icon

Po akej dlhej dobe ste mali svadbu?

mia885
16. nov 2013

Ahojte zienky, taka otazka, po akej dlhej dobe s partnerom ste mali svadbu? Kto bol iniciator? 🙂 vy ci on🙂 bolo to potom lepsie horsie alebo rovnake?🙂 dakujem za vsetky odpovede 🙂

Strana
z2
jatamido
16. nov 2013

@mia885 ahoj,asi ťa prekvapím 🙂 ...dcéra sa narodila v roku 1995,syn v roku 2000....svadba bola v roku 2007 a to len preto,že manžel veľmi chcel,aby sme sa vzali....a máme sa stále super,povedala by som,že sa milujeme viac teraz ako na začiatku 🙂

orchidea123
16. nov 2013

neuveris mi ale mi sme mali svadbu po 14 rokoch spolocneho spoluzitia v jednej domacnosti otehotnela som a po porode nasej milovanej dcerky po dva a pol mesiaci sme sa vzali mame krasneho anjelika ktoreho vsetci milujeme a sme stastni a boli sme aj bez papiera vela stastia

zuzkat1
16. nov 2013

@mia885 my sme sa vzali po roku,to sme uz pol roka spolu zili. Nebola som tehu,ale kupili sme spolu byt tak svadba bol logicky dalsi krok🙂 sme svoji 7 rokov.

maminuska
16. nov 2013

tak ja to viem uplne presne na termín . 😀 .

5 rokov vzťah dodávateľ - klient, 16.11.2007 po jednej oslave a viac alkoholu sex
😅 , pol roka chodenie, pol roka spoločná domácnosť, do roka svadba 15.11.2008 a presne na deň rok po svadbe sa nám narodila dcérka -15.11.2009.

mia885
autor
16. nov 2013

Vidite zenusky aka dobra tema 🙂 pospominali ste ako ste k svadbe dosli, ake to bolo ked vas poziadal 🙂 vidite treba byt pozitivny 🙂 a pekne spomienky padnu vzdy dobre 🙂 vela stastia v manzelstvach vsetkym ;)

vroni
17. nov 2013

No, mna prvykrat chlap poziadal o ruku (neuspesne) po nejakych troch mesiacoch, potom este parkrat az nakoniec ma pozval na piknik na Dunaji a tam si uprostred vody klakol na koleno a celkom vazne sa spytal:"Dusicka, vezmes si ma dobrovolne alebo ta musim najprv hodit do Dunaja?" A ja som dostala taky zachvat smiechu, ze som skoro capla do vody svojpomocne 😝 A tak bola po osmych rokoch svadba. Keby som vedela, ze do roka otehotniem, necham sa radsej hodit do Dunaja 😝 (robim si srandu, lebo tehotenstvo neznasam najlepsie) Ale inak nelutujem, aj po desiatich rokoch si rozumieme a mame sa radi a ja som pevne presvedcena, ze on je ten pravy (a dufam, ze to plati aj naopak)

tykat
17. nov 2013

@mia885 brali sme sa po 4 rokoch, 3 roky sme spolu zili, 2 roky na VS internate na tajnaka 😀 a potom rok v prenajatej garsonke. Chceli sme svadbu obaja, za 20 rokov co sme spolu sa nic nezmenilo, lubime sa rovnako 🙂

maria1989
17. nov 2013

nemali. keďže deti nebudú, pokladám to za zbytočné... veď aj v zákone o rodine sa vraví nejak tak, že jej základnou funkciou je potomstvo 😉

bullinka
17. nov 2013

po 7 rokoch, iniciator skor ja, ale poziadal ma o ruku on ( musela som si chvilu pockat ) Po svadbe je to este lepsie 🙂 Teraz je to 9ty rok, co sme sa spoznali a stale si mame co povedat, na com sa zasmiat, ale samozrejme aj pohadat. No napriek tomu je to skvele 🙂

romanovic
17. nov 2013

Svadba po 5. rokoch, odvtedy preslo dalsich 10 a stale je to fasa....

p.j.jacky
17. nov 2013

My sme mali svadbu po 7,5 roku spolocneho byvania.Iniciator nebol nikto,chceli sme to obaja...Manzelstvo nam vydrzalo 9rokov,kym sa nam nezmenil zivot prichodom dietata..

alzbet124
17. nov 2013

Nám sa narodil malý v r. 2002 po dvoch rokoch chodenia a svadbu sme mali v r.2010 🙂 Takže sme sa vzali po desiatich rokoch...a iniciátorom bol u nás drahý 🙂

zuzanockamt
17. nov 2013

@p.j.jacky a cim to zmenilo dieta?

ileas
17. nov 2013

Svadba po 7 rokoch chodenia a spoločného bývania.A manželia sme už 5 rokov.

p.j.jacky
17. nov 2013

@zuzanockamt ze uz som nebola na 100% percent manzelka,ale uz aj matka,ze som nezarabala,lebo som bola na materskej a starala sa o nasu dceru a vela dalsich veci...a nakoniec si nasiel taku ktora bola hlavne milenkou a pracovala... 😔

zuzanockamt
17. nov 2013

@p.j.jacky aha, takze tretia osoba 🙄 ☹ ... myslela som, ze to bolo len medzi vami dvoma

lienkaninka
17. nov 2013

o ruku ma mm požiadal po 4 mesiacoch randenia, a svadbu sme mali ani nie do roka od prvého rande (nemuseli sme sa brať( . Sme spolu už 13 rokov máme 3 detičky a stale sa ľúbime a pomáhame si.

kikuleenka
17. nov 2013

Nenapadne sa vyzvedal, ci by som si ho vzala, uz po 7-mych mesiacoch, zasnuby sme mali po cca 1,5 roku (cakal na jarne pocasie, lebo to chcel spravit pri lezeni po skalach) a svadba bola teda po 2 rokoch od zoznamenia 🙂 Sme spolu uz 4 roky, mame takmer 8 mesacnu dcerku a sme stale velmi stastni, zatial sme sa ani raz nepohadali, vzdy sa vieme dohodnut 🙂

jankamgr
17. nov 2013

Vzali sme sa presne v deň 10teho výročia 😀 teda štvrtok doobeda 😀 😀 iniciátormi sme boli obaja, a hlavne drobúšik, ktorý už vyčkával v brušku 😀 😀

p.j.jacky
17. nov 2013

@zuzanockamt no ako prva tretia osoba bola jeho mama...a potom nasledovali koceny

zuju2
19. nov 2013

My sme sa brali po 8 rokoch chodenia. Boli sme spolu málo, ja som chodila na VŠ, on bol na vojne, potom išiel pracovať so ČR, tak sme neboli denno- denne spolu. Keď prišiel domov, tak sme bývali u nás. Začali sme prerábať dom, tak sme sa vzali, nejako prirodzene po toľkých rokoch. O ruku ma požiadal muž. Na promóciách sme sa zasnúbili a po troch rokoch sme sa vzali. Teraz sme 8 rokov manželia máme 3 deti. Kým sme boli slobodní, mali sme bezstarostnejší život,veď to poznáš deti, jeden príjem,atď, ale nemenila by som.

bets
19. nov 2013

3 roky sme spolu chodili, brali sme sa hned po skole. koncila skola a ja som rozmyslala, co bude s nasim vztahom dalej a dosla som k zaveru, ze sa k nemu nenastahujem, ze ostanem u rodicov, aj ked vacsinu casu by sme travili spolu. o svadbe som nerozmyslala, prislo mi to skoro. a asi si ma manzel nechcel nechat ujst, tak prisiel s tym, ze sa vezmeme. musim sa smiat, ked si spomeniem, ako prvy krat z neho vyliezlo, ze sa rozhodol, ze sa ozeni. hovori mi, ze volal domov a ja ze, ako sa maju rodicia, on ze, hovoril som im, ze sa idem zenit, a ja ze hej, a koho si ides brat 🙂 po 13 rokoch manzelstva mi casto hovorieva, ze som to najlepsie, co ho v zivote postretlo.

miku1
19. nov 2013

@mia885 Manžel ma neoficiálne požiadal o ruku asi po pol roku. Zásnuby sme mali na naše prvé výročie a o 9 mesiacov na to svadbu. Začali sme spolu bývať mesiac pred svadbou. Nedá sa povedať, či to po svadbe bolo lepšie alebo horšie, pretože žiť spolu neznamená to isté ako chodiť. No ja som spokojná. Máme 2 krásne dcérky, klape nám to rovnako. Nemám sa na čo sťažovať 🙂

Strana
z2