Partner zatajuje pravdu o otcovi
Ahojte, mate priatela, babatko v bruchu, na plane svadbu a on Vam doteraz zatajuje to , ze otec ktoreho mi prezentuje ako otca ,nieje jeho biologicky...
Viem nieje to moja starost a je to nepodstatne, jeho "otec" sa onho staral ukažkovo cely život , ale ja už pravdu viem a myslim si ze aj on vie ze to viem a ajtak mlči.. mne je to vrcholne trapne začinať tuto temu.. ani neviem kedy by bol vhodny čas, ked prenho doteraz nieje.. ja som od zaciatku bola v takychto veciach otvorena a uprimne sa ma to dotklo, lebo to beriem ze mi nedôveruje na tolko a niesom prenho natolko dolezita aby mi to povedal... čo myslite? Čo by ste robili?
@miriam1983 nie nie mozno ty si to tak pochopila. Tam neni co mu neverit.. tam ide oto ze on neveri mne. Ked mi to nepovedal
Ked niektora z tych ,,sliepok,, nenapise to co chces,ale to ako to vidi ona,tak uz urazas. Ty chces len,aby ti ludia prikyvli,aka si spravna a ze on nie je normalny. Ale tu si napisala do diskusie a kazda moze napidat,co uzna za vhodne. Tvoje spravanie je skutocne spravanie dospelej zeny,ked namiesto rozhovoru so svojim partnerom.vypisujes na konika to,aky je neuprimny a ako strasne ti ublizuje tym,ze ti nepovedal nieco,po com ta nic nie je.
To nie je o tom,ci ti veri alebo neveri. Ale o tom,ze to je vec jeho,jeho mamky a tatina. Nie tvoja. Ty s nimi za par rokov uz nemusis ani byt.
@perdulka7 to je jedno kolko mam rokov , nepotrebujem aby sa tu hentie zas pustili domna ze mam dost rokov nato aby som sa chovala inak 😁 fakt nato nemam naladu .. MK mam vlastne iba koli tehotenstvu lebo sa nudim a je tu par zien s ktorymi sa da pokecat niekedy.. ale niekedy mam taku vec na srdci s ktorou nemozem prist za priatelom,jeho mamou,mojou mamou tak radsej to napisem sem v anonyme s umyslom ze super baby mi napisu svoje skusenosti tak si zoberem ztoho nieco ale tu stale len mudrovat vedia a navažať sa a pisať od veci.. takze ukoncujem tuto diskusiu z mojej strany😂 majte pekny den.
Pozri my mame uplne normalne vztahy, ja nemusim zakladat diskusiu ak sa chcem manzela na nieco spytat.
Ale pokial sa nevies vcitit do jeho koze tak nevies o com hovori. A ver mi ze ja viem o com hovorim! Cize ak berie otcima za svojho otca a nechce to povedat alebo proste ako chlap ho metrkne tak to akceptuj.a ak ti to vadi a chces vediet ako to je tak sa ho spytaj na rovinu.
Ja ta pre zmenu od ostatnych chapem ako to myslis...proste len chces aby bol ku tebe uprimny kedze si spolu vytvarate rodinu. To, ze ti to nepovie mozno povazujes za urcity prejav nedovery voci tebe alebo? Podla mna hodne zalezi ako to tajomstvo si jeho rodina strazi a ako si sa to vlastne dozvedela. Ak je to tak, ze uplne od malicka sa o neho stara jeho nevlastny otec a ostatni o tom vobec nerozpravaju a s tym bio otcom nie je absolutny kontakt tak by som vyckala kedy sa mi partner s tym sam od seba prizna. Na druhej strane ak by to bolo "verejne" tajomstvo, ze ti povedala nejaka rodinna znama len tak medzi recou, tak by som za nim prisla a povedala, ze som sa dozvedela to a to, chapem ze sa ti nechce rozoberat, ale ked budes prioraveny rada sa s tebiu o tom porozpravam...atd
A z tychto zien, ktore sa tvaria ze ta do toho nic nie je, nic nerob. V druhej diskusii zas napisu ze oni s manzelom nemaju medzi sebou ziadne tajomstva a s chlapom ktory ma tajnosti by nic nemali...
Ja si myslim, ze manzelia by mali poznat vzajomnu rodinnu situaciu, manzel je preda ta najblizsia osoba aku ma manzelka
Tvoj partner ho berie ako otca, svojho biologického možno ani nepozná. Nemá záujem, možno ani nevie, možno nechce hovoriť, prepanajana pozná ho od 2rikov,to si reálne nepamätá svojho bio, ak sa nestratavali, najmä nemá záujem o tom komunikovať, kde vidíš problém? Tak sa rozid a hotovo.
Tak keď sa oňho ukážkovo staral možno ho nechce nazvať nevlastný o tom.. Keď o tom vieš načo ti to ma hovoriť...
To co riesis za sprostosti prosim ta? Tak asi ho bere ako svojho otca a nema potrebu o nom hovorit ako o nevlastnom. Mam tiez nevlastneho otca a za svojho bio sa hanbim. Je to kreten a moj otec je len jeden a nebudem kazdemu rozpravat uprostred vety ,,hej vies, moj otec inak, nesplodil ma, aby ste boli vsetci informovani...,,
@autor a inak ty to skade vies ked ti aj jeho mama klame (tak ti to pravdepodobne nie ona povedala) a inac staci ak priatel zabludi na toto forum a vyjde to najavo samo. Mne sa to uz stalo parkrat ze som nieco vyviedol, siel som na forum ze to prediskutujem s cudzimi ludmi ale nikdy nevies kto cita a znami znameho to uvidel a uzaj sa bonzovalo a vyslu veci najavo.
@horalka1986 manzel nie je kazdy predsa. Snad je rozdiel povedat o tvojom otcovi kazdemu a povedat manzelovi
Tvpj si ťa ešte nevzal, si pre neho v podstate ešte stále len známosť, priateľka, preto som napisala na verejnosť, ale v podstate som myslela "na svetlo". Nikdy sa nedozvieš o priateľovi všetko, lebo sú veci ktoré už iste aj sám zabudol.
A ako som sa tu dočítala, tvoj budúci k vlastnému otcovi nemá absolutne žiadny vzťah, tak je pochopiteľné že sa o tom baviť nechce, nemusí a nemá záujem, pre neho je otčim otec a hotovo. Nie je čo riešiť.
@horalka1986 buduci manzel, planuju svadbu a cakaju dieta, cize to nie je hocikto
Toto je vec, ktorou by som sa vobec netrapila, pre neho to asi nie je podstatne, ked to nespomenul, ked o tom nerozprava, nemala by so mu to za zle 🙂
@miroslava21 aj ja som mala buduceho manzela,o mesiac nim uz nebol. Takze ona nepatri do rodiny a toto je vec,ktora ju nema co trapit.
A adoptovane deti maju povedat partnerom,ze su adoptovane? Ty si odkial spadla? Niektori uz dospeli adoptovani,ani nevedia,ze ich rodicia nie su ich biologickymi.
Tak asi si mysli ze ked to vies nie je o com hovorit. Oblicku od otcima asi nechcete a inak neviem o com sa chces bavit. Ci len tak pretriasat ze nie je jeho bio otec? Fakt netusim co by som mala s muzom preberat o jeho bio ci nebio otcovi (Dedicstvo? Alimenty? Preco nechal jeho matku? Ci plakal ked sa to dozvedel? Ci udrziava styky s bio?...) . Ved to je jedno nie? Ci chces silou mocou vyrabat "telenovelu" a "emocie"?

Nemusela si to napisat,ale prave z toho,ako si to napisala vyplynulo,ze mu neveris a vadi ti,ze ti nepovedal nieco,co sa ta netyka.