alebo všetko prekrúca. Na začiatku bolo všetko super, zmenilo sa to myslím si vtedy, keď mi vyšli zlé výsledky u gynekologa a hrozila mi operácia, na ktorej som bola avšak po jednom dni ma pustili, kedže mi nerobili to čo mali, výsledky už potom boli našťastie dobré. Ale odvtedy sa to zmenilo, strašne ochladol, nejavil žiadny záujem o sex a ja sa iba trápila. Tiež som zistila, že si vypisuje s rôznymi babami - do telefonu mu radsej už nechodím. Som z toho zúfalá, keď viem, že si od tých báb pýta fotky a dohaduje stretká, ku ktorým aj tak nepríde - teda raz sa aj stretol na čo som mu prišla a potom sa mi ani do očí nevedel pozrieť a odprosil ma, že nech mu verím on už taký nebude. Viem, že milenku ani nič podobné nemá,Keďže mám tajný nick na jednom fóre cez ktoré som si s ním písala. Po pôrode sme sa spolu milovali iba raz, až mi je z toho do plaču, buď je unavený z roboty alebo zo stavby, keďže nám stavia dom. Stále mi tiež hovorí a vyčíta, ked mu na niečo pindám, že to robí pre nás a stáel že sa mi máli. No pre mňa hmotné veci nič neznamenajú, keď to chladne v citoch. Poradte čo s tým, už som aj rozmýšlala nad rozchodom, ale nechcem sa unáhliť a malému odobrať otca.

katy1979
25. okt 2013

pozri temu manzel a odmietanie sexu a zistis ze nie si sama. U nas to tiez takto zacalo a nepomohlo nic.

tinki
25. okt 2013

@claudikane Skús ho prinútiť, aby sa znova do teba zamiloval..
V čase keď si mala problémy, tak ťa nechcel nútiť a našiel si spôsob ako sa uvolniť a to sa mu zapáčilo. Je načase ukázať mu, že sa ti jeho spôsob nepáči, že ťa to ponižuje a že si už v poriadku.
Buď tajomná, občas si vyjdi von, pekne nahodená..občas si vyjdi na balkón zatelefonovať. Kľudne aj s kamarátkou a dobre a hlasno sa bav..
Popri tom buď taká aká si, ale nezabúdaj, že si v prvom rade Žena..a to si musí všimnúť aj on..a porozprávajte sa aj o jeho erotických fantáziách, možno hľadá niečo, čo sa tebe hanbí alebo bojí povedať..

dossy
25. okt 2013

Zi pré seba a svojho syna. Maj pozitivnu energiu. Tancuj,spievaj,smej sa,obliekaj Sá stylovo,zi pré svoju dusu...a on sa zobudi. Ked nie ,nebude to ten pravy, co má pri tebe stat v dobrom i zlom a lubit ta.

claudikane
autor
25. okt 2013

@dossy ved teraz žijem iba pre maličkého, všetok čas venujem jemu a keď čakám od toho môjho aspoň nejaké pohladenie tak nič. mne stále v hlave behá to, že si vypisuje s druhými, toto je problém dosť dlhu dobu, kedy mi slubil, že prestal chodil na pokec prestal ale teraz som zistila ze sa registroval na iných dvoch podobných.a mozno aj to ma zoziera a som zlá, nervozna, nesvoja. pozitívnu energiu aj myslenie by som chcela mat no som skôr negativistka

claudikane
autor
25. okt 2013

@tinki už sme si o tom veľakrát písali - to radšej lebo tak aspon dostanem odpoved, ked začnem rozhovor hned ho aj ukončí že nech neprehánam. to nezaberá - lebo on neni vôbec žiarlivý typ, skorej zvedavý.von si vyjst nemôžem a ani sa nedá, som stále s dieťaťom a ešte som večer nikde nebola, že by som malého nechala samého. a rozhodne nechcem ist cestou, že budem robiť to, čo sa mi nepači.

tinki
25. okt 2013

@claudikane ale ja nevravím že máš ísť večer..Si super mamina, všetok čas venuješ synčekovi, ale nechaj aj otecka, aby s ním bol aspoň na hodinku..A ty choď napríklad na nákup. Sama..ale nahodená..A rozhovor odporúčam až vtedy, keď budete mať k sebe znova blízko..
Vieš, chlap aj keď je otec, vždy je len chlap..Ale my ženy, väčšinou príchodom dieťatka zabúdame venovať sa im..Nepovažujeme za nutné vyzerať vždy sexi..Ono je to v poriadku a vo fungujúcom vzťahu to nevadí..Ale vy máte problém. A ak chceš aby si ťa znova všimol, musíš zabojovať, byť tajomná a sexi ako kedysi, keď ste sa spoznávali..
Teraz ťa berie ako matku svojho dieťaťa..V každom vzťahu treba občas rozdúchať vášne, aby neuhasli..
Ja ti neradím podvádzať ho..ale prinúť aby bol zvedavý..a čím viac bude zvedavý, tým viac ho vyhecuješ..

janka743
25. okt 2013

niečo podobné zažívam ja. muž nepatrí k tým ktorí by veľmi komunikovali, prerábame dom, kam by sme sa chceli do vianoc presťahovať, takže ešte dosť práce, a celé dni muž trávi tam, alebo v právi. náš intímny život máme veľmi strohí. neviem čo by som s tým robila, neriešim to nikde, ani nečakám od cudzých osôb pomoc. máme malé deti o ktoré sa starám vačšinou ja. myslím že Ti neostáva nič iné ako zmieriť sa stým, a počkať kým dokončíte dom a presťahujete sa, možno sa všetko zmení.

adri266
26. okt 2013

@claudikane
Ok. Takze v prvom rade treba zistit, co sa deje. Ako casto mate sex? Lebo mozno TEbe je 3x do tyzdna malo, ale pre inych je to az az. Zacinas vzdy len Ty alebo aj on? To, ze sa vyhovara na unavu, pracu, stavbu, je nezmysel. Normalny, zdravy chlap sex potrebuje. no dievca moje, on odmieta sex s Tebou, vypisuje si s inymi, dohaduje stretka, a Ty si myslis, ze nema milenku??? 😠 Nechcem Ti vziat iluziu, ale milenky ma. Alebo sa v case, ked nie si pri nom, najskor pri mobile, fotkach, ci PC sa odbavi a tym padom, uz nepotrebuje TEba 🙄 🙄 🙄 Takze ak ho nema s Tebou, dostava ho inde 😔 😔 😔
Bojis sa ist do mobilu. A preco? Lebo nieco zistis? Tak preco sa potom trapis? Vidim, ze vlastne ani nevies, co chces. Su zeny, ktore zakryvaju oci pred realitou. Radsej sa tvaria, ze sa nic nedeje, aby to nemuseli riesit. OK. Ale predstav si, ze partner sa stretava s k***mi, nepouziva ochranu a potom spi s Tebou. Moze nakazit Teba aj syna.
Takze si najprv daj otazku, ci chces zistovat, co sa vlastne deje. A ak zistis nieco, ci to chces riesit a ako to chces riesit.
pokec a podobne stranky su v dnesnej dobe metlou vztahov 😠 😠 😠 Je to zavislost. A vies co? Podla mna uz to, ze na pokec chodil, ze si dava stretka, je pre mna nevera ☹ . Lebo mal ten umysel. Dokazala si mu ale odpustit a dat druhu sancu. Vyuzil ju? Budes mu davat sanci este kolko?

A ak si napriek vsetkym tymto otazkam dokazes povedat, ze ano, chcem s nim byt , radim ist na poradnu a za sexuologom. Pises, ze sa s nim snazis na tuto temu bavit, ale on odmieta nejaky problem. Typicky chlapsky postoj 🙄 🙄 Takze Ty si napis na papier, co Ti vadi, aku zmenu spravania od neho ocakavas a takisto, ze co sa stane, ak to spravanie nezmeni. Mysli aj na to, co urobis, ako nejaku zmenu odmietne. Dokazes ostat vo vztahu, kde si nejakym piatym kolesom na voze? Kde je stastny on, kocky z pokecu a inym zoznamiek, ale Ty mas miesto len ako matka jeho dietata, kucharka, upratovacka, atd.....Vies si predstavit zivot bez milovania, pohladenia, nezneho slova?
Mate nejaky spolocny majetok? Co sa stane, ak sa on rozhodne odist od vas? Budes mat kam ist? Nie ste svoji, mate to poriesene, taketo veci? A ak by aj odmietal ist na poradnu, skus ist sama.
A tiez si myslim, ze by si mala chodit viac von. Syna pekne nechaj oteckovi. Alebo chodte vonku obaja, ak mate syna niekde nechat. Chodte vonku cez vikend. A vsimaj si, ako sa k Tebe chova, ako a ci si obzera ine zeny.

A este posledna vec. Napriek mojim trochu pesimistickym slovam Ti chcem povedat, ze aj takyto vztah sa da zachranit. Ale musia to chciet obaja. Drzim prsty. Mysli vsak na to, ze mas pravo byt stastna.

adri266
27. okt 2013

@claudikane vecer som nad tym tak rozmyslala a este mi napadlo. Preco este nie ste manzelia? Viem, ze je to v dnesnej dobe moderne, ale mate male dieta. Je to Tvoj napad takto zit, ci jeho? Kam vas spolocny vztah smeruje? Ako ho berie? Ste stale len frajer / frajerka?

claudikane
autor
27. okt 2013

@adri266 no s nasim milostnym zivotom to bolo vacsinou tak ze zacinal on a aj preto mam pocot ze mu to troska vadi,len ja som v tomto prirodzene hambliva.milenku urcite nema to viem,ale ze sa odbavuje pri porne v telke alebo niecom podobnom je jasne,kedze pod postelou ma hodene trenky ktoree su plne vies coho a on i myli,ze ked upratujem tak to nenajdem . Haha.ale o tom som mu nehovorila.ja mam vseobecne problem s hovorenim ak je najeky problem,vzdy somradsej vypisovala lebo to mi ide lahsie ako sa vyrozpravat bo potom sa mi hnd tisnu slzy do oci, trasie sa mi hlas a potom uz zo seba nic neviem dostat.no svadba,na zaciatku som to neriesila ale ked som otehotnela uz hej,babo sme planovali a velmi chceli,svadbu v tehotnosti som JA nechcela aj ked nas rodicia z oboch stran chceli k tomu dohnat,takze sme dohodnuti ked bude malicky vacsi ale tera sa zasa rjesi ten dom cize sa planuje az ked sa dostavia to by malo byt do buducich vianoc.a ani mi na tom nezalezi teraz pokym sa to u nas nezrovna nchcem nic riesit teda ziadnu svadbu.momentalne sme frajeri ale viacej rodicia.ved pokec aj podobne stranky hnusne beriem aj ja ako neveru lebo uz to beriwm akoprvotny zaujem o druhe a to je ten problem, ze ak nejaka zaujme dostatocne je u minimum si dohodnut stretko.u mna je hlavne problem prelomit lady, som vseobecne uzavreta, nedokazem sa odviazat a neviem ako zacat prva, nejaku inpiraciu a momentalne mi je aj nejako proti ssrsti milovat sa v miestnosti kde spi nas malicky, a aj kedy ked vecer je ten moj unaveny ci uz z prace alebozo stavby aleborano kedy neni cas lebo krpcek skoro vstava. My sme mavali vacsinou tak na 95% ranne milovanie.ja snahu mam ale neviem ju nejako presadit, neviem si ani predstavit uz inehi chlapa vedla seba.takze nejake rady uvitam vdaka

claudikane
autor
27. okt 2013

@janka743 ani ja to neriesim nikde nikto o mojich problemoch nevie ze sa trapim, uz ma z toho normalne boli srdce a to je veru hnusna bolest ked saneviem ani nadychnut,ale uz som potrebovala asoon nejaky neutralny postoj.tiez sa na to spolieham ze nam bude dobre, stavia nam dom,je na krasnej nivej ulici bazen krb no vsetko a stale mi hovori ze co si ja stazujem.tak ale co ked ssa to ani potom nepolepsi co potom ale ja verim ze sa to zmeni obaja si zasa k sebe najdeme cestu a budeme vsetci traja stastni

claudikane
autor
27. okt 2013

@tinki to si dobre napisala vdaka je to mile a potesia take slova len on teraz na nas a maleho nemal vobec cas od rana do vecera prec na stavbe a ked sme volno mali tk sme isli vsetci na prechadzku.on ziarlivy neni vobec ale ked ma niekedy nahodne vidi ze idem a on je v praci a ide autom tak to mi hned vola ze kam idem a co vyzveda.hej rozhovor necham na spravnu chvilu, robota na stavbe finisuje a ked bude klud otvorim vinko dame kuocky yra a snad sa prida aj ta romantika a vasen uvidime

merci1212
17. nov 2013

@claudikane ja si myslim, ze poradna, alebo psycholog by pomohol. Niekedy staci, ked ide len jeden. Skus... a nedaj sa odradit!!!

raddka226
27. jún 2023

@claudikane ahoj môžem sa spýtať ako to dopadlo medzi vami? Zlepšilo sa to, je to 9k alebo nie? Tiež si teraz týmto prechádzame a ja už mám dosť..