icon

Pedant manžel

macik131314
24. jún 2014

dobry den, chcela by som sa vas opytat, ci niektora z vas ma manzela pedanta, ktory chce mať vsetko tip top? mame ročnu dceru a podla manzela som jedina, ktora nič nestiha, nema poriadok. najlepšie je to, kym ja uspavam malu alebo som s malou, upratuje v kuchyni, v chladnicke a take veci, ktore nerobim kazdy den a potom ho pocujem zo spalne ako si tam nieco hlasno hovorim, pridem k nemu a pytam sa ho že co je. su veci ktore nerobi pravidelne a niekedy upratujem len tak povrchne, prvorade sa staram o malu dcerku az potom o ostatne. ked som s nou na prechadzke nemozem upratovať doma a ked nespi musim davat pozor na nu. prosim napiste a uistite ma že nie som jedina ktora nema tip top poriadok pri rocnom dietatku, ktore vytahuje vsetko čo vidi, chyta vsetko, obrieta sa kade tade.... sak snad to vsetky poznate,ktore mame dieta. dakujem

Strana
z2
macik131314
autor
25. jún 2014

je to zabavne citat tie hlasky, hned mi je lepsie:D aspon sa nasmejeme v tom babskom bloku. Inak mojho manzela mam velmi rada... vazim si ho, len keby niekedy nefrlal.

22beba
25. jún 2014

ja mam doma niekedy taký bordel že ked niekedy ide kamoška okolo tak sa ju hambím pozvať do vnútra.... a to upratujem prisám vačku každý deň .... všade su hračky všetci doma mame domrzačené nohy od lega alebo od malých hračiek ... sem tam rozpučené autko .... všade su smeti moj nevie jest na jednom mieste ..... a to nehovorím o našlapných mínach ked som ho odplienkovavála 😀 okná mam zacapané vitríny tiež .... ked upracem hento z kuchyne na mna volá kopa tanierov hrncov ktoré nik neumyje 😀 ale uplne tak že do podroooobna upratujem v sobotu -... a aj to vydrží tak hodinu vyleštené upratané ... takže tak ... a to nehovorím že dva krat do týždna krotím na záhrade džunglu 😀 takže tak 😀

martulka35
25. jún 2014

moj raz zafrflal že trebalo by povysávať,ja som mala vtedy svoje dni a vyčerpaná som bola neskutočne,a tak som na nho vybehla vykričala ,cirkus narobila,deti mu nechala a išla sa prejsť,proste mi rupli nervy ..mal otvorené usta dokorán a odvtedy už nefrfle .....hehe teraz mi to príde smiešne ...

goralenka
25. jún 2014

Jaaaaj ja mam skoro rovnako stareho syna ( o 4 mesiace starsieho cca) a vies ako to vyzera u nas? 😀 Ten monk som bola kedysi ja.. ja som mala vzdy vyupratovane, sterilne..a ako to u nas vyzera teraz..este nedavno ma ta moja obsedantno kompulzivna porucha drzala ... maly mi zacapal stenu v kuchyni tak som nahnala manzela kupit rovnaku farbu, zatriet, vycistit... na druhy den jedol maly chlebik s maslom, vyutierala som mu rucicky..a strcil ich do krku kde nejake masielko este mal a ta stena vyzera horsie ako predtym 😀 To bola pre mna posledna kvapka a povedala som si doslova: j..m na to! a neriesim.. dolezitejsie je zdrave a spokojne dieta... naucila som sa chodit ako bocian a prekracovat hracky a rozhadzane riady po zemi, upratujem vecer a len velmi povrchne, obcas ma chyti mania, vezem to vsetko hrablami, vyupratujem ale vydrzi to tak jeden az dva dni.. ja proste upratovat NESTIHAM a komu sa nepaci, nech mi dojde vyupratovat...
kazdeho vitam vetou: prepacte za ten bordel ale my tu byvame!
ved u nas sa da jest az z dlazky.. nie ze by tu bolo tak cisto, ale tolko tam toho je!
a na chladnicke mam napis: upratovali sme minuly tyzden - skoda ze ste to nevideli!!!!

tilly
25. jún 2014

@macik131314 moj je takyyy... na porazenie...

tilly
25. jún 2014

inak ja mam az taky extrem, ze ja takmer kazdy den vysavam a umyvam podlahy, neda sa denne kvoli treningom chalanov a on ked pride domov znova povysava a niekedy aj poumyva 😀 ked prinesiem domov nakup, nalozim ho do chladnicky, on pride a ulozi to inak 😀 pokial pri tom nefrfle, tak na neho kaslem, ale akonahle zacne frflat, vo mne zacne bublat a je zle 😀

babulina
25. jún 2014

aj ja mam taky exemplar doma, prva veta po svadbe v prvu sobotu rano bola a milacik kde je vysavac? 😀 😀 😀

montinka
25. jún 2014

@macik131314 nech sa pride pozriet k nam.😀 Akoze moj muz je v pohode,ten furt vravi: vsak kasli na to oddychuj( ale to sa neda) a ked je doma ,upratuje on( chodi na dva mesiace prec,takze potom pekne maka on,milujem vikendy ked je doma a som oslobodena od upratovanie.:-P),u nas je takato moja mama,pride a spusti: aky tu mas bordel,nevies upratat a bla,bla,bla .Ale pre mna rozhadzane hracky nie su bordel a to co ja upracem,deti do desiatich minut"upracu" po svojom. To by sme museli byt cele dni zavreti doma a nikam nechodit. A tak upratujem kym spia,co nestihnem vecer. A presne ako pisu niektore baby,tam kde su deti uz nikdy nebude taky poriadok,ako byval pred detmi. Mozno raz ked budu mat 18. 😀

janickacrazy
25. jún 2014

@montinka Neboj sa pride to skor ako v 18tke, moj starsi sa prestal hrat s hrackami ked mal 8, takze odvtedy bol u nas neskutocny poriadok, lebo este sme nemali mladsieho 😀 😀 😀 Teraz je to trochen horsie, ale maly uz chodi do skolky na pol dna, takze tam sa naucil si hracky pekne upratovat a normalne vecer trva na tom, ze ideme upratat. Ja si tiez myslim, ze hracky nie su neporiadok, aj ked manzel tiez obcas pofrfle, ale tiez aj uprace, takze je to v pohode.

ivett1
25. jún 2014

@goralenka 😀 tak toto bolo super ...

rainee
25. jún 2014

Moj je tiez taky pedant a vkuse pinduje ze je bordel v byte ale ked k nam pride navsteva zda sa im u nas skoro sterilne prostredie 🙂 ja upratujem bezne ako stiham, on tiez dost poprace, no ked ma clovek dieta nemoze byt vsetko tiptop. Auto mame tiez vylestene ako nove, takze to uz je diagnoza 😀

kikushka2386
25. jún 2014

no ako tak citam som rada ze moj taky nieje 😀 skor ja som taka ze chcem mat iste veci na jednom mieste ale urcite by som mu to nevykrikovala.ale napadlo ma....ak chce mat niekto poriadok tiptop nonstop asi netreba mat deti

macik131314
autor
25. jún 2014

@rainee pressne tak a hlavne, ze ked neporiadok je to moja vizitka, nech sa kazdy hlavne pozrie na svoj byt a potom nech tvrdi, ja si myslim ze nemame nikdy na...ne:D to je dovod, ked maju prist jeho rodicia, to chce mat tip top, ako zo skatulky, ale to aby sa clovek bal si niekam potom sadnut aby nedaj boze urobil, niekde flaky, alebo nedaj boze smietky, a hlavne steny len aby neboli flaky, mne sa semtam stane ze nieco kydne na stenu a hlavne teraz mala chyta sa steny, takze flaky su vsade a v duchu sa tesim pekne, pekne len tak dalej este viac :D
😒 hlavne u svokry nech je tam urobi trochu neporiadku,. 😀

ammellia
25. jún 2014

ja ani nemam dieta a aj tak mame priebezne bordel. KEd sa mu nepaci, nech upratuje a nefrfle. 😀

rainee
25. jún 2014

@macik131314 moj je na prasky ked mala chyta steny, nieco vyleje a hlavne ked jazdila na odrazacom auticku po byte, nestihal pastovat podlahy 😀

smee007
27. jún 2014

Ak mate protajsky s kompulzivno-obsedantnou poruchou, da sa to obratit aj na zabavu 🙂
Ja som mal takuto spolubyvajucu co neustale vysavala, utierala prach a vsetko bolo vsade sterilne, no hnus 🙂
Dokonca mala zoradene knizky v obyvacke podla vysky a podla farebneho spektra a pekne zarovnane - tak vzdy ked som isiel do prace tak som jej to trosku poprehadzoval a bavil som sa ako je z toho potom na nervy🙂

lenkavb
1. júl 2014

jednym uchom dnu, druhym von...naucis sa sa to postupne ignorovat🙂))))))))))))

ikula2
1. júl 2014

@macik131314 ja som vyrastala v takej rodine a ubezpecujem ta bude horsie :D, moj otec cely zivot buzeroval mamu za poriadok a aj nas, ja by som ho nechala uplne sameho cely den nech si to vyskusa a potom zhodnot jeho poriadok. Ale moja rada stopni jeho spravanie rychlo lebo to bude robit stale...

Strana
z2