icon

Po akom čase chodenia ste sa zoznámili s rodičmi partnera?

26. okt 2021
raja95
Odpoveď bola odstránená
viky_21
26. okt 2021

Cca po 2 tyzdnoch :D tiez sme sa isli prejst. Zaparkovali sme pri ich chate a po ceste spät mu volala mamina, ze prisli na chatu a mame dojst na caj 😅😅 hlavne, ze ma presviedcal ze nikto tam nebude 🤣

chelsey987
26. okt 2021

Sme manželia a svokrovcov som spoznala po roku a 3 mesiacoch.

bolarazjedna
26. okt 2021

Ja som spoznala jeho rodičov po 2 mesiacoch, on mojich po 8mich. Takto to vyšlo, nie ze by som ho skrývala ☺️

lienka175
26. okt 2021

bol u nás 2x ešte pred tým, ako sme začali spolu chodiť ako kolega a kamarát na návšteve, takže naši ho už poznali, len som im oznámila, že spolu chodíme 😂 ja jeho rodičov asi po pol roku, svokra je veľmi nespoločenská, nikdy k nim nechodili návštevy a nebol si istý, ako bude reagovať... ale vôbec mi to nevadí, lebo keby som ju poznala skôr a chodila tam často, tak sa asi pred svadbou rozídeme 😂
manžel je úžasný, so svokrou sme si žiaľ cestu k sebe veľmi nenašli

moonlight1210
26. okt 2021

Moj mojich hned, lebo chodil pre mna k nam domov. Ja jeho asi po 2 mesiacoch.

mauduska
26. okt 2021

on s mojimi deň predtým, ako sme spolu začali chodiť. V podstate neplánovane.. boli sme na tej istej akcii v meste, tak som ho rovno zoznámila. Ja som sa s jeho rodičmi zoznámila cca mesiac potom, ako sme spolu začali chodiť. 🙂

pininka1
26. okt 2021

Cca po pol roku, dost som sa bala ku nim ist. Moj muz sa skor zoznamil s nasimi kedze za mnou pravidelne chodil aj na chatu k tete.

jana_eyre_2
26. okt 2021

Svokra som videla prvý krát po týždni, svokru asi po dvoch.. svokra pôsobí dosť autoritatívne takže to bolo také ostré stretnutie, ale je to dobrá žena..

masinka
26. okt 2021

v pondelok prve rande, vo stvrtok sme isli spolu na ples, tak pre mna prisiel, zoznamil sa s mojou mamou pekne v obleku nahodeny 😀

deti95060810
26. okt 2021

súčasných svokrovcov...svokra som poznala z práce a svokru som spoznala 2 mesiace pred narodením našej dcéry - ale už vedela že som tehotná...😝

lenka1993
26. okt 2021

Manžel poznal mojich rodičov ešte pred svadbou. Boli sme dlho dlho kamaráti. Ja jeho rodičov asi po pol roku. Ale to som mala sladkých 15 😀

marca12
26. okt 2021

Asi po tyzdni. Bol si nieco zobrat doma a tak som sa ocitla zoci voci jeho rodicom.

buberova
26. okt 2021

Nepomôže ti to ale poznala som ich už predtým

adriannasvk
26. okt 2021

Moj nestihol 🤣bola som sama v jeho byte,prisla som skor o den,zehlila som v jeho tricku a trenkoch lebo som nemala nic svoje tam a prisla svokra, nieco doniest,tak sme sa zoznamili skor ako bolo v plane 😅 boli sme spolu asi 2 mesiace

sante81
26. okt 2021

@raja95 on poznal mojich rodičov po mesiaci a mňa ,,zabudol,, predstaviť, takže po takmer roku randenia som opäť single 🤭

livka283
26. okt 2021

V 9mesiaci tehotenstva....🤷 poznali sme sa 9mes...🙈,

ailiba
26. okt 2021

Tak do 3 týždňov. Záleží na príležitosti a situácii.

ninusa221
26. okt 2021

S našimi sa zoznámil cca 2 týždne na jarmoku..😀a ja až po 2 mesiacoch ma tam zobral že by sa patrilo😂..
Ale sme spolu 3 roky a rodičia sa medzi sebou ešte nepoznajú🤣🤌🏽

amelie22
26. okt 2021

Ja som môjho muža doniesla domov asi po 2 týždňoch chodenia a ja som s ním išla k jeho rodine asi po mesiaci na nejakú oslavu. Teraz sme s našimi skoro každý víkend, sú si blízky a s nevlastným otcom majú podobné záluby, aj dovolenky spolu trávime, sme jedna veľká partia. A moji rodičia sa začali stretávať s jeho rodičmi pomaly skôr ako ja s nimi, aj sa častejšie stretávajú ako ja s nimi. :D

desore
2. nov 2021

@ninusa221 Mozem sa spytat, preco sa nepoznaju?

nafka0483
2. nov 2021

Sme manzelia, zacali sme spolu chodit pocas VS, mali sme asi 20 rokov. Moji rodicia ho poznali z videnia, lebo sme boli kolegovia na brigade, k nam domov prisiel na "oficialne" predstavenie asi po 3-4 tyzdnoch a ja k nim mozno o tyzden-dva neskor.
Ja som vzdy rodicom predstavila s kym som randila (mali sme otvoreny vztah a povazovala som za nornalbe ze vedia s kym sa stretavam), ale ja som bola prva ktoru moj manzel predstavil doma 🙂

beronsche
2. nov 2021

asi po 6m oficialneho vztahu.. Predstavit som sa isla sama, bez neho, on to koordinoval zo zahranicia.. 😀
Tam sme vtedy obaja zili, on nemohol pricestovat a cosi surne potreboval rodicom poslat. Uz sme planovali svadbu, tak som mala odvahu sama na tu navstevu ist.. 😀 nakoniec to bolo fajn.

ajko2011
2. nov 2021

Asi po mesiaci. 🙂 On predstavil mňa, ja jeho. Mala som vtedy 16, on 21. 😂Sme spolu už 12 a pol roka, máme spolu syna, sme manželia. ❤️

ninusa221
2. nov 2021

@desore neviem byvaju od seba daleko dako sme to neriešili a a ani nasi rodicia načo…