icon

Partner sa so mnou už tri dni nerozpráva

21. jún 2020

Co robiť keď sa s vami partner nerozprava už 3 dni? Po hádke. Ani ja sa s ním nerozprávam lebo som sa rozhodla ze zas prvá neprídem za ním, ale už uvažujem že hej.

deti95060810
21. jún 2020

s tým nespravíš nič. je to taká povaha... poznám to...neboj sa, prejde ho to a zas bude dobre...😉
ak ti to dovolí svedomie a hrdosť skús mu napísať nejakú smsku...len potom si buď istá že už pri každej hádke budeš musieť začať komunikovať po hádke prvá....

autor
21. jún 2020

Rozišli sme sa, idem baliť veci.. Definitívne

iviacik
Autor odpoveď zmazal
mondolina
21. jún 2020

Ale prosím ťa.

ndrag
21. jún 2020

Co je to za debila, ze sa pohada so zenou a nasledne sa cele dni nabavi ani so svojimi detmi?

cacianka
21. jún 2020

Ufff
Za 2 hodiny cely zivot naopak....

biela_sova
21. jún 2020

Autorka, kym si bola tpec, vyskytlu sa zavazne okolnosti lezia prav deti? Ublizil im nejako? Stal sa uraz?
Spravne tlieskam Ti. Si opat jedna dobra mamina, ktora ochranila svoje detuchy, aj na ukor vlastnych citov. Neboj sa, najd3s v zivote pokoj utechu...a aj novu lasku, uz vudes vediet akeho spravania u partnera sa mas vyvarovat. Prajem Ti vsetko dobre aj detickam

autor
21. jún 2020

@biela_sova je mi strašne zle nemôžem teraz písať neskôr sa ozvem.. Také veci mi povedal.. Je to hrozne

biela_sova
21. jún 2020

Kludne mi napis aj sukromnu spravu, aby si sa z toho vykecala, ked sa to upokoji a budes v bezpeci u rodicov.

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
bublinkai
Autor odpoveď zmazal
autor
21. jún 2020

@bublinkai ze jemu sestra povedala ze ho asi podvádzam, skoro ma jeblo.
Mam dosť

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
bublinkai
Autor odpoveď zmazal
autor
21. jún 2020

@bublinkai viete čo baby... Najhoršie je ze ja som vás oklamala ze mam ročne dieťa.. Nechcela som sa strapnit ze to ďalšie dieťa s nim eštelen čakám.. Povedal ze to ze čakám dieťa neznamená ze somnou bude ze on nebude na nás makať v robote a nebude stále pri mne a doma a pritom mu nikto jic nezakazuje

jakoma
21. jún 2020

starsi syn je jeho? kolko ste spolu?

autor
21. jún 2020

@jakoma nieje, v apríli to bol rok

pribinak
21. jún 2020

Vieš čo? Ten odchod je to najlepšie čo sa mohlo stat

damtiporiti
21. jún 2020

Aha, tak vieme kto píše, tento týždeň už tretíkrát.

tenerifka
21. jún 2020

Tu nie je problem len to, ze nekomunikuje. Je nezrely a nevhodny na vztah a otcovstvo. To o tom podvadzani a sestre si mozno vymyslel. Mozno niekoho ma, mozno mu chyba viac sexu - niektori chlapi si myslia, ze to bude navzdy tak ako na zaciatku. Pravdu sa postupne dozvies.
Byt mate spolocny? Auta?

kristiii
21. jún 2020

A nemá skôr on niekoho iného? Lebo mne to postupne ako som čítala pripadalo tak, že sa dva mesiace chová ako debil, aby ti dával zámienku sa s ním rozísť a on by z toho potom vlastne vyšiel nevinne. Ale v podstate na tom nezáleží a som si istá, že nakoniec bude pre teba výhra, že sa ho zbaviš. Budem ti držať palce

retatka
21. jún 2020

@damtiporiti Tretíkrát tento týždeň ?🤦‍♀️

daganov
21. jún 2020

si takto normálna? Píšeš tu ako anonym a vymýšľaš si? To bolo n a čo dobré? Hneď mi nesedelo to, že deti ignoruje a ty mu necháš ročné dieťa. Dobre sa bavíš? Netvrdím, že je táto diskusia zbytočná, možno pomôže iným ženám, ktoré majú takého muža a podobné problémy skutočne.

kristiii
21. jún 2020

@daganov @damtiporiti čo mi ušlo?

daganov
21. jún 2020

@kristiii ja neviem o ostatných diskusiách, ale ak sa niekto prihlási ako anonym, na čo si potrebuje ešte vymýšľať? Prší, niekto sa pekelne nudí.

damtiporiti
21. jún 2020

@daganov ja dám hlavu na to, že je to zase táto. Malé deťa s jednym, teraz čaká to druhé s nejakým novým a on jej má plné zuby.

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
kristiii
21. jún 2020

@damtiporiti prečítala som si jednu stránku z tej druhej diskusie čo si pridala a bude to tá istá, len jej už bolo jasné, že keby napíše detaily, tak by sa jej tu opäť naložilo (zaslúžene)

iviacik
21. jún 2020

Táto osôbka je velmi nešťastná. Evidentne túži po pozornosti, lutovani... Preto tretia téma za 2 dni... Prifarbovanie reality.... Autorka... Navštív prosím ťa čo najskor psychológa a možno aj psychiatra.... Myslim to v dobrom...

autor
21. jún 2020

Áno som nešťastná a už je tomu chvalabohu koniec, už nemusim riešiť na modrom koníkovy ako trapka. Nikdy som nemyslela ze budem písať niekde na fóra ale proste som bola už zúfalá zo všetkého a ani sa mi nechcelo písať uplne všetko ale bez toho to nejde, bez toho aby druhý vedel všetko, mi neporadí a ani nepochopí a záleží len na mne ako to napíšem a co všetko napíšem podľa toho potom druhy súdia a majú negatívne komentáre.