Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
Dopisujem.. Lebl som odoslala skor.
Na to som sa zamkla do kupelne. Ze nech ai dam sprchu fajnu osamote zacal trepat na dvere nech okamzite otvorim ze som stetka a ze kde som. Bola v pic. A nech idem do pi... Ze som panovacna sebecka mrcha a pi..
Na to ko tk so. Ja s oastou buchla niekolkokrat do dveri a nazvala ho rovnakymi nadavkami. Aky pozicaj taky vrat. Kopla aom do dveri kopol aj on a kricali sme po sebe
Neskor somvyliezla zo sprchy a isla za sprievodu zvysenu hlasu som mu szale rozpravala ze nemienim tolerovat nadavky a plakala som hlasno ze ma bolo asi pocut aj mimo bytu. Ze ja to s nim uz nedacam ze je ku mne zly. Proste opileck3 veci ale nehadzala aom. Nic o zem ani ho nenapadala. Priskocil ku mne dal mi dve facky vraj na ukludnenie. Vo mne sa vsetko zlomilo zacala som ho kvalat za blasy pohryzla aom. Ho a branila som aa zubami nechtami ze toto si nedam. Kopla som. Ho. Proste mleli sme sa na posteli ako zurive selmy. Bolo to strasne trvalo to aj 10 min. Skrabance modriny vsade po rukach pretlacali sme sa ako divi...
On bol agresivny a ja uz potom.Tiez.
Vykrikoval mi ze ma nenavidi a chce sa rozviest ze som len suka a nic ine
Ja mu na opatku tiez som vykrikovala kadeco..
Potom nastal pokoj ja som zcala plamkat sama. V izbe on zurivo si prezeral moj mobil ze ci som s niekym bola as kym pisem.
Nebavili sme sa dva dni. Rano dnes za mnou dosiel ze nrch prepacim ze to prehnal.
A ze som ho doskrabala.
Tak ma vzal na ten vylet a zaplatil veceru.
Ja ma. Dg. Hysteria a zmiesana porucha
A on nebiem podla mna narcis. Vraj sa ma snazil ukludniz a nic mu neurobil.. To nie je pravda.
Toto sa stalo u nas cca 10 15 krat za roky..
Neviem. My nie sme zli ludia.. Len nezvladame niekedy proste tlak stres a zlu naladu toho druheho.
On sa zdaze ho to nemrzi.
Prosim vas kto je na vine? On mi tvrdi ze nezvlada moje hystercenie a odchodu z domu:(nechapem nicomu.
Je exttemne ziarlivy a pod a haklivy ked kricim.. Ale ja niekedy kricat musim vypustit paru. Vraj to nenavidi a mam si dat na to pozor.
Tento uplne isty dcenar sa zopakoval za posledných r rok y pá rkrat. Inak vsetko je ok. Klape. Mame sexmame oeniaze manzel podnika nemozeme mat deti ale nam to nevadi stale cestujeme a tak... Mame sa radi. Manzel ma. Ma rad len. Je strasny nervak.. Nechapem to. A ja uz tiez si nedam z lyzice zobrat.
Manzel tvrdi ze ja ho proovokujem svojom hnevom a krikom.ja ina byt neviem. Mama bola taka ista. Ale moj otec ju za to nefackal.
Prosim vas viem si pomyslite dvsja sialeni ale. Mne uz to zacina vadkz. Ja nepracujem manzel podnika proste a aj to mi vyhadzuje na oci. Najorv tvrdil ze nemusim terdaz je nahnevany.
@anonym_autor škoda, že ťa zobral na výlet a zaplatil večeru a tým to skončilo, možno mal byť predsa aj ten udobrovací sex, veď len 10-15x ste sa takto pobili. Už ste mohli mať aj zo 3 deti k tomu. Ešte raz keď sa takto budete biť a pretláčať sa na posteli, skús na neho vyskočiť, najlepšie nahá.. 👌🤜
....aj tak si myslím, že si si mohla vymyslieť aj väčšiu drámu, toto je slabé na uverenie.
Dopisujem.. Lebl som odoslala skor.
Na to som sa zamkla do kupelne. Ze nech ai dam sprchu fajnu osamote zacal trepat na dvere nech okamzite otvorim ze som stetka a ze kde som. Bola v pic. A nech idem do pi... Ze som panovacna sebecka mrcha a pi..
Na to ko tk so. Ja s oastou buchla niekolkokrat do dveri a nazvala ho rovnakymi nadavkami. Aky pozicaj taky vrat. Kopla aom do dveri kopol aj on a kricali sme po sebe
Neskor somvyliezla zo sprchy a isla za sprievodu zvysenu hlasu som mu szale rozpravala ze nemienim tolerovat nadavky a plakala som hlasno ze ma bolo asi pocut aj mimo bytu. Ze ja to s nim uz nedacam ze je ku mne zly. Proste opileck3 veci ale nehadzala aom. Nic o zem ani ho nenapadala. Priskocil ku mne dal mi dve facky vraj na ukludnenie. Vo mne sa vsetko zlomilo zacala som ho kvalat za blasy pohryzla aom. Ho a branila som aa zubami nechtami ze toto si nedam. Kopla som. Ho. Proste mleli sme sa na posteli ako zurive selmy. Bolo to strasne trvalo to aj 10 min. Skrabance modriny vsade po rukach pretlacali sme sa ako divi...
On bol agresivny a ja uz potom.Tiez.
Vykrikoval mi ze ma nenavidi a chce sa rozviest ze som len suka a nic ine
Ja mu na opatku tiez som vykrikovala kadeco..
Potom nastal pokoj ja som zcala plamkat sama. V izbe on zurivo si prezeral moj mobil ze ci som s niekym bola as kym pisem.
Nebavili sme sa dva dni. Rano dnes za mnou dosiel ze nrch prepacim ze to prehnal.
A ze som ho doskrabala.
Tak ma vzal na ten vylet a zaplatil veceru.
Ja ma. Dg. Hysteria a zmiesana porucha
A on nebiem podla mna narcis. Vraj sa ma snazil ukludniz a nic mu neurobil.. To nie je pravda.
Toto sa stalo u nas cca 10 15 krat za roky..
Neviem. My nie sme zli ludia.. Len nezvladame niekedy proste tlak stres a zlu naladu toho druheho.
On sa zdaze ho to nemrzi.
Prosim vas kto je na vine? On mi tvrdi ze nezvlada moje hystercenie a odchodu z domu:(nechapem nicomu.
Je exttemne ziarlivy a pod a haklivy ked kricim.. Ale ja niekedy kricat musim vypustit paru. Vraj to nenavidi a mam si dat na to pozor.
Tento uplne isty dcenar sa zopakoval za posledných r rok y pá rkrat. Inak vsetko je ok. Klape. Mame sexmame oeniaze manzel podnika nemozeme mat deti ale nam to nevadi stale cestujeme a tak... Mame sa radi. Manzel ma. Ma rad len. Je strasny nervak.. Nechapem to. A ja uz tiez si nedam z lyzice zobrat.
Manzel tvrdi ze ja ho proovokujem svojom hnevom a krikom.ja ina byt neviem. Mama bola taka ista. Ale moj otec ju za to nefackal.
Prosim vas viem si pomyslite dvsja sialeni ale. Mne uz to zacina vadkz. Ja nepracujem manzel podnika proste a aj to mi vyhadzuje na oci. Najorv tvrdil ze nemusim terdaz je nahnevany.
@anonym_autor Ste obaja vybusni a s tým by ste mali za pomoci odborníka niečo robiť, lebo keď sa to u vás rozbehne naplno,ste v amoku a môžete si aj veľmi ublížiť.Druha možnosť je ísť od seba...
@anonym_autor škoda, že ťa zobral na výlet a zaplatil večeru a tým to skončilo, možno mal byť predsa aj ten udobrovací sex, veď len 10-15x ste sa takto pobili. Už ste mohli mať aj zo 3 deti k tomu. Ešte raz keď sa takto budete biť a pretláčať sa na posteli, skús na neho vyskočiť, najlepšie nahá.. 👌🤜
....aj tak si myslím, že si si mohla vymyslieť aj väčšiu drámu, toto je slabé na uverenie.
@anonym_6d5975 toto sa vyMysliet neda. Toto je skutocna situacia u nas doma a uz sa to stalo niekolkykrat.
@anonym_autor Ste obaja vybusni a s tým by ste mali za pomoci odborníka niečo robiť, lebo keď sa to u vás rozbehne naplno,ste v amoku a môžete si aj veľmi ublížiť.Druha možnosť je ísť od seba...
@viera012345 ja vybuchnem vtedy kes uz fakt je toho moc. Inak nje. Ked uz ozaj ze po mne ziape madavky tak sa nezdrzin
Ale teda primarne je na vine on. Aj keby si odisla na mars, nema ti co vykrikovat ze mas ist jest, nie si male decko. Za dalsie ti nema co nadavat a vykrikovat ze si stetka a pi a skakat po tvojej kabelke a hlavne ta nema bit. Takze aj keby si neviem co robila, pila, kricala a pod., stale on nema pravo preto robit tieto veci. Aj ked uznavam ze ked niekomu dobre hrabe, hysterci a vrieska do aleluja, neviem ci by som sa zdrzala a nedala mu jednu po papuli na prebratie 🤷♀️. To sa podla mna neda dlho vydrzat.
@liv1 jasne ze ja na vine on. Ja som orva nezacala nadavat ani vykrikovat o ranajky nic. Ofucala som sa nastvana a zavrela do izby kebyze ma necha na poloji hodinku vyjdem idem sa unyt a pokracujem v zivote dalej. On sa chova ako agresivne hovado a mne uz rupli nervy. Ja si vzdy vypijem ked mi nadava a stresuje ma. Inak vobec prakticky
Tak asi ti ta zlata klietka a manzelove peniaze stoja za to ked si toto ochotna znasat.
@0kristina0 ved prave uz rozmyslam nad planom B pretoze mi slubil svatksvate od noveho roka 2025 ze nebudr ku mne zly nebude hystercit nebudr nadavat a nebudr fackovat a urpbl to znova tento rok cca druhykrat. Svoje sluby nedodrziava. Plan b ale nemam
@anonym_autor Chces férovo vedieť, kto je na vine. Moja otázka bola ina. Ako to pomôže tebe či tvojmu vzťahu?
@tiika preto sa rozhodnem co dalej. Ci sa rozvediem alebo sa separovat budem od neho na par mesiacov. Mozem ist k otcovi na nejaky cas len sme pri tom ze nemam peniazky to co mam brigady minam na domacnost a pod. Chcem vediet ci ja robim skutocne az take hroune veci aby on mal pravo ma fackovat alevo ci on je nasilnicke hovado. Ja za tie roky to uz n2viem posudit ked v tom zijem. Ale zda sa mi cez aby ma fackoval vzdy ked je hadka a ja zvysim hlas lebo on to nenavidi a nepraje si to..
Chova sa ku mne ako k psovi ako k nesvojpracnej a decku a choval sa tak aj ked sme spolu podnikali a ja som pracovala unho par hodin denne a pomahala mu.
Takze to nema asi velmi suvis s pracou. Ale je pravda ze terza je to este horsie
A teraz krd chcem znoba zacat robit po roku umho povedal ze naco ze ma uz nepotrebuje
Stale je na. Mobile ked je doma a zakryva obrazovku smerom. Dole ked sa priiblizim. Zistila som, ze ma. Aj iny fb a instagram ako svoj vlastny
Preto ziarlim. Urcite vypisuje zenam a sledune tam tie polonahe co sa pretrcaju a ked som. Mu to vykricala ze urcite ma podvadza takto ze to. Citim a plakala som tak facka mi pristala
tak toto je téma na rano, spolu s kavou mi to hneď oči otvorilo - Tom a Jerry v ľudskom prevedení.... teda až na ten sex a facky pri sexe, čo som tu čítal. To tí dvaja isto nerobili ( ak nie je dospelacka verzia) 🤔
@hellwant je tu nieco smiesne na teme??neviem o tom
@anonym_autor nereagovať a neeskalovat konflikt. Riešiť vtedy, keď sa obaja upokojíte. Inak to teba samu najviac rozhodí, čo nechceš, lebo stratíš nad sebou kontrolu.
Dokážeš si predstaviť, že v tej chvíli nebudes reagovat, zostanes ticho, odídeš do druhej izby? Že to odsunies na vhodnejsi čas?
@tiika ale to sa pri nom neda nereagovat on je ako zmyslov zbaveny a krici po mne nadavky a stale mo chodi do izby kde som sa zavrela a trieska ma dvere ze neznasa ked sa zatvaram ze nech do pi idem von.... Ved to je chore ked strati nervy tak je to chore.. Choro sa sprava
Načo sa pýtaš, či robíš niečo ty zle? Aj keď ti povedia,že áno,tak stále drístaš, že na vine je on. Obaja ste na hlavu. Ty mi pripadáš ako nesvojprávna. Nebudem robiť, lebo on povedal,že nemusím... keby ti vadilo jeho správanie, tak si už dávno preč. Ale ty nie. Tak mu teda rob fackovacieho panáka a všetko to zapíjaj. Dopĺňate sa krásne.
@anonym_autor Na tom, že nahlas plačeš a vzlykas, nie je nič hrozne. Máš s tym problém ty alebo tvoj manžel? Ak áno, tak prečo?
@tiika samozrejme ze manzel. On nenavidi ked ja si dovolim nahlas plakat a vzlykat. Nenavid to a preto tie facky.. - vraj nech som ticho. Ma chce tsm umlcat.. Zaujimave videnie sveta vazne
Ze on z duse nenavidi zensky krik plac a vzlykanie a rev ze vtedy ide do vyvrtky a amoku mi povedal neraz ale ako to mam ovolyvnit
@anonym_autor prepáč, prečítala som si iba prve dve vety a konečná. Ja som dáma 😁, tak viac nepíšem.
@0kristina0 ved prave uz rozmyslam nad planom B pretoze mi slubil svatksvate od noveho roka 2025 ze nebudr ku mne zly nebude hystercit nebudr nadavat a nebudr fackovat a urpbl to znova tento rok cca druhykrat. Svoje sluby nedodrziava. Plan b ale nemam
@anonym_autor ale keby si si čítala všetky tvoje odpovede na naše otázky a komentáre, tak sama zistíš, ako si vymýšľaš, buď máš ešte stále promile, alebo si si ligla zase...a nevieš co si písala ktorej...
Raz píšeš, že ste sa hádali, kopali do seba, buchali do dverí a ze potom ti dal facku. Potom píšeš, že si kričala až po tom, čo ti dal facku, píšeš, že si ho kusla do ruky a potom píšeš, že ti zápcha al ústa a kusla si ho slabo do prsta. Obhajuješ len seba, pritom je tu jasné, že si ho vyprovokovala ty svojou prehnanú reakciou.
Takto, aby nebolo, že si zlá len ty...aj keby neviem ako veľmi ste sa hádali a co všetko tomu predchádzalo, nemal ti čo dať facku. Ale ty si sa po tej facke mohla skľudniť, a odísť. Keď sa ukludnite obaja, sadnúť si, porozprávať sa o spoločnom živote, dať si hranice, podmienky. Ty nebudeš zjapať, utekať z dkmu do krčmy, nebudeš zatajovať problémy s alkoholom, on ťa nebude biť a nebude ti dávať dôvody na chlast. Nájdite si obaja prácu, zamestnané hlavu inými vecami, nie tým, že či sú na raňajky vajcia, či jogurt.
vina je na oboch stranach, odporucam terapiu. Ty si nesies svoje vzorce (mama bola rovnaka, utekas pri hadke, nepoviete si to normalne), on ma pravdepodobne tiez svoje vzorce riesenia problemov. Pises, ze peniaze nie su problem - obaja individualnu terapiu, prip. aj parovu. Na toto narazite v akomkolvek vztahu, bude vas to sprevadzat cely zivot…
@anonym_autor To este neznamena, ze ste intelektualne zalozeni. A podla toho, co si sem napisala, jednoducho nie ste. Zato ste kadeco ine, ale nebudem opakovat to, co Ti uz druhe baby napisali. Aj tak to nechapes, lebo nieco zasadne Ti chyba. Mozno si len opita, ale skor si myslim, ze je problem vacsi.
@dskjhfdlkdjhl preboha nerobte tu zo mna alkacku! Nepijem a nie som opita a. Bezne vobec.skor vyninocne si dam pivko a poldeci. Vobec nie casto. Co tu vobec pisete
A ked som. Po ranajkach tak ked vypijem pivo a tri poldeci v priebehu 2 hodin tak mie som. Opita ako cinka vobec. Som uplne normalna. Trosku pripita jemne
Ani. Ma. Netackalo ani nic ani som. Nemlela blbiny ako opiti ludia. A pamatam si vsetko. A pijem vynimocne vzdy kes mame. Hadku lebo ja neznesiem ten stres a napor na mna ten tlak co na mma vyvija
vina je na oboch stranach, odporucam terapiu. Ty si nesies svoje vzorce (mama bola rovnaka, utekas pri hadke, nepoviete si to normalne), on ma pravdepodobne tiez svoje vzorce riesenia problemov. Pises, ze peniaze nie su problem - obaja individualnu terapiu, prip. aj parovu. Na toto narazite v akomkolvek vztahu, bude vas to sprevadzat cely zivot…
@radostka on ma problem ze reaguje agresivne
Ma to zjavnr odkukane od otca z domu. Terapiu ja mam. On odmieta. Nechce sa o tom. Anj len rozpravat komunikovat nic
@anonym_autor ale keby si si čítala všetky tvoje odpovede na naše otázky a komentáre, tak sama zistíš, ako si vymýšľaš, buď máš ešte stále promile, alebo si si ligla zase...a nevieš co si písala ktorej...
Raz píšeš, že ste sa hádali, kopali do seba, buchali do dverí a ze potom ti dal facku. Potom píšeš, že si kričala až po tom, čo ti dal facku, píšeš, že si ho kusla do ruky a potom píšeš, že ti zápcha al ústa a kusla si ho slabo do prsta. Obhajuješ len seba, pritom je tu jasné, že si ho vyprovokovala ty svojou prehnanú reakciou.
Takto, aby nebolo, že si zlá len ty...aj keby neviem ako veľmi ste sa hádali a co všetko tomu predchádzalo, nemal ti čo dať facku. Ale ty si sa po tej facke mohla skľudniť, a odísť. Keď sa ukludnite obaja, sadnúť si, porozprávať sa o spoločnom živote, dať si hranice, podmienky. Ty nebudeš zjapať, utekať z dkmu do krčmy, nebudeš zatajovať problémy s alkoholom, on ťa nebude biť a nebude ti dávať dôvody na chlast. Nájdite si obaja prácu, zamestnané hlavu inými vecami, nie tým, že či sú na raňajky vajcia, či jogurt.
@anonym_6d5975 ale coby ved citaj cely pribeh v dboch prvyxh mojich komentoch. On na mna zautocil dvoma fackami ako prvy. Predchadzalo tomu nase kricanie z oboch stran
To sa nedá čítať.
Obaja ste mimo.
Smutne ale..uplne super, ze nemáte deti, v tomto cirkuse keby žili aj deti..hrôza.
Zober sa a odid. Byd sama, uzivaj kľud. Nič ta ori ňom nedrží.
Obaja ste nevyzretí, psychicky chorí ľudia, nevhodní pre vzťah. Tebe to príde normálne, ale ja súhlasím s komentárom ešte na prvej strane, že totálne žumpy. Chvalabohu, že nemáte deti a nevyrastajú v tomto chorom prostredí. A kto je na vine? Obaja. Už len na úplnom začiatku celého príbehu: ty sa ofučíš a zavrieš sa do izby ako urazená pubertiačka a on huláka po tebe, aby si dojedla raňajky ako sedlák. Ďalej to už ide z kopca s obidvomi úplne rovnako. Rovnako ste na vine, rovnako nevie nikto komunikovať ako dospelý slušný človek, správate sa ako deti, ako pubertiaci, čo prežívajú búrku hormónov. Obaja by ste mali pracovať na sebe.
@anonym_5391c2 ale ja chcrm na sebe pracovat vacsinou nereagujem na jeho utoky nadavky. Ale niekedy sa to uz neda pocuvat
@anonym_autor autorka naozaj si neuvedomuješ, že máš problém? Ty sama napíšeš, že si hysterčila a išla si to zapiť pivom a tromi panákmi? Máš doagnózy, ktoré sa alkoholom len zhoršujú. Ty si to neuvedomuješ ale okolie to vníma inak. Ty si asi ani len neplakala nahlas ale riadne hysterčila plačom. Jemu rupli nervy. Neobhajujem facky ale viem si živo predstaviť ako nahlas si musela plakať. Tebe alkohol skreslil úsudok a nedokážeš triezvo usúdiť svoje chovanie. Keby si bola k psychiatrovi otvorená a povedala mu čo stváraš, tak by ti predpísal iné lieky ako iba neurol. Áno neurol spôsobuje útlm. Ale ty potrebuješ aj iné lieky. Ty svoje pocity nedokážeš ovládať. a toľko alkoholu čo si vypila je na jednu ženu až príliš. A hneď ráno? To ako si sa držala na nohách? Veď si musela byť ožratá ako činka. A preto si tak vystrájala. Neverím ti, že si bola v poriadku. Toľko alkoholu znesie iba alkoholik. Takže máš veľký problém pokiaľ si to neuvedomíš. A nezačneš sa liečiť na psychiatrii. Stres sa nelieči alkoholom! Ty nedokážeš normálne posúdiť situáciu. Máš to v hlave skreslené! Tak si doma a manžel ťa živí a podľa toho ako si to opísala, tak ti dopriava a iba chce aby si doma trochu upratala a navarila. No ty radšej zo stresu asi piješ. Tebe vlastne vyhovuje, že si doma ale obviňuješ z toho muža. Ak ti to nevyhovuje, predsa môžeš ísť do roboty. No ale tam by si si nemohla vypiť a potom si pospať že? Mladá žena a neuvedomuje si svoj problém. Ak chceš aby sa u vás niečo zmenilo, tak začni od seba a uvidíš, že aj manžel nebude takýto. Ty si neber príklad zo svojej mamy. To že ona kričala a nedostala facku nie je podstatné. Ty nie si ona. A nie je to vzor ako sa doma chovať.
@anonym_325166 a ked nahlas placem to je dovod bit ma a atakovat?
@anonym_autor keby po konflikte odíde muz/žena niekam na hodiny a pride opitá, nie ze ju prefackam , ale zbalim sa/ju a odchod. Iba raz. Nie opakovane roky.
@anonym_8abf1f ale on nevedel ze ja som. Pripita.. On nema. Ani ponatia
A autorka to že manžel nevie o tvojom pití je naozaj zlé. A je to znak alkoholizmu. Iba alkoholik to skrýva. Normálny človek nemá problém si vypiť pred partnerom. Zamysli sa!
@momo00 nemozem mu povedat ze si sme tam dam lebo on zaryty abstinent a nechce aby manzelka si dala obcasne ani len pivo.
Hmm
@anonym_autor - prečo za každú cenu potrebuješ vinníka? Láska nehľadá vinníka. Láska miluje. Pustili ste si do vzťahu veci, čo tam nemajú patriť. Hnev, žiarlivosť, bitky, krik, úteky, obviňovanie, alkohol, urážky,.... Láska aj prijíma druhého taký, aký je. Ak to nezvládam, tak to nie je človek pre mňa. Potreba meniť okolnosti a druhých, aby vyhovovali mne nie je nič viac než prejav vlastnej túžby, aby bolo po mojom. Láska je sloboda. Aj od neho smerom k tebe, (lebo on ťa nevlastní) a aj od teba smerom k nemu (ty nevlastníš jeho). A všetky tie prejavy, čo v krízových časoch vyplávajú na povrch, sú ako akné. Chvíľu sa dajú zamaskovať, ale keď sa neliečia/neriešia, hnis nakoniec vytečie. Vyviňovať sa nemá zmysel. Čo je vlastne problém, že to akné niekto odkryl, alebo že tam to akné je? Môžeme si o sebe myslieť čokoľvek pozitívne, ale až tlak, vypäté situácie ukážu, čo v nás reálne je. Je dobré si to uvedomiť, lebo potom vieš, že s tým treba niečo robiť. Pretože inak je človek odkázaný robiť rovnaké chyby v cykle, čo sa opakuje. A vy ten cyklus už máte rozbehnutý. Už sa opakoval, citujem: "Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov".
@dahra ano uz je tk cyklus u nas. Stslo sa to pravidlom taketo bitky a rozbroje. Zialbohu. Chela by som aby bol pokojnejsi ale on nebude. Ja by som sa hned skludnila.
Proste ja si nesmiem dovolit zvysit nanho hlas a ja nesmiem. Nahlas plakat... To. V nom vyvolava agresivitu a nepricrtnost ze ma ma chut fackat asi tak
@anonym_autor keby si bola žena na urovni tak jednoducho mu to nebudeš vracat, ani mu nebudes naspat nadavat. Chces aby sa k tebe choval ako k dame ale chovaš sa jak stary chlap. Toto ženy nerobia. Objednajte sa do poradne manzelskej. Skuste to vydiskutovat, čo spušta take spravanie. Obaja ste naozaj klesli nizko, nechcem ta urazit. Sto krat tu mozes pisat ako sa považujes za mierumilovnu, a kritiku brat ako uražku. Jednoducho v zdravych rodinach a manželstvach sa takto nespravaju dvaja milujuci ludia.
@anonym_05cf73 cize mam sa mechat urazat nadavkami mam mu dovolit fackat ma a stsle sa usmievat a potom si s nim. Pohovorit?
@anonym_5391c2 ale ja chcrm na sebe pracovat vacsinou nereagujem na jeho utoky nadavky. Ale niekedy sa to uz neda pocuvat
@anonym_autor koľko máte rokov? A tiež píšeš, že peniaze nie sú problém a potom ze by si mohla ísť aj na čas ku otcovi, ale nemáš peniaze, lebo len brigáduješ. 🫢
Skus si zájsť za pchychiatrickou, nech ti pomôže zvládať stres, tvoje výbuchy hnevu, ako reagovať na situácie lepšie ako zapíjať to pivom s poldecami...ako popracovať na sebavedomí, sebaúcte a možno aj ako sa zbaviť závislosti nie len na tom alkohole, ale aj mužovi, ktorý ti viac berie ako dáva.

@anonym_6d5975 bitka je tu. Dopisala som. Do komentara inak to neslo cele napisat...... Ja nie som. Allkacka.. Sem tam si dam panaka
@anonym_autor no keď si dávaš už ráno pri raňajkách tak to nebude len sem tam.