Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@tomiholjubavi Moja, sak vyzeraju ako chlapi... keby toto stretnem na ulici vecer, tak sa normalne zlaknem 😀 😀 Toto povazuju plasticky chirurgovia za ideal krasy,,, hroza 😕 😕
@erjona vidim, ze baronessa uz opat nemohla vydrzat fakt, ze niekto ma dobreho muza 😀
@tomiholjubavi vsimla som si,,, alebo vycitila prilezitost sa s niekym dotahovat, ked s nami uz dodebatila, lebo inak nema s kym 😀 😀 😀 😀
@alice107 toto je taka ista sprostost, ako ked american posudzuje slovensko lebo videl film Hostel...hovori to len o dvoch veciach - ze režiser bol tupec, co o slovensku vie velke h*vno a to, ze ti, čo to videli a uverili, lebo to bolo v telke su ešte vacsi tupci ako režišer....ak vies na co narazam ...ale asi nevies 😀
@samar nic si z nej nerob...ona mala nejaku traumaticku skusenost a ocividine jej to poškodilo osobnost...podla nej su aj chorvati "čierni" a vypiskuju po nej akonahle ju uvidia na hraniciach... 😀 na lepsie pochopenie alice si odporucam precitat nieco o paranoidnych bludoch a pokrocilej psychoze 😀
som rada, ze mas krasny vztah 🙂 podla mna nabozenstvo nema s crtmi povahy nic spolocne..ide hlavne ako si napisala o osobnost, vzdelanie a ze nesmie byt ziadny fanatik...ale taky by sa do sobasa mimo svojej viery ani nezenil...mam kamarata katolika a cela silne veriaca rodina je na prasky, ze ma frajerku evanjelicku...
@erjona ale aj tak jej to teraz celkom dlho vydrzalo...slubila, ze s nami nebude diskutovat a dobry tyzden ju to nepustilo 🙂
@yanni @canerko @dalal @erjona
inak ja som videla "propagacny" material o slovensku a europskej unii...a tam zabery z luniku ix, zo vselijakych ciganskych giet, hrba malych spinavych deti sa kupala v bagroviskach, ukazovali zdegenerovane chudence z incestnych vztahov...a tam, ze Slovensko pred vstupom do EU....
a potom sek a ukazovali Bojnice, B. Štiavnicu, Blavu, Čičmany, centrum Prešova...idylicke zabery priam ako keby ich goebbels navrhoval..a že Slovensko po vstupe do EU...
@tomiholjubavi Takto sa robi propagacia,,, no a hlupuckym ludom to nedojde, presne,, chceli potvrdit, ako nam je dobre v EU a to, ze sa hospodarsky dlh krajiny vysplhal do nenormalnych vysok, to uz nikto nevidi,, len ako nam je vraj dobree a to vstupom do EU, to ze EU z ludi spravila este väcsich uboziakov, potrebuju nejako zakryt,,, jedine, kto z EU tazi je Francuzsko, GB, a DE,, ostatni platia,,, obycajna propagacia,,, a smoslimami to inak ani nerobia,,, 😉
@erjona ked som videla jaky brutalny k*k*tizmus a kolosalne klamstvo si dovolia pustit do eteru, az ma zdvihalo zo stolicky...ved kedysi ked som isla von, dostala som od mamy 100 korun, isla som do PB, z PB, poskladali sme sa s kamoskami na flasku a vyslo mi aj na vstupne na diskoteku...teraz by som tie tri eura nemali ani na autobus... 😠
@tomiholjubavi No veru,,, pochlapila sa,,, 😀
@tomiholjubavi Ved prave, za 500 korun sa pamätam, nakup, by si sa nedokazala odniest,, teraz doneses praznu tasku,,, inflacia jak hovado,,, a platy sa tiez tak astralne nezdvihaju do vysok,,, ako ceny... 😠 😠 😠
@erjona ...aj ja si na to spomínam....500 korún som dostala na birmovku a bola som v baliku jak hovado... 😀 teraz pri takej priležitosti najmenej 100 euro musis dat, plus nejaky šperk...a kto ide na svadbu a dal by 500 korun - 15 euro, tak by sa divali, že či mu to nehríbi 😅
@tomiholjubavi No ved za tych 15 eur si ani len tu porciu jedla nezaplati a nie to este pitie,,, 😀
@erjona
@tomiholjubavi hehe to my sme sa pred tromi rokmi skladali po 15 € na stretko z gympla. A to uz bola restika po znamosti, kedze mam robme od pradavna nase stretka. Takze na svadbu by to muselo byt minimalne dvojnasobok.
Inak ta inflacia je fakt svina. 2001 pred zavedennim € v DE stal najlacnejsi chlieb zo supermarketu pol kila 0,99 Pfennigov. Teraz stoji 0,99 centov, co je dvojnasobok.
Si pamätam, ked som chodila na vysku na SK, tak kamoskam davali fotrovci 500 Sk na mesiac. Kup nieco teraz za tu sumu. Jeden nakup. A nie to este na mesiac. To bolo nejak 1998-1999 😕 😨
@alice107 prosim ta neviem o co ti ide, ale ak mas potrebu urazat, klamat a vyvolavat hadky zaloz si vlastnu temu.
Nemas predstavu o tom ako sa v Turecku zije ani aki su to ludia. toto co tu splietas je neskutocne. Prosim ta aspon raz v zivote sa vyber do sveta pobudni tam ako dlho chces a potom nieco pis.
@yanni ja som mala prospechove stipko 1000Kcs (kurnik, uz ani neviem ako sa to pise 😀 ) kazdy mesiac ... to boli ine prachy 😉
@zuzkaanicka no tak to mal moj brasko lepsie. On mal v KE prospechove stipko 50 € 😝
Ja som nemala nic. Vtedy to este neexistovalo 😠
@yanni no, ja myslim, ze 1000 Kcs v 1990 malo aj vyssiu hodnotu, ako tych 50 € v tejto dobe 😖 ... ak sa dobre pamatam, tak obed stal tak 5.50 Kcs 😅 a intrak na cely semester to bola tiez nejaka smiesna suma, okolo 200Kcs 😅
@zuzkaanicka @yanni @erjona
ja si pamatam, ze mesačnik na autobus z puchova do p.bystrice ma stal 81 korun :D (2,70 €) a to neboli žiadne roky osemdesiate, ale normalne 2006... 😕 teda tri roky pred zavedenim eura
@zuzkaanicka no to urcite. Bola si riadna milionarka 😀 Ked za totacov sa za statne byty platilo necelych 300 Kcs. 😕 Tak to si mala dobry peniaz. Sa aj cudujem, ze to stipko bolo take vysoke. Ved vtedy sa ovela viac nezarabalo. To si mala fakt super. Ja som bola 1990 este na zakladke, takze ake boli vtedy ceny velmi neviem. Akurat viem, ze za totacov mlieko modre polotucne talo 2 Kcs a cervene plnotucne 3,10. Ale viac si fakt nepamätam.
@tomiholjubavi uz to fakt? To ja neviem, ja som vtedy uz bola roky v DE. Viem len, ze teraz lem MHDcka v BB stoji jedna cesta myslim 60 centov. A mesacniky ako take nie su. Len nejake nabijacie karty. Ale aj ked trochu lacnejsie, kazdu cestu si musis platit. 😠
@yanni ceny z obchodov si ani ja nepamatam, ale obed v menze-to bola taka smiesna cena 😅 ... navyse lahko zapamatatelna 😅 ... toto stipko uz bolo po revolucii (1990 a viac 😉 ) ... akurat si pamatam, ze sa postupne znizovalo (nie tym, ze by sa mi zhorsil prospech 😅 ) a nebolo to iba za znamky, bola v tom aj SVOC-ka a podobne aktivity 🙂
@yanni a teda je mozne, ze ked si Ty studovala, tak uz prospechove stipko bolo na nule a obnovili to az potom ... asi prisli na to, ze to az taka blbost nebola a uznali, ze na to maju vyclenit prachy 😖

@samar
@mala_hobitka
Spravne ste to vystihli, to zalezi od cloveka,,,, a ked je nejaky zadubenec, tak bude zly na zenu, ci je to zid, pravoslavny, alebo katolik,,,, 😀 😀 😀