Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@tomiholjubavi a tebe by neuškodilo sem tam nahliadnuť do slovníka, hlavne ak nerozumieš významu slov, ale ideš poučovať a nesprávne vykladať význam slova Takže dobrá rada, pred tým než ideš poučovať, prever si význam daného slova. Lebo táraninami znižuješ vážnosť svojich vedomostí.
@tomiholjubavi 😀 😀 😀 😀
@nivi
@vevesh
@dalal
@tomiholjubavi
Dnes ma Alice tolko dokazov, chuda, ktovie, ci aj zaspi od radosti 😀
@abasta praveže toto su taraniny a reci o nicom...radsej odpovedz na otazku, co som ti polozila uz dvakrat... 😉
@erjona musi sa velmi snazit, lebo pise dnes z dvoch nickov.... 😀 nech si to nepopletie 🙂
@erjona ziaden dokaz jej nebude vyhovovat ... predsa fotky nie su dokaz 😉 ... take sme tu uz mali, nepamatas? 🙂
@erjona...vies co som si vsimla? odkedy si alica zalozila nic abasta, tak je ovela srandovnejsia ....vies ako vznesena pravnicka si musela drzat odstup..teraz ked sa hra na plebs, moze sa znizit o par urovni 😀
@tomiholjubavi ale zlepsila pravopis 😅
@dalal hlavne, ze mne vcera napisala, ze mam problem s pravopisom 😕 ... hmmm ... len ci nebude chyba v hodnotitelovi 😅
@zuzkaanicka to preto lebo alica je akoze nemka... tak prirodzene robi chyby 🙂
Sorry baby, ale vecerali sme kultivovane pri stole, tak som sa Vam nemohla venovat, toho mojho moslima nenaplo kosti hadzat do kuta, tak nechapem, ale asi dnes nemal svoj den,,, pokusim sa o jeho napravu 😀
@tomiholjubavi No abasta ma smrnc, hento druhe je nudne a o nicom inom netoci, len o rozdielnej kulture 😀
@dalal Inak, ja nechapem, co ona v moslimskych krajinach Petrzalku hlada 😀 😀 😀 😀
@tomiholjubavi aha, to je fikany postup ... to uz je mimo moje chapanie 😀
este co sa tyka stolovania. v Turecku aj ten najpodradnejsej restike mas priamo na stole kopec servitiek. ak aj nie na vyziadanie dostanes aj tonu. uz vo vatsine restik davaju aj hygienicky zabalenu vlhku utierku alebo misku s vodou. co na sk je sem tam problem dostat okrem tej jednej dalsiu. pravidelne s priborom donesu iba pocet kolko je ludi pri stole.
@abasta ako jasnejsie. presne ako pisala dadal. serviruje sa na obruse, plachte podla moznosti rodiny. zem je cista ver ci never. ak aj je odpad ostava na obruse. ten sa nakoniec zlozi a vymetie, da sa oprat. zem ostava cista- plustakmer nikdy nechyba placka lebo chlieb. ale chlieb nie ako nase krajse, on je nadychany ty si ho akoby v strede roztvoris a tam si das jedlo to iste placka zvinies a jes. minimum odpadu.
@erjona 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 my sme vecerali uz davnejsie...a toho mojho južana "počernejšieho" tiez nenapadlo vyhadzovat odpadky z okna... 😀 o mravy o časy, uplne sa odklanaju od tradicie 😀
a to preto, lebo alica je "noblesna" argumentuje svojimi prebohatymi skusenostami a hlbokymi vedomostami...kedzto jej alter ego abasa je nejaka zakriknuta učitelka slovenciny prepustena moslimom, alebo balkancom z jazykovedneho ustavu 😀 ake pohnute osudy
@erjona a deti pri stolovani neurobili bordel ani krik? ... nuz, ja neviem, kto to uz spejeme 😀
@abasta
kuk
abasta táto téma je velmi zaujímavá aj pre ludi, ktorých sa priamo "zatial" netýka, ale vieme, že islamizácia hrozí postupne celej Europe, tak by sme sa mali o tieto témy zaujímať všetci. Nepáčilo sa mi, ako dievčatá zosmiešňovali Alice len pre jej iný názor. Snad má človek právo povedať k tomu, čo si myslí. Som si istá, že nič som neprehnala, že veci sú tak, ako som ich zhodnotila a nič by som na svojich vyjadreniach nemenila. Prajem vám príjemné klabosenie a nelinčujte ludí, len preto, že majú iný názor ako vy.
15. jún o 22:48 • Odpovedz • Páči sa mi to • 2 • •

@erjona to je skor ako - ide sto zeliezok na kupalisko a zrazu pomaranč 😀