Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.
@blahowoman ak ti to vyhovuje, je to OK, ja mám tiež vlastný byt, vlastný plat a napriek tomu je roky môj život s chlapom úplne iný, krajší, zaujímavejší, ako pred tým. Ale sme mimo tému.
No tu je každá rada drahá....
Ale v princípe nejde o to ako a čo mu povieš, ako skôr o to ako si predstavuješ svoju budúcnosť. To že máte dom so záhradou (ako píšeš splnený sen) je síce fajn no myslím si že radšej budem v dvojizbáku s mužom ktorý mi je oporou a ktorému môžem veriť ako vo vysnívanom dome s človekom čo ma po troch rokoch vzťahu "podvádza" s dvacinou....
V prvom rade si musíš utriediť či si schopná žiť naďalej s mužom ktorý urobil čo urobil, či si schopná mu veriť a zabudnúť na to čo si čítala (čo teda neviem či ide). No a všetko ostatné sa bude od toho odvíjať. Ja by som ho asi chytila pri čine, hoci mnohým to tu príde ako z filmu, no aj tie filmy veľa krát vychádzajú z pravdivej story.... Ide o to, že to nebude môcť poprieť ani jeden z nich. A potom by sa videlo ako to vníma partner a ako by si to predstavoval ďalej.
Zoberte si to tak že by o ničom nevedela a vážne prišla skôr zo služobky s tým že ho prekvapí....
Ale ako hovorím, najprv musí sama zistiť ako si to predstavuje ona sama ďalej.
Každopádne držím palce aby rozhodnutie ktoré urobíš bolo pre teba to najlepšie.
@maslenka vidim ze ty si tiez ten tip ze si sadneš s mužom k zapalenemu krbu a diskutovala snim o tom tak ako ked sa ho pýtaš co mu spravíš k raňajkám. Moj chlap by si toto raz dovolil a to vie ze si rovno môže vytesať kríž. Keď si nevie ustrážiť co ma v trenkách hypotéka nehypoteka konec. Nikdy by som sa takto nenechala ponížiť
Mna by zaujimalo ake je jeho zamestnanie ze si mohol cely den dovolit ostat bez mobilu
@nella15228 no myslím, že by mi nebolo všetko jedno, bolo by mi to nesmierne ľúto, ale je ľahšie sa vrátiť z kratšej cesty.
@maslenka zatial mi to vyhovuje,netvrdim,ze to tak bude do smrti,ale ked stale citam ako sa tu podvadza hlava nehlava. Clovek sa aj boji doverovat. 😐
@maslenka to je tiež možné, máš pravdu, no nič to nemení na tom, že by som s dotyčným neostávala... ona musí najlepšie vedieť, aká je ta mladá, keď sa tak dobre poznajú a aj s jej rodičmi. No asi nič moc... Určite bude najlepšie si to s manželom vydiskutovať, že o všetkom vie a riešiť to. To, že nemajú deti je jedno + a ona je mladá.
By si jej z jeho watsup mala poslat svoju fotku 😂 coby spravili potom
@ajush5 zatial je to tak ako citim. Uz som pisala,ze netvrdim ze to tak bude do smrti. Ale keby ja mala o 16r starsieho chlapa a este aj ten ma drzost pisat si o 10r mladsou odo mna tak to je uz silna kava. Mne je z toho zle.
@maslenka ale prosim ťa tieto cestičky a všelijaké stredne a bočné cesty. Ked prednou nema respekt raz nebude mat nikdy a za to si môže sama, respekt si musis vybudovať a nie vyprosit.
Taky muz by mal vediet co od zivota chce .pokud je hypoteka na nej zbal sa a chod od neho prec pokud mas mat vztah tak bez bokovek .to neje milujici muz
@dismonika nemyslela som teba konkrétne, že by si jej dala po hube. Ty si bola prvá, ktoré reagovala v príspevku, že by ho pobalila a poslala neviem kam. Potom tu podobné príspevky pribúdali, pridávali sa v jich útoky na ňu, aj keď si myslím, že toto by mali riešiť iba oni dvaja. Ja som písala, že to nič nerieši.
@blahowoman ak máš zlú skúsenosť , tak chápem. Ale uvedom si, že ženy šťastné vo vzťahu sem neprídu založiť tému, že sú so svojím partnerom šťastné a spokojné a čo teraz s tým.
Smailik tam byt nemal pardon
@maslenka nemam zlu skusenost,len ma tak celkovo mrzi,ze si ludia nevedia vazit svojich partnerov. Ze musia podvadzat,flakat sa a robit veci pre ktore sa vztahy potom rozpadaju. Niekedy sa zamyslam nad tym,ako budu zit moje deti. Nie ci slusne,lebo k slusnosti ich vychovavam,ale ci najdu takych parnerov,s ktorymi budu stastní.
@blahowoman nie všetci, ale budúcnosť ťažko predpokladať. Možno len deti pripraviť na to, že aj takéto sa stáva, aj keď to veľmi bolí, život ide ďalej.
No asi v tomto pripade by som na ziadnu pracovnu cestu nesla a prichytila by som ich pri cine lebo aj tam sa zozierat a praca aj tak na prd ked hlava doma a potom spali nespali.takto ked ich clovek chyti pri cine je to jasny dokaz a uz len zlost v ociach a sekera v ruke.
kdesi som citala, ze muzi maju druhu najdolezitejsiu zenu vo svojom zivote vdaka ktorej sa citia ako muzi. Ak je chlap charakter tak to ostava len vo virtualnej rovine, v opacnych pripadoch sa to vymkne spod kontroly. Asi nieco na tom clanku bude 🙄 Poradit neviem, ja by som urobila strasny tartas a vyhodila ho v ponozkach z bytu...V amoku asi takto a potom asi rozchod, nedokazala by som doverovat.
@emilia25 ty by si ešte potrebovala dôkaz? A na čo? Nestačí k tomu, aby som ukončia vzťah to, že si muž si po troch rokoch manželstva píše s mladou šťandou a dohaduje si s ňou radovánky, keď manželka nebude doma? Na čo dôkazy? Pre koho? Verila by si mu ešte niekedy? Mala by si na to žalúdok pristihnúť ich vo vašej manželskej posteli?
@maslenka autorka si sem prišla pre radu, tak radíme. Určite nebude ten typ, čo by fackovala dotyčnú a dotyčného by pobalila a posielala preč. To by tu ani nezakladala diskusiu a konala by. :D :D :D Každy jej tu poradil ako vedel, či by išlo iba o vydiskutovanie si problému medzi 4 očami, alebo by sem ťahali celú rodinu. Autorka si aj tak vyberie iba to, čo jej bude vyhovovať, alebo s čim sa bude najviac stotožňovat 🙂

určite by som si to odfotila celú tú konverzáciu, lebo ešte z teba spraví hlupaňu že to určite nie je pravda ;) ale keď už rieši aj známe, dala by som ruky preč..