Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
@ivanakal ano som! Som... Len ked ma castoval nadavkami tak proste ja nemozem zostat ticho
@anonym_autor tak ked vies ako je to u vas a co ho vyprovokuje, tak predchadzaj tomu. Moj tiez neznasa ked som zuriva a keby som odisla, to by tiez nepredychal. Nauc sa vyjadrit svoj nesuhlas a hnev takym sposobom, aby to neskoncilo tak ako to skoncilo. Predpokladam, ze ste dvaja inteligentni ludia.
@viestta nie.!! On prisaha nevie ze ja si obcasne vypijem lebo ma netacka a vzdy si dam zuvacku takze nevie nic. Absolutne mema tusenia. A nemusim. Mu to vesat na nos
@anonym_autor chod sa liecit. Pijes potajme, mas histercke zachvaty lebo neberis lieky.
Jedine co vies zmenit si ty. Jeho nezmenis, aj ked si sem dosla s tym, ze ti poradime ako ho zmenit. Jeho nezmenis, zmenit musis sama seba. Zacat liecbou a potom sa postavit na vlastne nohy. Ked to nedokazes, tak sa nechaj otlkat. Je to tvoje rozhodnutie ostavat s nim a nikto iny za to nemoze.
@anonym_autor tak ked vies ako je to u vas a co ho vyprovokuje, tak predchadzaj tomu. Moj tiez neznasa ked som zuriva a keby som odisla, to by tiez nepredychal. Nauc sa vyjadrit svoj nesuhlas a hnev takym sposobom, aby to neskoncilo tak ako to skoncilo. Predpokladam, ze ste dvaja inteligentni ludia.
@anonym_61ed29 to nesmiem. Ako zena vyjadrit svoj hnev a zurivost? Preco su chlapi na to agresivmi az alergicki? Ked to zena robi? U nas v rodime zena krici a zuri.. Chlap je ticho.
Z popisu mi príde, že obaja robíte veľké chyby vo vzťahu ale pri bitke si sa len bránila.. je to v konečnom dôsledku jedno, nikdy nebudete ideálny pár ktorý bude kľudný.. ak sa nerozidete, tak toto bude stále dokola.. hlavne tie deti naozaj nemajte, lebo v tomto vyrastať to by bolo veľmi ťažké...
@hellwant je tu nieco smiesne na teme??neviem o tom
@anonym_autor Kde pisem smiešne, napisal som , že mi to oči otvorilo. Tom a Jerry tym, že sa bijete. s dodaním, že oni len sex nemali. Skus radšej porozmyšľať, čo tu píšeš a ako a že si rano davas 3 panaky o tom si ani pisat nemala. Toto nie je u vás dvoch len o tvojej diagnóze, to je o vas oboch akí ste. A vymysly akí ste intelektuali tomu dalo fakt, že bodku.
Ja som namojho muza strasne ziarliva ale hrozne.. My aj preto. Mame tieto bitky a spory
@anonym_autor veď si na začiatku písala že je žiarlivý.teraz už povieš,že si žiarivá ty?
@anonym_autor Kde pisem smiešne, napisal som , že mi to oči otvorilo. Tom a Jerry tym, že sa bijete. s dodaním, že oni len sex nemali. Skus radšej porozmyšľať, čo tu píšeš a ako a že si rano davas 3 panaky o tom si ani pisat nemala. Toto nie je u vás dvoch len o tvojej diagnóze, to je o vas oboch akí ste. A vymysly akí ste intelektuali tomu dalo fakt, že bodku.
@hellwant podľa mňa je už aj teraz nacenganá
To zase nemusíte ju podceňovať, že aj teraz má vypité, ale pri problémoch hľadať pomoc v alkohole je veľká chyba, lebo to nepomôže, iba zhorší situáciu a preto treba hľadať inú cestu a mať pevnú vôľu.
To zase nemusíte ju podceňovať, že aj teraz má vypité, ale pri problémoch hľadať pomoc v alkohole je veľká chyba, lebo to nepomôže, iba zhorší situáciu a preto treba hľadať inú cestu a mať pevnú vôľu.
@petronelag ak si si nevšimla, už jej hovorilo viac ľudí, že alkohol zhoršuje jej dg. Ale podľa nej je normálne si vypiť po raňajkách,však nie je potom ožratá. Ako chceš pomôcť človeku, čo si nevie priznať,že má problém?
@petronelag ak si si nevšimla, už jej hovorilo viac ľudí, že alkohol zhoršuje jej dg. Ale podľa nej je normálne si vypiť po raňajkách,však nie je potom ožratá. Ako chceš pomôcť človeku, čo si nevie priznať,že má problém?
@domka222 presne, jej diagnoza nema nič spoločne s tym, že si uleje. To je vlastne rozhodnutie pri nezvladani stavov choroby, či nedorozumení s mužom, lebo je to take jednoduche naliať si a uvoľnim sa. Ale chorobu to zhorší. Potom aj tie provokacie ľahšie idú.
Autorka ty si neuvedomuješ ako sa správaš? Ty si není malé decko. Si dospelá žena, tak sa tak správaj. Ty rumázgaš na celý barák a divíš sa? Prišla si po dvoch hodinách z promile v krvi. Žena veď som ti už napísala, že je to strašne veľa čo si vychľastala! Ty si myslíš, že si bola v poriadku ale určite nie! Alkoholik si vždy myslí, že to na ňom nevidno! Preto si mala hrozné reakcie a choval si sa nepríčetne! Keby si píla iba výnimočne, tak ťa odrovná už iba to pivo! A nie ešte tri poldeci! Ty by si to mala začať riešiť! Veď aj na mužovi by to bolo vidno, že má v sebe a nie to na žene! Ty robíš scény ako rozmaznané decko! Ty chceš a chceš! On je na chybe a on sa má zmeniť ... Veď aj ty máš na sebe pracovať! Nikde som nepovedala, že facka je v pohode! Ale ako to opisuješ, tak ťa nemlátil! Sama si napísala, že ti dal slabé facky! Asi ťa chcel prebrať do reality, keď máš také záchvaty. Ty dopadneš veľmi zle. A prečo by ťa mal zamestnať on? Veď si nájdi prácu sama! To je dospelé. Ty rieš svoje zdravie u psychiatra, nech ti nasadí normálne lieky! A povedz mu aj o tom pití! Asi nechceš lieky len kôli alkoholu. Ale ty čo robíš je na hlavu!
@hellwant podľa mňa je už aj teraz nacenganá
@domka222 preco si ku mne nefer? Ja nepijem orakticky vobec ani ked som sama doma. Niekedy si dam ked som v stese nieco a ani to nie som opita a to tiez nie je kazdy den. Preco mi ublizujes a preco tu zo mna robite alkacku? Alkaci su ini ako ja. Ja problem nemam kaszdy den nepijem a ani kazdy druhy
Autorka ty si neuvedomuješ ako sa správaš? Ty si není malé decko. Si dospelá žena, tak sa tak správaj. Ty rumázgaš na celý barák a divíš sa? Prišla si po dvoch hodinách z promile v krvi. Žena veď som ti už napísala, že je to strašne veľa čo si vychľastala! Ty si myslíš, že si bola v poriadku ale určite nie! Alkoholik si vždy myslí, že to na ňom nevidno! Preto si mala hrozné reakcie a choval si sa nepríčetne! Keby si píla iba výnimočne, tak ťa odrovná už iba to pivo! A nie ešte tri poldeci! Ty by si to mala začať riešiť! Veď aj na mužovi by to bolo vidno, že má v sebe a nie to na žene! Ty robíš scény ako rozmaznané decko! Ty chceš a chceš! On je na chybe a on sa má zmeniť ... Veď aj ty máš na sebe pracovať! Nikde som nepovedala, že facka je v pohode! Ale ako to opisuješ, tak ťa nemlátil! Sama si napísala, že ti dal slabé facky! Asi ťa chcel prebrať do reality, keď máš také záchvaty. Ty dopadneš veľmi zle. A prečo by ťa mal zamestnať on? Veď si nájdi prácu sama! To je dospelé. Ty rieš svoje zdravie u psychiatra, nech ti nasadí normálne lieky! A povedz mu aj o tom pití! Asi nechceš lieky len kôli alkoholu. Ale ty čo robíš je na hlavu!
@momo00 tak placem na barak a co nemozem plakat uz ani vo svojom byte? To je take hrozne ze musel mi vtrhnut do izby a dat mi dve po papuli?
@domka222 preco si ku mne nefer? Ja nepijem orakticky vobec ani ked som sama doma. Niekedy si dam ked som v stese nieco a ani to nie som opita a to tiez nie je kazdy den. Preco mi ublizujes a preco tu zo mna robite alkacku? Alkaci su ini ako ja. Ja problem nemam kaszdy den nepijem a ani kazdy druhy
@anonym_autor Preto to napisala, lebo podľa tvojich slov piješ keď si v strese. Ak máte takéto manželstvo - nejde čisto o bitku, ta bola 10 krat za 7 rokov ako si písala( nemala byť vôbec)- ale iste sa hadate častejšie = stres. Čiže alkohol tam bude častejšie, my čítajúci to logicky tak vnímame. Tak si písala, stres je spúšťač.
@momo00 ale nie ja som vazne nie je odrovnana z chlastu. Tri poldeci nie je vela a z toho nedokazem byt opita..mierne ocemerena nie opita. A pivo je nic to je predsa bezna kazdy pije pivo sem tam.tri panaky nikoho neopiju teda mna aspon nie. Bola s9m mierne pripita co si ani nevsimol. On si niksy nevsime na nne nic olus mam mentolky takze vobec nic on nespoznalm keby vedel ze som pila nieco tak ma mlati a nie ze facka. On nenavidi chlast
@momo00 tak placem na barak a co nemozem plakat uz ani vo svojom byte? To je take hrozne ze musel mi vtrhnut do izby a dat mi dve po papuli?
@anonym_autor susedia z vas musia mať radosť.
Bitky, rev, hádky hneď ráno..
Preco neodíde, co ta pri nom drzi?
Nemiluje ta, bije,mizno aj podvádza.. vezmi sa, hľadaj klud, nemusíš prerevat svoj život.
@anonym_autor Preto to napisala, lebo podľa tvojich slov piješ keď si v strese. Ak máte takéto manželstvo - nejde čisto o bitku, ta bola 10 krat za 7 rokov ako si písala( nemala byť vôbec)- ale iste sa hadate častejšie = stres. Čiže alkohol tam bude častejšie, my čítajúci to logicky tak vnímame. Tak si písala, stres je spúšťač.
@hellwant ale nie vzdy ked mam sttes tak pijem preboha. To zas nikde som tsketo nieco nepisala. To vobec nie. Ja si niekedy vypijem ked uz som zufala ked uz priste je toho na mna moc takna chvilku chcem zabudnut na to ako sa ku mne sprava ako napr. Teraz. To je cele. Inak nemam problem s pitim. Oivo si dam niekedy k obedu to je cele a pivo nikoho nespravilo opitym este
@domka222 presne, jej diagnoza nema nič spoločne s tym, že si uleje. To je vlastne rozhodnutie pri nezvladani stavov choroby, či nedorozumení s mužom, lebo je to take jednoduche naliať si a uvoľnim sa. Ale chorobu to zhorší. Potom aj tie provokacie ľahšie idú.
@hellwant presne je jednoduche pri problemoch si naliat nieco a zabudnut vycistit hlavu prejst sa pri dunaji.. Chapes ma
@anonym_autor susedia z vas musia mať radosť.
Bitky, rev, hádky hneď ráno..
Preco neodíde, co ta pri nom drzi?
Nemiluje ta, bije,mizno aj podvádza.. vezmi sa, hľadaj klud, nemusíš prerevat svoj život.
@mk22 drzi ma vela veci pri nom. Max to ze nemam plan b
@anonym_autor veď si na začiatku písala že je žiarlivý.teraz už povieš,že si žiarivá ty?
@anonym_06aed4 obaja sme mega ziarlivi
@petronelag ano uz som alkacka tu onalepkovana
Z popisu mi príde, že obaja robíte veľké chyby vo vzťahu ale pri bitke si sa len bránila.. je to v konečnom dôsledku jedno, nikdy nebudete ideálny pár ktorý bude kľudný.. ak sa nerozidete, tak toto bude stále dokola.. hlavne tie deti naozaj nemajte, lebo v tomto vyrastať to by bolo veľmi ťažké...
@jana_eyre_2 samozrejme ze som sa branila a stale mam za to ze muz ma odist z bytu ako slusny clovek pri hadke aa nie bit zenu
@momo00 ale nie ja som vazne nie je odrovnana z chlastu. Tri poldeci nie je vela a z toho nedokazem byt opita..mierne ocemerena nie opita. A pivo je nic to je predsa bezna kazdy pije pivo sem tam.tri panaky nikoho neopiju teda mna aspon nie. Bola s9m mierne pripita co si ani nevsimol. On si niksy nevsime na nne nic olus mam mentolky takze vobec nic on nespoznalm keby vedel ze som pila nieco tak ma mlati a nie ze facka. On nenavidi chlast
@anonym_autor Po xy rokoch manželstva ten druhý presne vie, či už je v nálade jeho polovička. 1 pivo ešte nie to sa da, ale 3 polky? A ak su s pivom nahodou, to iste rozozna. Tebe sa to nezda na sebe, ale ten druhý vníma, že inak človek hovorí. Ak je zaryty abstinent, isto to videl a o to bol zlostnejší.
@mk22 drzi ma vela veci pri nom. Max to ze nemam plan b
@anonym_autor veľa veci? Bývanie?
Ja skôr vidím, čítam milión dovodov, prečo odist.
Co ti prešiel rozumom prievan a vzal posledné zvyšky??
Ste zvieratá, co sa mlatia,bijú,žijú ako hoväda. To už tie zvieratá žijú krajšie.
Ja nepijem prakticky vôbec, potom len občas, ani nie každý deň. Škoda reči. A ak rumázgaš potom stále, tak sa nečudujem, že má z toho nervy. To si len ty myslíš, že nič necíti, keď si nahádžeš plné ústa žuvačiek. Alkohol je z človeka cítiť aj vďaka potu,nie len dychu. A este keď piješ tvrdé. Normálny človek keď si dá 3 poldecáky a pivo opitý bude. S tebou to už zrejme asi ale nič nerobí.
@anonym_autor ale dáš si keď si v strese už toto by mala byť zapnutá kontrolka.....
View čo, ja si aj viem predstaviť, že by ste teoreticky mohli byť obaja "normálni", a že to, čo sa deje s vami ste si spôsobili sebe navzájom. Vy proste k sebe extrémne nepatríte, nehodíte sa, vytiahnete jeden z druhého to najhoršie, čo v sebe máte, a menite sa na zvieratá. Myslím si, že je najvyšší čas na terapiu, ktorá by mala začať s tým, že sa rozídete. Kým sa nestane nejaká tragédia.

Vy obaja musíte vyjsť si v ústrety na polcestu, ty keď vieš, že on neznáša také reakcie, tak sa tak nesprávať a on niečo nejaké reakcie sa musí naučiť tolerovať. Na tom sa musíte dohodnúť a nejsť takto do krajnosti (za maličkosti).
Ale väčšiu chybu robíš tým, že ideš hľadať pomoc v alkohole, lebo tým si len privodíš ešte neznesiteľnejšie správanie a jeho to dráždi. Tam sa môže vypestovať návyk a bude to len horšie.
Alebo keď ešte nemáte deti ukončite tento vzťah a hľadajte si iných partnerov. Len pri takomto hysterickom správani ani jeden partner nebude nadšený.