Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
Koľko promile máš pri písaní tohto príspevku? Ani jeden tvoj koment sa nedá čítať. Máš Dg. a chodíš stres zapíjať do krčmy. Ako sorry, ale skús zmeniť psychiatra.
Obaja ste chorí psychopati. Ked ti nevadí, že ťa fackuje pri sexe, tak ti nemôže vadiť ani facka, keď hystericky kričíš a pod vplyvom kopeš a trieskaš do dverí. Obaja ste rovnakí a keď nechcete byť v krimy novinách ako jeden zabil v amoku druhého, tak bežte obaja na liečenie.
Žiarlivec a hysterická alkoholička je veľmi zlá kombinácia.
@anonym_e1c55e ja som hystericky nekricala a buchla som pastou do dveri iba raz. Ale buchnut pastou do dveri je ine ako donho buchnut
zo vsetkeho napisaneho mi vyplyva, ze by si sa mala normalne liecit, nie ze tebe to netreba. k tomu, ci by sa mal s tebou liecit aj muz, sa vyjadrit neviem, ale mozne to je.
@deedol urcite aj on... Sttacam uz nervy pri nom.. Som ziarliva. On stale len na telefone. Mam nervy na to
A sorry, ale za 2 facky niekoho doškriabať, dohrýzť a dokopať je iný level. Ty potrebuješ hospitalizáciu. A nie, vydržiavané niesú len eskortky a sugar baby, ale aj ženy, ako ty. Čo sedia doma a muž ich živí, všetko platí a ešte aj dostanú po papuly, ale sú na ňom závislé, tak je to OK.
A na vine si ty. Tvoj muž naozaj nieje povinný ísť s tebou na výlet vždy, keď ty chceš. Píšeš, že je stále v práci. Má nárok aj na oddych, doma pred telkou napríklad. Zato, že ty si celý týždeň doma a chceš niekam ísť, on naozaj nemusí.
@anonym_e1c55e nie.. Kopla som ho mierne chcela som ho odstrcit od seba trosku nohou.. Nie ze kola som...
Ma dva skrabance na rukach
A pokusnutie bolo do prsta lebo mi zakrival usta aby som neplakala. A ja som jo trosku kusla... Hoci som uz nekricala nic on to prehnal pokracoval v tom.. A snazil sa ma umlcat rukou zakrytymi ustami nosom a pod... Pricom som. Sa nadychnut nemohla logicky som sa beanila.. Udajnr preto aby som neziapala. Ale ja som vobec v tej dobe uz neziapala
Ani nic.
Ja som bola ticho len som nahlas plakala.
Je tak strasne hrozne ze nahlas olacem a vzlykam???? Ja som nekricala ani mu nenadavala nic uz potom
@anonym_e1c55e nie.. Kopla som ho mierne chcela som ho odstrcit od seba trosku nohou.. Nie ze kola som...
A pokusnutie bolo do prsta lebo mi zakrival usta aby som neplakala. A ja som jo trosku kusla... Hoci som uz nekricala nic on to prehnal pokracoval v tom.. A snazil sa ma umlcat rukou zakrytymi ustami nosom a pod... Pricom som. Sa nadychnut nemohla logicky som sa beanila.. Udajnr preto aby som neziapala. Ale ja som vobec v tej dobe uz neziapala
Ani nic.
Je tak strasne hrozne ze nahlas olacem a vzlykam???? Ja som nekricala ani mu nenadavala nic uz potom
@anonym_autor Ak sa nepôjdete obaja liečiť, skončíte veľmi škaredo.
Napríklad na titulke Nového času.
@anonym_autor Ak sa nepôjdete obaja liečiť, skončíte veľmi škaredo.
Napríklad na titulke Nového času.
@anonym_ca619e na titulke,zena v amoku zabila svojho muza.Alebo opacne,muz v amoku zabil svoju zenu.Nuz tak ci onak k tomu maju krasne naslapnute.
Obaja ste trafený, o tri mesiace tu budeš písať znova, nič sa nezmení. Namiesto pitia si nájdi normálnu robotu. Bitku neobhajujem, ale z tvojich komentárov znie, že máš diagnózu, ktorú neliečis a nesprávas sa normálne. Na vine ste obaja.
@tiika chcem ferovo vediet kto je na vine. Ja si myslim ze on lebo zacal on mi davat facky. Ja som hysteriu nemala. Bezna hadka a bezny hnev u mna proste a nie na terapiu nepristupi. Uz som chcela a nechcel
@anonym_autor Chces férovo vedieť, kto je na vine. Moja otázka bola ina. Ako to pomôže tebe či tvojmu vzťahu?
@enmery a ako. Mam reagovat na jeho nadavky zurive a treoanie na dvere a hladanie mi v mobile?
@anonym_autor nereagovať a neeskalovat konflikt. Riešiť vtedy, keď sa obaja upokojíte. Inak to teba samu najviac rozhodí, čo nechceš, lebo stratíš nad sebou kontrolu.
Dokážeš si predstaviť, že v tej chvíli nebudes reagovat, zostanes ticho, odídeš do druhej izby? Že to odsunies na vhodnejsi čas?
@tiika si psycholog? Ano online mavam sedenia raz za dva tyzdne.
Zavisla som. Na nom. A to je zle prr mna ale uz neviem ako to riesit.
Neviem co by sa muselo stat. Ja uz asi znesiem vsetko na svete kedze som. V takej ubohej situacii.. Moze si do mna kopnut kedy chce
Lebo vraj som. Hystericka
@anonym_autor čo ti hovorí psychologička na online stretnutiach?
Ani nic.
@anonym_autor Na tom, že nahlas plačeš a vzlykas, nie je nič hrozne. Máš s tym problém ty alebo tvoj manžel? Ak áno, tak prečo?
@anonym_autor ty si hocico, len nie nezna zena. Mas o sebe velmi skreslenu predstavu a samozrejme mas na tej bitke svoj podiel viny, len vdaka tej predstave o sebe samej to nevidis. Vas vztah je chory az az, taketo nieco sa nemoze stat. Nikdy. Ani len raz, nie 10, nie 15. Chvalabohu, ze nemate deti...
tak toto je téma na rano, spolu s kavou mi to hneď oči otvorilo - Tom a Jerry v ľudskom prevedení.... teda až na ten sex a facky pri sexe, čo som tu čítal. To tí dvaja isto nerobili ( ak nie je dospelacka verzia) 🤔
@anonym_autor no a orave som sa docitala, ze ste obaja intelektualne zalozeni 🙈 tak to len potvrdzuje moj predosly komentar...
@dskjhfdlkdjhl ano vela si citame najma muz
@anonym_autor To este neznamena, ze ste intelektualne zalozeni. A podla toho, co si sem napisala, jednoducho nie ste. Zato ste kadeco ine, ale nebudem opakovat to, co Ti uz druhe baby napisali. Aj tak to nechapes, lebo nieco zasadne Ti chyba. Mozno si len opita, ale skor si myslim, ze je problem vacsi.
Celé som to nečítala, lebo ty si ideš aj tak stále svoje. Ale vieš o tom,že máš neliečenú psychiatrickú dg a keď si zadelíš alkohol,tak po vytriezvení sa dg môže vďaka alkoholu zhoršovať?
Obaja ste nevyzretí, psychicky chorí ľudia, nevhodní pre vzťah. Tebe to príde normálne, ale ja súhlasím s komentárom ešte na prvej strane, že totálne žumpy. Chvalabohu, že nemáte deti a nevyrastajú v tomto chorom prostredí. A kto je na vine? Obaja. Už len na úplnom začiatku celého príbehu: ty sa ofučíš a zavrieš sa do izby ako urazená pubertiačka a on huláka po tebe, aby si dojedla raňajky ako sedlák. Ďalej to už ide z kopca s obidvomi úplne rovnako. Rovnako ste na vine, rovnako nevie nikto komunikovať ako dospelý slušný človek, správate sa ako deti, ako pubertiaci, čo prežívajú búrku hormónov. Obaja by ste mali pracovať na sebe.
Neviem este o co tu ide ale toto si necham otvorene k ranajkam.
Prečítala som popri káve a robení omelety,celá zažraná do deja,lepšie ako kolumbijská telenovela 🤭.
@anonym_autor - prečo za každú cenu potrebuješ vinníka? Láska nehľadá vinníka. Láska miluje. Pustili ste si do vzťahu veci, čo tam nemajú patriť. Hnev, žiarlivosť, bitky, krik, úteky, obviňovanie, alkohol, urážky,.... Láska aj prijíma druhého taký, aký je. Ak to nezvládam, tak to nie je človek pre mňa. Potreba meniť okolnosti a druhých, aby vyhovovali mne nie je nič viac než prejav vlastnej túžby, aby bolo po mojom. Láska je sloboda. Aj od neho smerom k tebe, (lebo on ťa nevlastní) a aj od teba smerom k nemu (ty nevlastníš jeho). A všetky tie prejavy, čo v krízových časoch vyplávajú na povrch, sú ako akné. Chvíľu sa dajú zamaskovať, ale keď sa neliečia/neriešia, hnis nakoniec vytečie. Vyviňovať sa nemá zmysel. Čo je vlastne problém, že to akné niekto odkryl, alebo že tam to akné je? Môžeme si o sebe myslieť čokoľvek pozitívne, ale až tlak, vypäté situácie ukážu, čo v nás reálne je. Je dobré si to uvedomiť, lebo potom vieš, že s tým treba niečo robiť. Pretože inak je človek odkázaný robiť rovnaké chyby v cykle, čo sa opakuje. A vy ten cyklus už máte rozbehnutý. Už sa opakoval, citujem: "Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov".
Mas aj ine problemy?
Lebo toto mat doma....
@anonym_autor autorka naozaj si neuvedomuješ, že máš problém? Ty sama napíšeš, že si hysterčila a išla si to zapiť pivom a tromi panákmi? Máš doagnózy, ktoré sa alkoholom len zhoršujú. Ty si to neuvedomuješ ale okolie to vníma inak. Ty si asi ani len neplakala nahlas ale riadne hysterčila plačom. Jemu rupli nervy. Neobhajujem facky ale viem si živo predstaviť ako nahlas si musela plakať. Tebe alkohol skreslil úsudok a nedokážeš triezvo usúdiť svoje chovanie. Keby si bola k psychiatrovi otvorená a povedala mu čo stváraš, tak by ti predpísal iné lieky ako iba neurol. Áno neurol spôsobuje útlm. Ale ty potrebuješ aj iné lieky. Ty svoje pocity nedokážeš ovládať. a toľko alkoholu čo si vypila je na jednu ženu až príliš. A hneď ráno? To ako si sa držala na nohách? Veď si musela byť ožratá ako činka. A preto si tak vystrájala. Neverím ti, že si bola v poriadku. Toľko alkoholu znesie iba alkoholik. Takže máš veľký problém pokiaľ si to neuvedomíš. A nezačneš sa liečiť na psychiatrii. Stres sa nelieči alkoholom! Ty nedokážeš normálne posúdiť situáciu. Máš to v hlave skreslené! Tak si doma a manžel ťa živí a podľa toho ako si to opísala, tak ti dopriava a iba chce aby si doma trochu upratala a navarila. No ty radšej zo stresu asi piješ. Tebe vlastne vyhovuje, že si doma ale obviňuješ z toho muža. Ak ti to nevyhovuje, predsa môžeš ísť do roboty. No ale tam by si si nemohla vypiť a potom si pospať že? Mladá žena a neuvedomuje si svoj problém. Ak chceš aby sa u vás niečo zmenilo, tak začni od seba a uvidíš, že aj manžel nebude takýto. Ty si neber príklad zo svojej mamy. To že ona kričala a nedostala facku nie je podstatné. Ty nie si ona. A nie je to vzor ako sa doma chovať.
Tak za prve, zacni pracovat aspon na ciastocny, alebo podnikat. Mat doma hysterku co nic nerobi - rozumej nepracuje alebo nestara sa o deti, a zaroven robi peklo, to musi byt vyhra. Vtedy mu to nevadilo ze nerobis, teraz vadi. Za dalsie, aj on je psychopat. Nasli ste sa. Jedine psycholog pravidelne pre oboch. Toto by sa medzi dvomi ludmi nemalo nikdy nikdy nikdy stat. Nikdy. Ak by sa nieco taketo stalo v mojom manzelstve, druhy den je na stole rozvod. On je ziarlivy magor nasilnicky a ty hystericka. A navyse alkoholu sa uz nechytaj ani pres hadkou, po hadke, cez vikend, na oslave, nikdy proste. Ak uz nahodou alkoholicka aj nie si.
A autorka to že manžel nevie o tvojom pití je naozaj zlé. A je to znak alkoholizmu. Iba alkoholik to skrýva. Normálny človek nemá problém si vypiť pred partnerom. Zamysli sa!
@anonym_752692 nemame lebo nemozeme mst.. Akozr na vine sme obaja??? On ma zacal castovat nadavkami a esze mi vlepil dve zaucha slabe...
Prosim vas nesmejte sa tu..!!! Toto sa stalo!! A asi nie orvykrat.. Oroste deje sa to.. Chxem to zastaviit neviem ako.. Prosim. Fakt neposudzujte nas.. Totk je realne a nie vymyslene.. Obaja mame 31 rokov
@anonym_autor keby po konflikte odíde muz/žena niekam na hodiny a pride opitá, nie ze ju prefackam , ale zbalim sa/ju a odchod. Iba raz. Nie opakovane roky.
Veľmi obdivujem tvoju psychologicku , tá musí mať nervy z ocele.
Ani nic.
@anonym_autor keby si bola žena na urovni tak jednoducho mu to nebudeš vracat, ani mu nebudes naspat nadavat. Chces aby sa k tebe choval ako k dame ale chovaš sa jak stary chlap. Toto ženy nerobia. Objednajte sa do poradne manzelskej. Skuste to vydiskutovat, čo spušta take spravanie. Obaja ste naozaj klesli nizko, nechcem ta urazit. Sto krat tu mozes pisat ako sa považujes za mierumilovnu, a kritiku brat ako uražku. Jednoducho v zdravych rodinach a manželstvach sa takto nespravaju dvaja milujuci ludia.
Ale teda primarne je na vine on. Aj keby si odisla na mars, nema ti co vykrikovat ze mas ist jest, nie si male decko. Za dalsie ti nema co nadavat a vykrikovat ze si stetka a pi a skakat po tvojej kabelke a hlavne ta nema bit. Takze aj keby si neviem co robila, pila, kricala a pod., stale on nema pravo preto robit tieto veci. Aj ked uznavam ze ked niekomu dobre hrabe, hysterci a vrieska do aleluja, neviem ci by som sa zdrzala a nedala mu jednu po papuli na prebratie 🤷♀️. To sa podla mna neda dlho vydrzat.
Tak asi ti ta zlata klietka a manzelove peniaze stoja za to ked si toto ochotna znasat.

@anonym_autor Neviem, či vieš, ale ani jeden Tvoj príspevok nie je napísaný normálne. To mi nejako s čítaním kníh a intelektuálnosťou nejde dokopy...
@enmery preco nie je normalny?