icon

Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou

emily.s
27. mar 2017

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.

slniecko2
27. mar 2017

@emily.s ako to dopadlo?

mihula
27. mar 2017

@dominika6 a ja by som isla na služobku a nikdy sa nevratila🙂

jonnie
27. mar 2017

@emily.s zazila som podobne. Tiez konverzacia, fotky...ked som ho konfrontovala-skoro som schytala. Ze ako som si dovolila snorit...nikdy predtym som mu nepozrela do mobilu...len zrazu ktosi volal. No...a potom krasne vsetko zapadlo...aj moje gyn.problemy. Odisla som-takmer s holym zadkom. Postavila som sa na vlastne nohy...a mam novy super zivot 😊

iriiis
27. mar 2017

Cele zle...Ked uz si chcem uzit a mam vztah a zalezi mi na nom tak si davam sakramensky pozor aby som si nezabudol telefon niekde kde nemam ppd vymazem kazdu spravu ked uz... A ja ako stastna manzelka urcite nepotrbujem citat v zabudnutom telefone....Takze asi tak...

tiper24
27. mar 2017

@emily.s ty ho podved so mnou 😀

leria
27. mar 2017

trošku od veci, no celkom by ma zaujímalo....aké je to dievča? nejaké vyzývavé, koketa alebo skor utiahnuté, ktoré objavuje svet a tvoj muž ju ide zaúčať....jasne, že to nemá na čele napísané...no ako na teba zaposobila? a váš sexuálny život bol ok? ja napr. neviem poradiť čo by som robila, hoc som zažila podobnú situáciu....ale každý sme iný, vzťahy sú iné atď....ja som to prežila bez škandálov navonok (plač, cirkusy, úzkosť a aj chvíľkový alkohol som riešila sama so sebou) a nerobila som cirkus....už vobec nie dotyčnej....jedine čo bys om určite neurobila na tvojom mieste, že by som to oznamovala jej rodičom...ona je dospelá, ich do toho ťahať netreba....ešte by som sa pozrela na to takto....nechcem v žiadnom prípade obhajovať neveru, no ty ho predsa najlepšie poznáš ( aj ked človek jeden druhého na 100% poznať nemôže) či je to sukničkár, alebo sa na chvíľu pomiatol...lebo u vás doma to napr. v sexe neklape...to čo sa deje je následok toho, že u vás nie je niečo ok, s vaším vzťahom...nuž musíš si to nechať uležať v hlave, nakoľko ti je ubližované...či ten človek ti stojí za to aby bol v tvojom zivote...či on o to bude bojovať, alebo spolu...poďla podielu viny...to či k tomu dojde...u každého je to strašne individuálne....v každom prípade by som sa psychicky pripravovala na najhoršie a riešila aj nejaké majetkové záležitosti vo svoj prospech...a bez škandálov a cirkusov...podľa mňa najlepšia pomsta je žiadna...tá šokuje, zabolí a otvorí oči najviac...ale už to može byť pre neho aj neskoro...si mladá, možno on ti svojím správaním otvára dvere k niečomu oveľa lepšiemu...sám nevedome ti ukazuje, že si takého chlapa nezaslúžiš aj keby ste mali bývať v paláci....ja svojmu ex a jeho "milej" ďakujem každý deň za život aký mám teraz...aj keď tá nevera a rozchod veľmi boleli...čas to zahojil...mysli na seba, drž sa 😉

mamina87
27. mar 2017

Drzim palce 😉

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
dzjanetta
27. mar 2017

@zltyslonik pekne 👍👍.

dilino
27. mar 2017

na úprimno ešte ti nedošlo že bude si ten tvoj milý hľadať stále mladšie a mladšie medzi vami je rozdiel 16 rokov ako pišeš medzi nimi 26 rokov proste chce stále mladšiu a mladšiu predtým bol asi ženatý predpokladam a opusti po rokoch ženu deti a našiel si omnoho mladšiu teba a teraz ešte mladšiu a nemyslim si že to bude iba sex skôr láka ho stále niečo mladšie ked dokazal trebars sa rozviesť zo ženou po dajme tomu 25 rokoch len priklad tak necha aj teba pôjde za mladšou čo urobiš no nič lebo keby to nechcel tak to neurobi logicke ja niekoho ľubim milujem som s nim bez rozdielu veku aj ked starši a idem si z nejakým dohadzovať rande a sex no nehrozi niekde sa chýba stála ale to musiš vedieť ty že kde prečo ako pišeš bude to len o sexe ONI dvaja ako vieš že medzi nimi niesu city dalej ak jej chceš povedať tak jej to povedz medzi vami dvomi a nie pred jej rodičmi je dospelá žena čo urobiš ked povie že to nechce ukončiť čo ju zabiješ alebo čo nič neurobiš ked je taký vekovy rozdiel zväčša chlap ma peniaze a tým padom si aj viac môže dovoliť tak sa môže rozhodnuť sám ako chce on neurobiš ty nič.

leria
27. mar 2017

@zltyslonik
myslím si, že som bola empatická dosť....žiadného zločinca nepovzbudzujem...mali by si to vykonfrontovať medzi sebou, čo v ich vzťahu nie je v poriadku, či budú spolu alebo pôjdu od seba...tu už ani tak nejde o mladú ale škoda vysvetľovať keď niekto nevie čítať medzi riadkami....jasné treba urobiť veľký škandál a bordel, z muža sa stane svatec a všetko sa vráti do normálu....nech si autorka nájde v mojom príspevku, to čo sama uzná za vhodné...záleží od jej povahy a momentálnej schopnosti posúdiť situáciu ako sa k nej postaví...každý sme iný...nikto nie je presne v jej situácii.. jej topánkách......ja rešpektujem názory všetkých, lebo vychádzajú z ich životných skúseností...ale stotožňovať sa nemusím...aby som niekomu naprávala fasády 😂 nemala by som problém ale načo? a keď už, tak mužovi...v prvom rade on zradil a zlyháva...

katka253111
28. mar 2017

@emily.s ako to dopadlo? Konfrontovala si ho? Ci nu ides spravit nakoniec prekvapko?

majdalenka23
28. mar 2017

@zltyslonik z teba tá empatia priam chŕli 😅
a to nielen z tohoto príspevku čo si tak všímam.

fatima99
28. mar 2017

ste to zobrali nejak zhurta. ja neviem ci by som nieco takeho odpustila ale asi nie. nemohla by som sa na neho normalne pozriet bez toho aby som si nepredstavilia jeho radovanky s inou. ale tak jasne ze by som mu to vsetko splechla do tvare a jej asi tiez

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
28. mar 2017

@zltyslonik ach tá tvoja fantázia...

mravvcek
28. mar 2017

@emily.s ja by som rano na sluzobku odisla,ale vecer by som na otocku sa vratila,ze si si nieco zabudla. Urrcite budu spoku ak to teda planuju hned prvu noc.

septemberkl
28. mar 2017

Ja tam ako podstatnú vec na rozchod v tom vašom vzťahu vidím nie v tej 20ročnej bezvýznamnej chuderke (20ročná so 46 ročným nemá absolútne žiadnu perspektívu, jedine, že by potreboval na staré kolená opatrovateľku) ale dôvod na rozchod je ten, že s tebou si navonok plánuje akože budúcnosť a dieťa a ide si užívať s 20ročnou. Tak Ty možno si sa tešila ako budete mať spolu bábätko, a on si úplne bez citu k tebe ide užívať. Tak ale to Ti mal povedať, že on si chce v živote len užívať a neplánuje rodinu a deti a už vôbec nie s Tebou. Buď rada, že si s ním neotehotnela, lebo teraz by si tu možno písala ako slobodná mamička, ktorej partner si ide užiť. A to by asi bola horšia situácia. Aj keď to teraz vyzerá byť veľmi zlé, tak možno to je tvoje šťastie, že budeš mať možnosť stretnúť niekoho kto to s tebou bude myslieť vážne. Ja osobne by som s takým niekým nezostávala, aj keď ľahko sa to hovorí. Ten tvoj partner je tá špeciálna odroda mužov, ktori potrebujú niekoho mať v zálohe /tá záloha si ty/ a užívať si aj s inými. Fakt "macher", "super chlap".

elisa7
28. mar 2017

Nuž. Ja by som namiesto sluzobky tajne pozvala znamych- jej rodičov na návštevu a prišla tam pekne aj s nimi. Keď už, nech tá scéna stojí zato :D

nataliababo
28. mar 2017

@sissy27 no len preto aby vedeli ze ten ich pokladik sa chysta rozbiť vztah snad maju vpliv rodicia na svoje deti

luna379
28. mar 2017

@dilino slečna tu písala že predtým mal iba 2 vážne známosti a obe staršie , ani s jednou nemal deti ani svadbu.

dominika6
28. mar 2017

@mihula blečkovi by som radšej vymenila zámku na dverách ako ustúpiť a nechať sa pelešiť v spoločnom byte s mladou 😀

salfusco
28. mar 2017

no ako?skutok sa už stal,ci ešte nestal?

martu33
28. mar 2017

A ktovie či je to po prvý krat čo si idú užiť. Mladá nema zaväzky tak jej je asi jedno že rozbija vztah. On by mal mať viac rozumu a ak by ťa mal rád tak nepodvedie ale asi je to len využivačný somár. By som pobalila veci a nech si ide za mladou. Nech sa s nim ona trápi.

sissy27
28. mar 2017

@nataliababo keby mala dcérenka menej ako 18 tak ok, nech vedia, ale ozaj 20 ročná je už za svoju frndu zodpovedná sama... a nie ona sa niekomu chystá rozbiť rodinu, ona je slobodná a bez záväzkov, to on sľuboval vernosť, on sa chystá porušiť manželský sľub, on si rozbíja rodinu... Je to v prvom rade jeho zodpovednosť. Ona je zodpovedná len sama za seba.

vlocka5
28. mar 2017

Rada by som vedela,či sa ten xxxxxx dožil rána 😀

liavan
28. mar 2017

Vážne si myslíte, že jej rodičia by to nemali vedieť?? Preboha, veď v prvom rade sú to ICH známi! Pravdepodobne dosť blízky známi,keď spolu trávia Silvestra. Ak by sa váš (ženatý) kamarát snažil pretiahnuť vašu dcéru a zneužiť jej mladícku naivitu, nechceli by ste o tom vedieť?!?! No ja teda áno! A rovno by som mu rozbila hubu.

taami
28. mar 2017

@liavan
Ťažko povedať či zneužíva jej mladučkú naivitu...možno je to aj inak

taami
28. mar 2017

@liavan
Tým samozrejme nechcem povedať že je v tom nevinne ten chlap. Z môjho pohladu je to jeho pruser, on má vedieť čeliť nástrahám, vek by už na to hádam aj mal mat.

endysa
Odpoveď bola odstránená