Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.
Martin sykora o nevere- najst na nete a precitat. Len aby sa rozsirili obzory. Mozno to pomoze v uvedomeni si co vlastne chceme... milovat, vlastnit, cloveka alebo majetok... ziadne rozhodnutie nie je dobre ani zle...
@nataliababo a načo do toho ťahať jej rodičov?? Čo s tým oni majú? Veď baba je dospelá, svojprávna, ide do toho dobrovoľne, nejedná sa o znásilnenie či iný trestný čin a hlavne je slobodná - môže si robiť čo chce. Vieš si predstaviť, že tvojim rodičom bude niekto vyvolávať a vypisovať za tvoj sexuálny život a tebe, dospelej, bude mama s tatom schvaľovať spolusúložníka?
Chlapa treba vyriešiť - on sľuboval vernosť zakladateľke a ak mu odstráni z dosahu túto, nájde inú. V chlapovi je problém, nie v dievčine a už vôbec nie v jej rodičoch.
@tatalin tak isto plzak, ma toho vela co povedat ludom aj neludom
Preco by to nemali vediet rodicia dievciny? Ved su to ich znami,ako by ste sa vy citili ak by vasa dcera mala nieco s vasim zenatym kamaratom? Ale autorka nech urobi ako uzna za vhodne ,v kazdom pripade by s nim ostat nemala,kedze planuje ju podviest...a zeny(niektore z vas) akceptujte aj nazory inych,kazdy poradi ako vie a ako sa hovori 100 ludi 100 nazorov 😉☺
@celasapremenim to je meno ? Ze Plzak? :D
mas 30, on je o 14 rokov starsi. Hadam by si nechcela mat deti s muzom co ich bude co nevidiet zivit z dochodku. A mas chut chlapa o 30 rokov 'dochovat'? Ty este budes produktivna 60 nicka a on starec na hrobom. Podla mna je lepsie teraz zist z kratsej cesty... posli ho do haja, financne sa vyrovnajste a ty zacni zit novy zivot. Ty si najdes niekoho mladeho, zalozis si rodinu a bude ti hej, on nech si uzije poslednu cucoriedku a pomalicky sa moze chystat na dochodok

@ajush5 hmmm asi som divná, ale ani ja ku šťastiu chlapa nepotrebujem. Je to fajn bonus do života, ale že by som bez neho nevedela žiť alebo byť šťastná, tak to nie. Nie som s chlapom lebo musím, lebo potrebujem, som s ním preto, že chcem, že mi to tak vyhovuje. A v momente, keď mi to vyhovovať prestane, tak ideme od seba. Samozrejme to platí aj opačne. Nestaviam svoje šťastie na chlapovi a on to vie 🙂
@emily.s ako to dopadlo? Rozpravali ste sa?
@blahowoman z toho je zle aj mne... no ta slečna pisala o tom ako ma pochopiť ze zivot bez muža je spokojny zivot... to mi pride ako rázne rozhodnutie do zivota a nie aktuálne obdobie nedozreté človeka na vážny vzťah popripade rodinu. Ja som toez muža nepotrebovala ku šťastiu 🙂 az do momentu dokial som nenasla toho pravého... no to su vsetko dočasne situácie a nie nejake životne motto ktorým sa tu prezentovala ta katkapekna ci jako sa to vobec volala
@zltyslonik ach len to nie 🙂 myslím to live-ko 🙂 verím že sa to vysvetlí a bude to ok. Autorka musí hlavne zhodnotiť ci je dom to jediné čo by ich držalo spolu..
zivot mas pred sebou...on je stary cap..ano zavazky ako hypo a ine su hrozna vec, ale kto ich nema? radsej chces ostat zit dalsich neviem kolko rokov po boku takehoto chlapa? dakujem radsej nie...ked si pise kvazi s vasou znamou, dozvie ci je prva, aj ked ano nemyslim ze bude posledna..ja uz by som mu nikdy neverila..ale je to jedno, proste asi nieco nie je v poriadku ked ma taketo nutkanie...povedala by som nech si teda uzije par chvil so slecnou, kedze ona dlho s taky chlapom nebude, vyriesila neodkladne veci a so vztycenou hlavou zamavala..vyplaces u kamosky, opijes sa, polutujes opustit a bude dobre. ludia sa denne schadzaju a rozchadzaju...ale verim tomu ze vzdy pride niekto lepsi, ktory ti ukaze, ze prave on bol dovod toho vsetkeho co si doteraz prezila..lebo ON je tvoja nova lepsia buducnost ;)
@zltyslonik kvôli jednej klobáse netreba chovať celú sviňu, rovnako ak má niekto chuť na pivo, nemusí kupovať celú krčmu... Netvrdím, že muž v mojom živote nemá miesto, alebo že žiadneho nechcem, ja hovorím, že nepotrebujem - to znamená, že mi nikto nebude skákať po hlave a nebudem lamentovať nad tým, čo robiť v prípade jeho nevery 🙂 nie som naňho odkázaná, nepotrebujem ho v tom zmysle, že bez neho neprežijem. Chápeme sa? 🙂 nie som na žiadnom chlapovi závislá, ani citovo, ani fyzicky, ani finančne. A každý je nahraditeľný.
@ajush5 ja len upresním - nie život s mužmi na čas, zas to nestriedam ako ponožky a ktovie, možno to bude aj na celý život 😉 len jednoducho moje osobné šťastie a môj život nie sú závislé na chlapovi, po žiadnej stránke. Ale zas úplne sa strániť mužskej spoločnosti, to nie je úplne ok, aspoň nie u heterosexuálne orientovanej ženy. Aj keď každá sme inak nastavená, niektorá to bez chlapa proste nezvláda, iná zas chce 37 mačiek a svätý pokoj 😀 podstatné je byť šťastná.
@sissy27 samozrejme ze je dolezite tvoje stastie net rodim ze moj zivot je správny a tak mas zit aj ty 🙂 nebudem moralizovať ani nic pretoze kazdy mame predodvermi... pre mna je to však nepochopiteľne len z jedneho hľadiska a to toho materinského ;) no nie pre každého je dolezite mat rodinu, kompletnú rodinu a rodinu založenú na láske a kompromisoch. To akceptujem no nikdy nepochopím ;)

@soldi dobrý postreh.