icon

Po 10. rokoch ma už nemiluje

scarletka34
25. nov 2020

Pred mesiacom sme s priateľom oslávili 10 výročie čo sme spolu. A dnes mi oznámil, že ma nemiluje. Za pár dní mam 40 rok. Takže pekný darček k narodeninám, naň určite nezabudnem. Mame spoločný úver, takže zatiaľ spolu bývať budeme a že aj uver platiť bude iná žena, že v tom není, len ma už nemiluje, že ochladí city, že za to nemôže. No ja ho milujem a je to pre mňa ťažké. Deti spolu nemáme. Nemám chuť sa spoznávať s niekym iným prežili sme spolu dobré aj zlé veci a teraz to zahodil. Neviem či sa to dá ešte zachrániť ako sa mam chovať a tváriť keď som s toho nešťastná a chcem náš vstah zachrániť. Keď išiel do práce dal mi pusu na lico povedala som mu ze takú pusu decku mi dávať nemusí

Strana
z5
scarletka34
autor
7. dec 2020

@gagik no on po deťoch ani netúži

gagik
7. dec 2020

@scarletka34 asi s tebou netuzil po detoch, mohlo sa to zmenit,to je zivot.

scarletka34
autor
7. dec 2020

@gagik tak práveže jemu teraz vadí decky plač nie keď bol mladší 🙂

kubkovamama
7. dec 2020

@scarletka34 nie vždy milenka stojí peniaze a kopu času. Ste v štádiu,keď ešte ťažko na to prídeš,on si možno len v hlave spriada plány ako dotyčnú zaujať a nakoniec z toho vôbec nič nemusí byť a vrátite sa do starých koľají.Len vždy už budeš v neistote a neviem či je dobré pre teba zotrvávať v takom vzťahu.Aj keď ťa teoreticky nepodvadza jednoducho si nešťastná a zrejme aj tebe možno urobí dobre ísť o dom ďalej.Ak to tvoja ratolesť chápe a vie o vašej kríze bolo by dobre sa s ňou o tom porozpravat.

lenka917
8. dec 2020

@scarletka34 to iste aj u mna.. spava u kolegu.. alebo doma u mamy.. a pise ti sms alebo nieco???

scarletka34
autor
8. dec 2020

@lenka917 nie nepíše. A kamaráti ho dávajú na pekne chodníčky. Napr taka erotická zoznamka grcam s toho. A ja som vyplakala more sĺz už ani jednu stacilo

alenka7777
22. mar 2021

@scarletka34 cítam starsiu diskusiu. ako to nakoniec dopadlo?

lujziana44
22. mar 2021

@alenka7777 to by bola zvedavá aj ja ale podľa môjho názoru sú už od seba

lenadka
8. nov 2021

@scarletka34 ako to dopadlo?

scarletka34
autor
8. nov 2021

@lenadka on ma inu a ja iného. A som konečne šťastná. 🥰

katkazuz
8. nov 2021

@scarletka34
A aký bol pravý dôvod, že ta prestal ľúbiť?
Mal už nejakú inú vtedy?
Prepac, ak som moc zvedava 😊

scarletka34
autor
8. nov 2021

@katkazuz neviem 100% pravdu, ale jeho verzia bola že city vyprchli...odstupom času neľutujem. V tedy som to brala ako koniec sveta, dnes si poviem ze nič lepšie sa mi nemohlo stať. Nadarmo sa nevravi, že keď príde búrka do tvojho života to neznamená, aby ta zničila, ale aby vyčistila veci ktoré do tvojho života nepatria. 😊

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
tatisna
Autor odpoveď zmazal
katkazuz
9. nov 2021

@scarletka34
Ďakujem za odpoved a želám ti všetko dobre 😊

scarletka34
autor
9. nov 2021

@katkazuz Ďakujem aj tebe všetko len to dobré prajem 😊🙏

scarletka34
autor
9. nov 2021

@tehulka2011 bola v tom kolégina..... A po kolégine potom ďalších 5 žien..... 🤦‍♀️

katkazuz
9. nov 2021

@scarletka34
Ach nie, tak to vôbec nemusíš ľutovať.
Znovu sa potvrdilo, že je za tym iná žena.

scarletka34
autor
9. nov 2021

@katkazuz ani neľutujem veru. Dúfam že som stretla toho pravého už. 🙏 Ale to tiež ukáže len čas

Strana
z5