icon

Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou

emily.s
27. mar 2017

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.

kr1st1n4
27. mar 2017

určite by som si to odfotila celú tú konverzáciu, lebo ešte z teba spraví hlupaňu že to určite nie je pravda ;) ale keď už rieši aj známe, dala by som ruky preč..

maslenka
27. mar 2017

@blahowoman ak ti to vyhovuje, je to OK, ja mám tiež vlastný byt, vlastný plat a napriek tomu je roky môj život s chlapom úplne iný, krajší, zaujímavejší, ako pred tým. Ale sme mimo tému.

maslenka
27. mar 2017

@dismonika opakujem po neviemkoľký krát, že by som s takým mužom nebola za nijakú cenu. Ale riešiť súčasný stav systémom - pobalím ho a vyhodím, pôjdem za jeho rodičmi, dám jej po hube a pod. je nezmysel.

kamitomi
27. mar 2017

No tu je každá rada drahá....
Ale v princípe nejde o to ako a čo mu povieš, ako skôr o to ako si predstavuješ svoju budúcnosť. To že máte dom so záhradou (ako píšeš splnený sen) je síce fajn no myslím si že radšej budem v dvojizbáku s mužom ktorý mi je oporou a ktorému môžem veriť ako vo vysnívanom dome s človekom čo ma po troch rokoch vzťahu "podvádza" s dvacinou....
V prvom rade si musíš utriediť či si schopná žiť naďalej s mužom ktorý urobil čo urobil, či si schopná mu veriť a zabudnúť na to čo si čítala (čo teda neviem či ide). No a všetko ostatné sa bude od toho odvíjať. Ja by som ho asi chytila pri čine, hoci mnohým to tu príde ako z filmu, no aj tie filmy veľa krát vychádzajú z pravdivej story.... Ide o to, že to nebude môcť poprieť ani jeden z nich. A potom by sa videlo ako to vníma partner a ako by si to predstavoval ďalej.
Zoberte si to tak že by o ničom nevedela a vážne prišla skôr zo služobky s tým že ho prekvapí....
Ale ako hovorím, najprv musí sama zistiť ako si to predstavuje ona sama ďalej.
Každopádne držím palce aby rozhodnutie ktoré urobíš bolo pre teba to najlepšie.

nella15228
27. mar 2017

@maslenka vidim ze ty si tiez ten tip ze si sadneš s mužom k zapalenemu krbu a diskutovala snim o tom tak ako ked sa ho pýtaš co mu spravíš k raňajkám. Moj chlap by si toto raz dovolil a to vie ze si rovno môže vytesať kríž. Keď si nevie ustrážiť co ma v trenkách hypotéka nehypoteka konec. Nikdy by som sa takto nenechala ponížiť

soldi
27. mar 2017

Mna by zaujimalo ake je jeho zamestnanie ze si mohol cely den dovolit ostat bez mobilu

maslenka
27. mar 2017

@nella15228 no myslím, že by mi nebolo všetko jedno, bolo by mi to nesmierne ľúto, ale je ľahšie sa vrátiť z kratšej cesty.

blahowoman
27. mar 2017

@maslenka zatial mi to vyhovuje,netvrdim,ze to tak bude do smrti,ale ked stale citam ako sa tu podvadza hlava nehlava. Clovek sa aj boji doverovat. 😐

dismonika
27. mar 2017

@maslenka to je tiež možné, máš pravdu, no nič to nemení na tom, že by som s dotyčným neostávala... ona musí najlepšie vedieť, aká je ta mladá, keď sa tak dobre poznajú a aj s jej rodičmi. No asi nič moc... Určite bude najlepšie si to s manželom vydiskutovať, že o všetkom vie a riešiť to. To, že nemajú deti je jedno + a ona je mladá.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
annie6
27. mar 2017

By si jej z jeho watsup mala poslat svoju fotku 😂 coby spravili potom

blahowoman
27. mar 2017

@ajush5 zatial je to tak ako citim. Uz som pisala,ze netvrdim ze to tak bude do smrti. Ale keby ja mala o 16r starsieho chlapa a este aj ten ma drzost pisat si o 10r mladsou odo mna tak to je uz silna kava. Mne je z toho zle.

nella15228
27. mar 2017

@maslenka ale prosim ťa tieto cestičky a všelijaké stredne a bočné cesty. Ked prednou nema respekt raz nebude mat nikdy a za to si môže sama, respekt si musis vybudovať a nie vyprosit.

dismonika
27. mar 2017

@maslenka asi si si ma s niekym, kto tu radil autorke pomylila, nepisala som nikde, ze by som isla za jeho rodicmi a nedala by som mu ani po hube - ved to je primitivne ;) Po hube som nedala este nikomu :D :D :D a dufam, ze ani nedam :P

ivka288
27. mar 2017

Taky muz by mal vediet co od zivota chce .pokud je hypoteka na nej zbal sa a chod od neho prec pokud mas mat vztah tak bez bokovek .to neje milujici muz

maslenka
27. mar 2017

@dismonika nemyslela som teba konkrétne, že by si jej dala po hube. Ty si bola prvá, ktoré reagovala v príspevku, že by ho pobalila a poslala neviem kam. Potom tu podobné príspevky pribúdali, pridávali sa v jich útoky na ňu, aj keď si myslím, že toto by mali riešiť iba oni dvaja. Ja som písala, že to nič nerieši.

1921
27. mar 2017

@soldi ze uz aj toto tu potrebuju riesit poniektore

maslenka
27. mar 2017

@blahowoman ak máš zlú skúsenosť , tak chápem. Ale uvedom si, že ženy šťastné vo vzťahu sem neprídu založiť tému, že sú so svojím partnerom šťastné a spokojné a čo teraz s tým.

gigihadid
Odpoveď bola odstránená
ivka288
27. mar 2017

@gigihadid a mozno potom prestane 😊

ivka288
27. mar 2017

Smailik tam byt nemal pardon

blahowoman
27. mar 2017

@maslenka nemam zlu skusenost,len ma tak celkovo mrzi,ze si ludia nevedia vazit svojich partnerov. Ze musia podvadzat,flakat sa a robit veci pre ktore sa vztahy potom rozpadaju. Niekedy sa zamyslam nad tym,ako budu zit moje deti. Nie ci slusne,lebo k slusnosti ich vychovavam,ale ci najdu takych parnerov,s ktorymi budu stastní.

maslenka
27. mar 2017

@gigihadid skutočne rada s veľkým R 😝 To jej prinavráti vzťah, ktorý považovala za dlhodobý, prinavráti stratenú sebadôveru a bude presne tam, kde dnes ráno, kým sa dozvedela túto jóbovku.

maslenka
27. mar 2017

@blahowoman nie všetci, ale budúcnosť ťažko predpokladať. Možno len deti pripraviť na to, že aj takéto sa stáva, aj keď to veľmi bolí, život ide ďalej.

emilia25
27. mar 2017

No asi v tomto pripade by som na ziadnu pracovnu cestu nesla a prichytila by som ich pri cine lebo aj tam sa zozierat a praca aj tak na prd ked hlava doma a potom spali nespali.takto ked ich clovek chyti pri cine je to jasny dokaz a uz len zlost v ociach a sekera v ruke.

svetlana35
27. mar 2017

kdesi som citala, ze muzi maju druhu najdolezitejsiu zenu vo svojom zivote vdaka ktorej sa citia ako muzi. Ak je chlap charakter tak to ostava len vo virtualnej rovine, v opacnych pripadoch sa to vymkne spod kontroly. Asi nieco na tom clanku bude 🙄 Poradit neviem, ja by som urobila strasny tartas a vyhodila ho v ponozkach z bytu...V amoku asi takto a potom asi rozchod, nedokazala by som doverovat.

maslenka
27. mar 2017

@emilia25 ty by si ešte potrebovala dôkaz? A na čo? Nestačí k tomu, aby som ukončia vzťah to, že si muž si po troch rokoch manželstva píše s mladou šťandou a dohaduje si s ňou radovánky, keď manželka nebude doma? Na čo dôkazy? Pre koho? Verila by si mu ešte niekedy? Mala by si na to žalúdok pristihnúť ich vo vašej manželskej posteli?

dismonika
27. mar 2017

@maslenka autorka si sem prišla pre radu, tak radíme. Určite nebude ten typ, čo by fackovala dotyčnú a dotyčného by pobalila a posielala preč. To by tu ani nezakladala diskusiu a konala by. :D :D :D Každy jej tu poradil ako vedel, či by išlo iba o vydiskutovanie si problému medzi 4 očami, alebo by sem ťahali celú rodinu. Autorka si aj tak vyberie iba to, čo jej bude vyhovovať, alebo s čim sa bude najviac stotožňovat 🙂

soldi
27. mar 2017

@1921 kedze mam s neverou skusenosti, tak viem, ako si podvadzajuci chrani telefon. jedine, ze by chcel, aby to zistila

maslenka
27. mar 2017

@dismonika myslím, že vie, čo bude robiť, len to potrebovala zo seba dostať von, lebo to je obrovské sústo, keď je na to človek sám. A niekedy je lepšie to vešať na anonymné fórum, ako niekomu známemu na nos.