Partnerovi vadí make up
Ahoj, s partnerom sme spolu 2 roky a ja si dávam taky výrazný makeup a on to vedel od začiatku, že taká som a zrazu mi to akosi vyčíta 😔
@ak si prirodzene krásna a ten výrazný make-up ťa špatí, tak ho trošku chápem, ak si krajšia s bez alebo len s jemným líčením.... a možno ti chce len naznačiť že ťa ľúbi takú aká si, aj bez farbičiek na tvári. Chce ti zdvihnúť sebavedomie 😇
@katkazocele Nemyslím si, lebo jedno vyzdvihne akoby a druhé zhadzuje, a ten makeup mi tiež dá prácu
Proste ser na neho a rob tak ako sa cítiš dobre
Je to divne ze mu to zrazu vadi, ked ta tak spoznal a zjavne si sa mu tak pacila, je to neprijemne ked ti to muz povie, mne moj tiez zo2krat povedal ze naco nosim ruz 🤣 ale nosim stale, neriesim. Aj za obocie sa mi smial ze som brezniev ale uz si zvykol 🤣
@simonka22s Chce z nej obycajnu putku?
Ani by som nepovedal.
Ani mne by sa nepacilo, keby moja manzelka na seba kydala nejaky vyrazny make-up.
Zenu nekraslia sracky, ktore si nakyda na ksicht, ale jej srdiecko a jej dusa.
A moja manzelka, je cista dusa, v tej najcistejsej podobe a ma srdiecko anjela.
A mozno aj preto, aj napriek tomu, ze sa vobec nemaluje, dokonca nepouziva, ani ruz, ako 41 rocna vypada tak mladucko, ze jej nedavno v obchode nechceli predat cigarety a jedna jej nova znama sa jej spytala, do akej skoly chodi.
@uprimnazienka Ono sa dosť ťažko komunikuje s niekým kto povie len dve slová vkuse, a nič dalšie...také pre mňa relevantné alebo presvedčivé, ale dnes som skúsila, že nech mi povie čo sa stalo, čo tak zrazu ale, že seriozne a on, že ,,nejaký jeho kamarát čo sme sa videli povedal, že síce som krásna ale, že vyzerám dosť ako po plastike, celkovo tam umelo/neprirodzene" čiže toto asi je spúšťač
@uprimnazienka Tak toto mu dávam, taký štýl otázok ale on vždy ,,umelosť/plastika"
@uprimnazienka dala som vzor, čo si dávam, lebo viem, že mi aj spomenul aj ukázal jednu Slovenskú strímerku a vraj mu ju pripomínam, akurát ja som brunetka a ona blondínka čiže toto už mi bolo divné, že mi ukazuje nejakú ženu čo evidentne má minimálne pery napichané
@uprimnazienka ked chceš daj do googlu ,,Lady Fela" a vraj vyzerá uplne ako on a:D teda podľa neho
vyzerám*
@martinmmartin presne toto zu myslim, ze cakal, ze to zacne vyzerat inak z principu. Lenze u zeny je to styl a paci sa jej to bez ohladu na nejake dvorenie.

@0kristina0 Tak ale nech mi to nejak viac vysvetlí, viac konkrétnejšie