icon

Perie aj váš partner pravidelne?

15. dec 2024

Ženy napíšte či Váš muz perie. Môj mi vraví, ze to robí 90% žien pre muža.. robím si prieskum. Podľa mňa je to oveľa viac mužov. Co vy na to?

pikachu999
16. dec 2024

@vieronika14 mu kúp papieriky do prania 😁

vieronika14
16. dec 2024

@pikachu999 nekupim lebo aj tak by ich tam nedal

tiezjedna
16. dec 2024

@vieronika14 keby môj muž nejakým omylom trafil správny spotrebič, dopadlo by to rovnako... 😂

sisska96
16. dec 2024

@bobo2433 A potom ty čo robíš? :D

zuzubb007
16. dec 2024

99% periem ja, ale vie aj môj hodiť veci do práčky a pustiť 😂, takže tvoj chlap má pravdu

bobo2433
16. dec 2024

@sisska96 sedím.s vyloženými nohami a pijem kávu 😁

simca06022011
16. dec 2024

Nie, pouziva vyhovorku "zenska praca" , alebo "perie pracka" a rovnako tak s riadom
ked som vypadla z domu, nepral... ked sa nieco stalo, nepra.. proste skuvinal ze nema a hotovo. Ked dcera zapinala pracku prvykrat = dala oprat veci mojej mame (pokazila sa jej pracka) bez prachu na pranie, na 20minutovy program a moja mama sa divila, co jej dala spinave pradlo (nechapem, co si to nedala prat mama sama :DD - dcera mala 10r a nikdy to nerobila. POtom sa citila ako vie super prat a musela som zakrocit :D Chlap zapinal pracku 2x, s navodom a pral tak, ze som si povedala, ze pre svoje zdravie dusevne, to ani nedopustim.. najskor isli slipky, samostantne... potom tielka.. samostatne.. potom kosele samostatne.. potom nohavice... a pral takto niekolko dni, na dlhych programoch samozrejme a vsade bordel.

viestta
16. dec 2024

@sisska96 nezavid @bobo2433 , nauc aj toho svojho prilozit ruky k robote, budes mat cas na vysedavanie 😉 Ako si ktora zariadime, tak mame

tiezjedna
16. dec 2024

@bobo2433 prezliekanie postelí je aj u nás výhradne manželova práca. Ale pravdupovediac, keby sa mi mal motať v kuchyni, už som vdova... 😇 Ja

vevebono
16. dec 2024

Tvoj nechce prať a včera tu bola téma, že na čierne dal prach na pranie a nie gél origoš na čierne 😂
Všetko, komplet všetko v domácnosti robíme všetci. Ci ja, muž, alebo chalani. Kto má čas tak maká, ci je to práčka, vešanie, varenie, vysávanie.. všetci tu žijeme, všetci dávajú ruky k dielu

barju
16. dec 2024

U nás naloží do práčky, vie nadávkovat prášok, aviváž ale program mu musím povedať ja. Vylozi z práčky aj vyvesia, poskladá a odloží do skrine. Ale v 80% to robím ja, lebo som na materskej. A keď mu iba nechám kôpku že nech si uloží do skrine, tak čakám 3 dní kým to spraví. Ja neznášam párovanie ponožiek, tak to robí v 90% on zase.

crazy_cat_lady
16. dec 2024

u nas perie aj manzel - aj pradlo nalozi/vylozi/zvesi.. aj povysavat vie/podlahu umyt, aj navarit, aj periny obliect, normalne ako kazdy dospely clovek, ktory vie fungovat v domacnosti.. :D

karmen118
16. dec 2024

My sa s mužom striedame ako pri všetkom, ale častejšie sa stáva, že ja dám prať a on vyvešia, ja zas zvešiam a odkladám - on nerád odkladá a občas si nie je istý programom, tak sa opýta. Ale napríklad on častejšie varí, lebo ako som ho naučila variť, tak ho varenie začalo baviť, ja skôr napečiem a tak, proste sa striedame - to isté upratovanie atď.

evaachesa
16. dec 2024

U nás perie práčka a triedim veci a púšťam ju ja..Keď doperie,.muž prehodí veci do sušičky a aj vyberie a poskladá keď to nestihnem urobiť prvá.

rorino
16. dec 2024

Áno perie,dokonca aj pubertálne syn😂

sisska96
16. dec 2024

@viestta môj robí čo má, ale ja nie som lenivá aby všetko robil môj muž a ja iba som sedela na riti ;)

kiki68
16. dec 2024

Ano perie hlavne moj muz, ja to neviem dobre robit. On ked perie, tak to pradlo je jak z reklamy na persil. Vcera tri pracky a hned susicky isli. U nas v zime by neschli veci. Ale toto robi on hlavne. Ja ked periem, tak hned mnauci ako to zas tak nevonia. Nech si pekne perie, ma appku na pracku a susicku

saska112
16. dec 2024

Nie neperie. Mam doma bohuzial muza ktory si mysli ze to je zenska zalezitost. Takisto ako umyt si po sebe pohar od piva

beronsche
16. dec 2024

Mne sa zdá divné, že môže existovať muž, ktorý to nedokáže...

Môj vie prádlo roztriedit, dať ho oprať, vyvesiť. Ale je pravda, že to robím omnoho častejšie. Teda náplňam práčku. Prádlo vyberáme narovnako, kto má práve čas/ všimne si to prvý..
Čo nerobí je, že vysušené prádlo neodklada a nezehli.. ale to tiež nie je preto, že by to nedokázal..

beronsche
16. dec 2024

Ale mi táto téma pripomenula jedného nášho známeho, ktorý raz šokovane a vlastne aj pobúrene vykladal, ako videl suseda vešať prádlo na balkóne. Normálne to týpek nemohol rozdychať, že také niečo muž robí... 🤪
Mať taký exemplár doma, no ďakujem pekne....

carolynka
16. dec 2024

U nas perie hlavne moj muz, v pomerne asi 1:10. Ja zas robim ine veci, ktore on pomenej.

viestta
16. dec 2024

@sisska96 vsak pisem ako si si zariadila a vybrala tak mas. Ani ja nie som leniva, ale nevidim ziadny dovod na to aby nerobil aj to, co sa kedysi povazovalo za zenske prace. Ked ja dokazem porylovat zahradu alebo vymalovat, moze aj chlap umyt riad alebo nakrmit pracku. Nic z toho nie je tak vysokosofistikovana cinnost aby k tomu bolo treba nejake specialne mentalne a fyzicke danosti, popripade hormonalnu vybavu.

nikelca
16. dec 2024

U nás perie hlavne manžel. Ja iba občas keď potrebujem niečo konkrétne

simka17161
16. dec 2024

Ja periem, manžel vešia.

ronie338
16. dec 2024

U nás perie len on, hádali sme sa pre to ako kto perie a takto mam kľud. Rovnako nákup robí on, nikdy nechodíme spolu boli sme pár krát ale to bolo na vraždu. Takto nám to skvelo funguje. A aj syn vidí že nie všetko doma robí len mama, on chodí do práce ja sa starám o malého a domácnosť napol. A z nas dvoch som ja väčší bordelar.

bobo2433
16. dec 2024

@sisska96 neviem kde si usúdila ,že som lenivá .😁 ...aká bola otázka takú si dostala odpoveď 😁

lenka.25
16. dec 2024

Neperie , lebo chodim vzdy skôr z práce . Kým príde muž , už je aj opraté , aj vysušené . Nevidím dôvod , aby som cakala na neho , aby stlačil gombík na práčke , aby to bolo akože 50:50 🤣

sundew
16. dec 2024

Oh zvykol,lenze to bola katastrofa; a po tom co dal do susicky moje podprsenky a vsetky sa zničili,som nu zakázala práčku chytať 🙈😂 moze ju opravit akurat…inak aspon vyberie pradlo a zavesí

beronsche
17. dec 2024

@sisska96 zaujímavý pohľad... Takže ak sa muž podieľa na všetkých domácich prácach, je žena automaticky lenivá?

ibatanecnica
17. dec 2024

Perie pracks. Ja roztriedim na kopky a kto je doma nahadze do pracky a pusti, vyvesia