Pochybujem o švagrovi
Ahojte, ani neviem ci hladam nazor niekoho ineho alebo sa potrebujem len vyrozpravat...
Moja sestra sa pred rokom dala dohromady s muzom, ktory zo dna na den opustil jeho partnerku s babatkom.
Moja sestra je mlada baba (momentalne ma uz 24) a on je mlady 27 r. podnikatel, ktory si zije dost nadstandardne.
Moju sestru zbalil na krasne gesta, velmi drahe darceky (znackove veci atd.), dovolenky, vylety.
Po par mesiacich vztahu otehotnela, ci to bolo chtiac alebo nechtiac vie len ona. Do roka od spoznania sa, mali svadbu. Platil to on. Aj toto je vec, nad ktorou sa zamyslam, ze ani nie za rok spoznat cloveka sa neda. A oni stihli svadbu a hned dieta🙏 Poznam vela parov, co boli spolu rok, mali uz aj viac rokov (okolo 30) a proste si po roku uvedomili, ze ruzove okuliare su uz prec a zistili, ze im partner nevyhovuje.
Mne na tomto jej partnerovi uz od zaciatku nieco nesedi, uz len to, ako sa vykaslal na zenu s dietatom, do dnes sa s dietatom nestretava, aj vyzivne co som od sestry pocula nechcel platit (pritom si to moze dovolit).
On sa tvari pred nasou rodinou ako super clovek, no takto sa super a dobry clovek podla mna nezachova.
Sestra je plnoleta dospela, rodicia jej do toho nehovoria, nakolko sama ma rozum a ma vediet co chce.
Ja sa bojim, ze natrafila na zbohatlika, co to vie len hrat na “pekneho”, obmotat si ludi (hlavne zeny) okolo prsta a ked ho prestane bavit, nema problem odkopnut ju a najde si lahko za “peniaze” dalsiu.
Zavist v tom nehladajte, pretoze ja mam roky partnera, som s nim stastna, mam aj super pracu aj plat, cize zavidiet jej nemam co, len su to moje blbe vnutorne pocity z tohto mojho “svagra”. Aby nezostala za 5-10 rokov nestastna rozvedena a on s dalsou mladou pipkou. 🤔

@natycaga presne tieto pocity mam v sebe z neho..ze je este mlady, ma peniaze a ako odhodil jednu, bude vediet odhodit aj druhu, ked sa mu “okuka” a zatuzi zase po niecom novom...ziju v BA a o to je to podla mna horsie, ze tam pipiek co letia na € je dost na kazdom kroku..staci sa pozriet uz len v Eurovei v lete co sedi na terasach🙈🙏 no uz sa mozem len modlit, ze ak by ozaj prislo niekedy na rozvod, tak sestra dufam bude mat pracu a daco nasetrene🙏