icon

Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

autor
18. nov 2022

@grammarking zbohom.

kvetinka75
18. nov 2022

autorka - ale veď si už niekde písala že bol s nou muž. Tak už nevieš čo ako bolo?

autor
18. nov 2022

@kvetinka75 ono bol s ňou včera. Ale že ma ona tie peniaze sme do dnes nevedeli.

kvetinka75
18. nov 2022

@grammarking a mne teraz písala že s nou nebol. No , asi to nebude mať v tej hlave úplne v poriadku. Mať toto v rodine, tak pre pokoj v rodine asi preruším kontakty. LEbo raz napíše jedno a potom druhé

grammarking
Odpoveď bola odstránená
autor
18. nov 2022

@kvetinka75 dnes snou nebol....

irusa
18. nov 2022

v dnešnej dobe pre 100 eur sú ľudia schopní sa pozabíjať

aurora33
18. nov 2022

No ty si teda nevesta snov. Ani si len nebola doma tak svokra prevzala peniaze, ani len nie si ochotná ísť si po ne alebo sa opytat ako čo, ale založiť tému a ohovárať svokru to vieš. Wuaw normalne nemám slov.

slavomira236
18. nov 2022

No to urobil veľkú chybu že na teba prepísal polku domu kde dal rozum aby to chudák raz neľutoval....inak ja na tvojom mieste najprv peniaze pýtam a až potom píšem tu ak by mi ich nedala...ja osobne by som jej tu stovky aj nechala veď gauč vám kúpila vy ste ho 20 rokov užívali pôvodne ste ho chceli darovať svokra že máte predať tak možno myslí že sú jej keď prišla s tým ona bože kašľať na 100 eura aj keby vám ich nedala čo je to 100 eur v dnešnej dobe

kvetinka75
18. nov 2022

autorka a to kde bola tá sedačka keď ste nevedeli že ju už niekto zobral? u svokry? to ste ju tam prenášali?

slavomira236
18. nov 2022

@irusa no a pritom teraz je 100 eura jak 10 eur pred pár mesiacmi chorá doba

slavomira236
18. nov 2022

Baby čo čítam som rada že som staršia deti malé tak svokrou už nebudem určite lebo taký nevestu mať ďakujem krásne ešte sa nič nedeje a tak ohovárať do strig nadavat...

makakova
18. nov 2022

Prosim ta daj mi na nu číslo,ja pre tých 100€ zbehnem aj teraz ,ked tu si schopná len tu na nu kydať a mas to 5 metrov ku nej . Asi ich az tak moc nepotrebuješ😀

ukulela
18. nov 2022

nevesta za vsetky drobne ..... tam bude vo dvore veselo- podla tvojho vyjadrovania si lepsiu svokru ani nezasluzis .....
paci sa mi kauza chladnicka - dali ste jej staru a ona vam za ni nedala ziadne peniaze, take mile ....
chlap na teba prepisal polovicu domu, tak uz si pani na valale. toto ma bude zaujimat, ako sa skonci ...

sticker
autor
18. nov 2022

@ukulela kto povedal že to je stara chladnička. A mi sme jej ju nedali. Ona si ju zobrala. Keď chce ona peniaze za sedačku. Tak ja chcem za chladničku. Lebo som ju aj tak chcela predať.

zun
18. nov 2022

A čo takto si pomáhať? Ako sorry ale fakt vychádzaš z toho ako tá co jej ide o peniaze.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
18. nov 2022

@slavomira236 ja som rada, že mám dcéru, 😅. Ju už ľahko upracem, keď sa ti nepáči, choď ku svokre alebo si sama bývaj. 😂

ukulela
18. nov 2022

prisla do kuchyne s karickou a vzala chladnicku? u vas sa zrejme vela nekomunikuje, ze?

asocial
18. nov 2022

Sice reagujes agresivne, ale mas pravdu. Bol to dad a nema pravo si tie peniaze nechat. Ked daco dam do daru, beriem to tak. A inak gratulujem k dobremu predaju🙂 za staru sedacku dostat 100 eur je super. Jednoznacne su to vase peniaze

elviku11
Autor odpoveď zmazal
grammarking
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
18. nov 2022

autorka - tak ty nezadávaj takéto diskusie. Ja si môžem komentovať čo a koho chcem. Mne je jasné že teba nezaujíma nikto iba ty a peniaze
To čo tu predvádzaš je úbohé a na úrovni 2 ročného decka, ktorému rodičia nechcú kúpiť hračku

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mpg
18. nov 2022

@grammarking Keď to bolo len včera, čo jej ich dali, možno plánuje ich dať synovi, keď príde z práce. A keď máte s ňou skúsenosti, tak povedzte osobe, ktorá od vás niečo kupuje, nech dá peniaze vám.

mimka2019
18. nov 2022

Svokre ide stále o peniaze, či ako sa autorka vyjadrila a čo rieši autorka? PENIAZE 😂😂😂 takže v podstate aj autorke ide o peniaze...podajte si ruky 😁
Neviem ako poniektorí, ale ja vždy vravím, že naši rodičia sa o nás starali a finančne nás zabezpečovali až do dospelosti...a tých pár eur aj ja aj muž oželieme ak to mojím rodičom alebo skvokrovcom chýba...ak ste mali na novú sedačku, tých 100 eur z vás milionárov nespraví...nech si za ne niečo svokra kúpi na Vianoce 😁 o jeden darček menej

liljana
18. nov 2022

Z dobre vole vam ju kupila, v dobrej voli ste si ju 10 rokov uzili. Ked ste chceli a kupili novu, nechcela sa svojho stareho daru zbavit zadarmo, tak si peniaze nechala. Co este riesis?
Niektore svokry by ti nedali nic ...
Mozno tie peniaze za staru sedacku potrebovala. Ked mala, dala vam. Dnes potrebovala nieco z toho naspat. Nic viac, nic menej. A rozhadat rodinu pre 100 eur, ktore vam vlastne kedysi dala svokra sama?

maribell
18. nov 2022

Kristova noho 👀 Mám troch synov a po prečítaní tohto príspevku (+ podobných) sa začínam reálne obávať, aké si nájdu nevesty.

domak2
18. nov 2022

@ukulela keď je taka striga, asi tu chladnicku na chrbte odniesla 😅 Myslím ze autorka bude raz svokra ako lusk. Jej nevesta asi aj blog založí.

katka164
18. nov 2022

Tie ktoré tu útočíte na autorku...inak by sa aj ona k tomu postavila,keby svokra pred predajom povedala,že peniaze z predaja si chce nechať,nakoľko pred rokmi sedačku kúpila ona.Keďže to zrejme tak nebolo,autorke sa nečudujem,že je právom nahnevaná.Slušne sa pýtala,ako by ste reagovali vy...Stačilo napísať radu a nie útok,či je neschopná alebo schopná🙈