icon

Partner so mnou nekomunikuje

27. jún 2023

Vždy keď máme problém, miesto hádky, alebo vyrozpravania si vecí, sa stiahne a nekomunikuje aj celý deň. Máte to niektorá tak? Je to ako trestanie tichom. 😔

Strana
z2
autor
28. jún 2023

@rebrambora odignorovať rozchod, to poznám

magdalenka1302
28. jún 2023

@rorino @zanka777 môj tiež 😅

hugger
28. jún 2023

Moze to byt trestanie pretoze sa ti chce vedome pomstit za konflikt.

A moze to byt snaha vyhnut sa konfliktu ktora nie je vedoma, jednoducho inak komunikovat nevie. @thoughtfulweirdo to zvladla excelentne

Ak automaticky zaujmes postoj ze ti chce vedome ublizovat (tak ako to naznacuju mnohe komentare) tak vela moznosti na korekciu nemas

thoughtfulweirdo
28. jún 2023

@hugger Ale tak zas, bola som mladá a mala som všetku energiu sveta a kus nezlomného optimizmu k tomu 😁 tohoto som si vypiplala, už si ho musím nechať, lebo na milión percent už nikoho ďalšieho ja piplať nebudem 🤣

domkakvet
28. jún 2023

Vykasli sa na psychickeho tyrana.

katarinakatka57
28. jún 2023

Velmi rychlo sa s nim rozid....moj otec toto robil. Bol schopny sa s mamou aj tyzden nerozpravat, a toto vidiet ako dieta....velmi velmi rychlo od neho odid, velakrat som si priala aby sa nasi rozviedli....a to nehovorim, odul sa pre kazdu blbost...uplne pre hluposti...

zanka777
28. jún 2023

@magdalenka1302 takže tiež vieš o čom je reč 😁divné že je to fakt často o tomto znamení

zanka777
28. jún 2023

@rorino katastrofa 😂😂😂

rorino
28. jún 2023

@zanka777 😂ja to tak neberiem,zo začiatku to bolo divné,kým som to pochopila,ale za tie roky,to už nie je žiadna pohroma.Moj muž je strašné ukecana,tak keď je chvíľu ticho,je to pre mňa len zmena😂.A keď ho to prejde,tak s chladnou hlavou si to vysvetlíme.Kazdy sme nejaký😉

ivvan
26. feb 2025

@zanka777 ja som tiež ticho aj pár dni 😀

Strana
z2