Partner začína znovu gamblovať a hrať lotto. Poradíte?
☹ ☹ ahojte nedavno som zistila ze moj partner zase zacina hrat lotto a taketo veci.nasla v pocitaci stranky cez ktore si pozeral tie stavy a jeckpot.mame jedneho syna 2 roky a niesom za neho vydata.uz sme mali takyto problem pred 3 rokmy ked som bola tehotna,chodieval do casina a minal velke peniaze za 1 vecer dokazal minut do 2000 eu mam uz hrozny strach sluboval ze uz da od takychto veci prsty a ja sa bojim,ze nas cely cas klamal a hral tie lotta.poradte mi co mam robyt ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Pozri ked si kupi lotto za par drobnych to nieje tragedia. Ano ak by chodil do kasina tam uz zbystri pozornost.
Jaj moja zlata nebud naivna a ani sa za neho nevydavaj, ber nohy na plecia a prec, tazky pripad.
švagor mal ženu, krásnu dcéru a kvôli gamblovaniu a automatom o ne prišiel... ony sú teraz šťastné s novým partnerom v dome, on už dva-tri dni po výplate nemá ani čo riadne jesť... človek musí chcieť prestať s tým sám, pokiaľ to tvoj partner nechce, tak naozaj radšej utekaj, aby nestiahol aj teba.... držím prsty
To je zlé, zlé, zlé. Pritlač ho múru, musí sa liečiť!!! Ak si nedá povedať, utekaj. Z tejto cesty niet návratu, iba keď sa on sám chce.

závislosť je choroba ako každá iná - vyžaduje terapiu, liečbu... žiaľ, nestačí pár tabletie a o týždeň je človek fit, je to dlhodobá záležitosť... a v prvom rade musí chcieť ten, koho sa to najviac týka - teda tvoj partner...
čo poradiť tebe? ja osobne by som nežila ani s alkoholikom, ani s gamblerom, na tieto veci mám nulovú toleranciu... ale keby to bolo pre teba také jednoznačné, tak nepíšeš sem...tak ti poradím len toľko, že stráž si svoje peniaze a majetok, v žiadnom prípade nechoď ručiť na žiadny úver, trvaj na tom, aby ti dal každý mesiac peniaze na chod domácnosti - ak nie, nebude navarené, oprané, ožehlené, porieš si aj výživné na syna oficiálne súdnou cestou (právnik vám môže spísať dohodu, ktorú dáte súdu schváliť, je to veľmi jednoduchý a rýchly proces) a rieš, kam by si mohla ísť so synom bývať, keď on náhodou založí alebo predá byt...