icon

Po 8 rokoch manželstva mi chýba milujúci partner

idylka235
9. máj 2017

Sme manzelia už 8 rokov. Manzel bol vzdy ,,prikladny“ ...racionalny, nevyhladaval prílezitosti na opiáše s kamaratmi, no myslím že tak ako v mnohých manželstvách príde zlom po príchode dieťatka tak sa to stalo aj u nas... pre mna kazdodenný kolotoč okolo detí, popritom domacnosť a praca...komunikácia sa obmedzila na absolutne minimum...
Manžel začal preferovať samotu, nehra sa s detmi, nekupuje im hracky, neoslavuje Vianoce, nerobi ulohy, nema potrebu sa somnou rozpravat...ma skromnu povahu, nevyhladava konflikty, nehada sa...ale mne jednoducho chyba PARTNER!!!
Niekto s kým si vecer otvorím flasku vína a porozpravam sa, niekto komu zalezi na tom, co citim, niekto kto ma obijme, pohladi...istotne vas zaujíma sexualny život...ANO ten mame, ale v podstate ide cisto len o ,,TO“ ...žiadna romantika, predohra...:-/
Lubim ho, a samozrejme som uz niekolkokrat o tom s nim hovorila, ale je to ako hadzat hrach o stenu...ON je spokojný...to je všetko...a vraj si KAZDY clovek moze za svoje stastie sam...to som až tak prehnane LASKYCHTIVA??? Naozaj to po pár rokoch manželstva ma TAKTO fungovať???
Myslim že ,,nálepka“ manžel –nezahŕna len ,,spolubývajuci, živitel a otec deti´´ , ale aj milujuci partner a človek ktorému záleží na tom, čo cíti jeho žena a deti...

Strana
z2
moni244
9. máj 2017

@maciatkolulu nie, niekto ma zase potrebu zalozit si 2 nicky a komunikovat z oboch, popripade si pritakavat a obhajovat sa

snehuuulienka
9. máj 2017

@idylka235 mne pride podla Tvojho popisu Tvoj muz dost egoisticky a sebecky chrapun,kedze neberie ohlad ani na Tvoje potreby a ani na potreby deti,a nezaujima ho co citite vy vsetci:
-s detmi sa nehra
-nepise s nimi ani ulohy
-nekupuje im hracky
-nevenuje sa im teda nijako
-Vianoce neoslavuje(uz len kvoli detom by sa mohol premoct...)
A na Tvoje prosby ohladom toho,aby Vam venoval viac pozornosti,vsimal si Ta viac ako partnerku tak akurat z vysoka kasle.

Ano on je SPOKOJNY,ved bodaj by nebol.....ale co tak brat ohlad aj na inych clenov v rodine,su tiez spokojni tak ako som ja ???....
Kazda minca ma dve strany,a to ze je on takto spokojny,neplati opacne.U Teba je to o nespokojnosti,o jeho nepozornosti voci vam vsetkym doma,ktory s nim zdielate domacnost.
Pytam sa co mas z takeho chlapa????
Bud nech si vstupi ihned do seba,a zmeni to,pokym sa Tebe a detom este celkom neodcudzil alebo to takto bude pokracovat,a nebude to mat prilis stastny koniec.Tebe sa odcudzi casom uplne,nastane este vacsia nuda vo vasom vztahu,no a deti taky otec nebude uz vobec zaujimat

pishtok
9. máj 2017

ako uz niekto spomenul zapoj ho do domácnosti. aj my mavame s muzom krizu a sem tam lietaju blesky ale na drzovku som mu povedala ze je rovnako rodic ako ja a ze nech sa venuje. musi kúpať dieta lebo ja to nestiham. somral ze co je na tom take tazke. no nic zvladla by som aj to ale som mu povedala ze ficim okolo decka 24 hodin denne tak aspon tych 30 minut pri kupani 2-3 x do tyzdna by mi mohol pomoct. tak isto s vysavanim s hocicim. treba mu nechat dieta na krku a odist do mesta na dve tri hodinky. nech si ich uzije. a co sa tyka manželských povinnosti. no moj muz je taky lenivcek jemu sa tiez nechce a neni na romantiku. ale mam vela kamaratov a na tych ziarli tak som mu pohrozila ze ked človek nenájde doma hlada inde. pokial ziarli je dobre. ked prestane je zle.. muz si musí uvedomit ze tak ako slnko nesvieti len pre jediný kvet na luke ani on nie je nenahraditelny.

katarinanad
9. máj 2017

@jankapo Moj by to tiez necital, ani mi ju nekupil, dostala som ju do daru, ale zacat treba od seba, aspon ja to mam tak odskusane, nikdy nie je chyba len na jednej strane, len zacat od seba vyzaduje kus sebazaprenia a pokory, najma ked nas ten druhy uz omrzel a "serinká" 🙂

biokozmetika
9. máj 2017

vrelo odporúčam Kánu pre manželov- je to skvelá akcia pre manželské páry, ak ste otvorení aj duchovným veciam. O detičky je postarané a manželia majú na seba kopec času 🙂

meusicka
10. máj 2017

@eliska13 zrejme si to neadresovala mne, lebo ja mam praveze manzela ktory vo vsetkom pomaha 😀

juma2
10. máj 2017

S mužom, ktorý by sa nestaral o rodinu by som asi byť nemohla. Časom podľa mňa v každom vzťahu začne niečo škrípať ale tak ak sa chce a chcú hlavne obaja tak sa dá zvládnuť všetko. Hlavným problémom je to, že niekedy sa partneri o takýchto veciach málo rozprávajú a to je veľká chyba

Strana
z2