icon

Partner veľa pije

kl21
20. aug 2023

Som zufala, sme spolu skoro rok a uvedomila som si, ze som mu dala 100x šancu, ale nič sa nezmení, max na mesiac. Nevadi mi, ked si da pivko s kamosmi, ale robi to dost casto. Ja som tehotna na rizikovom, stalo sa, ze 2 dni neprisiel domov. Povedal ze nie je pes aby bol na retazi, a on ma kamosom, nie ako ja.
Vcera som vecer musela volat mame, aby prisla premňa, lebo od 16:00 nebol doma, vratil sa opity 21:00 aj yo uz len preto lebo som mu volala. Potom tvarila som sa, ze spim, aby sme sa nehadali, no uz som pocula ze telefonuje vonku a vola si tam este kamosov pit.
Povedala som mu, ze som tehotna doma cele dni, a uz ked pride opity aspon aby si lahol a spal lebo potrebujem pokoj. Zacala sa hadka a zas isiel von pit.
Neviem, co mam robit..vecer som mu napisala ze ho lubim, ale takto zit nechcem, nie som stastna.
Co by ste robili na mojom mieste??

Strana
z2
nikdenikto
20. aug 2023

Ste spolu len skoro rok a už si mu musela 100x dávať ďalšiu šancu? Medzi tým odpustením si ešte dopustila otehotnenie.....gratulujem 🙈

sasa1310
20. aug 2023

ja by som zrušila akékoľvek pomáhanie slobodným matkám, keď sú schopné s takýmto individuom ešte aj otehotnieť. Tak nech sa potom starajú samé, lebo toto je vrchol.

barborka2708
20. aug 2023

Úprimne a priamo Ťi píšem, okamžite od neho odíď, on sa nikdy nezmení. Nezáležu mu na Tebe, na Tvojich pocitoch a potrebach. Bude to len horšie. Držim palce

minka201
20. aug 2023

Ženy, netreba jej už viac nakladať. To jej nepomôže. Myslím, že už ľutuje, že sa s ním dala dokopy.
@autorka A dieťa ste plánovali? Ako sa tváril, keď sa dozvedel, že čakáte bábo? Chlapovi treba rázne vysvetliť vážnosť situácie, nech sa preberie. Ak je chlap a nie úbožiak, nech začne riešiť svoj alkoholizmus a začne sa konečne správať zodpovedne ako partner a otec. Ak sa nespamätá, bohužiaľ, rozchod bude najlepšie riešenie.

janinah
20. aug 2023

@minka201 rázne vysvetliť? Takemu? Už vidím ako sklopi uši a seka dobrotu,lebo mal rázne vysvetlené

janickacrazy
20. aug 2023

@sasa1310 Len pre tvoje info, slobodná matka nemá žiadnu extra pomoc od štátu, takže v podstate ani nemáš čo zrušiť. Mňa fascinuje, že ľudia si stále myslia, že slobodné matky berú nejaké extra super príplatky alebo čo. 🤔

sasa1310
20. aug 2023

@janickacrazy ja niekde píšem o štátnych príspevkoch pre slobodné matky? Písala som akékoľvek pomáhanie slobodným matkám. Nie je na svete len štát

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
ahhola
20. aug 2023

A prečo si si nasla alkaca, keď si si mohla nájsť chlapa na heroine, koxe, fentanyl... (irónia)
Za rok mu dáš 100* šancu, takže každý 3 až 4 deň si vypočul, co máš na srdci💔a išiel sa strieskat, prenechaj ho kamošom a vráť sa tam, kde si bola pred rokom.
Nejako sa prederies životom s deckom, v ktorom sa v puberte aktivujú ozranske gény a zábava bude pokracovat🤣no musíš veriť v pokrok medicíny, ze sa s tým bude niečo dať robiť, s tvojim ochlastom dnes len nakopat a zakopať. Nevydieraj ho tvojim tehu, ma ho úprimne u prdele.
Chod od neho a neotacaj sa. Dávam celé 1% tomu, ze sa nad sebou zamysli, zmení sa na abstinenta a budete ôk. Ako večný optimista 1%▪️

mikadooo
20. aug 2023

@kl21 odišla 🤷. Čo iné sa tu dá robiť? Kamarátov má na prvom mieste, kto vie, kde si ty v poradovníku 🤷🤷🤷. Takého partnera by som ja nechcela.

obleckodogymu
20. aug 2023

Nebudem komentovať ako si sa dostala do tejto situácie, myslím že baby predo mnou už naložili dosť, žiaľ späť už nevezmeš s kým to dieťa čakáš..
Žiaľ tvoja situácia znie ako príbeh známych z nášho sídliska, spred x rokov dozadu. V tej dobe chlapík pil, ale žena s ním aj tak mala dieťa. Nestaral sa, chlastal ďalej ale chodil do práce. Prišlo druhé dieťa, rovnako sa nestaral a už začali byť problémy kvôli chľastu aj v robote. Nakoniec ostal bez roboty, tak mu ostal len ten chľast.
Aktuálna situácia? Chlap leží každý večer dosr.tý, ožratý na zemi, nevie sa ani dvihnúť zo zeme a dopratať domov. Keď sa domov doprace tak kradne žene peniaze aby sa zas ožral.
Veľakrát som už bola svedkom ako sa ho kadekto snažil prebrať, doslova ho bol nejaký rodinný príslušník zbiť palicou a hnal ho domov s tým, že len robí hanbu. Myslíš že by ho čokoľvek z tohto zmenilo? Nie, aj teraz leží pod stromom s hnedou čiarou na zadku🤢
Okamžite odíď, radšej sama s dieťaťom ako toto zažívať.

sosky1974
20. aug 2023

Utekaj, kym je cas. Zivot s alkoholikom je strasny

ahhola
20. aug 2023

@obleckodogymu ach chudák decka... Taka otázka,.... mama prečo si nás mala s takým cctm... by ma odrovnala👽

Strana
z2