icon

Píšem si s inými mužmi

21. feb 2022

Viem, že teraz si ma tu podáte .. ale potrebujem sa zdôveriť, poradiť a na psychológa nemam peniaze. Ide o to, že mám priatela s ktorým zijem tri roky. Zo začiatku som si myslela “že toto je to prave, čo som hľadala”.. ale asi nie. Píšem si s inými mužmi. Kľudne s nimi idem na kávu alebo sa najest, samozrejme nikdy k ničomu neprišlo. Baví ma len tak sa rozprávať s cudzími ľudmi a preberať s nimi rôzne témy.. vzdy si dám záležať, aby som vyzerala čo najlepsie, oblečenie si dlho vyberám, upravím sa.. a pritom ja toho muza nechcem zbaliť, chcem sa len nevinne porozprávať. Potom sa vrátim domov a nechapem, prečo to robim. Chcela by som byt jedna z tých žien, ktoré si nepíšu so žiadnym cudzím muzom a milujú svojho muza nadovšetko. Ja aj keď ho lubim a vazne by som nechcela, aby nás vztah skončil, mám potrebu si s nimi pisat a občas sa stretnúť. Prečo? Ako to skončiť ?

Strana
z2
zanka777
21. feb 2022

Nebudem ťa súdiť skús sa začať v tomto nejak kontrolovať... Viem že to bude asi ťažké ale keď odolas raz dvakrát potom to pôjde a budeš na seba hrdá... Predstav si situáciu opačne...keby toto isté robil tvoj priateľ ako by to bolo?ako by si sa cítila,?keď ho ľúbiš a chces s ním byť tak s tým prestaň

retatka
21. feb 2022

Chýba ti sociálny kontakt a lichotí ti záujem mužov.Nehodíte sa k sebe s Tvojim priateľom.On by sedel doma,ty by si rada žila.Tito chlapi ti to ponúkajú.Hladala by som si aktívneho muža a nie domaseda..

zdenkastanka
21. feb 2022

Skus si tuto situaciu otocit voci priatelovi... pise si s desiatkami zien,idu na poharik, veceru... nahodi sa, drahy parfem,ale ved on nic.len kecaju."veď treba si rozsirovat obzory,preco ziarlis draha?co.. co ides utobit?poloz ten noz prosim ta.. "😂😂😂

otazka je chces byt v normalnom vztahu ci v otvorenom ?tak sa podľa toho spravaj...

merlinja
21. feb 2022

Keď takéto témy čítam, rozmýšľam či sa tie ženy sťažujú alebo chvália ...

zuzanna33
21. feb 2022

Ahoj treba sa o tom s ním porozprávať ty mu hrozne klameš a to sa ti raz vráti nehráš z čistími kartami a zároveň chceš mať vzťah plný lásky a byť šťastná to nejde dokopy!Chýba ti obdiv láska a pochopenie pokecať si môžeš aj z kamoškou chlapi na písanie ta len chcú využiť pokiaľ chceš zostávať vo vzťahu ktorý ti nefunguje...No proste mu povedz ako sa cítiš nájdite si spoločne aktivity pretože má vzťahu treba stále pracovať a ak sa budeš cítiť rovnako nemá zmysel pokračovať...

slovakboy
21. feb 2022

Chceš sa páčiť a chceš byť obdivovaná. Muži cudzí ti dávajú pozitívny feed back a to ťa na tom láka. Zameraj sa na seba na svoj vzťah so sebou. Maj sa rada a prijmi sa. Nebudeš potrebovať obdiv iných. Mužovi to Nehovor. S ním to nemá veľa spoločne ale možno ti malo obdivu dáva on alebo onjeho obdiv nestojíš. Ak si nevazis seba tak si nevazis ani jeho lásku. Preto začni od vzťahu so sebou.

hayabusa1337
11. sep 2022

mne z toho vychadza iba jedna vec to ze nevies sama seba kontrolovat asi budes zviera, ktore nema dostatocne vyvinuty mozog.. to co je za pripecene temy toto

lentakyterapeut
28. okt 2025

Ahoj. Vidim ze je to uz stara tema, ale zaujimalo by ma ako to dopadlo. Moj nazor je iny. V dlhom vztahu casto pride na stereotyp. Ak je jeden uplny domased alebo tam uz nie je vasen bola by chyba prezit prazdny zivot. Clovek nesmie zabudat na seba a aj na svoje potreby ci stastie. Vela vydatych zien strati doma podporu, citia sa ako sluzky, velakrat tahaju domacnost same. Co teraz? Trpiet? Zivot skor ci neskor kazdemu da do cesty nieco nove nepoznane. Cloveka ktory vas bude obdivovat a zapali vo vas vasen pre dobrodruzstvo. Vo vela vztahoch je nevera o ktorej ten druhy ani netusi a mozno vdaka tomu tie vztahy este ziju. Ak to citas zaujima ma len ako to dopadlo.

Strana
z2