Po akom čase chodenia ste sa zoznámili s rodičmi partnera?
Cca po 2 tyzdnoch :D tiez sme sa isli prejst. Zaparkovali sme pri ich chate a po ceste spät mu volala mamina, ze prisli na chatu a mame dojst na caj 😅😅 hlavne, ze ma presviedcal ze nikto tam nebude 🤣
Ja som spoznala jeho rodičov po 2 mesiacoch, on mojich po 8mich. Takto to vyšlo, nie ze by som ho skrývala ☺️
bol u nás 2x ešte pred tým, ako sme začali spolu chodiť ako kolega a kamarát na návšteve, takže naši ho už poznali, len som im oznámila, že spolu chodíme 😂 ja jeho rodičov asi po pol roku, svokra je veľmi nespoločenská, nikdy k nim nechodili návštevy a nebol si istý, ako bude reagovať... ale vôbec mi to nevadí, lebo keby som ju poznala skôr a chodila tam často, tak sa asi pred svadbou rozídeme 😂
manžel je úžasný, so svokrou sme si žiaľ cestu k sebe veľmi nenašli
Moj mojich hned, lebo chodil pre mna k nam domov. Ja jeho asi po 2 mesiacoch.
on s mojimi deň predtým, ako sme spolu začali chodiť. V podstate neplánovane.. boli sme na tej istej akcii v meste, tak som ho rovno zoznámila. Ja som sa s jeho rodičmi zoznámila cca mesiac potom, ako sme spolu začali chodiť. 🙂
Cca po pol roku, dost som sa bala ku nim ist. Moj muz sa skor zoznamil s nasimi kedze za mnou pravidelne chodil aj na chatu k tete.
Svokra som videla prvý krát po týždni, svokru asi po dvoch.. svokra pôsobí dosť autoritatívne takže to bolo také ostré stretnutie, ale je to dobrá žena..
v pondelok prve rande, vo stvrtok sme isli spolu na ples, tak pre mna prisiel, zoznamil sa s mojou mamou pekne v obleku nahodeny 😀
súčasných svokrovcov...svokra som poznala z práce a svokru som spoznala 2 mesiace pred narodením našej dcéry - ale už vedela že som tehotná...😝
Manžel poznal mojich rodičov ešte pred svadbou. Boli sme dlho dlho kamaráti. Ja jeho rodičov asi po pol roku. Ale to som mala sladkých 15 😀
Asi po tyzdni. Bol si nieco zobrat doma a tak som sa ocitla zoci voci jeho rodicom.
Moj nestihol 🤣bola som sama v jeho byte,prisla som skor o den,zehlila som v jeho tricku a trenkoch lebo som nemala nic svoje tam a prisla svokra, nieco doniest,tak sme sa zoznamili skor ako bolo v plane 😅 boli sme spolu asi 2 mesiace
S našimi sa zoznámil cca 2 týždne na jarmoku..😀a ja až po 2 mesiacoch ma tam zobral že by sa patrilo😂..
Ale sme spolu 3 roky a rodičia sa medzi sebou ešte nepoznajú🤣🤌🏽
Ja som môjho muža doniesla domov asi po 2 týždňoch chodenia a ja som s ním išla k jeho rodine asi po mesiaci na nejakú oslavu. Teraz sme s našimi skoro každý víkend, sú si blízky a s nevlastným otcom majú podobné záluby, aj dovolenky spolu trávime, sme jedna veľká partia. A moji rodičia sa začali stretávať s jeho rodičmi pomaly skôr ako ja s nimi, aj sa častejšie stretávajú ako ja s nimi. :D
Sme manzelia, zacali sme spolu chodit pocas VS, mali sme asi 20 rokov. Moji rodicia ho poznali z videnia, lebo sme boli kolegovia na brigade, k nam domov prisiel na "oficialne" predstavenie asi po 3-4 tyzdnoch a ja k nim mozno o tyzden-dva neskor.
Ja som vzdy rodicom predstavila s kym som randila (mali sme otvoreny vztah a povazovala som za nornalbe ze vedia s kym sa stretavam), ale ja som bola prva ktoru moj manzel predstavil doma 🙂
asi po 6m oficialneho vztahu.. Predstavit som sa isla sama, bez neho, on to koordinoval zo zahranicia.. 😀
Tam sme vtedy obaja zili, on nemohol pricestovat a cosi surne potreboval rodicom poslat. Uz sme planovali svadbu, tak som mala odvahu sama na tu navstevu ist.. 😀 nakoniec to bolo fajn.
Asi po mesiaci. 🙂 On predstavil mňa, ja jeho. Mala som vtedy 16, on 21. 😂Sme spolu už 12 a pol roka, máme spolu syna, sme manželia. ❤️