Partner si začal skrývať mobil
Ahojte baby. Co by ste si mysleli ak by Vas partner zacal skryvat mobil, ked by mu niekto telefonoval a by ste sa ho spytali preco to nedvihne povedal by Vam ze naco? Minule som zahliadla spravy s inou zenou tak vraj to kamarat pisal z jeho fb. Zopar sprav ktore asi pisal kamarat mi ukazal a bola tam nahravka v ktorej aj ta zena povedala ze jej pisala frajerka toho jeho kamarata ale zvysne spravy mi uz ukazat nechcel a tam dalej bolo co robkas ci nepojde na cigu a toto sa mi uz podoba nanho a vcera to zaklincoval ked mi povedal ze on sa mi nema co spovedat. Zmenil si vzor na telefone. Co si o tom myslite?
@zanka777 Ide o to ze ja mam vsetky kontakty ulozene menom takze vie kto mi pise sms, kto mi telefonuje na messengeri kto mi pise vie vsetko.
@blue_violet Ved on aj presne tak reaguje ze nic sa nedeje len ja som ziarliva a mam sa dat liecit dokonca ze o nic neide. Pritom naozaj ked nieco riesim tak nieco co mam naozaj bud podlozene dokazom alebo naozaj ked vidim zmenu v spravani a navykoch
Zmeň meno kontaktu na iné aj keď je to kamoška a nech si nejaka vytvorí akože profil "kamoša"nejakého ....len nech žiarli....či len on môže robiť toto všetko a ty nič?
@zanka777
Prepac ale co tym dosiahne?
Zrkadlit debilne spravanie ti nepomoze. Budes reagovat na nezrele spravanie nezrelou reakciou ako 17 ročná.
Ja tieto hry nemám rada. Bud sme vo vztahu uprimní, komunikujeme spolu, alebo sa rozísť.
Jednoznačne si pri najmenšom píše s inou ženou. Možno ťa nepodvadza ale baví ho to s ňou písať. Treba sa rozprávať otvorene.
Že zháňa...😂
Ahoj. Ja už som dosť veľká na to, aby som Ti dala správnu odpoveď🙂 Buď má milenku alebo kamarátku s výhodami. Jedno aj druhé je možné. Viac ako pravdepodobné. Myslím, že ak sa o tom budeš chcieť rozprávať, on chcieť nebude. Typické mužské chovanie. Podstatné je to, čo chceš s tým urobiť ty. Zamysli sa a hlavne nerieš veci s emóciami aj keď to bude veľmi ťažké. Ver tomu, že áno. Naozaj porozmýšľaj dobre. Rada by som sa mýlila. Pamätaj, že nikto na svete nám nepatrí aj keď nás ľúbi. Podviesť môže ktokoľvek. Žena a aj muž a naopak. Odkedy je svet svetom, to len my ľudia si niečo chceme nahovoriť. Sme pudoví. Nie je to len otázkou charakteru. Myslím, že sa to môže stať každému. Kto povie, že nie, tak klame. Alebo je tu ešte jedna možnosť, nemá alebo nemal príležitosť. Ja som veľmi reálny človek a život ma naučil, že všetko je možné. A áno, aj to čo nám zlomí srdce. Veľa síl a pochopenia.

@mikadooo Presne tak snazila som sa to riesit najprv pekne a normalne no reakcie boli uplne nedoveryhodne a keďže toto nebol prvy taky pripad co pisal spravu inej zene tak je jasne ze zase len prehlbil moju nedoveru voci nemu