icon

Perly vašich manželov

lubikan
29. jún 2014

Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....

😀 😅 ☹

Mna tak narychlo napada ,ze:

keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....

tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂

libka1
27. júl 2014

Ja mam fajn muza a v zivote by som nemenila 😵 Dokonaly nie je ale taky presne podla mojho gusta. Este ked sme spolu chodili ma chcel potesit a uvarit mi Paellu. Uvaril ryzu, pridal do nej prisady a znovu to zalial pol litrom vody a varil a varil a varil. No kentus rozvareny. A este bol nasraty ze ako je ta kucharska kniha napisana, ze maju napisat ze sa to robi zo surovej ryze a nie uz vopred uvarenej 😀 Odvtedy vari uz len kavu a caj 😉

mircalla
27. júl 2014

Ako darcek za porod som dostala cokoladu Ferrero Rocher....sa plesol po vacku
Ktore som samozrejme nechala tak, lebo kojenie a cokolada....
Uplne mi je nanic z jeho lakomosti, mali sme scenu kvoli tomu, ze som minula prilis vela papierovych kuchynskych utierok, pritom to bola asi jedina vec, do ktorej investoval 1,50 eura...Inak vsetko platim ja....Smutne

medovka7
27. júl 2014

@h2 Ahoj, ten moj to na mna len skusa a potom povysava 🙂 aj riad umyje, to sa musi nechat, ale ked sa mu nechce, tak sa mu nechce... 😎

lucinkaboz
28. júl 2014

chlapi...neviem,maloktorí z nich vobec dospeje.....vela zlozvykov a askoro všetko chovanie si odnášaju z detsva....ako ich doma vychovali,ako ich mamka a otec vychovali, čo im vštepovali a ako ich viedli...niektoré veci sa ovplyvniť nedajú,ale mnohé ano.

svetluska82
28. júl 2014

Tento rok sme boli na dovolenke na Zakynthose. Nepatrim medzi modelky, som skor moletka, ale aj napriek striam som sa chcela pekne opalit,t ak som si dala dvojdielne plavky. Lezim sa lehatku, vyvalujem sa , potom sme s muzom chceli ist na kavu, tak som sa zodvihla z lehatka a na plavky si previazala taku satku- pareo. A moj muz kukol a zahlasil : " No, hned je to o 100 percent lepsie " 😖 😀

mimus111
28. júl 2014

Baby nic v zlom ale mne keby muz vykrikoval ze som kupila nieco detom a este k tomu potrebne tak by som mu to dala poriadne vyzrat a to ani nehovorim o tej hadke co by nastala. Nastastie ten moj je v tomto uplne super este ani poriadne nedopoviem co by detom trebalo a uz mi hovori kedy to kupime ako minuly tyzden mu hovorim ze detom by som chcela kupit novu postel aj ked este maju v dobrom stave a on na druhy den mi uz ukazoval aku by chcel a ze v auguste kupime. Aj my sa pohadame a nezhodneme ale co sa tyka deti nie je sanca aby mi povedal nie.

libka1
28. júl 2014

@svetluska82 tasila by som zbran a slo by mu o zivot 😀

svetluska82
28. júl 2014

@libka1 jeho to v tom momente ani nenapadlo, az potom ked to dopovedal 🙂 Ale dala som mu to vyzrat, aj ked to povedal s tym najnevinnejsim vyrazom, vraj mi chcel pochvalit nove pareo ....A po dlhom case zlozit kompliment 😀

jankatt1971
31. júl 2014

Dobra tema, vidim, ze to nemam len ja doma. 🙂 Hlaska mojho byvaleho muza na sude, ked sa ho sudkyna pytala, preco sa rozvadzame (nasiel si frajerku, s ktorou sa zasnubil a planoval svadbu, len zabudol, ze je este zenaty): on by sa ani nerozvadzal, ale ja mu uz nechcem tolerovat jeho spravanie. Sudkyna sa zarazila, ale kladla otazky dalej. A na otazku, preco nepracuje, ked ma dve vysoke skoly a ovlada styri jazyky, jej povedal, ze ja dobre zarabam, tak on doma rozmysla. Sudkyna isla do kolien a po desiatich minutach sme boli rozvedeni.
Uz je rozvedeny druhy krat a chysta tretiu svadbu.🙂

dalavra
31. júl 2014

mm sa ma minule, keď som si naniesla na tvár bahennú masku a prišla do obyvačky k telke opýtal, či som prišla z takešiho hradu. Srašne ma tým rozosmial

zabka88
31. júl 2014

@jankatt1971 si ma zabila tým že doma rozmýšľa 😀 booooože to len chlap môže toto vypustiť z úst 😀 😀

adkoalauri
31. júl 2014

Mm minule pomáhal pri obliekaní detí. Na 3 ročného dával veci, ktoré som mala vychystané pre 7 mesačného. Pozerám sa na neho a hovorím mu: čo ty robíš? Nevidíš, že Dávid má už celú hlavu červenú? Však to je Damiánove tričko! A on: Myslel som, že si to vyprala na 90-ke! 😀 Nechcel som ťa uraziť, že to nedám na neho! 😀

mravvcek
31. júl 2014

@adkoalauri to je supeeer 😀 😀 😀

jankatt1971
31. júl 2014

Doma nepohol ani prstom, ked mal ultimatum, tak radsej zavolal kamarata, aby mu umyl riad, lebo on nemohol, mal traumu z detstva 🙂
mne ani velmi nevadilo, ze mi nepomahal v domacnosti, najradsej som si upratovala sama, ale ked mavzacal nutit, ze by sme sa mali prestahovat do lesa a byvat tam, tak to uz bolo aj na mna moc. A to ja znesiem vela. Aj sme par mesiacov byvali odluceni, no a potom si domov dovliekol frajerku. Vtedy som pochopila, ze nasilu byt v nejakom vztahu len preto, lebo som si povedala, ze sa nikdy nerozvediem, je blbost. A tak som stastne rozvedena uz sest rokov. 🙂
A este perlicka: jedneho dna mi volal, ze by potreboval rozsudok o rozvode, lebo ho niekde stratil. Reku dobre, dojdi si ho zobrat. Pre papier prisla jeho buduca manzelka, mlade dievcatko, ktore sa den pred svadbou dozvedelo, ze jej milovany ma sestnastrocneho syna. 🙂 Bola riadne v soku, moj ex neprikladal ziaden vyznam tomu, aby jej takuto dolezitu vec povedal. 🙂 Ona mala vtedy 24 rockov. Uz su rozvedeni.

katka0905
31. júl 2014

tak ja si teraz nespomeniem na ziadnu perlu, ale spominam si, ako bol prvykrat sam s malou asi AZ tri hodiny - bolo to v lete pred dvoma rokmi a ja som isla na nejaku prednasku. Prisla som domov zvedava, ako to sami zvladali a na chodbe pozeram, kompletne vyzdobeny vianocny stromcek 🙂

mandarinka34
31. júl 2014

som po porode uz dva roky ale nikdy nazabudnem na nasu cestu do porodnice.tyzden po termine rano 4;00 som dostala bolesti do krizov isla som si sadnut do obyvacky a predychavala som pomali po hodine budim maminu ktora bola u nas aby pomohla s malym kedze sme v zahranici .ta mi kaze ist do sprchy ze mozno sa mi ulavi.moj priatel stale spal to ho budim nech laskavo vstane ze uz idem rodit nech vola sanitku.pan sa zobudil prisiel do kuchyne a zacal si pripravovat ranajky kavicku. pozeram na neho ako co to ma znamenat to si siel lahnut a povedal nech nestrasime ze jemu sa chce este spat.to uz som zacala kricat nech laskavo zdvihne zadok a nech vola sanitku.to vstal na druhy pokus a hned smeroval do kupelne kde sa zacal holit ja uz som ledva dychala tak ma boleli krize.a on uplne z kludom to myslis vazne ze uz rodis to vazne mas take silne transakcie?skoro som odpadla.po prichode do nemocnice sme este 21 hodin cakali pokial som porodila.aj to naco sme tak skoro isli kto vedel ze sa budem pomaly otvarat. 🙂

romanco
5. aug 2014

Manžel chodí nakupovať naozaj príležitostne, takže mi z hypáča volá, že kde majú ten ľadový šalát. Vravím mu, že pri zelenine tam a tam. On na to, že či to nebude pri mrazených výrobkoch alebo mäse. Najprv som nechápala. Až potom mi trkla chlapská logika ľadový=mrazený 😀

ivka225
5. aug 2014

Toto je odpočuté zo susednej záhrady:
On: Janka, nemáš chuť na pivo?
Ona: Veru aj áno.
On: Je pod schodami do pivnice, dones prosím ťa aj mne.

ondruliak
12. aug 2014

Čítam tie príspevky tu a je mi pomaly do revu a to som chlap... mám tri deti ,3a 2x2r. s dvojičkami od mala spávam a tým pádom aj vstávam ja... Začínali sme od nuly, bol som radový zamestnanec. Behom štyroch rokov manželstva sme kúpili 3i byt v BA, za auto sa rozhodne nehambíme a rodičovský odkladáme celý. Z práce chodím načas, vždy som do 17:00 doma. Deň začína odchodom najstaršej do škôlky a šup do práce. Po príchode do práce beriem všetky kúsky sám von. Výlety, zmrzlina, ihriska, farmy, hocičo. Domov príchádzam o cca 20:00. Nakrmim to, nahádžem do sprchy, zuby a uspávam. Skončím cca 21:30. Navarím na ďalší deň a keď skontrolujem maily atď je 23:00. Mám zodpovednú prácu, musím byť fit, idem spať. Telka ale ide cca do polnoci... minule som bol fakt unavený, tak som povedal manželke nech ich ide vyvenčiť ona. Bol som lenivy, neschopný chuj s ktorým sa nedá žiť... kopec ďalších slov ktoré sa skončili zrážkou môjho čela s rúrou od vysavača... odpočíval som teda týždeň na traumatológii... len tak aby bol vidno z opačnej strany barikády....

libka1
13. aug 2014

@ondruliak ako si to kto zariadi take to ma 😅 ako sorry, ale to s tym vysavacom je trochu silna kava. Na 50% si za to mozes sam... nabuduce ta pichne nozom ked nenavaris?

0silvia0
Odpoveď bola odstránená
sashabb
24. aug 2014

@ondruliak ja silno pochybujem, že je to u vas tak ako si napísal. Z manželky si v podstate urobil kravu, ktorá sa o nikoho a o nič nestará, lebo všetko robíš ty. A zrejme aj preto si schytal tou rúrou z vysavača. Ani sa jej nečudujem, že to urobila 😎

maca_p
24. aug 2014

@ondruliak naco je tebe zena, ked vsetko zvladas sam? 😀

anatalia77
24. aug 2014

@maca_p 😀 aby ho mal kto bit. Doprajme mu ten luxus.

kamajka
24. aug 2014

Mi vletrla skalka do celneho skla,tak sme sa bavili so svagrom,ze co s tym,ze vymenit,a ze je to draheee a tak...tak mu po chvili debatovania hovorim: a bez celneho skla sa neda jazdit? A svagor iskry v ociach od smiechu,ale uplne vazne mi vravi: ale daaa sa...co by nie...len vam treba prilby
Smejem sa este teraz na tom :D

marissenka
24. aug 2014

tato ich strazil,ked ja som sklbkala zelinu vo foliaku...detska dovadzali po zahrade...zachvilu len pocujem: veronika,nemokri tu vodu... 😝 😀 (mala sa capala vo vedre)..a takto ale 3x za sebou...tatik bol uz prepracovany 😀

charlize
24. aug 2014

Na dovolenku podme, ked bude mat 3 mesiace, to si viac uzijeme, ked uz bude vediet sediet.

sosanna88
28. aug 2014

@charlize chodte az v 6tich ked bude moct s vami santit na vodnych skutroch 🙂)))))))))))))))))))))))))))
ze pozdravujem manzela, mam podobne hlody denno denne ale uz to berem ako sucast 🙂

sosanna88
28. aug 2014

...kazdy bozi vecer ho napominam aby si po sebe laskavo umyl sprchu (ani on po mne nesplachuje chlpy a podobne, tak preco ja po nom?), vzdy povie dobre a na dalsi den je znova vana ,,ogrcana,,...tak najnovsia odpoved na otazku ,,preco si si ZASE neoplachol vanu ked si vyliezol zo sprchy?,, je : ,,bol som unaveny,, 🙂
asi ho zmohlo to sprchovanie, sa narobil....
ako dost mi pomaha doma aj s malou lebo ,,musi,,..s vyrokom ako si naucis, tak mas plne suhlasim pretoze moj muz nebol nauceny robit zhola nic, mama im skakala okolo riti vsetkym (boli 4chlapi)...a naucil sa.
ale ma dni ked sa mu nechce a vtedy by som zabijala lebo ja aj ked sa mi nechce, tak sa premozem..no a vzdy mi odpovie ,,Palko je unaveny,, tak sa rozrehocem a je po zabijani

maminuska
28. aug 2014

Dnešný výrok manžela : Keď prídem domov , pomilujem ťa ako hada 😕 .
A sa pýtam a to je ako ? On :Neviem .

No romantika a dnešné výhliadky jak svina, 😀 .