Perly vašich manželov
Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....
😀 😅 ☹
Mna tak narychlo napada ,ze:
keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....
tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂
@stellamaris 😀
@serpentino ....ale prosim ta.Ja vela jej prispevkov lajkujem lebo sa mi pacia ale tomuto neverim.
Niekedy som si aj ja myslela ze mam naj vztah na svete a potom bum....facka ako svet.Nie realna samozrejme
@babulka82 nerieš ako to je inde, vy si sami dvaja budujete svoj vzťah, to čo vyhovuje jednému páru, nemusí vyhovovať inému. Manželovi povedz - predstav si, muž tej mojej kolegyne s každý deň domov promenáduje s kyticou, už som si myslela, že má frajerku, ale nie, to on manželke. Aj v sobotu, ráno vybehne nakúpiť, nech si žena pospí a nezabudne na kytičku....a keby ti spomínal ešte tých kolegov, čo sa iba doma váľajú, tak mu povedz, že tomu neveríš, lebo ho pravidelne vidíš, ako nakupuje knedľu, lebo sviečkovú vraj uvarí, ale na knedľu si netrúfa 😀 😀 😀 😀 😀
@lyzzy no ved hej,ja tomu tiez neverim 😀 😀 facka ti pride vacsinou,ked to najmenej ocakavas
Trosku som sklamana, cakala som vesele perly. Tu sa osocuju chlapi a co je este horsie, tak aj zeny medzi sebou!!! :(
Uz som raz pisala tuto prihodu do jednej skupinky, tak ju skopirujem. 🙂
Baby, napadla ma jedna príhoda s mojim drahým, na odľahčenie.
On je názoru, že už nič nie je "moje" a "tvoje", ale "NAŠE"!!! Zdôrazňujem to, lebo aj on mi to takto prezentuje. Aj keď mu poviem o takej veci ako tvoja peňaženka alebo moja posteľ. A tak raz prišiel z ciest, otvorí skriňu a vraví:
ON:Čo robia tvoje tričká v mojej skrini?
JA:Naše tričká!
ON:Tak naše tričká v mojej skrini.
JA:Našej skrini!!!
ON:Tak teda čo robia naše tričká v našej skrini?
JA:No a už si si odpovedal. 🙂
Taká spokojnosť ma zaliala, že sa mu to aspoň trošku vrátilo... 😀
@serpentino tento pocit si pamätám - môžem si robiť čo chcem, kedy chcem a ako chcem. Tiež ma to tešilo, bola som na seba hrdá, ako všetko zvládam, ale po čase mi partner, nemyslím len na intímne chvíle, ale ako taký začal chýbať.
@serpentino ...presne!....asi to tak ma byt
@mamcucha aj ja som cakala perly, ze sa zasmejem.
Pridavam. Manzel vylial v obyvacke vino, hovorim mu,,ryyyyychlo utekaj po pomytok," odbehol s dupotom, tisina, ja zatial zberam do coho sa da, neide... Idem do kuchyne, on panika stres, oci vygulene behajuce po kuchyni,,pomy...co???"
Potom mi tuklo, ze nevie, co je pomytok🙂))
Odisla navsteva a vravim, treba povysavat, pozmyvat a umyt riad, pomozes mi s niecim? Poumyvam riad.
Vojde do kuchyne,, NE, ta toto ne, ne..." za 15min umyte, len to tak strasne prenho vyzeralo, no nasmiala som sa pozerat na kopu riadu a nie...
@mamavera ved ja ho niekedy aj podobne podpichujem😉 ale on ma sprostu mater ktora ich cely život obskakuje jak malomocnych a potom to vyžaduje aj odo mna.Ale ja mu chleba natierat nebudem radšej sa budem detom venovat.Ja som žena nie služka ale to on nepochopi lebo je chlap.A ti jeho kolegovia ked sa tak aj chovaju tak určite maju manželky užasnu "radost"😉
@serpentino no ja mam iba taky maly dodatok k tejto spravicke
kedy prides?kam ides?kolko si to minula? SA MA V ZIVOTE MUZICEK NEOPYTAL 😀 😀 😀 lebo to vie sam a VIDI..
.a byt v strehu ci mi muz za nejakou nechodi- NO NECHODI, LEBO KEDY BY TO STIHOL, KED Z PRACE IDE ROVNO DOMOV ABY BOL S NAMI... ZENOU A DETMI
maly sa naje v skolke, A TY NEJES? takze varenie mi odpada,vecer si da jogurt alebo rozok a je vybaveny
,periem kedy chcem, AJ JA
dojdem domov kedy chcem, AJ JA
zehlim kedy chcem, AJ JA
miniem si peniaze kedy chcem a naco chcem a robim si co chcem...AJ JA
si aj vrznem kedy chcem JA TIEZ A NIC NEMUSIM TESTOVAT A ASPON SOM SI ISTA, ZE NIC NENACHYTAM ...
nakolko fakt z toho co musia zeny ked maju doma chlapa ja nemusim absolutne nic..TAK SI PREDSTAV, ZE ZREJME ANI JA NIC Z TOHO NEMUSIM A MAM DOMA CHLAPA a S VELKYM PRVYM PISMENOM 😀 😀 😀 .tak a teraz tisko zavid a uprimne mi ten chlap doma nechyba LEBO HO MAM
A nehovorim, ze neperli, skoda ze ma momentalne nic nenapada, ale to aj ja a mame z toho obojstrannu zabavu a vieme sa zasmiet na svojich slabych strankach...
Už som to v jednej téme písala, ale stojí za zopakovanie: Syn sa sťažoval, že kamarát chodí k moru aj dvakrát ročne a my sme ešte nikde neboli. Manžel na to: Choď za jeho rodičmi a opýtaj sa či ťa nechcú adoptovať. A keď hej, tak sa spýtaj či adoptujú aj nás. 😀
@25daniela tak ty si urcite pod inym nickom mima 4,presne jej slova pouzivas aj rovnako podrazdene a vychvalovacne reagujes..dost zvlastne,nakolko to bolo pisane pre nu a reagujes ty!a je logicke,ze ti chlap nechyba lebo ho doma mas,nemyslis?tak uz cakam,ze sa do mna pusti rovnaky nick ako 25daniela a mima4..tesiiiimsa baby do toho 😀 😀 😀 😀
@25daniela samozrejme,ze aj ja jem,ale existuje aj taka moznost najest sa v praci,co povies?a cez vikendy sme stale prec,tak sa niekde uz najeme..takze varit nemusim,narozdiel od teba...a nikdy si nemozes byt ista co robi tvoja polovicka aj ked je v praci a nemozes si byt ista ci nieco nechytis...a ja blbec smozrejme,ked si s niekym vrznem,tak sa nechranim,co to je 😀 😀 kondom,to som v zivote nepocula ,ale opytam sa dotycnej 25.. 😀 😀 😀 -D :- ...toto si myslela?tak si vedla jak ta jedla...a nabuduce sa uz prosim ta tak nevychvaluj,ked vies,ze to nie je pravda..tak ti prajem krasne snicky a rozmyslaj co zajtra budes varit..asi nic,po nedeli svedske stoly-co ladnicka da 😀 😀 😀
@serpentino nastastie, neviem kto je ta spominana mima4 😀 😀 😀 ale ani ma to nezaujima, nikoho osobne tu nepoznam a chodim tu iba pokecat, a vobec nemyslim ze sme idealni, ba mame este medzery aj v komunikacii aj v inych veciach, ale pracujeme na tom, OBOJSTRANNE... ved sme spolu iba desat rokov...
@serpentino no, zvycajne to aj my tak robime, ze sa najeme kde sme 😀 😀 😀 a co, nemas doma miesto, ze tam cele vikendy niesi? Moje deti nebavi stale niekde chodit, po namahavom skolskom roku aj tyzden trva, kym dakde vypadneme, lebo sa nevedia nabazit toho, iba byt doma a nemat ziadne povinnosti... A to mas pravdu, ze budem zajtra varit, varim kazdy den, ale pre deti, nie pre muza, ten uz vecer neje, aby nebol sto kilovy... a je hlavne cez den v praci ako vravis..
A ako ti chuti sex, to je na tebe, mne tebou spominana ochrana nevyhovuje 😔 😅 😲
A predstav si, zvycajne mavam problem s tym, ze vravim IBA pravdu, to ludia nie velmi chcu pocut, byt diplomat sa vraj viac vyplaca, ale ja to mam najradsej tak napriamo, pravdu a z plnych pluc... sem tam si uz aj ja viem zahryznut do jazyka.. po rokoch tazkych treningov...

ja poznam mima4 😀 😀 😀 😀 😀