icon

Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný

17. sep 2025

Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.

autor
17. sep 2025
@anonym_c1bcdb

@anonym_autor prečo to porovnávas s tým ako sa správal tvoj otec?Máš diagnózu a neliečis sa čo čakáš?Celý život si videla hádky rodičov je to pre teba normálne.Mate toxický vzťah.Vyvolat scénu za to, že nechce ist na výlet?Si celé dni doma a si znudena a vyzadujes pozornosť.Zacni sa liečiť joga a ayurveda ti nepomáhajú k pokoju.Vy dvaja sa k sebe osobnostne nehodíte.Nemas hraničnú poruchu osobnosti?

@anonym_c1bcdb tak mama na otca ziapala a on jej nikdy nevrazil a moj muz ked zvvihnem hlas a som nastvana nanho tak ma prefacka. V tom. Je rozdiel.

autor
17. sep 2025

A nie nie estw raz nie. Moj muz netusi ani len ze som v ten den vypila panaky nic netusi a nevie ze obcasne si dam

autor
17. sep 2025
@simona20201309

@anonym_autor si vydrziavana, nemá k tebe ani štipku úcty a navzájom sa skôr či neskôr znicite.
Necháš sa živiť mužom ktorý má potom pocit ze si jeho majetok, nejaká handra, nič... môže si s tebou robiť čo chce.
Ty si myslíš, že splniť mužovi v posteli každé prianie a zvyšok dňa sa flákať a naťahovať chrbatik pri joge je pre muza atraktívne?
Opakujem - ma ta za nič a ty si tiež svoju sebahodnotu niekde stratila.
Úspešní muži chcú úspešne ženy. Ale bezcharakterni hajzli chcú presne také ako ty - vydrziavane naivky s ktorými môžu točiť.
,,vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla" - toto hovorí za vsetko

@simona20201309 nie som vydrziavana. Vydrziavanr su eskortky a sugar baby za oeniaze sex. My. Sme manzelia

tiika
17. sep 2025

@anonym_autor ani neviem, čo take poradiť. Ako ti pomôže urcit, kto je na vine? Budeš sa cítiť lepšie, že ty si nespravila nič zle? Pomôže ti to potom nejako zlepšiť váš vzťah?
Aj rozumiem, že nechceš brat lieky, avšak zvládanie hystérie, silných emocii chce nejaké terapie. Navstevujes aspoň psychológa, psychoterapeuta?
Ako ti vyhovuje tento stav - byt podporovaná manželom, mat vela volneho času, zároveň na ňom byt závislá? Čo on za to, že nemusíš pracovať, očakáva? Čo by sa muselo stat, aby si to chcela zmeniť? Čo keby ste skúsili partnerskú poradňu?

enmery
17. sep 2025

Ja dnes asi ani nebudem spať. Neskutočne čítanie.

autor
17. sep 2025
@viestta

@anonym_autor ma nestvi. Co maju s tym rodicia? Si dospela, musis sa vediet postarat sama o seba, nepotrebujes ani muza aby ta zivil, ani rodicov aby ta opatrovali.
A neslop. Jedno pivo a tri poldecaky "na stres" je celkom dost, nemysli si, ze tvoj muz je uplne pripeceny a nevidi, ze jeho zena potajomky chlasce. A zjavne chlasces "na stres" dlhodobo. Konecne priznaj, ze si v srackach az po usi.

@viestta nie.!! On prisaha nevie ze ja si obcasne vypijem lebo ma netacka a vzdy si dam zuvacku takze nevie nic. Absolutne mema tusenia. A nemusim. Mu to vesat na nos

autor
17. sep 2025
@enmery

Ja dnes asi ani nebudem spať. Neskutočne čítanie.

@enmery to je take zle to nase manzelstvoo ja viem.ani ja nespim niekedy

enmery
17. sep 2025
@anonym_autor

@enmery to je take zle to nase manzelstvoo ja viem.ani ja nespim niekedy

@anonym_autor Počuj, keby tvoj psychiater vedel, ako si žijete a bijete sa, celú pravdu, už si dávno hospitalizovaná. Ešte to zalievaš chlastom, čo mesiacmi a rokmi stavy zhoršuje. Iste ani len toto netuší. Keby vedel, ako reaguješ a ako riešiš stres. Neskutočné.

autor
17. sep 2025
@enmery

@anonym_autor Počuj, keby tvoj psychiater vedel, ako si žijete a bijete sa, celú pravdu, už si dávno hospitalizovaná. Ešte to zalievaš chlastom, čo mesiacmi a rokmi stavy zhoršuje. Iste ani len toto netuší. Keby vedel, ako reaguješ a ako riešiš stres. Neskutočné.

@enmery a ako. Mam reagovat na jeho nadavky zurive a treoanie na dvere a hladanie mi v mobile?

autor
17. sep 2025
@enmery

@enmery on to zacal v nasom dome

autor
17. sep 2025
@tiika

@anonym_autor ani neviem, čo take poradiť. Ako ti pomôže urcit, kto je na vine? Budeš sa cítiť lepšie, že ty si nespravila nič zle? Pomôže ti to potom nejako zlepšiť váš vzťah?
Aj rozumiem, že nechceš brat lieky, avšak zvládanie hystérie, silných emocii chce nejaké terapie. Navstevujes aspoň psychológa, psychoterapeuta?
Ako ti vyhovuje tento stav - byt podporovaná manželom, mat vela volneho času, zároveň na ňom byt závislá? Čo on za to, že nemusíš pracovať, očakáva? Čo by sa muselo stat, aby si to chcela zmeniť? Čo keby ste skúsili partnerskú poradňu?

@tiika chcem ferovo vediet kto je na vine. Ja si myslim ze on lebo zacal on mi davat facky. Ja som hysteriu nemala. Bezna hadka a bezny hnev u mna proste a nie na terapiu nepristupi. Uz som chcela a nechcel

autor
17. sep 2025
@tiika

@tiika si psycholog? Ano online mavam sedenia raz za dva tyzdne.
Zavisla som. Na nom. A to je zle prr mna ale uz neviem ako to riesit.
Neviem co by sa muselo stat. Ja uz asi znesiem vsetko na svete kedze som. V takej ubohej situacii.. Moze si do mna kopnut kedy chce
Lebo vraj som. Hystericka

autor
17. sep 2025
@tiika

@tiika tak ze nerobim tak chce zrazu ale aby som. Mala peniaze starala sa o dom. Jeho potreby varila upratovala kazdy den a pocuvala ho a bola podriadena akoby jemu on je hlava aj krk dominantny proste

autor
17. sep 2025
@enmery

@enmery on ma zacal bit nie ja jeho. Ja som. Sa branila

autor
17. sep 2025
@tiika

@tiika mne sa paci mat dost volna ale orakticky nemam moc volna venujem. Sa strasne vela veciam cezden.. Plavam.. Joga.
Fitko
Knihy.
Ucim. Sa nemcinu ako samouk. A pod domacnost on jeho potreby a ine

enmery
17. sep 2025
@anonym_autor

@enmery on ma zacal bit nie ja jeho. Ja som. Sa branila

@anonym_autor Čo tu riešiš?AD su fuj, alkohol super a máš toxickeho muža, ktorý Ťa trepe, ale aj tak s nim ostávaš. Tak načo sa sťažuješ?

autor
17. sep 2025

Mam kamosky dve chodime von vencit a tak

autor
17. sep 2025
@enmery

@anonym_autor Čo tu riešiš?AD su fuj, alkohol super a máš toxickeho muža, ktorý Ťa trepe, ale aj tak s nim ostávaš. Tak načo sa sťažuješ?

@enmery ze prave to je to. Chcem nejak zmenit tuto situaciu. Aby nebol takyto agresivny voci mne

autor
17. sep 2025

Ja som namojho muza strasne ziarliva ale hrozne.. My aj preto. Mame tieto bitky a spory

dskjhfdlkdjhl
17. sep 2025
@anonym_autor

@janinah tak nam je spolu fajn.. Mame spolocne konicky a pod.

@anonym_autor Tie spolocne konicky, to su hadky, bitky a mozno aj pitky?

autor
17. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Tie spolocne konicky, to su hadky, bitky a mozno aj pitky?

@dskjhfdlkdjhl on nikdy nepije.
Nie.mame spolocne hobby... Vela vela.. Cestovanie turistika psa sme psickari.
Vela nas spaja ale aj rozdeluje.. Mame spolocme vizie v zicote sme dost intelektualne zalozeni oaradoxne robime charitu spolu a take.. Mame toho vela

dskjhfdlkdjhl
17. sep 2025
@anonym_autor

Vela nas spaja ale aj rozdeluje.. Mame spolocme vizie v zicote sme dost intelektualne zalozeni oaradoxne robime charitu spolu a take.. Mame toho vela

@anonym_autor Si si ista, ze ste intelektualne zalozeni?

deedol
17. sep 2025

zo vsetkeho napisaneho mi vyplyva, ze by si sa mala normalne liecit, nie ze tebe to netreba. k tomu, ci by sa mal s tebou liecit aj muz, sa vyjadrit neviem, ale mozne to je.

anonym_e1c55e
17. sep 2025

Koľko promile máš pri písaní tohto príspevku? Ani jeden tvoj koment sa nedá čítať. Máš Dg. a chodíš stres zapíjať do krčmy. Ako sorry, ale skús zmeniť psychiatra.
Obaja ste chorí psychopati. Ked ti nevadí, že ťa fackuje pri sexe, tak ti nemôže vadiť ani facka, keď hystericky kričíš a pod vplyvom kopeš a trieskaš do dverí. Obaja ste rovnakí a keď nechcete byť v krimy novinách ako jeden zabil v amoku druhého, tak bežte obaja na liečenie.
Žiarlivec a hysterická alkoholička je veľmi zlá kombinácia.

enmery
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Neviem, či vieš, ale ani jeden Tvoj príspevok nie je napísaný normálne. To mi nejako s čítaním kníh a intelektuálnosťou nejde dokopy...

betulinka1
17. sep 2025

@anonym_autor podla mna sa k sebe super hodíte

anonym_e1c55e
17. sep 2025

A sorry, ale za 2 facky niekoho doškriabať, dohrýzť a dokopať je iný level. Ty potrebuješ hospitalizáciu. A nie, vydržiavané niesú len eskortky a sugar baby, ale aj ženy, ako ty. Čo sedia doma a muž ich živí, všetko platí a ešte aj dostanú po papuly, ale sú na ňom závislé, tak je to OK.
A na vine si ty. Tvoj muž naozaj nieje povinný ísť s tebou na výlet vždy, keď ty chceš. Píšeš, že je stále v práci. Má nárok aj na oddych, doma pred telkou napríklad. Zato, že ty si celý týždeň doma a chceš niekam ísť, on naozaj nemusí.

autor
17. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Si si ista, ze ste intelektualne zalozeni?

@dskjhfdlkdjhl ano vela si citame najma muz

autor
17. sep 2025
@anonym_e1c55e

A sorry, ale za 2 facky niekoho doškriabať, dohrýzť a dokopať je iný level. Ty potrebuješ hospitalizáciu. A nie, vydržiavané niesú len eskortky a sugar baby, ale aj ženy, ako ty. Čo sedia doma a muž ich živí, všetko platí a ešte aj dostanú po papuly, ale sú na ňom závislé, tak je to OK.
A na vine si ty. Tvoj muž naozaj nieje povinný ísť s tebou na výlet vždy, keď ty chceš. Píšeš, že je stále v práci. Má nárok aj na oddych, doma pred telkou napríklad. Zato, že ty si celý týždeň doma a chceš niekam ísť, on naozaj nemusí.

@anonym_e1c55e nie

Ja som. Sa branila mi chytal usta ze nech neplacem(nezacinala som a nekricala) nahlas plakala.
Ja som. Sa branila a trosku som ho odkopla od ssba a odtisla.
On. Ma chmatal szale tak som. Ho poskrabala zapasiac a mierne pohryzla prst ze uz dost peoste bolo to agresivne riadne z jeho strany a ja som uz potom tiez stratila kontrolu

autor
17. sep 2025
@anonym_e1c55e

@anonym_e1c55e precoo zacinal on a zacal ma fackovat? To je skor otazka
Ze mu rupli nervy.. To vzsy mu rupnu nervy pri mne?
Nie om vela pracuje ale sem tam doma sem tam. Ofisc potom kaade tade jemu vlastne staci byt szale online nekope v bani 24 hodim. Aby sa mu lenilo ist so mnou von na vylwt trip a prejst sa