Partnerovi vadí, že som si dala ostrihať vlasy
ahojte, mám taký problém. Mám vzťah už 2 roky a mala som vlasy dlhé asi do polky chrbta ale mala som zničené konce a chcela som trošku zmenu tak som si dala vlasy ostrihať na také polodlhé povedzme, že ich mám teraz niečo pod ramená ale môjmu partnerovi to dosť vadí :( vraj nevyzerám dosť žensky :( a som z toho taká smutná teraz. Pritom nemám až také krátke vlasy a vedel, že ich mám zničené a, že to idem dať podstrihnúť a plus tie vlasy predsa dorastú.
Suhlasim s @lenkakravcova, ono pre niekoho sú vlasy dôležité, tak ako každý ma dôležité niečo iné. Mna v týchto témach vždy prekvapí ako chlap povie jemne urazlivu poznámku a ženy z toho chlapa urobia chodiaci exemplár hlupáka, ale ženy pravidelne používajú jemne urážlivé poznámky na chlapov alebo sa na nich smejú aj tu na mk a vtedy je to úplne ok. Ženy sú v tomto dosť veľkí pokrytci.
@777januska777 "jemne urážlivu' poznámku?"
My sme s mojím mužom veľmi otvoreni, nemusíme sa na nič hrať,ale radšej by som počula "tento strih ti nepristane", ako "už nevyzeras žensky"
Ja z jej chlapa nerobím hlupáka,ale bohužiaľ asi nechápe, čo ženu môže ranit
Ty mužovi normálne bežne hovoríš,keď sa ti niečo na ňom nepáči,že stratil mužnosť?
Či len tak do vetra...?🥱
@777januska777
A halooooo'... Autorka si nedala ostrihat vlasy na ježka,vlasy ma' polodlhé,tak je to o to viac nemiestna poznámka o tej ženskosti
@eva8 tak ja s úprimnosťou ako takou nemám problém ale vždy sa to povedať aj inak, a toto, že nie som dosť ,,ženská,, mi prišlo prehnané ked si aj tak vezmem, že sa jedná o spoločenské konštrukty
Netreba robit z komara somara, normalne si to vykomunikujte. Ja mam podobneho muza, viem uz 15 rokov, ze sa mu pacia dlhsie vlasy. Tiez ako snad kazda zena sa raz za par rokov ostriham na kratsie, robim to s vedomim, ze sa mu to nie uplne paci. Takisto ako by sa mne nepacilo, keby si on nechal vlasy dlhe. Nerozviedla by som sa s nim, ale ano, bol by pre mna menej pritazlivy, nech to znie akokolvek povrchne.
Problem u vas nie su vlasy, ale to, ze sposob akym ti povedal nazor ta ranil. To mu normalne vysvetli. Ze chapes jeho postoj, kazdy mame nejake preferencie, ale je dospely muz a mal by sa zamysliet predtym ako nieco hnusne povie, resp. zahryznut si do jazyka. Normalne mu povedz, ze vlasy to zial raz za cas potrebuju (ak clovek nepatri k stastlivcom co maju krasne zdrave vlasy nonstop), dorastu, stale si ta ista osoba. Nabuduce nech ti to povie inak.
@azzflo ano chápem zase pre jednu vec zahodiť vzťah nemusí byť dobrý napad ale stále som ten istý človek nie som ani zlá/horšia ani nič . ale zase keby som išla na ježka alebo takýto extrém ešte by som brala, že by sa mu to nepáčilo ale zase ja mám polodlhé čiže neviem prečo až tak vadí :(
@rony2255 skoro som dostala cukrovku
Chápem ťa, to zabolí, môže ubrať trochu aj zo sebavedomia také konštatovanie od milovanej osoby. Možno to tak ani nemyslel. Nadhod tú tému, či ťa ľúbi aj s krátkymi vlasmi a pod 🙂 Ja by som sa zahrala na "naivné dievčatko" 🙂
Povedal to skutočne nepríjemne.
@mirco50 tak ja som dosť človek , že mne ťažko odpustiť, lebo dôvera je ako papier, ked sa raz pokrčí, už nikdy nebude ako predtým
Pretoze muzi su vizualne stvorenia. Nebudem tvrdit ze to, co ti povedal je ok ani nijak ospravedlnovat muzov, ale ak je vas vztah inak v poriadku, tak toto bol podla mna len moment kedy jeho primitivne muzske myslenie predbehlo nejake hlbsie prehodnotenie, nic viac by som za tym nehladala. Je jedno ci mas vlasy po plecia alebo na jezka... Ano, mohol ti to nepovedat alebo povedat inak, ale jeho nazor by iny aj tak nebol.
Ty mas teraz na vyber bud hrat sa na chudatko, nariekat ake mas doma hovado a pokazit si kvoli takejto sprostosti vztah alebo tuto temu otvoris a povies mu ako dospely clovek, ze jeho nazor akceptujes, vlasy si strihat aj tak raz za cas musis, takze nabuduce by si ocenila iny sposob komunikacie, pretoze toto bolo necitlive 🤷🏻♀️
Vobec by som z toho dalej nerobila vedu.
Povedala by som mu narovinu,že je to len a lenoja vec,on mi slušne môže povedať názor,nie spláchnuť môjho do tváre.ak sa mu nepáčim môže ísť o dom ďalej....ale vieš to je teraz keď som o 10r staršia🤣🤣🤣🤣ako ty....tiež som si nechávala terajším manželom wkcat do toho....neznášal bižutériu tak som ju nenosila(trúba)...potom som sa raz nastala nakúpila si čo sa mi páči,dala som si melír a nepovedala ani slovo.uz nikdy...ak chce povie slušne že mala si to lepšie...nikdy sa ma to nedotklo. Sú to malichernosti
Neuveritelne :D ... pre to, že niekto povie partnerke, s ktorou je a su uplne v pohode, je to najbližši človek a bavia sa otvorene, že ženy majú mať predsa dlhé vlasy, tu je 70 kometnárové vlákno a polovica sa chce hneď rozchádzať... SODOMA GOMORA ŽENY
@nini1978 neviem mužnosť nespomínam, lebo nezdá sa mi, zeby nemal niekedy mužnosť, keď niečo urobí, ale inokedy použijem iné urážlivé poznámky. A nie sú o nič menej urazlivejsie ako iné. Ženy sa pravidelne urážajú za akukolvek poznámku na ich výzor od mužov, aj tu na mk to vidím a ženy kľudne svojich mužov častuju poznámkami o mozgových kvalitách ci o neschopnosti. Ako vravím, ženy sú pokrytecke.
@777januska777 problém autorky nie je pokrytectvo,ale to,že nevie komunikovat s partnerom
Teraz sa mu nepacia ostrihane vlasy, potom sa mu nebude pacit tmavsi ruz, lak na nechtoch, par kil navyse v tehotenstve…ja teraz netvrdim, ze nema pravo preferovat dlhe vlasy…ale z toho co pises, je to debil. Moj muz tiez hodi poznamku, ak sa mu nieco paci viac a nieco nie, ale citlivo a skor stylom, ze “toto sa mu asi na mne paci trochu viac, alebo mi to viac pristane ako tamto…” ale ak by mi povedal, ze nevyzeram dost zensky, no uz by si mohol tak akurat hladat novu manzelku😂.
Nemá ti do toho čo kecať. Keď si to potrebovala a páči sa ti to, tak ťa mal proste podporiť. Predsda len sú to tvoje vlasy a podľa toho čo si písala, to až taká extrémna zmena ani teda nebola
@lsimo tak mala som dosť dlhé a tak 20cm je preč ale stále mam také polodlhe
ale to je jedno, nie ako si ich mala dlhe. ved si pisala, ze si ich mala aj tak znicene, tak radsešj kratsie, ale v lepsej forme. ako vobec by som si take reci nepripustala k telu
To je idiot 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To su mi komentare ...pako... povrchny... vykristalizoval sa... maly penis 🙄 S mojim muzom som uz skoro 14 rokov. Je to velmi dobry clovek, laskavy, mimoriadne inteligentny, mudry, vzdelany, pracovity, zodpovedny, obetavy... ale akonahle ide o dlzku mojich vlasov, neexist, aby som sa ostrihala. Jemu sa pacia dlhe. Iba dlhe na nho posobia zensky. Aj vlastnej matke dohovaral, ked sa dala osttrihat. Vsetkym dava za vzor svoju babku, ktora este v 92r. nosila vrkoc po pas....ak by mojho muza niekto len kvoli tomuto nazval povrchnym pakom, asi by som ho prefliaskala.
Diskusia zo strany zeny ktora riesi vlasy muza, pozrime si prispevky, ci sa lisia🤪
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/manzel-zmenil-image-a-mne-sa-ta-zmena-nepaci-2/
@princeznaaa12345 a ani rozum
(jemu)
@zenazaba tak poviem ti, ja mám vlasy po plecia a dlhšie by som už nechcela, pretože ma to veľmi otravuje a obmedzuje. Chodím dosť často plávať, wellnes, mám ich husté a kým si ich vždy očešem a usuším. Okrem toho sú niekde také sprchy, že sa tam ani vlasy nedajú poriadne opláchnuť. Takže mne by mohol neviem čo hovoriť, z praktického hľadiska by som si nenechala dlhšie narásť. Kvôli žiadnemu chlapovi.