Po 10. rokoch ma už nemiluje
Pred mesiacom sme s priateľom oslávili 10 výročie čo sme spolu. A dnes mi oznámil, že ma nemiluje. Za pár dní mam 40 rok. Takže pekný darček k narodeninám, naň určite nezabudnem. Mame spoločný úver, takže zatiaľ spolu bývať budeme a že aj uver platiť bude iná žena, že v tom není, len ma už nemiluje, že ochladí city, že za to nemôže. No ja ho milujem a je to pre mňa ťažké. Deti spolu nemáme. Nemám chuť sa spoznávať s niekym iným prežili sme spolu dobré aj zlé veci a teraz to zahodil. Neviem či sa to dá ešte zachrániť ako sa mam chovať a tváriť keď som s toho nešťastná a chcem náš vstah zachrániť. Keď išiel do práce dal mi pusu na lico povedala som mu ze takú pusu decku mi dávať nemusí
@scarletka34 komunikacia je zaklad a potom uvidis. niekedy aj to ze dieta jneni vovztahu to zamori alebo stereotyp ci nic nove, ja ta vas nepoznam tazko sudit kazdy pise len podla svojej skusenosti. takhlavne ten rozhovor aked ani na ten nebude mat chut tak uz neviem. :(
@panelacikova dakujem pekne 🙂
No mohla by som tu o ňom písať a to by si ešte len nechápala. Iba okrajo, on teraz nerieši veci raciolne. Je do tej druhej vraj úplne zaľúbený. A pôjde aj cez mŕtvoly len aby ju stretol aj osobne. Nie len virtuálne 🤷🏼♀️
Ale ako som pisala, nech si robí ako uzná za vhodne. Ja sa pomaly z toho dostávam. A dúfam, že z najhoršieho som už vonku 🤔😄
@scarletka34 Tak ale keď si ho dusila vo vztahu ,nemohol bez teba nikam ist ,len stále spolu roku rokuce ,nečudujem sa ak by prijal ponuku kolegu kde by mohol skutočne ,,,žiť .....každý človek by mal svoj priestor pre seba ,hobby Vy nemáte deti ,tak o to viac .A nie lepit na sebe .Ved mu to už muselo liezst na nervy.Niektore ženy si to neuvedomujú a potom sa čudujú ,že im krachne vzťah ..
Mna inak zaujíma...prepac,ze preco nemate za 10 rokov deti....? Ved každý a chce po case vo vztahu niekam posunut. A este ked hovoríš,ze nikam nechodí,iba do práce... tak sa mu ani nečudujem. Proste je z toho stereotypu otraveny.... mate vôbec nejaké spolocne záujmy?? Alebo každý svoje?
@anita6666 tak ja som rozvedená a jedno dieťa mam. A čakali sme aj spolu dieťa no o to sme prišli. Ľahké je niekoho súdiť a nič o ňom nevedieť. Život nejde vždy ako by sme chceli. Mňa nezaujímajú majetky nič si na druhý svet nevezmeme. Áno mam 40 rok preto nemám chuť už nikoho spoznávať snáď sa všetko dá do poriadku predsa sme za tie roky zvládli spolu aj dobre aj zlé veci
Tak,nic vás nespája.....len úver. Dost malo do života..... :(
@scarletka34 život nejde vždy ako by sme chceli,no mať 40 a nemať vlastne bývanie je hanba...energiu by som, (ako už raz rozvedená na tvojom mieste), vsadzala do upratania vlastného života ,nie do chlapa...žiť s pocitom,že moje dieťa nemá ani vlastný domov, ale riesit či má nejaký trt ľúbi alebo nie.....???? Ehm....tak to už sú len priority ozaj...
.
@scarletka34 ja som asi nepostrehla, či to tu bolo už spomínané, že na čo ste si vlastne brali úver?
@andyh20 hmm mnohých ľudí spájajú deti a je to tým pádom horšie ako úver. Lebo najviac pri rozpade vstahu trpia deti.
Hmm,a preco nemate deti? Nechceli ste, nemohli ste?
misana84 aj ja uplne suhlasim, na cas, mozno na mesiac by som sa tvarila, ze aj ja som sa uz nudila, ze sa chcem rozist. mozno naozaj citi odlubenie, ale prave vtedy ho nemozes prosit o lasku, lebo to je vtedy odpudive. musis chodit von, viem ze je to velmi tazke, chod aj sama na prechadzku a nepovedz mu ze kde ides a co robis. a alebo sa zacne o teba zaujimat, ked nebudes pre neho samozrejmost, alebo nie.
@scarletka34 ahoj mam rovnaky problem ako ty.. ale uplne
ako ked citam tie kometare tak sa mi chce grcat...akože co Vas je po tom ci maju vlastne byvanie?ci maju vlastne deti.to je ich vec, to autorka neriesila...ja so mala pocit, že prosi o radiú co ma s tym robit a nie aby ste ju lutovali a este viac jej prehlbovali smutok a nedajbože depresiu...
@andyh20 to je blby argument, podla teba maju dobry vztah tych co spaja spolocne byvanie, spolocne deti, bez toho nemozes mat niekoho rad? moj zo srandy inac hovori, ze on so mnou nema nic spolocne, len dieta, dom a uvery.... to len ked od neho nieco chcem mi to povie... 🙂 preto aj hodnotit vztah podla toho kolko maju napisane spolocne a kolko v zivote si vydobili kazdy zvlast je blbost.
@lenka917 ahoj a co mas v pláne stým robiť? Ja čakám ze sa uvedomí. Lebo cítim ze nie som mu ľahostajná. Kúpil mi aj Mikuláša co som vôbec nečakala. Ale povedal ze môžme normálne spolu fungovať ale spávať spolu nebudeme aspoň zatiaľ nechápem. Chcem sa zobudiť už s toho zlého sna
@misana84 tiež nechápem ze ľudia riešia len majetky. Tie ma vážne nikdy nezaujímali. Láska, zdravie a podpora blízkeho človeka je najviac. Ja nič nechcem len získať ho zviesť ho ale nejak sa mi to nedarí. Niekedy pre spáva u kolegu co sa mi moc nepáči. Bojím sa aby nebola v tom časom iná žena to by som nerozdychala.
@barborav bývate ešte spolu? My spolu strávime Vianoce no na Silvestra ma svoj program 😔
@scarletka34 ja patrím tiež do klubu rozvedenych atď,deti,síce som trošku mladšia..no on komunikuje s tebou úplne rovnakým spôsobom ako predtým?Nemyslím teraz nejaký fyzicky kontakt,objatie a tak,keď ma vzťah krízu jasné,že to chýba.A tvoje dieťa je stále s vami,aké je veľké,ako vychádza s ním?Teda vychádzalo,vie o tom čo sa deje?Niekedy-bohuxial vlastná skúsenosť-zacne chlapovi rokmi vadiť práve to dieťa.Aj keď na začiatku alebo prvé roky by si to do partnera nikdy nepovedala.Zmenila si sa rapídne ty? Vzhľadom,chovaním,životným štýlom?
@kubkovamama áno komunikujeme ako predtým všetko je medzi nami OK len nechce somnou sexovať. Starám sa o seba nikto by mi nepovedal koľko mam rokov. Aj sa mu ze páčim len ho sexuálne nepritahujem mi povedal....
@scarletka34 necitala som vsetko, ale skusenosti z okolia - verim tomu, ze ma inu. Radim sa medzixtie, ktore tu dali ideu, ze je v tom ina. Chlap nikdy neodchadza bez uz nahrady. Mozno su spolu este neni v stadiu casteho kontaktu, mozno iba debatky.... a mozno ta druha ma muza a zavazky.. neviem. Ale priklanam sa k nazoru, ze je tam druha zena. Ale drzim palce, nech ho to prejde a si spokojna
@janula12345 no ale bývame spolu aj účet mame spoločný a milenka stojí peniaze no tie nemina.... Tak nemyslím ze by v tom bola iná. Skôr kríza stredného veku i keď skoro 38 rok ma
Dalo sa cakat,ze s tebou nebude na veky...deti nemate,ani pobrati nie ste,on je chlap v najlepsom veku,proste sa chce v zivote posunut dalej,nez zostavat v stagnujucom, ochladnutom vztahu v ktorom ho nic nedrzi.

@bublinka1426 tak zatiaľ je to bez úspechu neviem hádam sa lady povolia